Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Krögers Promenad 13, vån. 3 av 3

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 519 kr/mån
59 167 kr/m²

Upptäck denna 54 kvm lägenhet i hjärtat av önskvärda Silverdal, Sollentuna. Belägen på översta våningen, erbjuder detta hem en oslagbar kombination av elegans och funktionalitet. När du kliver in möts du av ljusa väggar och ett vackert parkettgolv, vilket genast skapar en varm och välkomnande atmosfär. Ett smakfullt badrum, ett rymligt sovrum med utsikt över innergården, och ett toppmodernt kök med laminatbänkskiva och rostfria apparater väntar på dig. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, och från balkongen kan du njuta av en hänförande vy över omgivningarna. Hemmets höjdpunkter: • Högst uppe i huset. • Mycket bra skick. • Balkong med en idyllisk vy över innegården. • Källarförråd. Silverdal är en blomstrande del av södra Sollentuna, formad i trädgårdsstadens anda. Här finner du allt från moderna lägenhetskomplex till ståtliga villor, omgivna av grönska och stadsliv. Njut av natursköna promenader, joggingturer och cykelrundor, eller ta en tur ut i skogen för svampplockning. Ett stenkast bort ligger Silverdals torg med restauranger, ett lokalt gym, dagligvaruaffärer och mycket mer. Transportmässigt är Silverdal perfekt placerat. På bara en kort promenad når du busshållplatser med förbindelser till Sollentuna C, Kista C och Danderyds sjukhus. Pendeltågsstationen Helenelund är endast cirka 5 minuter bort med buss. För bilägare erbjuder Silverdal snabb access till E4:an, vilket gör resor till centrala Stockholm, Bromma flygplats och Arlanda smidiga. Silverdal representerar en perfekt balans: Det lugna och avslappnade livet nära naturen kombinerat med bekvämligheterna och pulsen från staden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dragonvägen 82, null, Upplands Väsby kommun

Dragonvägen 82

Lägenhet
Upplands Väsby kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 795 000 kr
46,5 m²
2 rum
2 818 kr/mån
38 602 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta 2:a på Dragonvägen i centrala Väsby. Med sina 46.5 kvadratmeter erbjuder denna kompakta lägenhet smart utnyttjat utrymme och är perfekt för dig som uppskattar ett bekvämt och praktiskt boende. Steg in genom dörren och upplev det öppna vardagsrummet med en härlig fransk balkong som släpper in ljuset och frisk luft. De stora fönsterpartierna ger rummet en känsla av rymd och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Lägenheten har en smart planlösning med ett modernt kök som öppnar upp mot vardagsrummet, perfekt för sociala tillfällen eller avkoppling efter en lång dag. Sovrummet är rymligt och lugnt, perfekt för avkoppling och god nattsömn. Läget är oslagbart med närhet till både kommunikationer och stadens puls. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från shopping och restauranger till grönskande parker och gångavstånd till tågstationen. Denna bostad erbjuder det perfekta alternativet för dig som vill ha en modern och centralt belägen 2:a med alla bekvämligheter. Välkommen hem till Dragonvägen!

  • Hiss
Stavangergatan 8, null, Stockholms kommun

Stavangergatan 8

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
5 628 kr/mån
26 250 kr/m²

Vi presenterar stolt denna eleganta trea med en härlig inglasad balkong i soligt läge, som tronar på fastighetens övre våningar, där hemmets elektricitetskostnader glädjande nog är inkluderade i månadsavgiften. Stig in i den välkomnande hallen, där generöst utrymme för avhängning möter dig. Härifrån öppnar sig hemmet till ett välutrustat kök, designat för kulinariska äventyr med rikligt med arbetsytor. Det rymliga vardagsrummet inbjuder till umgänge och avkoppling, med gott om plats för både en stor soffgrupp och en arbetsplats. Två inbjudande sovrum lovar lugna nätter, och badrummet erbjuder en fristad för återhämtning. Beläget en kort promenad från tunnelbanan, stadens puls och utbildningsmöjligheter, samt i närheten av flera shoppingdestinationer, erbjuder detta hem en idealisk kombination av komfort och bekvämlighet. Upplev detta hem på Stavangergatan 8, där följande höjdpunkter väntar: - Ett privilegierat, insynsskyddat boende högt ovanför stadens brus. - Bekvämligheten av inkluderad hushållsel i månadsavgiften. - Utmärkt närhet till både lokala kommunikationer och stadskärnan. - Rikliga förvaringsmöjligheter som underlättar en organiserad vardag. Missa inte chansen att uppleva detta hem där bekvämlighet möter elegans – varmt välkommen på visning!

