Mäklare Mikael Grans

Mikael Grans

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mariedalsvägen 65, Sörskogen, Huddinge kommun
  • Sön 3 dec kl 12:00
Mariedalsvägen 65, Sörskogen, Huddinge kommun, bild 2
Mariedalsvägen 65, Sörskogen, Huddinge kommun, bild 3

Mariedalsvägen 65

Villa
Sörskogen, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
8 495 000 kr
154 + 150 m²
7 rum
1 371 m² tomt

Upptäck drömmen om det perfekta familjehemmet i denna enastående arkitektritade villa, beläget i det mest barnvänliga området du någonsin kunde önska dig. Här, i detta idylliska hörn av paradiset, möts modern design och funktion med en härlig atmosfär som direkt känns som hemma. Tillbyggnaden och Orangeriet är ritade av Per Liedner. Välkommen till en värld av elegans och komfort. Med sitt imponerande arkitektoniska design och noggranna detaljer har denna villa skapats med passion och kärlek för att erbjuda din familj det bästa av boendeliv. Här är några av de fantastiska egenskaperna som gör detta hem helt unikt: 1. Imponerande arkitektur: Den moderna och stilrena designen skapar en omedelbar wow-effekt när du kliver in i detta hem. Stora fönster och öppna utrymmen ger en ljus och luftig känsla och en naturlig koppling till den omgivande naturen. 2. Rymliga utrymmen: Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Med flera sovrum och badrum, generösa sällskapsutrymmen och en rymlig trädgård, finns det gott om utrymme för lek, avkoppling och kreativitet. 3. En trädgård dröm: Den stora trädgården erbjuder en fridfull oas för hela familjen. Då en stor del är en platt gräsmatta som inbjuder till lek, spel och andra aktiviteter. Det finns tre äppelträd, ett flertal bärbuskar som krusbär, röda och svarta vinbär det finns även rabarber och smultron samt vindruvor i Orangeriet. Här kan barnen leka fritt och du kan njuta av avkopplande stunder i den vackra omgivningen. 4. En barnvänlig miljö: Detta område är känt för sin barnvänliga atmosfär. Med närheten till skolor, parker och lekplatser kan du vara trygg med att dina barn får de bästa möjliga förutsättningarna. Fastigheten är även granne med ett naturreservat vilket ger möjlighet att vistas i naturen på en smidigt sätt. Detta är mer än bara ett hus - det är en möjlighet att skapa ett fantastiskt familjeliv. Här kan du se dina barn växa upp, skapa minnen och känna dig hemma på en helt ny nivå. Missa inte chansen att äga denna extraordinära arkitektritade villa i ett barnvänligt område. Kontakta mig nu för att boka en visning och upplev det själv. Detta är ert tillfälle att förverkliga er dröm om det perfekta familjehemmet.

  • Premium
Solfagravägen 1, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Solfagravägen 1

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 895 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/3
4 874 kr/mån
36 188 kr/m²

Lägenhet på attraktiv adress i barnvänligt område med gångavstånd till både lekplats, förskola, grundskola och gymnasieskola. Bra planerad bostad med tre sovrum, rymligt kök och ett stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Stambytt och helkaklat badrum. Centralt belägen förening invid Kvarnbergsplan med låga avgifter, livsmedelsbutik, pizzeria, café och busshållplatser runt hörnet samt kort promenad till Huddinge centrum med pendeltåg, butiker, restauranger och service. Bredbandsfiber är installerat i hela fastigheten. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Flustervägen 3, Vistaberg, Huddinge kommun

Flustervägen 3

Radhus
Vistaberg, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
4 850 000 kr
117 m²
5 rum
4 845 kr/mån
41 453 kr/m²

Arkitektritat radhus från år 2016 som bör upplevas på plats! Generösa 117 kvm i mycket lugnt och barnvänligt område. Tomt som har plana gräsytor för lek och samvaro i soligt läge. Genomgående hög standard och påkostade materialval! Generösa umgängesytor i modern öppen planlösning och stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljus i hela bostaden. Vattenburen golvvärme i alla plan. På entréplan finns dusch/wc. På det övre planet finns en mer privat del som inrymmer allrum, tre sovrum och ett stort badrum med dubbeldusch, tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring och arbetsytor. Varmförråd på framsidan och kallförråd på trädgårdssidan. Stensatt uppfart med p-plats för 2 bilar. Öppen fiber indraget. Här är det bara att flytta in!

  • Plus
Nyboviksvägen 13, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Nyboviksvägen 13

Fritidshus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 750 000 kr
34 m²
2 rum
1 602 m² tomt

Välkommen till Nyboviksvägen 13, en fastighet belägen i ett högt läge samt ett stenkast från mysig badsjö. Ett expansivt och detaljplanerat område med generösa byggrätter. Ett attraktivt läge i området med gångavstånd till badsjö med fiske- & kräftvatten samt natur och strövområden och allmänna kommunikationer. I området finns tennisbana, lekplats, ridstall, utegym, busshållplats m.m. Gatukostnad och anslutningsavgift för vatten/avlopp, framdragen till tomtgränsen, är betald. Varmt välkomna att höra av er vid frågor! Mikael Grans Fastighetsbyrån Huddinge.

Fyrfatsvägen 93, Kästa, Huddinge kommun

Fyrfatsvägen 93

Radhus
Kästa, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
5 300 000 kr
139 + 9,6 m²
5 rum
340 m² tomt

Barnfamiljens drömhus med optimal planlösning. Mycket fräscht & fint renoverat radhus med 4 sovrum på samma plan, stort kök, två badrum, ljust vardagsrum med trevligt uteplats, fiber. Trädgård med gräsmatta och em/kvällssol. I eftertraktat, naturnära och barnvänligt område med småstadskänsla. Flemingsbergsskogens naturreservat ,4,3 km, ett av Stockholms läns största väglösa skogsområden. Flottsbrobadet, 5,9 km. Utkiksrundan promenad i skogen anpassad till barnvagn och cykel. Tullinge sjön, 4km. Flottsbro skidbacke, 7,2 km. Välkommen på visning!

Tallbarrsvägen 32, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Tallbarrsvägen 32

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
4 995 000 kr
80 + 10 m²
4 rum
1 785 m² tomt

Bokade visningar! Ett ljust och hemtrevligt boende med sjö- och naturnära läge i idylliska, lummiga och fridfulla Gladö Kvarn. Huset är i fint skick och bjuder bland annat på fräscha ytskikt, härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. En rogivande naturtomt med soligt läge. På tomten finns ett charmig gäststuga med allt du behöver för ett bra boende. Det finns även ett garage på ca. 16 kvm med ett praktiskt förråd med plats för trädgårdens alla redskap. I Gladö Kvarn har du nära till bland annat vackra grönområden, fina skogspartier, badbrygga, badsjö och busshållplats. Kvarnsjön ligger endast ett stenkast från huset och Tennisbana, utegym och badplats finns en promenad bort. Dessutom har du Sundby gård en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen på visning!

Lysbojsvägen 10, Vårby, Huddinge kommun

Lysbojsvägen 10

Radhus
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
3 395 000 kr
109 m²
5 rum
5 569 kr/mån
31 147 kr/m²

RING FÖR VISNING! Missa inte chansen att förvärva det mycket sällsynta gavelradhuset i den trevliga Brf Vårbäcken. Radhuset är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i perfekt soligt läge. Radhuset håller en hög standard. Stora sociala ytor på entréplan, två stora badrum, tre sovrum, stort allrum i 2-plan ger det lilla extra! Fina uteplatser på både fram-och baksidan som passar utmärkt för sena grillkvällar i stora sällskap. Radhuset är belägen bara ett stenkast från kommunikationer, centrum och badplats. Detta vill ni inte missa! Varmt välkomna!

