Nyproduktion

Stortorpsvägen 20

Stortorp, Stockholms kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
154 m²
Byggår
2022
Planerat tillträde
April 2022
Förening
BRF Smultronstället i Stortorp
Om föreningen
Avgift
5 952 kr/mån
Pris/m²
45 422 kr/m²
Nyproduktion

Välplanerat och rymligt gavelradhus om ca 154 kvm fördelat på 3 våningsplan samt en tomt om ca 161 kvm med utgång till en uteplats i ett söderläge.

Du välkomnas av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och garderober med skjutdörrar.

I direkt anslutning till hallen ligger köket med full maskinell utrustning, gott om förvaring och arbetsytor samt plats för matbord där man enkelt dukar för 4-6 personer.

I anslutning till entrén finns även duschrummet med helkaklade väggar samt klinkergolv och i övrigt utrustat med duschhörna med vikbara duschväggar, WC samt tvättställ med kommod.

In mot vardagsrummet ligger tvättstugan som är utrustad med torktumlare, tvättmaskin samt en praktisk tvättbänk. Här finns också husets värmepump.
Vardagsrummet ger utrymme för stora sällskap och gott om yta för soffgrupp och matsalsdel för den som önskar det. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier ut mot baksidan. Från vardagsrummet nås radhusets baksida med plats för utemöbler och grill samt förvaringsmöjligheter i förråd.

Det övre planet består som standard av tre sovrum, ett allrum, gemensam klädkammare samt badrum. Allrummet kan man möblera med både soffgrupp och TV-möbel och kan även efter tillval göras om till ett sovrum samt ytterligare en klädkammare på våningsplanet.

Det största sovrummet har gott om plats för bred säng samt bra med förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. De andra två sovrummen har plats för säng och skrivbord samt efter tillval, förvaring i garderober.

Övervåningens badrum är helkaklat med klinkergolv. Förutom WC är det utrustat med badkar samt tvättställ med kommod.

Vindsvåningen består av ett allrum på ca 32 kvm och kan efter tillval inrymma ytterligare ett sovrum samt WC/duschrum och förråd.

Hörntomten har en altan på baksidan i ett söderläge samt en grusbelagd framsida med plats för cykelparkering.

Läs mer om bostaden

Visningstider

  • 31
    okt
    Sön 31 okt kl. 11:00–12:00
    Föranmäl ditt besök till ansvarig mäklare. OBS pga vägarbeten; kör söderifrån via Forsfararvägen, Bondevägen och Printz väg för att komma till visningsboden på Stortorpsvägen 20
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.