Sibeliusgången 52, null, Stockholms kommun

Sibeliusgången 52

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 895 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 564 kr/mån
25 099 kr/m²

Steg in i denna välplanerade bostad där stil och praktiska lösningar möts. Med sina 76 kvadratmeter erbjuder den generöst med utrymme för ditt dagliga liv. Funktionell design: Från det öppna vardagsrummet till det omsorgsfullt inredda köket är varje del av detta hem utformat för att passa dina behov. Moderna ytskikt och enkel design skapar en praktisk och användarvänlig atmosfär. Naturligt ljus: Stora fönster släpper in ljus som fyller varje rum med en behaglig glöd. Praktisk planlösning: Med 76 kvadratmeter finns gott om plats för både avkoppling och vardagsliv. En rymlig balkong inbjuder till utomhusliv medan smarta förvaringslösningar hjälper till att hålla ordning. Föreningen är stabil och erbjuder mer än bara boende. Som medlem har du tillgång till föreningslokalen, perfekt för festligheter, samt en bastu och gym som förhöjer livskvalitén. Den låga avgiften inkluderar en rad bekvämligheter, vilket ger dig utrymme för annat nöje. Dessutom har du förmånen att bo på ett optimalt läge med närhet till allt du behöver och lite till. Blott ett stenkast bort ligger Akalla centrum med sina matbutiker, restauranger, pubar och service. För ett bredare utbud tar du tunnelbanans blå linje till Kista Galleria på cirka 3 minuter. Inom 20 minuter når du T-centralen och kan njuta av stadslivets puls. Som granne har du det natursköna Järvafältet, som erbjuder gröna ängar, fridfulla promenadstråk, cykelvägar, betande djur och en glittrande damm med vattenfåglar. Dessutom har du tillgång till det nyligen öppnade utomhusbadet på Järvafältet med tre lockande bassänger, café och picknickområden för soliga sommardagar. Välkommen till Sibeliusgången 52! Din lokala mäklare, Farzad Mirzazadeh

  • Hiss
Gallehusgränd 3, null, Stockholms kommun

Gallehusgränd 3

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 595 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1
7 957 kr/mån
29 157 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet på Gallehusgränd 3 erbjuder en härlig bostadsupplevelse. Med generösa 89 kvadratmeter och 4 rum och kök finns gott om plats för hela familjen. Här finner du 3 mysiga sovrum, ett fräscht badrum samt ett gäst-WC. Det rymliga vardagsrummet gör detta till det perfekta hemmet att trivas i. Den lugna inglasade balkongen, som vetter mot grönska, blir en favoritplats för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Beläget i det moderna och populära området Kista har du allt du behöver nära till hands, från shopping och restauranger till grönområden och bra kommunikationer. Missa inte chansen att göra denna drömlägenhet till ditt nya hem!

  • Hiss
Kruthornsvägen 44B, 1 tr, Edsberg, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 44B, 1 tr

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 150 000 kr
70 m²
3 rum
4 823 kr/mån
30 714 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt inredda 3:a som erbjuder det bästa av både komfort och stil. När du kliver in genom den rymliga hallen möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad. Garderober längs väggarna ger gott om förvaringsutrymme, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda. Köket är stilrent och modernt inrett med ljusgråa luckor och vita bänkskivor. Den separata matplatsen intill det stora fönstret gör varje måltid till en njutning med det naturliga ljuset som strömmar in. Master bedroom och det mindre sovrummet är båda utrustade med inbyggda garderober, vilket gör att du kan organisera ditt liv utan att kompromissa med utrymmet. Vardagsrummet är ljust och trevligt med utgång till den inglasade balkongen, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Badrummet är inrett med tvättmaskin men det finns även gemensamma tvättstugor i föreningen som du kan nyttja. Balkongen blir ditt eget privata paradis där du kan njuta av varma soliga dagar och avkopplande kvällar. Den inglasade designen gör den perfekt för användning året runt, vilket ger dig möjlighet att förlänga sommarnöjet och skapa en fantastisk plats för avkoppling och sociala stunder. Till lägenheten hör två källarförråd, så det finns gott om utrymme för förvaring. Föreningen erbjuder en imponerande gymanläggning med toppmodern utrustning, tillgänglig för endast 100 kr/månad. Här kan du hålla dig i form och koppla av i bastun efteråt. Läget är optimalt med närhet till mataffärer och utmärkta bussförbindelser till både pendeltåg och T-bana. Sollentuna Centrum, med sitt breda utbud av butiker och restauranger, är bara en kort resa bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Borgarfjordsgatan 21B, null, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 6/16
3 762 kr/mån
49 038 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla 2-rumslägenhet på 52 kvadratmeter, belägen på den attraktiva adressen Borgarfjordsgatan 21B. Denna bostad är en del av en omtyckt förening i Kista med en stabil och sund ekonomi. Här finner du eleganta detaljer som höjer boendekvaliteten och gör detta till det idealiska valet för dig som söker en bostad av hög standard. Lägenheten har ett elegant badrum med noggrant genomtänkta detaljer och ett fullt integrerat kök. Ett särskilt intressant inslag är det soliga läget, som belyser alla rum och fyller ditt nya hem med härligt naturligt ljus. Dessutom finns en loggia, utformad som en fristad där du kan njuta av avskildheten mellan ditt hem och omvärlden. Skjutfönster möjliggör skapandet av en "balkong"-känsla samtidigt som de håller det varmt och bekvämt under kyliga kvällar och årstider. Här kan du använda utrymmet som en "balkong" eller något däremellan, eller kanske som ditt framtida hemmakontor. Denna lägenhet har ett centralt läge i Kista, med utmärkta kommunikationer och närhet till Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som snabbt tar dig till Stockholm Central på bara 17 minuter, samt bussar som går mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria är ditt närliggande centrum för alla vardagsbehov, inklusive kläder, livsmedel och många restauranger. Dessutom finns kvällsaktiviteter som biografer och sportbarer för sportentusiaster och andra nöjesaktiviteter. Bostadskomplexet Kista Torn är inte bara ett av de högsta bostadshusen i Sverige, utan också ett av de mest moderna. Vid entréplan möts du av en fullt möblerad lobby som ger ett välkomnande intryck för besökare och boende. Dessutom finns två gemensamma övernattningslägenheter tillgängliga för uthyrning vid behov. På våning 17 har samtliga boende tillgång till den gemensamma takterrassen, som erbjuder fantastisk utsikt. Kista är ett område under stor utveckling, med planer för en ny tvärbanalinje, omfattande investeringar, nya skolor och tusentals nya lägenheter. Detta är en spännande plats att bo med en lysande framtid framför sig. Kom och upplev det soliga och moderna boendet på Borgarfjordsgatan 21B i Kista.

