Kommande

Mejramgränd 23

Enebyberg, Danderyds kommun Se på karta

9 000 000 kr

8 500 000 kr +6 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
365 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
50 227 kr/år
Kommande

Möjlighet att få mer boyta finns, se bifogade dokument gällande förslag på utbyggnad och påbyggnad. Tidigare ägare hade ett befintligt bygglov, detta har gått ut och därför behövs ett nytt sökas.

Beläget på eftertraktad adress i Enebyberg med hörntomt erbjuds nu detta härliga gavelkedjehus med ett fantastiskt solläge!

Hela huset badar i ljus och de dryga 135 kvadratmetrarna har nytt kök 2023 och även alla ytskikt är också nyligen renoverade.

Här får familjen ett mycket bra läge i en fin del av Enebyberg med några minuters gångavstånd till förskola och skola samt till stora naturområden med motionsspår, samt inte minst Rösjön med fina badplatser bara 2,5 km bort. Det är även nära till Enebybergs gård och lite längre bort Enebybergs idrottsplats med både fotbollsplan, ishall, tennishall, löparspår, moutainbikestigar och vandringsleder. För barnfamiljen förenklas vardagen av närheten till lekplatser, förskolor och skolor. Danderyds gymnasium finns också några busshållplatser bort. Vardagsservice har du kring Enebytorg där det finns frisör, mataffär, café, restauranger, vårdcentral, skomakare, tygbutik, skönhetssalong, apotek samt Enebybergs kyrka, ungdomsgård, seniorträff och bibliotek. Något för alla helt enkelt. Med buss når du snabbt större handelsplatser och knutpunkter som Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum och Mörby centrum där du kan byta till t-bana. Närmaste station för Roslagsbanan är Enebyberg eller Roslags Näsby.

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri AB

Kontakta mäklaren

Annica Appelö

Magnusson Mäkleri AB
Mäklare Annica Appelö, Magnusson Mäkleri AB
0768014060

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.