Knipvägen 189

Margretelund, Österåker Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Tomtarea
178 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
39 828 kr/år
Antal besök
5 559
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till detta mycket smakfullt och tidsenligt renoverade radhus med kanske områdets bästa läge! På baksidans altan njuter du solen från lunch till sena kvällen, plan gräsmatta för springsugna barnsben och päronträd. På vintern Norra backen där du enkelt har koll på barnen som åker pulka. I området finns en liten lekplats för de mindre barnen och en stor lekplats finns i närområdet.

Fräscht stort kök med matplats för den stora familjen eller många gäster, i anslutning finner du den praktiska tvättstugan där du snabbt slänger in ett tvätt mellan dina bestyr i köket. Från köket har du access till verandan med tak där du lapar morgonens första strålar och intar en skön lugn frukost medans barnen leker med de andra barnen i området.

Generöst vardagsrum med stora härliga fönster och dörr som leder ut till baksidans altan samt litet förråd. Superläckert badrum a la Steam Hotell med dusch bakom industriglasvägg och svarta snygga blandare. Invid den trevliga hallen finner du ett riktigt riktigt bra förvaringsutrymme med ett litet fönster och mängder av garderober samt hyllplan för exemplarisk ordning, om så önskas.

Övre plan erbjuds dig och din familj hela fyra sovrum samt ett allrum alternativt kontor, idag används det till kombinerad walk in closet och kontor. Badrum med badkar, skönt kalla vinterdagar. Taket bytt 2012 och även samtliga fönster bytta, bilen parkerar du i garage i länga. Kvartersgård för kalas finns också i området.

Barnvänliga, natursköna och havsnära Margretelund med skolor- och förskolor i närområdet samt Margretelunds Centrum med Lanthandeln Favoriten, Vårdcentral, Apotek och Pizzeria. Direktbussen till Humlegården ett stenkast bort. Valsjön för tidiga dopp på våren eller skridskoåkning på vintern finner du i närområdet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 7
    mar
    Sön 7 mar kl. 15:45–16:15
    Föranmälan krävs, kom frisk och håll avstånd. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.