Mäklare Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Månskensgatan 32 E, Andersberg/Stureborg, Gävle kommun
  • Mån 3 apr kl 16:30

Månskensgatan 32 E

Radhus
Andersberg/Stureborg, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

2 000 000 kr

136,5 m²

6 rum

6 141 kr/mån

14 652 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område finner du detta välplanerade och mycket fina suterränghus om hela 136 kvm fördelat på tre plan. Ett boende i genomgående gott skick med ett bra läge i områdets ytterkant med lättskött trädgård och uteplats med sol hela dagen. Entréplanet har ett stort, fint kök, ett vältilltaget vardagsrum, duschrum med wc samt en separat tvättstuga i anslutning till köket. Hela den nedre våningen är renoverad -18 och har ett stort, luftigt allrum med utgång till baksidans trädgård och uteplats. På nedre plan finns också ett renoverat duschrum och flertalet förråd till förvaring. Övre planet har genomgående nya golv och består av tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Inredd vind med plats till förvaring. Populärt område med närhet till både förskola och skola. Här bor du i en välskött förening med låg månadsavgift där bredband och garage är inkluderat. Fina gemensamma utrymmen såsom föreningslokal som är möjlig att hyra till fest, bastu, motionslokal, grovtvättstuga, skyddsrum/hall för reparation av bilar, tvättplatta och tennisplan. Föreningen har nyligen låtit sätta in laddstationer för bil i samtliga garage. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Knärotsvägen 14, Gavlehov, Gävle kommun

Knärotsvägen 14

Lägenhet
Gavlehov, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

1 850 000 kr

72 m²

3 rum

4 553 kr/mån

25 694 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och stilrena trea om 72 välplanerade kvm i växande området Gavlehov. Allt i toppskick från -21 och beläget på den tredje våningen med balkong i fritt söderläge. Kök och vardagsrum i modern, öppen planlösning med utgång till balkongen. Två väl tilltagna sovrum med förvaring samt ett rymligt badrum med tvättmaskin gör detta till en inflyttningsklar lägenhet. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv samt bredband. Möjlighet till parkeringsplats med motorvärmare för 350 kr/mån. Lugnt läge med bra kommunikationer och direkt närhet till Gavlehovs idrottsområde, Gävletravet, natur och elljusspår. Välkommen på visning!

  • Balkong
Fleminggatan 31 A, Centralt, Gävle kommun

Fleminggatan 31 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

1 550 000 kr

55 m²

2 rum

2 379 kr/mån

28 182 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och välplanerade tvåa, på våning 1 av 3 med balkong och trivsam utsikt mot Södra Villastaden. En bostad i genomgående gott skick där du redan vid hallen lovas en bra känsla där du möts av snygga detaljer, fint innertak med spotlights och välhållna ytskikt som harmonierar genom hela lägenheten. Välutrustat kök med klinkergolv, bra med förvaring och plats för matbord samt ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch samt wc, och i hallen finns klinkergolv med golvvärme och anslutande klädkammare. Ljust vardagsrum med infällda spotlights och utgång till balkongen i fint solläge mot Södra Villastaden. I Brf Pillau bor du i en populär och välskött förening med god ekonomi, låga månadsavgifter och fina gemensamma utrymmen som bl.a. gym och bastu. Bredband ingår i månadsavgiften och enhetsmätning av elen. Lunga kvarter med promenad- och cykelavstånd till centrum och stadskärnan. Välkommen på visning!

  • Balkong
Brunnsgatan 51 C, Centralt, Gävle kommun

Brunnsgatan 51 C

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

1 150 000 kr

40 m²

2 rum

3 092 kr/mån

28 750 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en smakfull, välplanerad tvåa i fina kvarter på söder. Här disponeras en yta om 40 kvadratmeter bestående av ett renoverat, helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum, modernt kök och ett sovrum i anslutning till köket med plats för stor säng. Lägenheten är i genomgående gott skick där det bara är att flytta in. Centralt belägen med närhet till det mesta som Gävles serviceutbud har att erbjuda med flertalet restauranger, caféer och butiker. Brunnsparken ligger ett stenkast från lägenheten och med promenadavstånd finns både högskolan, resecentrum och stortorget. Fin, välskött förening där du som medlem får tillgång till bland annat hobbyrum, tvättstuga, innergård och övernattningsrum. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 4