Mäklare Mikael Grans

Mikael Grans

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrfatsvägen 93, Kästa, Huddinge kommun
  • Kommande

Fyrfatsvägen 93

Radhus
Kästa, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
Pris saknas
139 + 9,6 m²
5 rum
340 m² tomt

Barnfamiljens drömhus med optimal planlösning. Mycket fräscht & fint renoverat radhus med 4 sovrum på samma plan, stort kök, två badrum, ljust vardagsrum med trevligt uteplats, fiber. Trädgård med gräsmatta och em/kvällssol. I eftertraktat, naturnära och barnvänligt område med småstadskänsla. Flemingsbergsskogens naturreservat ,4,3 km, ett av Stockholms läns största väglösa skogsområden. Flottsbrobadet, 5,9 km. Utkiksrundan promenad i skogen anpassad till barnvagn och cykel. Tullinge sjön, 4km. Flottsbro skidbacke, 7,2 km. Välkommen på visning!

Glömstavägen 580, Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande

Glömstavägen 580

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
Pris saknas
134 + 32 m²
5 rum
2 320 m² tomt

Stort, perfekt planerat och charmigt hus beläget på populära, snabbväxande och omtyckta Glömstavägen. Här bor du naturnära, centralt och attraktivt med förskola, skola och lekparker i närområdet. Stort och charmigt hus som är i behov av en större renovering. Kontakta mäklare för mer information!

Lönnvägen 21, Snättringe, Huddinge kommun
  • Kommande

Lönnvägen 21

Villa
Snättringe, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
Pris saknas
65 + 125 m²
5 rum
1 492 m² tomt

Lokal med utmärkt läge! Bra förrådsutrymmen samt goda parkeringsmöjligheter. Det finns en separat lägenhet på övre plan som kan användas för eget boende eller för uthyrning. Det finns många möjligheter, du väljer själv! Ring för privatvisning!

  • Balkong

Visar alla 3