Kommande

Månskensgatan 32 E

Andersberg/Stureborg, Gävle kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
136,5 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Förening
HSB BRF Polstjärnan i Gävle
Om föreningen
Avgift
6 141 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
14 652 kr/m²
Kommande

I ett lugnt och barnvänligt område finner du detta välplanerade och mycket fina suterränghus om hela 136 kvm fördelat på tre plan. Ett boende i genomgående gott skick med ett bra läge i områdets ytterkant med lättskött trädgård och uteplats med sol hela dagen.

Entréplanet har ett stort, fint kök, ett vältilltaget vardagsrum, duschrum med wc samt en separat tvättstuga i anslutning till köket.
Hela den nedre våningen är renoverad -18 och har ett stort, luftigt allrum med utgång till baksidans trädgård och uteplats. På nedre plan finns också ett renoverat duschrum och flertalet förråd till förvaring.
Övre planet har genomgående nya golv och består av tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Inredd vind med plats till förvaring.

Populärt område med närhet till både förskola och skola. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där bredband och garage är inkluderat.

Fina gemensamma utrymmen såsom föreningslokal som är möjlig att hyra till fest, bastu, motionslokal, grovtvättstuga, skyddsrum/hall för reparation av bilar, tvättplatta och tennisplan.

Välkommen med intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Marcus Sundberg

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Marcus Sundberg, Fastighetsbyrån Gävle
070-679 66 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas