Mäklare Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Stapeltorgsgatan 20 B, Centralt, Gävle kommun
 • Idag kl 13:00
Södra Stapeltorgsgatan 20 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Södra Stapeltorgsgatan 20 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Södra Stapeltorgsgatan 20 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 850 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 509 kr/mån
24 832 kr/m²

Välkommen till söder och populära Stapeltorgsgatan. Här erbjuds en rymlig och välplanerad trea om 74,5 kvadratmeter med stor inglasad balkong i sydväst läge, omgivet av lugna kvarter men i centralt läge med gångavstånd till söders stora utbud av restauranger och uteserveringar. Lägenheten har ett nyrenoverat, ljust kök med vita, fina skåpluckor och plats för matgrupp intill. Direkt vid entré möts man av en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och ljusa, fina ytskikt som enhetligt följer genom hela lägenheten. I angränsning till hallen ligger det helkaklade badrummet med golvvärme som är utrustat med tvättmaskin. De båda sovrummen är väl tilltagna med garderober och plats säng samt övriga möbler. Brf Vånhuset är en välskött förening med fin innergård och trevliga gemensamma utrymmen att nyttja för föreningens medlemmar. Omtyckt läge med gångavstånd till resecentrum, högskolan, stadskärnan. I närheten finns också matbutiker, apotek, hälsocentral och goda kommunikationer. Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Månskensgatan 32 E, Andersberg, Gävle kommun
 • Idag kl 17:00

Månskensgatan 32 E

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 995 000 kr
136,5 m²
6 rum
6 592 kr/mån
14 615 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område finner du detta fina och välskötta suterränghus om hela 136 kvm fördelat på tre plan. Ett boende i genomgående gott skick med ett bra läge i områdets ytterkant med lättskött trädgård och altan under tak. Entréplanet har ett stort, fint kök, ett vältilltaget vardagsrum, duschrum med wc samt en separat tvättstuga i anslutning till köket. Hela den nedre våningen är renoverad -18 och har ett stort, luftigt allrum med utgång till baksidans trädgård och uteplats. På nedre plan finns också ett renoverat duschrum och flertalet förråd till förvaring. Övre planet har genomgående nya golv och består av tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Inredd vind med plats till förvaring. Populärt område med närhet till både förskola och skola. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där bredband och garage är inkluderat. Fina gemensamma utrymmen såsom föreningslokal som är möjlig att hyra till fest, bastu, motionslokal, grovtvättstuga, skyddsrum/hall för reparation av bilar, tvättplatta och tennisplan. Föreningen har nyligen låtit sätta in laddstationer för bil i samtliga garage. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 23

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
995 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 606 kr/mån
15 426 kr/m²

Högst upp i huset av Ulvsmygen 23 välkomnas du till denna fina tvåa med balkong i härligt söderläge. Bostaden är i gott skick och har ett stilrent kök med nya, fina skåpluckor, ny bänkskiva och plats för matgrupp intill fönstret. Hallen är rymlig med klädkammare och intill entrén finns badrum med dusch. Väl tilltaget vardagsrum med fransk balkong och ett sovrum med bra förvaring och utgång till balkongen. Läget på hörnet med ljusinsläpp från två håll ger ljus och rymd. Lugnt och omtyckt område med närhet till naturen, mataffär, förskola och skola. Och för den idrottsintresserade är det inte långt till Gavlehov. Välskött och stabil HSB förening. Hiss i huset och möjlighet till parkering. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hantverkargatan 19 A, Centralt, Gävle kommun
Hantverkargatan 19 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 19 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 19 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 195 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
2 786 kr/mån
30 641 kr/m²

Välkommen till denna smarta, välplanerade tvårummare med centralt och attraktivt läge på Hantverkargatan. Ljus och fin lägenhet med nya ytskikt och nyrenoverat kök från -17 med vita stilrena luckor och snygg maskinell utrustning. Vardagsrum med plats för soffa och matgrupp och utgång till den härliga balkongen i perfekt solläge mot sydväst. Ingång från vardagsrummet till sovrummet som har plats för stor säng. Badrummet är helkaklat med dusch. Solid förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen. Fint hus från mitten på 40-talet med charmiga detaljer som fönsterbrädor i marmor, välvda element och högre takhöjd. Här bor man i centrala men lugna kvarter med Stortorget ett stenkast ifrån och promenadavstånd till resecentrum, högskolan och populära Boulognerskogen. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun

Norra Kungsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/4
2 287 kr/mån
33 205 kr/m²

Renoverad och perfekt planerad tvåa med öppen planlösning och låg avgift. Totalrenoverad 2014 med parkettgolv som flyter genom samtliga rum och klinkergolv vid entré. Ljust, välutrustat och påkostat kök från Ballingslöv med vita skåpluckor och matchande, rostfria vitvaror till. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme, och bra med förvaring i både hallen och i det rymliga sovrummet. Välskött förening med fin innergård, bra gemensamhetsutrymmen, hiss i huset och garage i källaren. Perfekt boende mitt i stan med hela Gävles serviceutbud in på knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren för visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 5