Mäklare Annica Appelö

Annica Appelö

Om mig

Jag vill lyfta fram varje hem och dess historia, skapa en berättelse och upplevelse som påverkar spekulanterna positivt. Varje hem är unikt, bakom fasaden finns människor och liv. Hos Magnusson och med mig blir din bostad inte en i mängden. – Utmärkelsen Säljarfavorit sedan 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frejavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun

Frejavägen 8

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
30 000 000 kr
302 + 161 m²
11 rum
2 811 m² tomt

Med ett eftertraktat läge och närhet till såväl vacker natur, bad och goda kommunikationer ligger detta välplanerade hus med garage ritat av Sixten Magnusson. Fastigheten vetter mot den vackra, natursköna allmänningen helt utan bebyggelse och insyn. Generösa sällskapsrum med stora fönsterpartier, vackra golv, flertalet öppna spisar. Hemtrevligt kök, matsal och vardagsrum i fil och flera sovrum, perfekt för den större familjen. I anslutning till vardagsrummet finns en stor terrass med soligt söderläge med plats för både för matbord och solstolar. Många bra sovrum där alla är i en bra storlek. Garage med direktingång. Härlig grönskande tomt med plats för lek och umgänge. Attefallshus om ca 25 kvm finns på tomten, perfekt för tonåringen eller för uthyrning. Varmt välkomna!

  • Energieffektiv
Modgunnvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun

Modgunnvägen 2

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
10 500 000 kr
146 + 43 m²
4 rum
vån 1/3
7 526 kr/mån
71 918 kr/m²

Välkommen till en ljus våning med trevliga sociala ytor och öppen spis med en totalyta om 189 kvm. Fastigheten uppfördes ursprungligen 1904 och byggdes om till tre bostadsrätter 1998. Våningen upptar fastighetens första plan och en del av källarplanet. Det finns gott om utrymme för såväl familj som ett stort socialt umgänge. Vardagsrummet och matsalen har stora generösa fönster och utgång mot den grönskande trädgården och den trevliga altanen med ett bra solläge, öppen spis förhöjer mysfaktorn ytterligare. Köket är ljust och rymligt med fönster i två väderstreck och matplats för 8 personer. Våningen erbjuder också ett badrum samt gästtoalett och tre sovrum. Med fastigheten följer möjligheten att njuta av föreningens gemensamma trädgård med flertalet fruktträd om dryga 1500 kvadratmeter, samt en gemensam pool med en egen yta för solstolar och middagsbord. Perfekt läge i Djursholm med direkt anslutning till Roslagsbanan, Altorpskogen och Ekebyskolan samt Viktor Rydbergs gymnasium. -Skuldfri förening -El ingår i avgiften -Två parkeringsplatser, varav en i garage -Ett stenkast från Roslagsbanan -Separat ingång till källarplanet Varmt välkommen till ett unikt boende i underbara Djursholms Ekeby! Buss 602 går direkt till Danderyds Gymnasium och Mörby Centrum. Närservicen i Djursholm är ypperlig. Restaurangerna har kök med höga ambitioner och bra service. Morgonpigga Gateau för morgonkaffet och nybakade frallor på helgen är uppskattat av många Djursholmsbor. Kiosk med postombud och apotek, blomsterbutik och frisörer samt annan service finns, listan kan göras lång. För de som uppskattar en aktiv fritid erbjuder Djursholm ett rikt utbud av aktiviteter. Inom en radie av några kilometer finns golfbana, tennishall, gym, och idrottsplats samt ridskola och segelskola. Altorpsskogen erbjuder motionsspår i varierande längd och utegym. Vintertid åker man skidor på fina spår på golfbanan och på andra sidan finns Eddabacken som är upplyst kvällstid. Det finns två insjöar i Djursholm, Ekebysjön och Ösbysjön. Invid Ekebysjön finns ett trevligt promenadstråk och ett rikt fågelliv. Invid Ösbysjön finns två badplatser, en badstrand perfekt för barnfamijler samt det s.k dambadet med bryggor ombyteshytt. För den som föredrar bad i havet erbjuder finns bryggor i Djursholms hamn, sandstrand och klippbad finns i Germaniaviken. Ekudden har också klippbad med kvällssol och Cafe Ekudden erbjuder en fin sommarmeny!

