Kommande

Tollarevägen 71

Tollare, Nacka kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Laxton i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 247 kr/mån
Driftkostnad
10 500 kr/år
Kommande

Här har inget lämnats åt slumpen, utan varje detalj och varje material är noga utvalt för att skapa den exklusiva och nordiska känslan.
Detta townhouse utvecklat i nära samarbete med den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån Arrhov Frick är skapat utifrån den moderna människan vars hjärta klappar lika mycket för storstaden som för naturens lugn. Det karaktäriseras av stora glaspartier, generös takhöjd, sociala ytor och optimala utsikts- och solförhållanden. Huset har en smakfull och tidlös utformning med material i stål, betong och trä. Övergången mellan ute och inne är sömlös, där stora glaspartier ger utsikt mot grönska, himmel och trädtoppar medan en generös takterrass låter dig njuta av sol och sjöbris. På samtliga våningsplan finns motordrivna markiser i söderläge. Markisen på entréplan fälls rakt ut och fungerar bra som solskydd under heta sommardagar. Takterrassen med fantastisk utsikt mot Lännerstasundet erbjuder sol från morgon till kväll. Främre delen i söderläge med sjöutsikt, har sol från morgon till sen eftermiddag. Den andra sidan är perfekt för sommarmiddagar med sol från sen eftermiddag till solnedgång. Möjlighet finns att installera jacuzzi.

På entréplan finner ni en stor social yta med matplats och kök samt utgång till den rymliga uteplatsen. Allt i en öppen och social planlösning kring den stora köksön. Entréplan har även badrum, separat tvättstuga samt en rymlig hall med walk-in closet som ger möjlighet till att på ett snyggt sätt förvara ytterkläderna. På våning två finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, två sovrum och klädkammare. Våning tre har två stora sovrum, badrum och klädkammare. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg för att få ytterligare ett sovrum. Högst upp finns boendets underbara takterrass med hänförande sjöutsikt, utekök, förvaring och gott om plats för den stora familjen. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Nacka/Värmdö

Kontakta mäklaren

Thomas Jonasson

Widerlöv Nacka/Värmdö
Mäklare Thomas Jonasson, Widerlöv Nacka/Värmdö
0761950224

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.