Knopvägen 9

Saltsjöbaden/Båthöjden, Nacka Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
224 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
42 600 kr/år
Antal besök
6 768
Dagar på Hemnet
29

Accepterat pris!
Tillfälle att förvärva detta underbara enplanshus med ett av Saltsjöbaden Båthöjdens bästa lägen! Vacker inglasad altan om 28 kvm i bästa solläget. Ljus sällskapsdel med stora fönsterpartier. 5 bra sovrum eller varför inte ha några som kontorsrum, ljust kök intill matplats för stora sällskap. Badrum, gäst-wc, tvättstuga med dusch, god förvaring och två separata entréer. Läget på huset är bara helt perfekt både för barnfamiljen och för senioren! Solig trädgård med sydvästläge där solen skiner från morgon till kväll och vindruvor växer och trivs. Här kan du göra ditt eget vin! Den inglasade altanen gör det möjligt att njuta av sommaren tidigare och senare inpå hösten. Här kommer det vara många middagsbjudningar när det tillåts att återgå till det normala livet igen.
Med solceller på taket är huset dessutom ett tillfälle för den miljömedvetne.

Till huset hör garage i länga, parkering för flera bilar samt förråd . Huset är friköpt!

Området kännetecknas av en familjär och rofylld atmosfär.

Båthöjden är ett lugnt och omtyckt bostadsområde i Saltsjöbaden med friliggande vinkelbyggda enplanshus med atriumgård. Båthöjden är byggt i en halvcirkel där de flesta vägarna går ut som ekrar från ett nav. Navet sk. Gropen är ett grönområde, ägt och skött av kommunen, nedanför husen. Här finns en stor gräsmatta där det spelas fotboll och brännboll på sommarhalvåret. På vintern ser man både barn och vuxna åka kälke, tefat och skidor i slänterna ner mot den plana ytan. I ena delen finns en välutrustad och välskött lekplats. Området är helt bilfritt.

Natursköna omgivningar med 9-håls och 18-hålsgolfbana, Lundsjön samt bryggor, badplats och marina i närheten.

Promenadavstånd till affärer i Fisksätra C, Saltsjöbaden C, Saltsjöbanan och busshållplats. Flera skolor och dagis ligger också i närheten.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden