Skrattmåsvägen 26

Farsta Fagersjö, Stockholm Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
265 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
47 000 kr/år
Antal besök
4 271
Dagar på Hemnet
9

Läge, läge, läge!
Nu har du chansen att förvärva ett charmigt radhus som lever upp till dina högt ställda förväntningar. Bostaden är successivt underhållen under åren och erbjuder även en mysig uteplats på framsidan och en levande trädgård på baksidan.
Tomten är friköpt.

I det omåttligt populära radhusområdet på Skrattmåsvägen bor du granne med såväl sjö och natur som bra kommunikationer.
Fastigheten är belägen i den välplacerade radhuslängan med en härlig tomt. I närheten finns en sjö där man på sommaren badar och fiskar medan man på vintern åker skidor eller skridskor på den kilometerlånga plogade skridskobanan.
Du välkomnas av den mysiga uteplatsen med morgon och förmiddagssol på husets framsida. På baksidan har du en underbar uteplats där man får sol på dag och kväll.

Bostaden är väl omhändertagen med löpande underhåll som prioritet eller vad som sägs om en inredd vind för extra utrymme? Även en luft-luft värmepump är installerad 2014 för en mer ekonomisk uppvärmning.

I närheten av fastigheten finns skolor och förskolor för de yngre medlemmarna av familjen, självklart finns då ett eget garage att tillgå för att underlätta vardagslogistiken med allt vad det innebär.
Området är barnvänligt med mycket plats för lek.

Det bästa av allt är att du fortfarande är ca endast 20 min från Stockholm City

Trevligt område med gott om grönområden och sjön Magelungen ca 250 meter från huset. Här har du bra bussförbindelser till både Högdalen Centrum och Farsta Centrum. Det är även promenadavstånd till Hökarängen Centrum. Området började bebyggas i början på 1900-talet och var en del av Södertörns villastad, sedan dess har en hel del förändringar skett i bebyggelsen. Området har blandad bebyggelse med flerfamiljshus, villor och radhusområden. Gemensamt är att alla har närhet till sjön Magelungen med fina promenadstråk längs med. Vid sjön kan man grilla, bada eller fiska med fiskekort. Vintertid brukar skridskoåkning uppskattas på plogad bana eller varför inte en promenad över till Ågesta Friluftsområde. Ågesta friluftsområde har motionsspårsystem, friluftsgym och belysta elljusspår. Dessutom finns häststall och en golfbana.
Gångavstånd även till barnomsorg, skola samt matvaruhandel.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 19
    jan
    Tis 19 jan kl. 11:00–11:30
    Vänligen boka in önskad visningstid, max 2 pers per hushåll
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.