SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ljuskärrsvägen 12, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 12

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
3 500 000 kr
92 m²
4 rum
5 562 kr/mån
38 043 kr/m²

Läget på Ljuskärrsberget på den nedre gården i området är suveränt. Ljusets, som området kallas byggdes i början av 70-talet med småskalig och terränganpassad arkitektur är ett populärt område i Saltsjöbaden. Föreningen är välskött och har flera gemensamma utrymmen såsom gästlägenheter, festlokal och parkeringsplatser, garage och ladd-stolpar. Lägenheten är ljus, rymlig och välplanerad med stora möjligheter att sätta sin egen prägel på bostaden, då den behöver viss modernisering. Här finns tre bra sovrum, kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Två badrum, gott om förvaring inne i lägenheten och i förråd i källare. På innergården finns fina planteringar, sittgrupp och lekplats. Välkommen hem!

  • Plus
Svartkärrsvägen 26, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Svartkärrsvägen 26

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
2 700 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/4
5 019 kr/mån
31 395 kr/m²

Möjligheternas 3:a med ett fint ljust läge på Igelbodaplatån, ett mycket centralt och eftersökt läge i Saltsjöbaden med promenadavstånd till service och kommunikationer. Hela området med ca 400 lägenheter byggdes i slutet av 60-talet och har dess tidstypiska formspråk med materialval och raka enkla linjer i enlighet med den stil som även kallas högmodernism. En rationell era där byggnader såg lika ut oavsett platsen där de byggdes och tog då inte hänsyn till historia och traditioner.

  • Plus
  • Hiss
Skutuddsvägen 10, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Skutuddsvägen 10

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
11 500 000 kr
177 + 4 m²
5 rum
1 132 m² tomt

Välhållen tegelvilla som likt hortensian klättrar längs bergväggen. Kombinationen av tegel och träfasad som vi ser här på Skutuddsvägen var mycket vanligt förekommande byggmaterial på 60-talet och är karakteristiska för byggåret. Övervåningen har vackert ljusinsläpp, fina sociala utrymmen med vardagsrum, matrum och det nyrenoverat kök. Flera fungerande eldstäder, många sovrum, två badrum och gäst-wc. Trädgården är fint planerad, en blandning av naturtomt och uppvuxen trädgård med plana ytor, fina rabatter och många platser att njuta i sol eller skugga helt beroende på vad som känns bäst.

  • Plus

Visar alla 3