Rådans Gårdsväg 19

Silverdal, Sollentuna Se på karta

7 900 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Munderingen
Om föreningen
Avgift
3 329 kr/mån
Driftkostnad
21 600 kr/år
Pris/m²
68 103 kr/m²
Antal besök
3 558
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkomna till ett ljust och modernt bostadsrättsradhus byggt 2017 med ett lugnt och vackert läge nära vattnet i attraktiva Silverdal!

Området har en trevlig småstadskänsla och det finns flera skolor och förskolor inom gångavstånd. Radhuset gränsar mot Tegelhagens naturreservat och du når badplatsen vid Edsviken på bara några minuter. Det är bara att ta på sig morgonrocken och gå ner till stranden för ett morgon- eller kvällsdopp! Kommunikationerna är bra, då du kan välja att åka pendeltåg eller buss. Bilen/bilarna parkerar du bekvämt vid husets entré (plats för två bilar) och när besökare kommer finns flera gästparkeringar att nyttja. Fiber är indraget.

Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i vardagsrummet finns en braskamin att mysa vid när det är kallt och ruggigt ute. Övervåningen har fyra sovrum med möjlighet till fem. Det är öppet i nock och det stora takfönstret ger ett vackert ljusinsläpp. Båda badrummen är helkaklade och har golvvärme. Alla rum har vackra trägolv och vitmålade väggar. Vid entrén finns ett varmbonat förråd.

Till radhuset hör två fina uteplatser, båda med trädäck. På baksidan gränsar den mot naturreservatet och på framsidan har du härligt solläge då den vetter mot söder.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.