Nyproduktion

Åkeröslingan 33

Lundby, Norrköpings kommun Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Lantdrömmen i Lundby
Om föreningen
Avgift
6 500 kr/mån
Driftkostnad
25 200 kr/år
Pris/m²
26 493 kr/m²
Nyproduktion

ENERGISNÅLT - BARNVÄNLIGT - BRF PARHUS MED FÄRDIGPLANERAD TOMT
Denna gång kan vi presentera en ny möjlig bostadsform, med samma kvalitetsfokus och byggnadstyp, i form av bostadsrättsparhus, BRF Lantdrömmen i Lundby!
Bostadsrättsparhusen kommer att ha en boarea om 134 kvm fördelat på två plan, med 5-6 rum och kök. Materialval är utförda med stor noggrannhet för ett harmoniskt hem som ger en upplevelse av välbefinnande.

Här presenteras ett ståtligt bostadsrättsparhus av modern design som i kombination med de gröna gräsmattorna och planterade ligusterhäckar ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång. Perfekt för den växande familjen, liksom för Er som tycker villan börjar bli för stor eller för dig som är ute efter ditt första egenägda boende!

Bostädernas planlösning är planerade för att ge en hög levnadsstandard. Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor, så som HTH-kök med kvartskomposit, Kährs parkettgolv samt kakel och klinker från Bricmate, för helkaklade badrum med kvalitetskänsla. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan.
Husets hjärta, kök och vardagsrum med matplats samt intilliggande altan, är i ett sammanhang där ni kan umgås med familj och vänner.
En trapp upp finner du sovrumsdelen med fyra sovrum, sällskapligt allrum med möjlighet till ett ryggåstak för en rymligare känsla (tillval) och ett helkaklat bad-(tillval)/duschrum.
Två planritningsalternativ ger möjlighet till antingen fyra sovrum (standard) eller tre sovrum och en tillvalsvägg, som ger antingen två klädkammare eller en klädkammare samt hemmakontor.

Till varje bostadsrätt hör en finplanerad tomt med sådd gräsmatta och ligusterhäck vid tomtgräns, varierande storlekar på tomterna. Parkeringsplats på uppfarten samt tillhörande förråd vid entrén.
Utöver de förstklassiga standardvalen erbjuds en gedigen tillvalskatalog, extra kostnad tillkommer för tillval.
Här finns allt man kan önska, för att forma sitt alldeles egna hem!

Inflyttning redan våren 2023!

Lundby Lantdröm, här finns möjligheten att skapa ett unikt boende på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen som bjuder in till alla aktiviteter man är van vid att utföra.
Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi.

Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakt

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302