  • Uteplats
Trebackavägen 8, Djursholms Ekeby, Danderyds kommun

Trebackavägen 8

Villa
Djursholms Ekeby, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
19 750 000 kr
197 + 131 m²
1 005 m² tomt

Välbyggd och rymlig familjevilla om totalt 359 kvm belägen i den lugnaste delen av Djursholms Ekeby invid Ekebysjön. Det trivsamma och välbyggda huset är byggt 1990 har vackra detaljer och en tydligt planerad planlösning, ytskikt och dekorativa golv i ett mycket gott skick, stora sociala sällskapsrum och fem sovrum, det finns tre badrum och en gäst wc, möblerbara hallar och ett ljust och fint kök från Ballingslöv. Läget är soligt och tomten är plan och lättskött. Garaget är generöst och har plats både för bil och förvaring/arbetsytor. Via garaget finns access in till huset. Ypperlig förvaring samt bergvärme. Totalytan fördelas på 197 kvm boyta, 131 kvm biyta samt 31 kvm "icke mätvärt med låg takhöjd. Trevliga Altorpsskogen och Ekebysjön runt inbjuder till promenader och löpturer, vintertid nyttjas Ekebysjön för skridskoåkning. Sommarens dopp tas i Ösby sjön. Djursholms torg erbjuder mycket god service så som apotek, bank, livsmedelsbutik, klädaffärer, restauranger, postombud, frisör och skönhetsvård samt butik för bröd och bakverk. Nära till mycket goda kommunikationer, Roslagsbanan är bara ca tre minuter bort viket medför att man når Östra station på bara 12 min. Eller åt andra hållet för att ta sig till Täby C eller Arninge C – Bussalternativ finns även. Kontakta mäklare för visningstid

  • Plus
Gruvfogdevägen 4b, null, Upplands-Bro kommun

Gruvfogdevägen 4b

Villa
Upplands-Bro kommun
Magnusson Mäkleri AB
4 500 000 kr
55 m²
9 638 m² tomt

Kontakta fastighetsmäklare för visning! Charmigt rött hus om 55 kvadratmeter med idylliskt läge. Huset rymmer tre rum, kök och en altan mot ridbanan. Stall med fem stora boxar som alla har öppningsbara fönster, sadelkammare och skötseldel med spolspilta. Utanför stallet finns tre uteboxar och den grusade gårdsplanen är upplyst med strålkastare. I carporten finns det plats för traktorn och skrittmaskinen har plats för fyra hästar. Ridbanan är 20x42 meter stor och har grusunderlag. På arrenderad mark intill fastigheten finns mycket fina hagar om cirka sju hektar. Den största hagen har en stor ligghall och fungerar perfekt som lösdrift. Runt hagarna går en välskött travslinga. Vackra omgivningar och Bro Park ersatte 2016 Täby Galopp som Stockholms främsta galoppbana. Här kan du se snabba galopphästar samtidigt som du äter en god lunch, umgås med familj och vänner eller knyter kontakter i en vacker miljö. Årets största tävlingsdagar på Bro Park är Super Sunday i juni och Stockholm Cup i september. Välkända golfbanor som Bro-Bålsta och Bro Hof Slott samt Mälaren erbjuder sommartid fantastiska möjligheter till båtliv då det finns ett flertal båtklubbar i kommunen. I Upplands-Bro finns sex medeltida kyrkor och flertalet runstenar för den som vill upptäcka vår historia. Längs vandringsleden Upplands-Broleden finns också kulturhistoriska miljöer och möjlighet till fågelskådning.

Visar alla 4