Signalbacken 5B, Vårby, Huddinge kommun

Signalbacken 5B

Radhus
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
5 995 000 kr
136 + 18 m²
6.5 rum
4 181 kr/mån
44 081 kr/m²

Sista parhuset till salu! Ring för visning! I ett fantastiskt läge med möjlighet till sjöutsikt över Mälaren uppför Brf Vårbacka Utsikten parhus. Här bor du klimatsmart med energisnåla hus i ett grönt läge invid naturområden. Samtliga enheter i denna etapp, utöver denna bostad, är nu sålda och denna är nu färdigställd för att kunna se IRL. BRF VÅRBACKA UTSIKTEN Namnet utsikten talar för sig själv. Sjöutsikten över Mälaren är fantastisk. Brf Vårbacka Utsikten är ett klimatsmart boende som kommer byggas i hållbara och beprövade material. Stort engagemang läggs vid att göra husen visuellt vackra och unika likväl som energismarta och miljövänliga. Men även praktiska med möjlighet till både garageplatser, p-platser och förråd. BOSTÄDERNA Husen har smarta och sociala planlösningar samt naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats/terrass och parkeringsplats. Bostäderna kommer att bestå av rymliga och välplanerade bostadsrätter i olika hustyper – Parhus 136- 154 kvm kvm, 59-65 kvm, samt Studiohus på 26-47 kvm. Bostäderna byggs med hög kvalitet och passar perfekt för den moderna familjen. Husen erbjuder generösa och genomtänkta ytor och ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bostäderna kommer genomsyras av exklusiva materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella oavsett storlek på bostad. Parhusens fasader består av liggande träpanel med 3-glasfönster. Golv av ekparkett och vitmålade väggar. Designkök från Vedum och vitvaror från Siemens/Bosch. Badrum med kakel på vägg och klinker på golv samt spotlights i taket. Uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme som kopplas till en luftvärmepump. Här kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, badsjö, förskolor, affärer och gångavstånd till T-bana att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. Ja, här finns verkligen något för alla. KORT OM HUSLEVERENTÖREN VÅRGÅRDAHUS: Vårgårdahus har byggt kvalitetshus sedan 1974 och vet vad som krävs. VårgårdaHus har idag en riktigt modern anläggning med inte mindre än sju linor och en effektivt anpassad produktion för serietillverkning av småhus. Vårgårdahus ägs sedan 2016 av Danmarks största husföretag och I slutet av 2020 klev Huscompagniet in på börsen då de tog klivet in på Nasdaq i Köpenhamn. En del av ägandeskapet står fortfarande Svenska EQT för. KVALITET & MILJÖ VårgårdaHus är en seriös aktör som noggrant följer samtliga lagar, riktlinjer och regler i branschen. Svensk bygglagstiftning följs strikt enligt riktlinjerna i BBR (BoVerkets ByggRegler) och PBL (Plan- och Bygglagen). KVALITETSPOLICY I deras kvalitetspolicy fastställer de att deras hus ligger i framkant inom en lång rad områden. De ska vara funktionella, energismarta, miljövänliga, ha hög kvalitet, ha en effektiv flexibilitet och effektiv tillverkning, vara monteringsvänliga med precision, ha hög hållbarhet samt ha en snygg och attraktiv design. Vårgårdahus ska uppfattas som en trygg, ärlig och tillförlitlig leverantör av deras kunder och intressenter. För mer information: https://www.vargardahus.se/ HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA BOSTADSRÄTT Vad innebär det att köpa en bostadsrätt och hur går köpprocessen till? Det kan vara många frågor inför ett kommande bostadsköp. Vi har svaren och hjälper dig längs hela vägen. Läs mer om hur vår köpprocess går till. Du hittar länken längre ner under fliken Dokument & Länkar. Studiohusen släpps i etapp 2. INFLYTTNING: Pågående

