Helins Mäklarbyrå AB

Helins Mäklarbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Askim GFA B-området nr 48, Askim - GFA, Göteborgs kommun

Askim GFA B-området nr 48

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
950 000 kr
33 m²
2 rum

Här erbjuds en smakfullt renoverad stuga belägen på bekvämt gångavstånd från Askimsviken & Marholmen samt med närhet till natursköna omgivningar i trivsamt område. Kom och upplev compact-living när det är som bäst! Här är alla ytorna optimalt planerade för ett funktionellt och bekvämt boende. Interiören är mycket smakfull och erbjuder ett fräscht boende som har det som behövs med ett lugnt och ostört läge i trivsamma Askim-GFA. Stugan är stilrent och optimalt planerat med smarta förvaringslösningar, fina ytskikt och fönster i flera väderstreck. Här finns ett sovrum plus WC med dusch. Huset är vackert beläget på en lättskött tomt med stor altan samt gräsmatta i anslutning. Praktiskt förråd. Askim-GFA ligger 5-10 minuter från Frölunda Torg med buss från Hultåsens busstation som man når på kort promenad från stugan . Välkommen till visning på Askim GFA B-48 Info om området: .- Kommunalt vatten mellan april - oktober. - Det finns gemensamma toaletter och duschar i området. - Husdjur är inte tillåtet. - Vid en försäljning måste köparen vara folkbokförd i Stor-Göteborg med omnejd - Stugorna får vara max 35kvm stora. - Möjlighet finns att hyra båtplats i GFA:s båthamn.

 • Plus
ASKIM GFA Område C nr 78, Askim - GFA, Göteborgs kommun

ASKIM GFA Område C nr 78

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
675 000 kr
29 m²
2 rum
1 m² tomt

Stuga belägen högt upp i området med närhet till skogen, stora skjutdörrar mot altanen, altan i söderläge, stugan är uppdelad i kök, allrum med stort glasparti ut mot altanen och separat sovrum. Tillbyggnadsmöjlighet finns. Total byggyta får vara 35 kvm.

Svängrumsgatan 46, Flatås, Göteborgs kommun
 • Tor 14 mar kl 17:30

Svängrumsgatan 46

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 694 kr/mån
34 841 kr/m²

Helt nyrenoverad lägenhet om 63 kvm med en yteffektiv planlösning. Stort kök och fint vardagsrum samt två alkover och inglasad balkong/uterum i soligt västerläge Renoverat kök med nya vitvaror och gott om bänkytor och skåp. Kaklat badrum med dusch här finns plats för tvättmaskin. En lägenhet som måste ses! Föreningen Brf Flatås bildades 1964 och fyller alltså i år, 2014, 50 år, föreningen består av 651 lägenheter uppdelade på nio gårdar och totalt 81 uppgångar. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas av bostadsrättsföreningen. Allmänt om föreningen: Föreningen äger byggnaderna Järnbrott 147-2-6 i Göteborg Kommun som är upplåtna med tomträtt. Byggnaderna har 651 lägenheter och 1 lokal och är uppförda 1962-1964. Fastigheterna är belägna på adresserna Svängrumsgatan 2-52, Distansgatan 45-67, Sjömilsgatan 1-25 och 2-30 samt Nymilsgatan 1,29. Föreningen har nyttjanderätt till Järnbrott 758:574 för garage, carport och markparkering samt nyttjanderätten till Järnbrott 97:2. Gällande tomträtt lämnar styrelsen följande info: Tomträttsavgälden tog föreningen höjd för i årsavgiften i och med höjningen i oktober 2022. Vad som kommer att bli den slutliga avgiften till föreningen från kommunen är ännu inte klart. Men det kan inte bli högre än vad vi redan har höjt avgiften med, möjligtvis lägre. Föreningen har fyra tvättstugor som är uppdelade i två sektioner, åtta personer kan alltså tvätta samtidigt. Tvättstugorna är jämt utplacerade i området. Barnvagnsrum finns vid varje uppgång. Vid varje entré finns ett cykelrum för cyklar som används ofta. För dig som cyklar sällan eller inte vill trängas, finns flera större cykelrum. Det finns nyrenoverat gym, herr- och dambastu, festlokal, gästlägenheter, odlingslotter och stora gårdar med sittgrupper, grönytor och lekplatser. Fastigheten är ansluten till bredband som ingår i avgiften. Planerade renoveringar ca 2024-2030: Fönsterbyte, Tappvattenstambyte, Elstambyte och Takbyte . Enligt föreningens hemsida är stambyte planerat inom uppskattningsvis en 10-årsperiod. Föreningen höjde avgiften 2023-07-01 med 12,5%

 • Plus
 • Balkong
Epiloggatan 9, Backa-Brunnsbo, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Epiloggatan 9

Villa
Backa-Brunnsbo, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
1 069 m² tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en fastighet med stor potential. Med två byggnader på en tomt om 1042 kvm finns här möjligheter att förverkliga dina drömmar om att skapa något eget. Renovera och anpassa enligt dina egna önskemål eller dra nytta av förslagen från Smålandsvillan för att bygga ett helt nytt hus. Med kommunalt vatten och avlopp finns här alla bekvämligheter redo för att ta emot ditt drömprojekt. Missa inte denna unika chans att skapa din egen perfekta bostad. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Vi har förslag på nybyggnation från Smålandsvillan, se ritningar och kalkyler som ligger på filer.