  • Hiss
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3, Akalla, Stockholms kommun
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 395 000 kr
86 m²
4 rum
vån 4/4
6 880 kr/mån
27 849 kr/m²

Drömbostaden på Helsingforsgatan i Akalla Välkommen till denna toppmoderna 4:a, strategiskt placerad högst upp i huset på Helsingforsgatan. Här bor du med 86 kvm av ren elegans, där ljus och rymd dominerar varje hörn. Från det moderna köket med golvvärme, till de avkopplande sovrummen, känns varje kvadratmeter genomtänkt. Dimbara spotlights lyser upp hallen, vardagsrummet och köket, och tillsammans med det fina ljusa laminatgolvet och de ljusa väggarna skapas en atmosfär av lugn och lyx. Men kanske är det de små detaljerna som verkligen gör denna bostad till något speciellt. De stambytta, nyrenoverade Gäst-WC samt badrummen som lovar både funktionalitet och skönhet. Eller kanske det generösa källarförrådet, som erbjuder den extra förvaring vi alla önskar. Utanför din balkongdörr, medan morgonsolen skiner, kan du skymta det avlägsna skogsområdet och njuta av dess lugnande närvaro. Föreställ dig att starta dagen med en kopp kaffe där, i harmoni med naturen. Och det är inte bara bostaden som imponerar. Läget är lika enastående. Med en kopp morgonkaffe i handen kan du sedan ta en lugn promenad i området, kanske till det charmiga Akalla by för lite kultur eller det närliggande utegymmet för en uppfriskande morgonträning. Lägenheten genomgick en totalrenovering för fem år sedan, där allt från golv till tak moderniserades till dagens standard, med undantag för stambytet och el-centralen som båda uppdaterades i år. För den sportintresserade ligger ishall, badhus och fotbollsplan inom bekvämt avstånd. Och när du behöver en förändring av omgivningen? Populära handelsplatsen Barkarby är bara en snabb bussresa bort, och Kistas pulserande centrum nås på ca. 5 minuter med tunnelbanans blå linje. Citylivet ligger också inom räckhåll, bara ca. 22 minuter bort. Detta är inte bara en plats att bo på. Det är en livsstil, en balans mellan modern bekvämlighet och den natursköna charmen i Akalla. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nästa hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35, Kista, Stockholms kommun
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21A, våning 28 av 35

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
3 795 000 kr
97 m²
3 rum
vån 28/35
6 290 kr/mån
39 124 kr/m²

🏙️ Välkommen till din nya drömbostad på 28:e våningen i ett av Stockholms få höghus, en rymlig 3:a på 97 kvm. Denna lägenhet är den perfekta kombinationen av bekvämlighet och kvalitet, framhävd av en fantastisk utsikt över staden. Den är designad för att ge en idealisk balans mellan komfort och stil, vilket gör den till ett utmärkt val för den som värderar detta. 🌞 Den har en öppen planlösning som sömlöst sammanlänkar vardagsrummet med en välkomnande loggia. Denna design skapar ett rikligt ljusinsläpp och ger en känsla av extra rymd, medan loggian, tack vare sitt sydvästläge, bjuder på soliga eftermiddagar och magiska solnedgångar. Det är en plats där avslappnad atmosfär råder och där varje detalj är noga uttänkt för ditt välbefinnande. 🍴 Köket erbjuder elegans och funktionalitet med sina svartbetsade Vedum-luckor, en ny Beko induktionshäll och övriga toppmoderna vitvaror från Bosch. Intill köket ligger ett elegant och funktionellt badrum utrustat med en ny Macro Design Crown Grip-kommod, tvättmaskin, torktumlare och hörndusch. Ett stenkast därifrån finner du klädkammaren/förrådet, utrustat med ELFA-system för praktisk förvaring, samt ett källarförråd som erbjuder ytterligare utrymme. 🛌 De två sovrummen utstrålar ljus och rymd, där det större sovrummet har stora fönster som badar rummet i ljus, och det andra sovrummet optimerar förvaringsmöjligheterna med en skjutgarderob och ELFA-system. Denna öppna planlösning tillsammans med loggian bidrar till en behaglig och välkomnande atmosfär genom hela bostaden. 🚇 Beläget i hjärtat av Kista, är denna lägenhet perfekt placerad med nära tillgång till kollektivtrafik och Kista Galleria. Du har allt du behöver för din dagliga rutin inom räckhåll, från kläder och matvaror till kvällsaktiviteter som bio och sportbarer. En tunnelbana tar dig snabbt till Stockholm Central, och flera busslinjer förbinder dig med omgivande områden. 🏢 Kista Torn, bostadskomplexet där lägenheten är belägen, är inte bara ett av Sveriges högsta bostadshus utan också ett av de mest moderna. Vid entrén möts du av en inbjudande, fullt möblerad lobby istället för traditionella brevlådor och trapphus. Här finns även en bastu för avkoppling och två gemensamma gästlägenheter som kan hyras vid behov. Den gemensamma takterrassen på 36:e våningen erbjuder enastående utsikt över både Globen och inkommande flygplan mot Arlanda. 🌟 Upptäck en värld av komfort och stil högt ovanför Kista, där ljus och rymd maximeras genom en genomtänkt öppen planlösning. Denna bostad är designad för att erbjuda en oöverträffad boendeupplevelse, där varje detalj är noggrant planerad för att tillgodose dina behov och önskemål.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kamomillvägen 6, Tureberg, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Kamomillvägen 6, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Kamomillvägen 6, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Kamomillvägen 6

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 5/6
3 432 kr/mån
52 159 kr/m²

Vänligen kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till visning måndag - söndag på 076-492 77 88. + Balkong i sydostläge + 20 min in till city + Moderna materialval Välkommen in! I entrén välkomnas du in i en rymlig hall med praktiska garderobslösningar längs vägg och anslutning till bostadens badrum. Vidare in i bostaden kommer du vidare till köket och vardagsrummet som praktiskt smälter ihop i en öppen planlösning som bjuder in till social matlagning med familj & vänner. Köket är modernt och stilrent med vita skåpluckor och hållbara vitvaror i rostfritt stål. Här ryms även matbord för ca 4 personer. Vardagsrummet fylls med ljusinsläpp från de stora fönstren och från balkongen som fungerar som en förlängning av rummet under de varmare månaderna på året. I anslutning till vardagsrummet nås bostadens ombonade sovrum med fönster i två väderstreck samt plats för säng och hyllförvaring. Bostadens badrum förs i modernt och stilrent skick med helkaklade väggar & golv, duschhörna med glasvägg, handfat med kommod samt tvättmaskin med praktiskt arbetsbänk ovan. Här bor du med absoluta närhet till smidiga kommunikationer med pendeltåget som tar dig vidare in till Stockholms C på 16 minuter, samt Sollentuna centrum och all dess utbud. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedemoravägen 169, Viby, Sollentuna kommun

Hedemoravägen 169

Radhus
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
5 500 000 kr
127 m²
5 rum
348 m² tomt

Smakfullt renoverat enplanshus med generösa sällskapsytor, vackert inglasat uterum och insynsfri uteplats med spabad. Huset är väldisponerat med de ljusa och trevliga sällskapsytorna som den centrala delen i huset. Sovrummen är ljusa och fina och två av dem har plats för dubbelsäng. Båda badrummen är helkaklade och har golvvärme. Det inglasade uterummet förlänger utesäsongen och uteplatsen är något alldeles extra, den är som en egen oas! Här kan du njuta av solen större delen av dagen eller njuta av en avkopplande stund i spabadet. Med entré från uteplatsen finns ett varmbonat förråd som rymmer en hel del och några av grannarna har där installerat bastu. Bilen parkerar du i garaget som hör till huset (garage i länga). Det finns också gästparkeringar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, golfbana och vacker natur. Det är gångavstånd till pendeltåget (c:a 10-15 minuter). Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kruthornsvägen 20A, null, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 20A

Lägenhet
Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 875 000 kr
46 m²
2 rum
vån 0
4 744 kr/mån
40 761 kr/m²

Accepterat Pris!! Välkommen till Kruthornsvägen, där denna fantastiska 2:a med en generös uteplats i västerläge väntar på dig. Här har varje detalj noggrant genomtänkts för att skapa en trivsam och stilren atmosfär. Steg in i ett påkostat Marbodalkök som bjuder in med sina vita släta köksluckor, svarta granitbänkskivor och högkvalitativa vitvaror från Siemens och Elektrolux. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet är inte bara praktisk, den är även elegant avgränsad med en stilfull köksö. I vardagsrummet strömmar ljuset in genom stora fönster från golv till tak, som dessutom är öppningsbara i form av eleganta skjutdörrar utrustade med fransk balkong. En perfekt plats att njuta av ljusa sommarkvällar eller bara släppa in lite frisk luft och ljus. Badrummet är helkaklat och erbjuder en lyxig känsla med tvättmaskin, handdukstork, en rymlig dusch och behagligt varma klinkergolv med golvvärme. När du kliver in i den rymliga hallen möts du av en plats för avhängning och organisering av dina saker. Sovrummet är ombonat och inbjudande, med en utgång till den väl tilltagna uteplatsen i västerläge. Här kan du njuta av lugna stunder eller bjuda över vänner och familj för trevliga kvällar under öppen himmel. Väggarna är målade i en ljusgrå, varm ton som ger en harmonisk känsla, och parkettgolvet sträcker sig elegant genom lägenheten, förutom i hallen och badrummet där det svarta klinkergolvet skapar kontrast och stil. Men det är inte bara bostaden som är en dröm att bo i. Här bor du med närhet till allt du behöver. Förskolor och skolor finns i närheten, precis som Edsbergs centrum med sin matbutik och vårdcentral. Samtidigt har du naturen runt hörnet, vilket gör att du kan ta härliga promenader eller jogga längs grönskande stigar närhelst du önskar. För den sportintresserade ligger Edsbergs sportfält och tennishall bara en kort promenad bort. I grannområdet finner du även Väsjöbackens skidbacke för de som älskar vintersporter. För dig som är beroende av bra kommunikationer är läget optimalt. Bussen går mellan Danderyds sjukhus och Sollentuna station (Karolinska sjukhuset), och det finns även en direktbuss till Sergels Torg under rusningstrafik. Så oavsett om du arbetar i stan eller bara vill ta del av stadspulsen ibland, är det enkelt att ta sig dit du behöver. Välkommen till denna lägenhet att längta hem till, där bekvämlighet, stil och närhet till allt du behöver möts på bästa sätt.

Hasselvägen 16, Töjnan, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Hasselvägen 16, Töjnan, Sollentuna kommun, bild 2
Hasselvägen 16, Töjnan, Sollentuna kommun, bild 3

Hasselvägen 16

Villa
Töjnan, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
6 950 000 kr
134 + 66 m²
7 rum
834 m² tomt

Insynsfritt och fint beläget mitt i villaidyllen Töjnan finner ni denna enplansvilla med souterrängvåning. Denna välplanerade bostad erbjuder generösa sällskapsytor och gott om utrymme för förvaring. Möjligheten finns att använda en del av souterrängvåningen som uthyrningsdel. Här erbjuds en unik chans att förvärva ett hem med charm och möjligheter. Den idylliska belägenheten på toppen av Hasselvägen ger inte bara en känsla av avskildhet, utan också en vacker utsikt över området. Det här är ett hem där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha närheten till allt som Sollentuna har att erbjuda. Med möjligheten att sätta din egen prägel på boendet är detta en plats där du kan skapa ditt drömhem. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till skolor (den närmaste på några få minuters gångavstånd), förskolor och bra kommunikationer. Det är gångavstånd till Sollentuna centrum som har ett stort utbud av butiker, restauranger och all annan tänkbar service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Helsingörsgatan 10, 1 tr, Kista, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Helsingörsgatan 10, 1 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Helsingörsgatan 10, 1 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Helsingörsgatan 10, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 750 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
4 314 kr/mån
38 889 kr/m²

Tillfälle att förvärva en ljus och charmig 2:a om 45 kvm på Helsingörsgatan 10, belägen en trappa upp i en välskött HSB-förening. I entrén välkomnas du av en praktisk hall med skjutdörrsgarderob. Det öppna köket och vardagsrummet skapar en trivsam samlingspunkt, med moderna bekvämligheter som integrerad kyl/frys, ny fläkt, spishäll och mikro, samt röda köksluckor som adderar en modern touch. Badrummet renoverades 2022 och bjuder på stora vita kakelplattor, mörkgrå klinkergolv, takdusch, glasvägg, spegel och kommod. Sovrummet har en ytterligare skjutdörrsgarderob för god förvaring. Lägenheten präglas av ljusmålade väggar och genomgående grå klinkersgolv. Balkongen med klinkersgolv är en skön oas som vetter mot den lugna innegården, en perfekt plats för avkoppling. Omgivningen erbjuder närhet till förskolor, skolor och parken Gläntan med stor lekplats. På bara några minuters promenad når du Kista Galleria, en knutpunkt för shopping, restauranger, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart, samt Kistas bussterminal. Tunnelbanans blåa linje tar dig till city på ca 17 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Soldatvägen 39, Viby, Sollentuna kommun

Soldatvägen 39

Lägenhet
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 150 000 kr
42 m²
2 rum
5 465 kr/mån
51 190 kr/m²

*Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!* Ljus och välplanerad 2:a välplanerad 2:a med stor härlig uteplats i västerläge! Den ligger insynsfritt mitt i ett lugnt villaområde som gränsar mot naturreservatet Järvafältet. Här har du verkligen en radhuskänsla! Perfekt för dig som söker lugnet och närheten till naturen. Köket är totalrenoverat med gråa luckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel ovanför arbetsbänken och vitvaror i rostfritt. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket och har fönster och utgång till den härliga altanen i fint västerläge. Badrummet är rymligt och helkaklat samt har fönster. Här finns en tvättmaskin installerad samt utrymme för en torktumlare. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och här finns också en garderob för förvaring. Hallen har klinkergolv. Till lägenheten hör ett separat förråd och en p-plats med el ingår i avgiften. Föreningen har dessutom en gemensam uteplats man kan nyttja. Varmt välkommen på visning!

