Fastighetsbyrån Huddinge

Fastighetsbyrån Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Byalagsvägen 4b, Stuvsta, Huddinge kommun

Byalagsvägen 4b

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/5
3 859 kr/mån
56 146 kr/m²

I hjärtat av Stuvsta, alldeles intill centrum och stationen finner du denna trivsamma tvåa! Läget talar sitt tydliga språk och uppskattas av de som vill ha ett bekvämt boende med närhet till både kommunikationer och service. Husen uppfördes av JM och är väldigt uppskattade och håller en bra standard! Invändigt möts man av en modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. En trevlig balkong mot den trevliga innegården. Välkommen hem till ett bekvämt boende!

 • Balkong
 • Hiss
Visättra backe 10B, Visättra, Huddinge kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Visättra backe 10B, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra backe 10B, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra backe 10B

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 475 kr/mån
34 214 kr/m²

Välplanerad 3:a med ett genomgående gott skick och smakfulla materialval. Bostaden präglas av härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och rymlig altan på hela 30 kvm i underbart söderläge. Bostaden har generösa sällskapsytor genom en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och ett fräscht badrum samt förvaringsmöjligheter genom ett rymligt förråd och garderober samt externt förråd ute. Bostaden ligger i ett attraktivt och lugnt område med promenadavstånd till Flemingsberg C med dess utbud av butiker och kommunikationer.

 • Premium
 • Uteplats
Förrådsvägen 40, Huddinge Centrum, Huddinge kommun
 • Sön 3 mar kl 11:30
Förrådsvägen 40, Huddinge Centrum, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Huddinge Centrum, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Huddinge Centrum, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/7
3 913 kr/mån
52 159 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta tvåa med en stor sydost-vänd balkong mot innergården! Lägenheten är bra planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök och rostfri maskinell utrustning med fina tillval samt ljusa och moderna ytskikt och bra planlösning. Centralt belägen med ett stenkast till Huddinge Centrum med 70 butiker, bussförbindelser och pendeltågsstation som tar dig in till city på en kvart. Nära till naturen. Inte långt bort väntar Sjödalsparken, Orlångens naturreservat och bad från klipporna i Trehörningen. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Erik Pukes väg 5, Glömsta, Huddinge kommun
Erik Pukes väg 5, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Erik Pukes väg 5, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Erik Pukes väg 5

Tomt
Glömsta, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
7 700 000 kr
3 730 m² tomt

Avstyckningsbar tomt (3 730) inom detaljplan! Varmt välkomna till denna fantastiskt stora fastighet på hela 3730 kvm i Glömsta! Här får ni chansen att förvärva en av få större fastigheter i området. På fastigheten finns idag ett hus som är 31 kvm. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område där minsta tomtstorlek anges till 1000kvm, detta gör att denna fastighet är avstyckningsbar förutsatt att lämplig infartsväg ordnas till styckningslotten. Byggrätterna i området är även stora där en två-plans villa medges med byggnadsarea om 150kvm för bostäder. Läs gärna mer under detaljplanen under dokument. Bredband via fiber. Anslutningspunkt finns inom tomtgräns. Fantastisk möjlighet att få skapa sitt drömboende, nära naturreservat bussar samt skolor! Kontakta mäklare för mer information, Georgio Hadad eller Jessica Andrée

 • Premium
Finslipargränd 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Finslipargränd 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
4 089 kr/mån
52 843 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade och hemtrevliga tvåa i optimalt läge med närhet till allt! Välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, kaklat badrum med torktumlare och tvättmaskin, sovrum samt stor balkong Föreningen har en egen fantastisk takterrass med matplats, sällskapsgrupper och utekök med grill. Detta härliga boende erbjuder goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen samt närhet till det mesta för en aktiv fritid. Allt på promenadavstånd. Från Huddinge Centrum tar det ca 15 minuter till Stockholms C med pendeltåg. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek och systembolag. Kontakta mäklare för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Sjödalsbacken 5, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Sjödalsbacken 5, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 5, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 5

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 595 000 kr
61,4 m²
2 rum
2 557 kr/mån
42 264 kr/m²

Välkommen till en synnerligen väldisponerad och renoverade lägenhet på 2 rok! Lägenheten ligger centralt i Huddinge centrum med närhet till butiker samt 5 minuters promenad till pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 15 min. En mycket stabil förening med god ekonomi och en låg månadsavgift. Stilrent kök. Helkaklat badrum. Garderober med mycket förvaringsutrymme, stort sovrum samt stor klädkammare. Varmt välkomna att höra av er vid frågor, önskar Jacob Jergos 070 481 92 32

 • Premium
 • Hiss
Myrstuguvägen 327, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 327

Radhus
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
6 561 kr/mån
27 032 kr/m²

Varmt välkommen till Myrstuguvägen 327, här erbjuds ett välplanerat radhus med en fantastisk uteplats. Två rofyllda sovrum med gott om plats för förvaring, ett nyrenoverat badrum, ett trevligt sällskapsrum och ett rymligt kök med matplats samt uteplats. Det finns flertal tvättstugor i området men denna bostad har en egen tvättstuga. Här bor man i närheten av barnomsorg, vatten och natur. En stabil och stor HSB förening. Perfekt för er som ställer höga krav på ert boende! Varmt välkommen att höra av er till mig om ni har några frågor eller funderingar önskar Jessica Andrée, Fastighetsbyrån i Huddinge

 • Uteplats
Brf Sjömärket 13, Masmo Strand, Huddinge kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Sjömärket 13

Lägenhet
Masmo Strand, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
fr. 3 240 000 kr
54-73 m²
2-3 rum
3 580 kr/mån

Upptäck drömlivet i Vårby allé – en idyllisk oas vid Mälarens strand. Välkommen till våra exklusiva lägenheter med en enastående utsikt över den glittrande Mälaren. Här bor du i en harmonisk och modern miljö där varje detalj är noga utvald för att skapa det perfekta hemmet. Våra lägenheter är mer än bara bostäder; de är en livsstil. Med sina stora fönster bjuder de in naturen och Mälarens skönhet direkt in i ditt vardagsrum. När du vaknar på morgonen, kommer du att mötas av en enastående vy över Mälaren som sträcker sig så långt ögat kan nå. Soluppgångarna är magiska och solnedgångarna är oförglömliga. Det är som att leva i en ständig dröm där du kan njuta av naturens skiftande skönhet varje dag. Vårby allé är inte bara ett hem, det är en gemenskap. Här kan du umgås med grannar i trädgården, ta en promenad, eller njuta av en picknick med familj och vänner med det blå vattnet som bakgrund. Inuti lägenheterna finner du moderna och eleganta materialval, högkvalitativa vitvaror och smarta lösningar som skapar en bekväm och funktionell vardag. Varje lägenhet är noggrant planerad för att ge dig det utrymme du behöver för att trivas och leva det goda livet. Vårby allé är mer än bara en plats att bo. Det är en plats att kalla hem, där varje dag blir en upplevelse och varje kväll blir ett minne. Kom och upplev Vårby allés magi själv och låt oss hjälpa dig att hitta din drömlägenhet med den fantastiska utsikten över Mälaren. Välkommen hem till en ny dimension av lyxig livskvalitet i Vårby.

 • Nybyggnadsprojekt
Förrådsvägen 42, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Förrådsvägen 42, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 42, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 42

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 695 000 kr
34 m²
1 rum
2 596 kr/mån
49 853 kr/m²

Varmt välkomna till denna lyxiga och stora etta med hög takhöjd! Praktiskt planerad med plats för soffdel, matbord samt fullstor säng. Från allrummet når du ut till en uteplats med insynsskydd med plats för möblering. Hög standard med fina materialval, ökad rymd, ljus och trivsel genom extra takhöjd i just denna lägenhet. Kort gångavstånd till Huddinge centrum med butiker, livsmedel samt pendeltåg som tar dig in till city på en kvart. Kontakta mäklare för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Yrkesvägen 21 B, Stuvsta, Huddinge kommun
 • Sön 3 mar kl 15:00
Yrkesvägen 21 B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Yrkesvägen 21 B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Yrkesvägen 21 B

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 495 000 kr
23,6 m²
1 rum
vån 3/3
3 161 kr/mån
63 347 kr/m²

Ett unikt och harmoniskt hem högst upp i huset med otroligt ljusinsläpp och fri utsikt. Juridisk person att äga (kan ev godkännas i enhet med styrelsebeslut). Charmigt snedtak som inger vindskaraktär, genomgående fräscha ytor samt bekvämligheter som kombimaskin, golvvärme, ett välutrustat kök samt utrymme för såväl matgrupp, säng som soffa. Gott om förvaringsutrymme i inredd klädkammare och hall. Lyxen och lugnet av att bo i ett populärt och tryggt villaområde jämte bekvämligheten, funktionen och flexibiliteten med en lägenhet. Ett perfekt första boende, övernattningslägenhet eller investering i en brf med generösa uthyrningsregler och parkeringsplatser. Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

 • Premium
 • Hiss
Terapivägen 18 E, Flemingsberg, Huddinge kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Terapivägen 18 E, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 18 E, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 18 E

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 700 000 kr
44 m²
2 rum
vån 11/11
3 294 kr/mån
38 636 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS!*** Perfekt första bostad om yteffektiv 2:a med låg boendekostnad. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt inglasad balkong med härlig utsikt från 11:e våningen! Kort promenad till Södertörns högskola, Flemingbergs centrum, Huddinge sjukhus och pendeltåg som tar dig in till Stockholm city på 17 min. Välkommen att anmäla intresse redan nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Duvbergsvägen 24, Vårby, Huddinge kommun
Duvbergsvägen 24, Vårby, Huddinge kommun, bild 2
Duvbergsvägen 24, Vårby, Huddinge kommun, bild 3

Duvbergsvägen 24

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån -1/4
3 020 kr/mån
28 778 kr/m²

Välplanerad och komplett 1:a med 45 effektiva kvadratmeter, bara en kort promenad från ett stort utbud av butiker och kommunikationer. Bostaden har generösa sällskapsytor genom ett rymligt kök med alla bekvämligheter, ett renoverat badrum och ett väldisponerat vardagsrum med separat sovalkov. Härligt ljusinsläpp och mycket bra förvaringsmöjligheter genom en inred klädkammare och ett förråd. Bostaden är belägen i en stabil förening med låga avgifter. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt läge. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. Med vänliga hälsningar Jacob Jergos, 070 481 92 32

 • Premium
 • Hiss
Klintvägen 7 , Segeltorp, Huddinge kommun

Klintvägen 7

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
6 012 kr/mån
38 819 kr/m²

Välkomna till denna optimalt planerade trea! Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och rymlig balkong. Lägenheten har generösa sällskapsytor genom ett stort vardagsrum och renoverat kök, två stora sovrum och ett fräscht stambytt helkaklat badrum med golvvärme samt stort förråd/klädkammare. Bostaden ligger i ett attraktivt och lugnt område perfekt för barnfamiljen med promenadavstånd till Kungens kurva & Skärholmen C med dess utbud av butiker och kommunikationer. Kontakta ansvarige mäklare för mer info.

 • Uteplats
Kästavägen 1G, Glömsta, Huddinge kommun
Kästavägen 1G, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Kästavägen 1G, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Kästavägen 1G

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
7 995 000 kr
190 m²
7 rum
1 087 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och välplanerade hus om 190 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en lättskött, trevlig och barnvänlig tomt med välskött gräsmatta, stora gräsytor, många soltimmar och ett praktiskt staket som skyddar mot insyn. Huset är ombyggt och tillhörande uthyrningsdel finns. På köparens begäran är säljarna beredda att återställa till den ursprunglig planeringen.

 • Premium
 • Uteplats
Visättra Backe 10D, 1 tr, Visättra, Huddinge kommun
Visättra Backe 10D, 1 tr, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Visättra Backe 10D, 1 tr, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Visättra Backe 10D, 1 tr

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 387 kr/mån
37 642 kr/m²

På Visättra Backe 10D presenteras en tilltalande och fantastisk bostad med en solig balkong! Radhuskänsla i toppklass - Parkering ingår i avgiften, tillgång till laddstolpe! Här finns närhet till bra kommunikationer intill naturreservat! Expansivt område med närhet till både Högskola, Novum och Karolinska Huddinge samt Ica Maxi. Varmt välkomna att höra av er vid frågor, önskar Jessica Andrée Fastighetsbyrån Huddinge.

 • Premium
 • Balkong
Hagvägen 50, Segeltorp, Huddinge kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Hagvägen 50

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
7 495 000 kr
113 + 109 m²
7 rum
907 m² tomt

Ljust, väldisponerat och stilrent hus beläget i populära Segeltorp. Här bor du naturnära, familjevänligt och attraktivt med trevliga promenadstråk, skola, förskola och vackra grönområden i närområdet.

 • Plus
 • Uteplats
Lillgårdsgränd 24, Snättringe - Tallbacken, Huddinge kommun
Lillgårdsgränd 24, Snättringe - Tallbacken, Huddinge kommun, bild 2
Lillgårdsgränd 24, Snättringe - Tallbacken, Huddinge kommun, bild 3

Lillgårdsgränd 24

Radhus
Snättringe - Tallbacken, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
5 700 000 kr
130 m²
5 rum
5 997 kr/mån
43 846 kr/m²

OMGIVNINGEN: Som att bo i en tallskog på landet, fast väldigt nära stan! Det är inte en slump att Aros Bostad har döpt detta projekt till Tallbacken. Närheten till naturen är verkligen påtaglig och området är perfekt beläget för den som gillar natur och motion. Gömmarens naturreservat med stigar för cykling, löpning och ridning ligger endast någon minut bort. På andra sidan vägen ligger Källbrink med fotbollsplaner, idrottsplats och tennishall. Här finns även den närmsta skolan och förskolan, som man bäst kommer till genom att snedda mellan ängar och fårhagar. Tallbacken ligger i området Snättringe i Huddinge kommun. Härifrån kan du cykla eller ta buss till både Stuvsta och Huddinge Centrum, båda två med pendeltågsstation och butiker. Sommartid kan du packa badväskan efter jobbet och välja på klippbad i skogen eller bryggbad med restaurang. Vintertid plogas skridskobanor i närheten och Flottsbrobacken ligger 10 minuter bort för längd- och utförsåkning. BOSTÄDERNA: Husen har liggande träfasad i en grå kulör som harmoniserar med plåttaket. Moderna fönsterpartier ger bra och fint ljus, samt bidrar till husens karaktär. På tomterna finns det gott om utrymme för både lek och middagar, eller plats att bara njuta av den intilliggande naturen. Husen får digitala lås och parkeringsplatserna är försedda med laddstolpar. Arkitekten har skapat väldigt fina planlösningar för radhusen. Boytan om 130 kvm har alla funktioner som man kan önska sig i en villa; med avskild hall, två matplatser i markplan och separat tvättstuga. Entrévåningarnas öppna planlösning skapar genomsikt och stor rumskänsla. Här finns plats för matlagning och socialt umgänge, medan det övre planet blir mer privat. På andra våningen finns möjlighet till fyra sovrum och ett allrum. Eller tre sovrum, ett allrum och ett separat kontor för hemmajobbaren. Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i bostäderna. Mycket tid och omsorg har lagts på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen. Under husens planering har utvecklarna tänkt på att hålla nere framtida driftkostnader och valt hållbara material för att bostäderna ska bli så bra som möjligt. Under våren kommer Aros att ansöka om projektets Svanen-certifiering. TRYGGHETSPAKET MED BL.A. TILLTRÄDESSKYDD OCH TRYGG MÅNADSAVGIFT: Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör i våra liv. Aros Bostad vill att vi ska känna oss trygga hela vägen, därför erbjuder de ett trygghetspaket till köparen av denna bostad. I trygghetspaketet ingår bland annat ett tillträdesskydd. Om köparen inte skulle kunna flytta in vid det tänkta tillträdesdatumet erbjuder Aros Bostad ett tillträdesskydd som ger köparen möjlighet att skjuta upp inflyttningen med upp till tre månader utan extra kostnad. Godtagbara skäl kan t.ex. vara försening av pågående försäljning av befintlig bostad eller allvarlig sjukdom. Även trygg månadsavgift ingår i paketet. Där Aros Bostad har lämnat en 2 årig räntekompensation gentemot föreningen för att trygga föreningens avgiftsnivåer vid eventuella ränteökningar.

