Mäklare Malin Fuierer

Malin Fuierer

Om mig

Jag är uppvuxen i Åkersberga och har ett mycket brett kontaktnät och god lokalkännedom. Mina styrkor är en hög servicegrad med personligt engagemang, noggrannhet, snabb återkoppling och stor social kompetens. För mig är det viktigt att du som säljare känner dig trygg och informerad under hela försäljningsprocessen. Att du också upplever att jag gör mitt yttersta för att processen känns smidig och att du som kund är mer än nöjd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunavägen 27B, Tuna, Österåkers kommun
  • Sön 19 maj kl 10:30
Tunavägen 27B, Tuna, Österåkers kommun, bild 2
Tunavägen 27B, Tuna, Österåkers kommun, bild 3

Tunavägen 27B

Radhus
Tuna, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
4 245 000 kr
104 + 32 m²
5 rum
5 500 kr/mån
40 817 kr/m²

Välkommen till detta stilrena och moderna radhus centralt i Tuna. Med en totalyta om 136 kvm får du ett rymligt och trivsamt hem nära Roslagsbanan, havsbad och vackra promenadstråk i både Tuna och Österskär. Söker du ett enkelt boende med mycket huskänsla så har du kommit helt rätt! På entréplanet möts du av en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med dubbla glasdörrar ut till den soldränkta altanen och gräsmattan. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt energieffektiv uppvärmning med hjälp av frånluftsvärmepumpen. Vill du njuta morgonsolen till ditt morgonkaffe gör du det på framsidans lilla altan. Mellanplanet erbjuder två sovrum, varav ena med utgång till balkongen med sol hela dagen. Detta sovrum går även enkelt att dela av till två sovrum. På detta plan återfinns även ett stort helkaklat badrum med dusch och en härlig bastu för avkopplande stunder. På övre planet möts du av ett imponerande rymligt rum med takfönster som ger fantastisk utsikt mot himlen. Här finns gott om plats för en soffgrupp och säng, och blir ett perfekt extra vardagsrum eller sovrum. Praktisk walk in closet eller förråd har du också här. Uteområdet är underbart lättskött, med föreningens robotgräsklippare som tar hand om gräsmattan, och parkering precis utanför med tillgång till laddstolpe för elbilen. I närområdet finner du även flera bra förskolor och populära Österskärsskolan. Ett stenkast från bostaden har du AutoMat Tuna Livs, Åkersbergas första obemannade livsmedelsbutik som har öppet kl 05-23 alla dagar året runt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åkersbergavägen 1A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Åkersbergavägen 1A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Åkersbergavägen 1A, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Åkersbergavägen 1A

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 095 000 kr
105,5 m²
4.5 rum
vån 2/3
6 932 kr/mån
29 336 kr/m²

Välkommen till denna trevliga gavellägenhet på 4,5 rok som erbjuder en generös och ljus boendeyta om 105,5 kvm. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme i garderober för en organiserad och prydlig vardag. Tre bra sovrum samt två badrum, varav det ena är utrustat med en dusch och det andra med ett rogivande badkar. Köket är välplanerat och ljust med fönster i i två väderstreck samt utrustat med vitvaror från 2021. Intill köket erbjuds en generös matplats med plats för det stora sällskapet. Härifrån når du den inglasade balkongen med sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Vardagsrummet är stort med plats för både matbord och soffgrupp, och har två stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Dessutom åtnjuter du fördelen av ett centralt läge med närhet till allt du behöver. Från shopping och restauranger till kommunikationer och grönområden - allt finns inom bekvämt räckhåll. Ring för bokad visning!

  • Premium
  • Balkong
Stekelvägen 24, Skånsta, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 14:00
Stekelvägen 24, Skånsta, Österåkers kommun, bild 2
Stekelvägen 24, Skånsta, Österåkers kommun, bild 3

Stekelvägen 24

Radhus
Skånsta, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 450 000 kr
120 + 28 m²
5 rum
257 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus i två plan beläget med närhet till natur samtidigt som du har Åkersberga centrum på ett bekvämt avstånd, bara en kort promenad från Ica Skånsta. Trevlig privat baksida med altan som gränsar mot skogen med äppelträd, bärbuskar och rabarber. Här fångar du solen från morgon till eftermiddag och kvällssolen njuter du sedan av på framsidans uteplats med insynsskyddad och rymlig altan. På entréplan möts du av ett ljust vardagsrum och hemtrevligt kök med matplats intill fönster. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch och bastu. Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och pannrum intill som leder vidare till ett rymligt förråd. På övre plan finner du tre rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong som vetter mot baksidan. Här erbjuds även ett badrum med badkar samt en klädkammare med bra förvaringsutrymme för kläder och tillhörigheter. I anslutning till huset finns ett praktiskt garage och parkeringsmöjlighet för två bilar. Dessutom ligger bostaden på en lugn återvändsgata avskild från att störas från trafiken. För de små finns en lekplats i slutet av gatan, vilket gör området perfekt för barnfamiljer. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Sörahemsvägen 127, Söra, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 15:00
Sörahemsvägen 127, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Sörahemsvägen 127, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Sörahemsvägen 127