Celsings Väg 79, bv, Rotsunda, Sollentuna kommun

Celsings Väg 79, bv

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 995 000 kr
86,5 m²
3 rum
7 673 kr/mån
23 064 kr/m²

*Visning söndag 21/4 kl 12.00-12.45* Välkommen till denna ljusa, fina och välplanerade lägenhet som har en generös uteplats i söderläge. Väggarna är nymålade i alla rum och badrummet har kaklade väggar och fönster. Köket är fullt utrustat och har gott om förvaring samt plats för ett stort matbord. Lägenheten har tre fina sovrum, då klädkammaren har fönster och med fördel går att använda som sovrum eller arbetsrum. Från vardagsrummet kommer man ut till den fina och insynsskyddade uteplatsen. Här finns ett trädäck med plats för utemöbler och en gräsmatta som utgör en härlig yta för barnen att leka på. Det finns även utrymme att odla på för den som är odlingsintresserad. Här bor du med närhet till naturen och med bara en kort promenad finner man Norrviken med Trollholmens härliga badplats och vackra promenadstråk längs vattnet. Inom föreningens område finns även en mysig grillplats och gräsplan att spela fotboll på. Busshållplats finns på någon minuts avstånd från bostaden, mataffär samt skolor och förskola i närheten. Närmsta pendelstågsstation är Rotebro station där man snabbt tar sig in till Stockholm city eller Arlanda. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
Ekmans väg 26, Rotsunda, Sollentuna kommun
Ekmans väg 26, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 2
Ekmans väg 26, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 3

Ekmans väg 26

Villa
Rotsunda, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
8 900 000 kr
181 m²
5 rum
750,1 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt inredda villa med generösa sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och en fantastisk uteplats i bästa solläge! Lugnt barnvänligt läge vid återvändsgata med naturen inpå knuten. Uteplatsen är som en egen oas, där du kan njuta av soliga dagar vid poolen och av fina grillkvällar med familj och vänner. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Fjärdholmsgränd 9b, 3 tr., Vårberg, Stockholms kommun

Fjärdholmsgränd 9b, 3 tr.

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
1 495 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/6
10 144 kr/mån
15 737 kr/m²

Välkommen till Fjärdholmsgränd 9B, en bekväm 4-rumslägenhet med genomgående ljusa ytskikt, slitstarka golv och generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Med ett optimalt planerat utrymme om 95 kvadratmeter inbjuder bostaden till öppna sociala ytor och smarta förvaringslösningar. Redan i den välkomnande hallen finns praktiska avhängningsmöjligheter samt gott om förvaringsutrymme i form av platsbyggda garderober. Badrummet är helkaklat med klinker på golvet. Köket rymlig och har gott om förvaringsmöjligheter. Omgivningarna är mycket familjevänliga, med en liten lekplats utanför bostaden där barnen kan leka och ha roligt. Dessutom finns det en bekväm grillplats med matplats för trevliga sommarkvällar. För den praktiskt lagda finns tvättstuga/torkrum i källarplan, utrustat med moderna tvättmaskiner, torktumlare och kallmangel, där du enkelt kan ta hand om din tvätt. Läget är optimalt med närhet till förskola Pjönjären, som ligger i grannfastigheten, samt skola och gymnasium. På promenadavstånd hittar du både Vårbergs och Skärholmens centrum med tunnelbana, matbutiker, butiker, vårdcentral och restauranger - allt du kan behöva i vardagen. I närområdet finns också stora köpcentrum som Skärholmens galleria SKHLM, Kungens Kurva och IKEA, samt underhållningskomplexet Heron City med bland annat SF Biograf, SATS och bowling. Kungens Kurva, med Sveriges största handelsplats inklusive världens största IKEA, nås på en kort promenad. Det här är verkligen ett trivsamt hem för den familj som söker ett boende med bekvämligheter inom räckhåll och närhet till grönskande områden och rekreation. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller bokad privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7, Kista, Stockholms kommun
Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Vejlegatan 9, Vån. 5 av 7

