Elinshillsvägen 19

Björknäs, Nacka Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
158 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
33 656 kr/år
Antal besök
6 618
Dagar på Hemnet
10

Vill du slippa hålla ordning i en trädgård? Slippa rensa maskrosor men ändå kunna njuta av sol, grillning och socialt umgänge ute? Vill du kunna stänga ytterdörren och resa bort men slippa oroa dig för att gräset där hemma blir för långt? Då är detta radhuset för dig! Här kan du njuta av livets goda på den underbara terrassen och vill du spela kubb, känna gräs under fötterna så är områdets gemensamma trädgård bara ett stenkast bort.

Detta hemtrevliga radhus är i mycket fint skick och går utmärkt att flytta in i precis som det är. Här bor du på öppna, sociala ytor som verkligen är optimalt planerade. Läget är helt fantastiskt - högt och ljust i Björknäs med vidunderlig utsikt mot Skurusundet. Det sydvästliga läget ger sol hela dagen och utsikten går att avnjuta från radhusets alla tre våningar.
Den fantastiska altanen är på hela 36 kvm och nås från husets nedre våning och bjuder på en spektakulär utsikt mot Skurusundet med dess båttrafik. På altanen ryms både matbord, grill, loungedel och solstolar. Här lyser solen från morgon till kväll.

Öppet, socialt kök med påkostade material, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och en trevlig köksö. Bänkskivorna i betong är både mycket praktiska och rustikt trevliga. Dimbara spotlights i taket för ljusjustering - arbetsljus eller socialt ljus.
Vardagsrummet är rymligt, öppet och socialt. Stora, öppningsbara fönsterpartier med bedårande utsikt.
Huset erbjuder gott om sovplatser med sina tre sovrum plus ett sovloft samt möjlighet att göra ett femte och sjätte sovrum.
Radhuset bjuder även på en fin och funktionell tvättstuga, badrum på samtliga våningsplan, förråd både inne och ute samt en stor och bra planerad klädkammare.

Är det på den underbara terrassen på Elinshillsvägen 19 du kommer grilla framöver? Avnjuta nybakade kanelbullar och kaffe? Ett glas rosé i kvällssolen?

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka