Nyproduktion

Solfagravägen 42

Stuvsta, Huddinge kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Avgift
5 549 kr/mån
Pris/m²
48 333 kr/m²
Nyproduktion

I ett av Huddinges "gräddhylleområden", Hörningsnäs Villastad, planeras nu byggnationen av exklusiva arkitektritade radhus om ca 150 kvm. Fördelat på tre huskroppar uppförs 21 bostäder med egna tomter och en gemensam yta för lekplats.

SÄLJSTART och INFLYTTNING:
Planerad säljstart sensommar 2022 och planerade inflyttningar till årsskiftet 2023/2024. Missa inte chansen att få löpande uppdateringar om projektet. Anmäl ditt intresse redan nu.

BOSTÄDERNA:
Husen är stilrena i skandinavisk enkelhet och uppförs i trä med behandling av roslagsmahogny, vita fönster och mörkgråa plåtdetaljer. Utifrån tomtens förutsättningar, omgivande miljön och en förståelse för kundernas önskemål är bostäderna skapade med det extra. Det extra i form av arkitektens gestaltning, bostadens planlösning, materialval, flexibilitet och prisvärdhet. Inredningsarkitektens val håller samman uttrycket i hela bostaden och köparen ges två olika färgtema att välja emellan. Därutöver finns även några extra tillvalsmöjligheter. Genomgående är standarden högt satt med urval från kvalitetsleverantörer såsom Bricmate, Haven, INR, Tapwell, Vedum med flera.

Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Fyra generösa sovrum på mellanplanet och ett stort härligt rum på översta planet för umgänge. Två fina badrum med exklusiva materialval. Det finns gott om förvaringsutrymmen och den genomtänkta planlösning ger en stor flexibilitet för familjens växlande behov över tiden. Stort skjutdörrsparti knyter samman vardagsrummet med uteplatsen och trädgården. Den egna tomten har uteplats i soligt syd- eller sydväst läge.

Till varje bostad finns 1-2 parkeringsplatser. Parkering sker på gemensam yta och alla platser är från start utrustade med laddstolpar. Systemet är centralt styrt och optimerat för framtida belastning. I projektet finns även förberedelse för solcellsansläggning i framtiden. Till projektet byggs ett skyddsrum under mark, med extra plats för förvaring av cykel, barnvagn etc.

OMGIVNINGEN:
Området kring Solfagravägen består mestadels av villor, radhus samt ett fåtal lägenheter. Området tillhör Hörningsnäs i Huddinges kommundel, Sjödalen- Fullersta. Namnet Hörningsnäs kommer från den angränsade sjön Trehörningen. Där låg Hörningsnäs gård, som var en av de första stora gårdarna i Huddinge kommun och det var från den som många av nuvarande villatomter i området avstyckades. Bosätter man sig på Solfagravägen så behöver man inte välja mellan stads- och friluftsliv, man har nära till båda.

Sjön Trehörningen når man om man följer Solfagravägen nedår. Sjön är rik på fisk- och fågelarter och motortrafik är förbjuden på sjön då man värnar om arternas fortlevnad. Trehörningen angränsar till Orlångens naturreservat som erbjuder gott om promenadstigar och vandringsleder. Orlångens naturreservat går sedan ihop med Paradisets naturreservat som är en av Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. I närområdet kring Solfagravägen finns också flertalet parker och lekplatser, bland annat Rådsparken som är en parklek med djurverksamhet.

Från Solfagravägen har man promenad- och cykelavstånd till det mesta. Både natur, barnomsorg samt service, restauranger och butiker. Det finns även goda kommunikationer i form av Buss 705 som går från hållplatsen på andra sidan vägen. Den trafikerar mellan Stuvsta station och Solgård, med stopp vid Huddinge station. Från Huddinge och Stuvsta station går sedan pendeltågen in till Stockholm city på ca 15 minuter. Från Hörningsnässkolan går också buss 709 och 744 till Huddinge centrum.

Närmsta matbutik finns vid Kvarnbergsplan som man promenerar till på ca 10 minuter. Där finns även café, pizzeria, simhall, gymnasium och gym. Med buss eller bil kan man också nå Kungens kurva som är ett stort handelsområde.

Det finns gott om omtyckt barnomsorg i närområdet med flertalet förskolor och skolor. Solfagraskolan som är en skola för Åk F-6 ligger ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Huddinge

Kontakt

Krister Florin

Fastighetsbyrån Huddinge
Mäklare Krister Florin, Fastighetsbyrån Huddinge
070-511 52 29