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 345 000 kr
77 m²
3 rum
vån 5/7
6 849 kr/mån
30 455 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Välkommen till Veljegatan 9, där denna charmiga gavellägenhet om 77 kvm bjuder på en unik kombination av stil, komfort och en genomtänkt design. Med detaljer och bekvämligheter som gör varje dag speciell, erbjuder detta hem en angenäm och kvalitativ boendeupplevelse. Ljus och liv i varje rum: Med sitt gavelläge i byggnaden och fönster i tre väderstreck – nordost, sydost och väster – badar lägenheten i naturligt ljus, skapandes en ljus och luftig atmosfär som ger energi och liv åt varje rum. Kök och matplats: Det moderna köket är ett underverk med exklusiva köksluckor i äkta ek, stora handtag i rostfritt stål och fullt utrustat med integrerade vitvaror. Den massiva köksbänken i ljus kanelnyans erbjuder gott om arbetsyta. Intill köket finns en mysig matplats vid ett stort fönster med vacker utsikt över Kista Torg, perfekt för såväl vardagsmåltider som större middagsbjudningar. Vardagsrum: Ett avkopplande vardagsrum med fönster åt nordost och sydost, vilket ger ett härligt ljusinsläpp under större delen av dagen. Rummet erbjuder en fantastisk utsikt över centrala Kista och har ett parkettgolv samt väggar klädda i ljus tapet. Sovrum: Master bedroom med fyra fönster i ett högt och insynsskyddat läge, inrymmande en generös garderobsvägg och gott om plats för en dubbelsäng. Ett andra sovrum med parkettgolv och ljusmålade väggar, rymmande en enkelsäng och ytterligare möbler efter behov. Inglasad balkong - En Fröjd för Sinnet: Den inglasade balkongen i nordostläge erbjuder en magnifik utsikt över Kistas skyline i ett insynsskyddat och avkopplande utrymme, perfekt för att ta in stadens puls och skönheten i omgivningarna. Förrådet: Ett stort och rymligt förråd ger gott om förvaringsutrymme och kan även omvandlas till ett praktiskt arbetsrum om man önskar. En Del av en Stabil och Trygg Förening: Denna lägenhet är belägen i en välkonsoliderad HSB-förening med låg belåningsgrad, vilket innebär trygghet och stabilitet för dig som boende. Föreningen har dessutom genererat goda intäkter från sina lokaler, vilket bidrar till dess starka ekonomi. Bekvämligheter och Närhet till Allt: Den strategiska placeringen av lägenheten innebär att du har närhet till allt du kan önska. En kort promenad bort ligger Kista Galleria med ett imponerande utbud av ca. 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O'Learys Bowling & Gokart. Dessutom erbjuder området utmärkta kommunikationsmöjligheter med en bussterminal och tunnelbanans blåa linje, som tar dig till Stockholm city på ca 17 minuter. Perfekt för Familjer och Utomhusentusiaster: Med närheten till förskolor, skolor och den gröna oasen Gläntan, som erbjuder en stor lekplats, är detta ett idealiskt hem för familjer eller de som uppskattar utomhusaktiviteter. Modern och Energieffektiv: Föreningens investering i nya 3-glasfönster 2021 visar på ett engagemang för modernitet och energieffektivitet, vilket bidrar till en hållbar och komfortabel boendemiljö. Upptäck Veljegatan 9: Denna gavellägenhet är en unik pärla, där varje detalj bidrar till en helhetsupplevelse av kvalitet och harmoni. Med dess underbara ljusinsläpp, enastående balkong och perfekta läge, erbjuder Veljegatan 9 ett oöverträffat hem för dig som söker det lilla extra. Missa inte chansen att göra denna bostad till din egen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pilvägen 84, 2 tr, Helenelund, Sollentuna kommun

Pilvägen 84, 2 tr

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
3 100 000 kr
77 m²
3 rum
4 490 kr/mån
40 260 kr/m²

Nyrenoverad och ljus lägenhet med insynsfritt läge och inglasad balkong i västerläge. Badrummet är helkaklat med ny inredning och tvättmaskin/torktumlare finns installerad. Köket är modernt inrett och har full maskinell utrustning samt en ljus och fin matplats intill fönster med fri utsikt. Sovrummen är rymliga och båda har plats för dubbelsäng. Lägenheten har genomgående ljusa golv och alla väggar är vitmålade. Det finns en klädkammare för förvaring av kläder och annat. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Bekvämt boende med hiss i huset som även tar dig ner till garaget. Gemensam tvättstuga finns i separat byggnad precis intill porten. Här bor du med närhet till kommunikationer, både bussar och pendeltåg. Med pendeltåget tar det max 15 minuter in till Stockholms City. I närområdet finns också mataffär, restauranger och all annan tänkbar service. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lantgårdsvägen 101, Viby, Sollentuna kommun

Lantgårdsvägen 101

Radhus
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 995 000 kr
63 m²
2.5 rum
4 419 kr/mån
47 540 kr/m²

Ljust och smakfullt inrett bostadsrättsradhus med gavelläge och två uteplatser. Köket är rymligt och har fint ljusinsläpp via fönster mot uteplatsen på framsidan. Badrummet har kaklade väggar och fönster samt tvättmaskin och torktumlare installerade. Vardagsrummet har delats av så att man har fått ett extra sovrum. Det är gott om utrymme för förvaring, dels finns en klädkammare, dels ett väldigt rymligt och varmbonat uteförråd vid entrén. Man har dessutom del i ett separat uteförråd vid parkeringsplatserna. Uteplatserna har trädäck och på framsidan kan du njuta av solen till sent på kvällen. Det ingår två parkeringsplatser i avgiften, varav den ena är under tak och har eluttag för motorvärmare. Det finns möjlighet att installera laddbox om man önskar. I föreningen finns gemensamma tvättstugor och grovsoprum. Föreningen har även en fotbollsplan och kolonilotter att nyttja. Viby är ett mycket populärt och omtyckt område, inte minst för barnfamiljer. Tre skolor samt flertalet förskolor ligger på nära gångavstånd. Närmsta förskola (Lantgården Friluftsförskola) ligger precis i området. Till skolorna kan du ta dig tryggt via gång- och cykelvägar, så du behöver inte korsa någon bilväg. Naturreservatet Järvafältet ligger bara några minuter bort och där finns fina promenad- och cykelvägar, grillplatser mm. I närheten har du också motionsspår och utegym. I Viby finns också fotbollsplan, ridskola och flertalet fina lekplatser. Badplatser finns både vid sjön Ravalen och vid Norrviken. Vintertid plogas en bana längs Norrvikensjön för härlig skridskoåkning. Åker du kommunalt är det nära till busshållplatsen (c:a 300 meter). Bussen tar dig till Norrvikens station och därifrån tar det mindre än 20 minuter med pendeltåget in till stan. Vid Norrvikens station finns även ICA Nära, snabbmatställen och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Edsviksvägen 10, null, Sollentuna kommun