  • Nyproduktion
Brf Vårbacka Utsikten, Vårby, Huddinge kommun

Brf Vårbacka Utsikten

Radhus
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
fr. 5 995 000 kr
136 m²
6,5 rum
4 181 kr/mån

I ett fantastiskt läge med möjlighet till sjöutsikt över Mälaren uppför Brf Vårbacka Utsikten inom kort 15 stycken bostäder byggda av VårgårdaHus. Efter flera lyckade projekt i Stockholm är det nu dags för vårt nästa kvarter - Brf Utsikten på Vårbackavägen. Här bor du klimatsmart med energisnåla hus i ett grönt läge invid naturområden. BRF VÅRBACKA UTSIKTEN Namnet utsikten talar för sig själv. Sjöutsikten över Mälaren är fantastisk. Brf Vårbacka Utsikten är ett klimatsmart boende som kommer byggas i hållbara och beprövade material. Stort engagemang läggs vid att göra husen visuellt vackra och unika likväl som energismarta och miljövänliga. Men även praktiska med möjlighet till både garageplatser, p-platser och förråd. BOSTÄDERNA Husen har smarta och sociala planlösningar samt naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats/terrass och parkeringsplats. Bostäderna kommer att bestå av rymliga och välplanerade bostadsrätter i olika hustyper – Parhus 136- 154 kvm kvm, 59-65 kvm, samt Studiohus på 26-47 kvm. Bostäderna byggs med hög kvalitet och passar perfekt för den moderna familjen. Husen erbjuder generösa och genomtänkta ytor och ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bostäderna kommer genomsyras av exklusiva materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella oavsett storlek på bostad. Parhusens fasader består av liggande träpanel med 3-glasfönster. Golv av ekparkett och vitmålade väggar. Designkök från Vedum och vitvaror från Siemens/Bosch. Badrum med kakel på vägg och klinker på golv samt spotlights i taket. Uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme som kopplas till en luftvärmepump. Här kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, badsjö, förskolor, affärer och gångavstånd till T-bana att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. Ja, här finns verkligen något för alla. KORT OM HUSLEVERENTÖREN VÅRGÅRDAHUS: Vårgårdahus har byggt kvalitetshus sedan 1974 och vet vad som krävs. VårgårdaHus har idag en riktigt modern anläggning med inte mindre än sju linor och en effektivt anpassad produktion för serietillverkning av småhus. Vårgårdahus ägs sedan 2016 av Danmarks största husföretag och I slutet av 2020 klev Huscompagniet in på börsen då de tog klivet in på Nasdaq i Köpenhamn. En del av ägandeskapet står fortfarande Svenska EQT för. KVALITET & MILJÖ VårgårdaHus är en seriös aktör som noggrant följer samtliga lagar, riktlinjer och regler i branschen. Svensk bygglagstiftning följs strikt enligt riktlinjerna i BBR (BoVerkets ByggRegler) och PBL (Plan- och Bygglagen). KVALITETSPOLICY I deras kvalitetspolicy fastställer de att deras hus ligger i framkant inom en lång rad områden. De ska vara funktionella, energismarta, miljövänliga, ha hög kvalitet, ha en effektiv flexibilitet och effektiv tillverkning, vara monteringsvänliga med precision, ha hög hållbarhet samt ha en snygg och attraktiv design. Vårgårdahus ska uppfattas som en trygg, ärlig och tillförlitlig leverantör av deras kunder och intressenter. För mer information: https://www.vargardahus.se/ HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA BOSTADSRÄTT Vad innebär det att köpa en bostadsrätt och hur går köpprocessen till? Det kan vara många frågor inför ett kommande bostadsköp. Vi har svaren och hjälper dig längs hela vägen. Läs mer om hur vår köpprocess går till. Du hittar länken längre ner under fliken Dokument & Länkar. Studiohusen släpps i etapp 2. INFLYTTNING: Vår/ Sommar 2022

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9