 • Premium
 • Uteplats
Lackerargränd 4, Huddinge Centrum, Huddinge kommun

Lackerargränd 4

Lägenhet
Huddinge Centrum, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/6
2 172 kr/mån
58 448 kr/m²

Varmt välkomna till denna fräscha och hemtrevliga etta i optimalt läge med närhet till allt! Detta härliga boende erbjuder goda kommunikationer, skola, förskolor, shopping, kultur, natur, nöjen samt närhet till det mesta för en aktiv fritid. Allt på promenadavstånd. Från Huddinge Centrum tar det ca 15 minuter till Stockholms C med pendeltåg. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek och systembolag. Varmt välkomna att höra av er vid frågor, önskar Jessica Andrée Fastighetsbyrån i Huddinge.

 • Balkong
 • Hiss
Lammholmsbacken 238, Vårby, Huddinge kommun

Lammholmsbacken 238

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
4 867 kr/mån
20 987 kr/m²

Välkommen till Lammholmsbacken 238! Här välkomnas du av genomgående öppna ytor genom stor hall med gott om förvaring, stambytt badrum, två sovrum i bra storlek och ett praktiskt kök. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett drömboende! Bostaden är belägen i en stabil förening med närhet till barnomsorg och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. Med vänliga hälsningar Jacob Jergos, 070 481 92 32

Klockarvägen 10, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Klockarvägen 10

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
4 195 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 2
4 686 kr/mån
46 354 kr/m²

Välkomna till en smakfull modern 4:a med två balkonger. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Lägenheten har generösa sällskapsytor genom ett rymligt vardagsrum, ett kök med matplats, tre rofyllda sovrum och två fräscha badrum med stilrent materialval. Bra förvaringsmöjligheter genom en stor walk in closet och ett stort vindsförråd. Lägenheten håller en bra standard, snygg design och gedigna material med genomgående gott skick. Bostaden ligger i ett attraktivt och barnvänligt område med promenadavstånd till Huddinge C med dess utbud av butiker och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sågstuvägen 50, Visättra, Huddinge kommun

Sågstuvägen 50

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 295 000 kr
95 m²
4 rum
vån 5/5
6 345 kr/mån
24 158 kr/m²

Välkomna till en smakfull och modern 4:a. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en rymlig inglasad balkong med fantastiskt söderläge belägen mot föreningens innergård. Lägenheten har generösa sällskapsytor genom ett rymligt vardagsrum , tre rofyllda sovrum med bra förvaringsmöjligheter genom klädkammare och två fräscha badrum med stilrent materialval. Lägenheten håller en bra standard, och gedigna material med genomgående gott skick. Bostaden ligger i ett attraktivt och barnvänligt område med promenadavstånd till Flemingsberg C & Huddinge C med dess utbud av butiker och kommunikationer. Bostaden är belägen i en solid förening med god ekonomi.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skatvägen 10, Segeltorp, Huddinge kommun
Skatvägen 10, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Skatvägen 10, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Skatvägen 10

