Östergatan 6

Skanör, Vellinge Se på karta

12 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
459 m²
Byggår
1885
Driftkostnad
26 961 kr/år
Antal besök
8 047
Dagar på Hemnet
8

Tillfälle att förvärva ett smakfullt renoverat gathus från 1885 nära kyrkan och Rådhustorget i Skanörs gamla stadskärna. Ett område som idag har ett stort kulturhistoriskt och miljömässigt värde och är ett område av riksintresse för kulturminnesvård.
Ett ljust trivsamt boende med gammeldags lantkök, generöst vardagsrum med öppen spis och 3-4 sovrum. Trädgården är en mysig insynsskyddad oas med flera uteplatser, trädgårdsförråd och cykelskjul.
Ett gammalt hus som har genomgått en omfattande renovering och med varsam hand förvandlats till ett funktionellt året runt boende utan att ge avkall på charm och själ.
I Skanörs gamla Stadskärna har du nära både till rekreation och service. På gångavstånd finner du mataffär, bussar, vårdcentral, tandläkare, bibliotek och gym. Du tar dig med lätthet ner till havet och hamnen där du kan njuta av stranden eller slå dig ner på en av alla mysiga serveringar och restauranger. Runt husknuten ligger Skanörs Gästis och hotell Gässlingen med spa och bar, båda öppna året runt.
Välkommen till Östergatan 6, här får man det mesta av det bästa.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken