Nordmannavägen 8

Sollentuna Väsjön / Södersätra, Sollentuna Se på karta

5 095 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Byggår
2019
Avgift
4 090 kr/mån
Pris/m²
35 138 kr/m²
Nyproduktion 

ALLA PARHUS SÅLDA!

Endast 3 st studiohus kvar - för mer info kontakta mäklaren Amanda Kujanpää 073 519 04 40 eller läs mer på projekthemsidan
https://nyproduktion.notar.se/projekt/4U6Q561PVQN3RAEV/sodergarde

Omgivet av naturskönt lugn och grönska tar projektet Södergården form. Med en stilsäker helhet skapas moderna parhusbostäder i tre plan om 145 kvm boarea. Välplanerade planlösningar som inrymmer fyra sovrum, två badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum i ett öppet samband samt allrum. Genomgående ljusa färgval och material som håller över tid utgör grunden i husens interiör. Soliga tomter med trivsam gårdskaraktär, egen uteplats och tomtyta att leka och umgås på.

Exteriören kännetecknas av svarta smidesdetaljer i kontrast mot röd, stående panel. Med skidbacke, bad och friluftsliv på promenadavstånd är det enkelt att kombinera en aktiv livsstil med vardagens bestyr. Närheten till kommunikationer, butiker och skolor gör läget ypperligt för den stora såväl som lilla familjen att växa och trivas. Bakom projektet Södergården står fastighetsutvecklaren ESSTATE och husleverantören Borohus.

Läs mer om bostaden
Notar