Horsadalsvägen 40, Frillesås, Kungsbacka kommun

Horsadalsvägen 40

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Helins Mäklarbyrå AB
2 595 000 kr
81 m²
3 rum
1 016 m² tomt

Detta charmiga enplanshus är perfekt beläget med en lugn och avkopplande atmosfär. Ett stort vardagsrum på 32 kvm ger gott om plats för familj och underhållning. Dubbla altandörrar mot husets veranda. Den rymliga tomten erbjuder flera uteplatser som är perfekta för att njuta av solen och skyddade utrymmen. Tomten är på 1016 kvm med både berg och gräsmatta, här finns många fina växter och blommor, hallonbuskar, jordgubbar, rabarber, blåbär, äppelträd. Den nybyggda altanen på berget ger en enastående utsikt över området, vilket gör den till den optimala platsen att koppla av och njuta av omgivningen med närhet till havet och naturen. I Master Bedroom finns en egen WC med dusch, vilket ger bekvämlighet och integritet. Dessutom finns ett stort uterum vid entrén som ger ett härligt ljusflöde genom det stora fönsterpartiet, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Denna egenskap har alla bekvämligheter för att skapa en fridfull och bekväm livsstil. Frillesås är en tätort i Kungsbacka kommun, belägen i den södra delen av kommunen, samt en del i Varbergs kommun. Tätorten har drygt 3 000 invånare. Frillesås har varit en tätort sedan 1960. År 1990 avgränsade SCB en småort med samma namn strax väster om den då existerande tätorten. Skola och förskola, idrottshall, ridskola finns i Frillesås. För den som är intresserad av golf finns Sjögärdes golfklubb på bekvämt avstånd. Letar du efter de bästa vandringslederna i Frillesås? Oavsett om du är sugen på att vandra, cykla, springa eller utforska andra utomhusaktiviteter har AllTrails 2 natursköna leder i Frillesås-området. Njut av handkurerade spårkartor.

Fagerlyckan 32, Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun

Fagerlyckan 32

Fritidshus
Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
975 000 kr
23 + 12 m²
2 rum
250 m² tomt

Fånga drömmen om ett idylliskt liv i en charmig kolonistuga! För visning av denna stuga kontakta mäklaren på [email protected] eller 070-7196420. Tänk dig själv vakna upp i en fridfull oas omgiven av grönska och blommor. Du tar ditt morgonkaffe på altanen och plockar kanske något egenodlat. Sedan kopplar du av på din vackra altan, omgiven av doften av blommande växter och med utsikt över din tomt. Det här är vad en kolonistuga kan erbjuda dig. Denna kolonistuga är en perfekt reträtt från stadens stress och jäkt. Med sitt charm och genuin atmosfär blir det din egen lilla oas att koppla av och njuta av livets enkla nöjen. Med en tomt på generösa mått har du gott om plats att odla dina egna grönsaker, skapa en vacker blomsterträdgård eller bara njuta av att vara i harmoni med naturen. Interiört erbjuder stugan en mysig och hemtrevlig känsla. Du kan slappna av eller bjuda in vänner och familj till trevliga middagar, ute eller inne. Stugan är utformad för att vara både bekväm och funktionell, med moderna bekvämligheter som uppfyller dina behov. Dessutom är denna kolonistuga belägen i ett område med trevliga grannar och god gemenskapen. Här har du möjlighet att träffa likasinnade personer och delar odlartips, fröer och få hjälp. Missa inte chansen att förvärva en kolonistuga - en plats där du kan stänga av från omvärldens brus och leva i harmoni med naturen. Välkommen till en värld av lugn och ro, välkommen till din egen kolonistuga! Kontakta oss idag för mer information och ta del av detta tillfälle att skapa din drömplats i kolonin!

Sommarlyckan 17, Billdalskolonin, Göteborgs kommun

Sommarlyckan 17

Fritidshus
Billdalskolonin, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 600 000 kr
30 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

För visning av denna stuga kontakta mäklaren på [email protected] eller 070-7196420. Här kan vi erbjuda en trevlig och välskött stuga där mycket uppdaterats nyligen. Nämnas kan nya fönster, nya dörrar (entré och badrum), nymålad fasad, installation av luftvärmepump mm. Stugan har ett soligt läge med stor altan på framsidan och gränsar till allmänning. Välutrustad med både disk- och tvättmaskin samt kyl/frys. Luftkonditioneringen går att rikta så att man får ett behagligt inomhusklimat året om. Svalt på sommaren och varmt på vintern. Stugorna i Billdalskolonin har tillgång till vatten året om. Det uppskattas av ägarna som kan komma ut under helger även under vinterhalvåret. Dock är det inte tillåtet att bo permanent i stugorna. I området finns en allmänning med bouleplan, lekplats och föreningshus. Föreningshuset är utrustat med kök och går att hyra för sammankomster. Det finns även tillgång till en tvättstuga. Till havet och Killingholmen är det drygt 1,5 km och lika nära är det till Kungsporten. Där finns bl.a Hemköp, Rollands Saluhall, OK78, Happy Home färghandel mm. Till Nya Hovås är det ca 3 km med bl.a. ICA Kvantum.

Sologången 60  Säve, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Sologången 60 Säve

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 050 000 kr
33 m²
2 rum
200 m² tomt

Varsamt renoverad kolonistuga med loft, friggebod och hörntomt, något färdigt för den som inte är så händig själv. Hela stugan är renoverad mellan 2017-2022. Stugan har ett perfekt läge med hörntomt, nära till parkering. Här går vi in via uterummet och kommer in i ett ljust fint rum med spröjsade fönster och vit träpanel, vidare går vi in i storstugan som ligger i öppen planlösning med köket, båda nyrenoverade 2017. Från storstugan går även den fasta trappan till loftet som renoverats 2020 med härliga jordgubbar på tapeten. Längst in i storstugan har vi en liten hall med blommig tapet samt en garderob och sist men inte minst kommer vi till det nya duschrummet som är helkaklat med klinkers på golvet och där man har fått plats med en dusch. Om man vill få till ett sovrum på nedre våningen kan man med fördel göra om uterummet till ett sovrum och använda den andra entrédörren. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. Det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser samt kräftskivor. Sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn och barnbarn. På 10 minuters promenad når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst. Stugan är lantligt belägen men nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme.

Körsångsgången 163  Säve, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Körsångsgången 163 Säve

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
825 000 kr
35 m²
2 rum
200 m² tomt

1 plans kolonistuga i soligt läge med friggebod Vi kommer in i hallen och till höger ligger wc, rakt fram har vi kläd-av hängning. Till vänster om hallen har vi ingången till storstugan . Storstugan ligger i öppen planlösning med köket. I köket har vi en stege man enkelt fäller ned för att komma till loftet där det installerats en svalkande AC för varma dagar. Vidare i stugan kommer vi ut till uterummet som numera är inbyggt och fungerar som boyta. Från uterummet går vi ut på altanen. Bredvid friggeboden ytterligare en uteplats i ostört läge. Hela tomten gränsar dessutom till en allmänning. Om man vill få till ett sovrum på nedre våningen kan man med fördel göra om uterummet till ett sovrum och använda den andra entrédörren. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser samt kräftskivor , sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn och barnbarn. på 10 minuters promenad når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst Stugan är lantligt belägen men nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme.

Fagergläntan 73, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00

Fagergläntan 73

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 195 000 kr
25 m²
3 rum
250 m² tomt

Härlig kolonistuga på Fagergläntan, Nybyggd 2004, renoverad löpande ända fram till 2023. En kolonistuga utöver de vanliga, mer i skick som en mini-villa. Vi kommer in i en välkomnande hall med klinkers och värmegolv, efter hallen kommer vi in i det kombinerade köket och storstugan, här finns riktigt parkettgolv, vitt kök där luckor är utbytta 2021 induktionshäll från 2016, spisfläkt 2016, mikro 2016, ugn 2021, här finns också luftvärmepumpen monterad som sprider värmen i hela stugan på ett billigt sätt. Här hittar vi också en fast riktig trappa som tar oss till ett sov-loft med förhöjd mittdel så man faktiskt kan gå rak i mitten, här är plats för två sängar samt möjlighet till fler, sov-loftet har laminatgolv och träpanel på väggar samt fönster i båda gavlarna. Till vänster innanför entrén har vi duschrummet som är helkaklat och har klinkers med värmegolv, wc-23, handfat och kommod -12, duschkabin -12, Tvättmaskin -16, Varmvattensberedare på hela 80 liter-22, elektrisk handukstork samt fönster. Bakom kök / storstuga har vi ett stort inglasat uterum byggt 2021 med isolerglas och riktig parkett på golvet. Här står också kyl/ frysen. Vidare från uterummet kan man gå ut på altanen och på vägen dit har vi en pergola för soliga dagar. Friggeboden är inredd som verkstad samt det finns ytterligare förrådsutrymmen runt huset. Hela tomten omgärdas av staket och på tomten hittar vi både plommon och päronträd.

 • Plus
Sånggången 141, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Sånggången 141

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
700 000 kr
25 m²
2 rum
209 m² tomt

För visning kontakta mäklaren på [email protected] eller 070-7196420. Denna trevliga och välhållna stugan ligger med fritt läge mot allmänning. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och grönsaksland. Två härliga uteplatser, den ena på gaveln av stugan med kvällssol. En ca 10 minuters promenad tar dig till den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Det är möjligt att bygga ut stuga till 35 kvm utvändigt mått. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. Det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser, kräftskivor, mm, Sportevenemang visas på storbilds tv i samlingslokalen. I servicehuset finns duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn. Kolonin är lantligt belägen och nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme från centrala Göteborg. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst. Utförlig information finns på föreningens hemsida, länk nederst på denna sida. Stugan säljs med inventarier och trädgårdsredskap, förutom personliga tillhörigheter.

Visar alla 11