Radhus
Söra, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 195 000 kr
120 m²
4 rum
205 m² tomt

Nu finns möjlighet att lägga beslag på detta trevliga radhus i två plan med härligt solläge och skogen som granne. Här erbjuds ett hemtrevlig kök med bra arbetsytor och förvaring samt matplats intill fönster med vy mot framsidans uteplats. Vidare når du det generösa vardagsrummet med utgång till baksidans uteplats och skogen precis intill. På entréplan har du även en praktisk tvättstuga, gästtoalett och inre hall för familjens extra ytterkläder. På övre plan återfinns tre bra sovrum och badrum renoverat 2017/2018 med badkar. Huset har ett rymligt förråd och garage i länga. Sörahemsvägen är en idyll för småbarnsfamiljen med lekpark på innergården mellan husen och närhet till Åkersberga Centrum, Söraskogen och Sätterfjärden för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Direktbuss till både Danderyd och Östra Station, skolor och förskolor i närområdet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Häggkullevägen 3, Söra, Österåkers kommun
Häggkullevägen 3, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Häggkullevägen 3, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Häggkullevägen 3

Radhus
Söra, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 895 000 kr
116 m²
5 rum
181 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus i barnvänligt område. Generöst kök med plats för den stora familjen, även ett stort vardagsrum med utgång till baksidans uteplats med sol hela dagen. Bostaden har tre sovrum i bra storlek, två badrum varav det ena med dusch och det andra med både dusch och badkar. Separat tvättstuga och praktisk klädkammare med vägghängda hyllor och stänger. Här erbjuds även två trevliga uteplatser där du på framsidan njuter av morgonsolen samt har ett praktiskt förråd och cykelförråd. På baksidans altan njuter du av solen hela dagen och har odlingslådor att odla blomster och ätbart i. Söra är ett lugnt område med fina grönytor och mindre lekplatser runt om i området. Gångavstånd till Roslagsbanan, badplatser i Sätterfjärden, Åkersberga centrum och både skolor och förskolor. Det optimala läget helt enkelt! Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
Myntbacken 9, Täljöviken, Österåkers kommun
Myntbacken 9, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 2
Myntbacken 9, Täljöviken, Österåkers kommun, bild 3

Myntbacken 9

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 195 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3/4
6 475 kr/mån
38 963 kr/m²

Längtar du efter en sprillans ny bostad med havsutsikt och skogen runt husknuten? Denna mycket trevliga 4 rok med generös balkong om ca 17 kvm och stilrena materialval kan bli din! Redo att tillträdas i juni om så önskas. Säljarna har gjort flertalet tillval såsom stilrena färger på väggarna, slitstarkt klinkergolv i hallen, ljudisolerade innerdörrar och smakfulla färg- och materialval i köket. Öppen trevlig planlösning mellan vardagsrum och kök från Marbodal, tre sovrum, praktisk klädkammare och badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra wc. Förråd i källaren för dina övriga prylar. Täljöhalvön är ett mysigt bostadsområde med skärgårdsidyll bestående av villor och bostadsrätter med trevliga promenadstråk, närhet till skogen och havsbad. I närheten ligger områdets nyanlagda brygga med sittplatser för att njuta av havet eller lägga till med en kajak. För den båtintresserade ligger Svinninge Marina ett stenkast bort. På en promenad om ca 6 min går buss 683 till Åkersberga centrum på ca 10 min och Arninge centrum på ca 25 min. Kulla vägskäls infartsparkering ca 10 min med bil för access till motorvägsbuss. Roslagsbanans tågstation Täljö mot Östra station/tekniska högskolan nås på kort cykelavstånd. På samma plats ansluter också cykelpendlarvägen mot Rydbo och Arninge. Det finns även tre lekplatser varav en belägen en stenkast från bostaden, pumptrack/cykelpark samt utegym. Förskola och äldreboende finns på bekvämt avstånd och grundskola är planerat att byggas i området. Ytterligare förskolor och Fredsborgsskolan finns på kort avstånd med bil. Pilstugetorget med Stora Coop, apotek, Ica Maxi samt restauranger och golfbana inom räckhåll. Sommarstaden Vaxholm ligger med 20 min bilväg från området. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6