Eriksgatan 12C

Kyrkerör, Falköping Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
161 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
26 920 kr/år

Välkomna till Kyrkerör och Eriksgatan 12 C. Detta trevliga radhus ligger med ett central läge och "ströget" som nära granne med endast 10 minuters promenad till resecentrum. Radhuset har en spännande planlösning och inrymmer hela tre våningsplan med en total yta om 169 m² fördelat på 6 rum och kök.

Ni välkomnas in i suterrängplan i en trevlig och ljus entréhall med gott om plats för avhängning. I anslutning till entréhallen finns hemmets garage, toalett samt tvättdel och ett trevligt allrum som idag nyttjas som tv-rum. En trappa upp finner ni vardagsrum med utgång till stensatt och insynsskyddad uteplats, kök och matplats i en social öppen planlösning samt toalett och klädkammare. På hemmets översta våning som är en lugn och privat del inryms fyra sovrum med praktiska garderober, klädkammare och kaklat badrum. Kyrkerör är ett trevligt och lugnt område med närhet till både centrum, skolor, kommunikationer samt matbutik.

Letar ni efter ett socialt hem med flera sovrum och bra läge, då bör ni uppleva detta trevliga hem på plats!

Fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad samt försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Välkomna med er anmälan om visning redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping