Mäklare Karin Schwyzer

Karin Schwyzer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ljuskärrsvägen 12, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Ljuskärrsvägen 12

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
3 500 000 kr
92 m²
4 rum
5 562 kr/mån
38 043 kr/m²

Läget på Ljuskärrsberget på den nedre gården i området är suveränt. Ljusets, som området kallas byggdes i början av 70-talet med småskalig och terränganpassad arkitektur är ett populärt område i Saltsjöbaden. Föreningen är välskött och har flera gemensamma utrymmen såsom gästlägenheter, festlokal och parkeringsplatser, garage och ladd-stolpar. Lägenheten är ljus, rymlig och välplanerad med stora möjligheter att sätta sin egen prägel på bostaden, då den behöver viss modernisering. Här finns tre bra sovrum, kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Två badrum, gott om förvaring inne i lägenheten och i förråd i källare. På innergården finns fina planteringar, sittgrupp och lekplats. Välkommen hem!

  • Plus
Svartkärrsvägen 26, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Svartkärrsvägen 26

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
2 700 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/4
5 019 kr/mån
31 395 kr/m²

Möjligheternas 3:a med ett fint ljust läge på Igelbodaplatån, ett mycket centralt och eftersökt läge i Saltsjöbaden med promenadavstånd till service och kommunikationer. Hela området med ca 400 lägenheter byggdes i slutet av 60-talet och har dess tidstypiska formspråk med materialval och raka enkla linjer i enlighet med den stil som även kallas högmodernism. En rationell era där byggnader såg lika ut oavsett platsen där de byggdes och tog då inte hänsyn till historia och traditioner.

  • Plus
  • Hiss
Skutuddsvägen 10, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Skutuddsvägen 10

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
11 500 000 kr
177 + 4 m²
5 rum
1 132 m² tomt

Välhållen tegelvilla som likt hortensian klättrar längs bergväggen. Kombinationen av tegel och träfasad som vi ser här på Skutuddsvägen var mycket vanligt förekommande byggmaterial på 60-talet och är karakteristiska för byggåret. Övervåningen har vackert ljusinsläpp, fina sociala utrymmen med vardagsrum, matrum och det nyrenoverat kök. Flera fungerande eldstäder, många sovrum, två badrum och gäst-wc. Trädgården är fint planerad, en blandning av naturtomt och uppvuxen trädgård med plana ytor, fina rabatter och många platser att njuta i sol eller skugga helt beroende på vad som känns bäst.

  • Plus

Visar alla 3