Edsviksvägen 10

Lägenhet
Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
4 150 000 kr
64 m²
2 rum
vån 0
4 782 kr/mån
64 844 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkommen till denna omsorgsfullt planerade och helt nyproducerade 64 kvm stora tvårumslägenhet med kök i den eftertraktade bostadsrättsföreningen Strandvägen i Edsviken 4. Lägenheten bjuder på en trivsam uteplats mot gården, där du kan njuta av lugn och ro. Här har du ena foten i det idylliska villaområdet kring Edsviken och den andra nära Sollentuna Centrum med alla dess bekvämligheter! Den genomgående planlösningen sträcker sig över lägenheten i två väderstreck och skapar ljusa och luftiga rum. De välkomnande sällskapsytorna kompletteras av ett badrum med tvättdel för ökad bekvämlighet. Dessutom finner du en praktisk klädkammare på 9 kvadratmeter med fönster och inbyggda garderober, vilken också kan användas som ett barnrum om så önskas. Lägenheterna i området är samlade kring en gemensam och grönskande innergård med orangeri och möjligheter för odling. En hiss tar dig ned till källarplanet, där du har tillgång till ett förråd (ingår) och möjlighet att hyra garageplats. Med bara några minuters promenad når du Sollentuna Centrum samt pendeltåg och bussar, vilket gör detta till en bekväm bostad med närhet till både service och goda kommunikationer.

  • Hiss
Hasselbacken 1A, 4 tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Hasselbacken 1A, 4 tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Hasselbacken 1A, 4 tr, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Hasselbacken 1A, 4 tr

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 950 000 kr
125 m²
5 rum
9 044 kr/mån
23 600 kr/m²

Välkommen till en av dessa eftertraktade etagelägenheter i Brf Terrassen! Lägenheten ligger högst upp i huset (hiss finns) och utstrålar ljus, trivsel och smart planering. Till lägenheten hör två fina terrasser i söderläge, den ena lite större med plats för både matbord och loungemöbel. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den vackra omgivande naturen. Här kan du skapa din egen gröna oas! Lägenheten är belägen med närhet till Väsby centrum och dess rika utbud av restauranger, affärer och bekvämligheter har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom erbjuder närheten till Väsby station enkel tillgång till transport mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Stora Wäsby ligger tvärs över gatan med vårdcentral, tandläkare, ridklubb samt racketsportcenter. Denna välplanerade och ljusa etagelägenhet är det optimala valet för dig som söker harmoni, komfort och närhet till allt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lillies Väg 40, Viby, Sollentuna kommun
Lillies Väg 40, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Lillies Väg 40, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Lillies Väg 40

Lägenhet
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 950 000 kr
80 m²
2.5 rum
vån 2
4 002 kr/mån
36 875 kr/m²

*Accepterat pris* Kontakta mäklaren för att boka visning! Välkommen till en ljus och insynsfri lägenhet i mycket gott skick i barnvänliga och naturnära Viby! Lägenheten har ett av de bästa lägena i området och den egna entrén ger en radhuskänsla. Balkongen vetter mot väster och här kan du njuta av solen hela eftermiddagen och långt inpå kvällen. Klädkammaren har fönster, så den kan med fördel användas som arbetsrum eller ett extra sovrum. Till lägenheten hör ett förråd (i en separat byggnad på innergården) och i föreningen finns en bastu man kan disponera samt en gästlägenhet att hyra. Är man intresserad av trädgårdsodling finns odlingslotter att nyttja. Parkeringsplatser finns att hyra, antingen i carport med eluttag för motorvärmare, eller utomhusparkering. Gästplatser finns. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, kantat av trevliga skogspartier som vävs samman med naturreservatet Järvafältet. Från bostaden är det gångavstånd till både skolor och förskolor, och närmaste busshållplats ligger endast någon minut bort. I området finns fotbollsplan, flertalet lekplatser, motionsspår, utegym och ridskola. Sjön Ravalen erbjuder både badplats och skridskoåkning efter säsong. För den golfintresserade finns flera golfbanor att välja mellan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Soldatvägen 51, 1 tr, Viby, Sollentuna kommun

Soldatvägen 51, 1 tr

Lägenhet
Viby, Sollentuna kommun
Mäklarhuset Sollentuna & Kista
2 400 000 kr
78,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 465 kr/mån
30 573 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fina 4:a som har ett lugnt och fritt läge med naturen som granne. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och balkong i väster mot naturen. Vardagsrummet är ljust och insynsfritt med fönster i två väderstreck. Badrummet är från 2015, helkaklat och med golvvärme och fönster. Köket är renoverat 2008, fullt utrustat och insynsfritt. Sovrummen är ljusa och fina och master bedroom har fönster i två väderstreck. Det finns också en klädkammare som är praktiskt inredd med hyllor och lådor för förvaring. Till lägenheten hör en parkeringsplats i carport (ingår i avgiften). I samma port finns en gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Här bor du i ett lugnt och trevligt villaområde med naturreservatet Järvafältet inpå knuten som erbjuder allt ifrån härliga motionsspår och trevliga rastplatser till flertalet gårdar. Det här är den perfekta bostaden för dig som vill bo i ett lugnt och naturnära område, men samtidigt ha närheten till bra service. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 27