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
3 850 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/4
5 738 kr/mån
45 294 kr/m²

Ring för privat visning! Attraktivt boende i Brf Gulsparvens seniorboende 55+. Välkommen in i denna hörnlägenhet som erbjuder en boyta om hela 85 kvadratmeter. Detta hem utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en stilren och insynsskyddad bostad vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Bostaden ligger med ingång från entréplan men balkongen ligger en våning upp. Det första som möter oss i denna trea är en inbjudande, funktionell och praktisk hall med förvaring innanför spegelförsedda skjutdörrar och säkerhetsdörr. Vidare har bostaden ett ljust, funktionellt och stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ljusgråa skåpluckor, generösa arbetsytor, påkostade materialval och bänkskiva. Det rymliga, härliga och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Det finns två sovrum, master bedroom med rymlig förvaring bakom vita skjutdörrar och ett mindre gästrum med walk in closet. Det finns ett fräscht badrum samt en gästtoalett. Badrummet är rymligt med toalett, dusch, kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora, insynsskyddade och underbara balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Nätverksuttag finns i alla rum. Samtliga parkeringsplatser är utrustade med laddare för el-bilar och laddhybrider. BRF är en aktiv förening som tillsammans ordnar många trivselaktiviteter. Närhet till minilivs med paketbox och bussar mot Stuvsta, Huddinge, Fruängen samt Skärholmen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brevduvebacken 8A, Vistaberg, Huddinge kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30
Brevduvebacken 8A, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 2
Brevduvebacken 8A, Vistaberg, Huddinge kommun, bild 3

Brevduvebacken 8A

Villa
Vistaberg, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
11 000 000 kr
300 + 36 m²
8 rum
1 000 m² tomt

Med bästa läge i Vistaberg finner ni denna påkostade och unika villa om totalt 300 kvm på en attraktiv adress! Fantastisk planlösning med upp till sju sovrum samt två badrum på två plan liksom rejäla sällskapsutrymmen, matsalsdel, stort kök, högt i tak, stort uterum, gedigna materialval & vackra fönster ger huset karaktär. Plan tomt på hela 1000 kvm med stensättningar och ett poolhus samt ett garage. Villan är väl tilltagen med lyxiga materialval, garage och stora umgängesytor. Här är det bara att flytta in och stortrivas! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Myrstuguvägen 233 , Myrstuguberget, Huddinge kommun
Myrstuguvägen 233 , Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 233 , Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 233

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 925 000 kr
82 m²
2.5 rum
vån -2
6 221 kr/mån
23 476 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Välkommen till lägenhet med en fantastisk uteplats! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område på populära Myrstuguberget, perfekt för er som ställer höga krav på ert boende! Här bor du i närheten av barnomsorg, vatten och naturområde i en förening med bl.a. övernattningslägenhet och möjlighet till garageplatser.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Duvbergsvägen 42 , Vårby, Huddinge kommun

Duvbergsvägen 42

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 395 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
5 946 kr/mån
24 948 kr/m²

Välplanerad och ljus 4:a med 93 effektiva kvadratmeter, bara en kort promenad från ett stort utbud av butiker och kommunikationer. Bostaden har generösa sällskapsytor genom ett rymligt kök med alla bekvämligheter, ett fräscht badrum och ett väldisponerat vardagsrum med tre sovrum och balkong. Härligt ljusinsläpp och mycket bra förvaringsmöjligheter genom en inred klädkammare och ett förråd. Bostaden är belägen i en stabil förening med låga avgifter. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt läge. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 43