Sisjövägen 421

Askim Sisjön, Göteborgs kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
109 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
94 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
58 000 kr/år

Vi har nöjet att erbjuda ett mycket fint radhus med gott om utrymme för socialt umgänge och lugnt läge, helt fritt från biltrafik.
Huset har 3-plan samt inredd vind och med gott om utrymme för hela familjen. Hela huset har renoverats med invändiga ytskikt, kök samt fräscha badrum och tvättstuga. Målad träpanel på väggar och tak med infälld belysning.
Nytt yttertak från 2017.
Mycket barnvänligt område som är bilfritt och förskolor och skolor i närområdet.
Sisjön ligger i Sandsjöbacka Natura 2000-område. Här bor man intill skog och sjö och med staden nedanför på bekvämt avstånd

Beskrivning:
Här får man de sociala ytorna på nedre plan, sovrummen på övre plan, källare med allrum och gott om förvaring med flera klädkammare samt två generösa altaner.
Bo uppe umgås nere. En inbjudande entré välkomnar dig in i en rymlig hall.
Intill ligger köket som är fullutrustat med moderna vitvaror och en luftig yta som blir lätt för dig att inreda som matplats. På entréplan är wc/dusch och tvättstuga praktiskt placerat intill kök och hallen.
Vidare leder hallen in till vardagsrummet med en ljus och öppen sällskapsyta. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen med generösa ytor för såväl utemöbler som loungestolar. Bara att ställa upp grillen och känna dig som hemma!

Källaren, här ryms även ett praktiskt allrum, perfekt utrymme för TV och soffa eller kanske som extra lekyta för barnen. Här finns även ytterligare en sovalkov.

Huset är utrustat med två luftvärmepumpar.

Huset är besiktigat och försäkrat.

Läs mer hos mäklaren
Helins Mäklarbyrå AB

Kontakta mäklaren

Lars-Åke Helin

Helins Mäklarbyrå AB
Mäklare Lars-Åke Helin, Helins Mäklarbyrå AB
0708-498825

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.