Widerlöv Nacka/Värmdö

Widerlöv Nacka/Värmdö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Landåvägen 73, 2tr, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:40
Landåvägen 73, 2tr, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 73, 2tr, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 73, 2tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
5 597 kr/mån
39 603 kr/m²

Välplanerad minitrea högt upp i huset med inglasad balkong i väst! - Mini trea - Walk in closet - Inglasad balkong i väst - Hiss raka vägen ner till förråd - Fräscht helkaklat badrum med golvvärme Här finns möjligheten att förvärva denna 3:a om 63 kvm. Välplanerad och renoverad bostad med generös inglasad balkong! Bostaden disponerar idag två rofyllda sovrum. Gott om förvaring i både förråd i bostaden och separat förråd i källaren samt inbyggda garderober. Ett välutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. Stilrent helkaklat badrum, utrustat med bland annat golvvärme och tvättmaskin. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier med plats för soffa, bord och tv-möbel. Utanför fönstret har ni direkt närhet till naturen utan insyn från grannar. I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med även närhet till all tänkbar service i Nacka forum som goda kommunikationer i from av båtar nere i Nacka strand, bussar till Jarlaberg samt den kommande tunnelbanan som beräknas vara färdig 2030. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bunsövägen 26, Krokhöjden, Nacka kommun

Bunsövägen 26

Radhus
Krokhöjden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 995 000 kr
109 + 24 m²
4 rum
508 m² tomt

- Baksidan i optimalt västläge - Skyddat läge på baksidan mot grannar - Stor potential med alla badrum renoverade 2014 - Carport och garage med plats upp till 3 st bilar Nu har man möjlighet att förvärva detta eftertraktade kedjehus med enorm potential! Denna charmiga bostad erbjuder gräsmatta både på framsidan och baksidan, samt ett rymligt inglasat uterum för sköna stunder utomhus. Baksidan är vänd mot väst vilket ger bästa solläge från lunch till kväll. Här lämpar det sig perfekt för grillkvällar med familj och vänner i ett skyddat läge mot grannar. För närvarande erbjuder bostaden två sovrum, men det går samtidigt att flytta väggar och byggat ut upp till fem sovrum. Se den alternativa planlösningen för inspiration. Denna bostad bjuder på ett idylliskt familjeliv med hög kvalitet. Här finns garage och carport för parkeringsplatser för två bilar. Separat utrymme för verktyg. Dessutom finns extra förråd i anslutning till huset med gott om förvaring. Området är mycket populärt och fridfullt, med flera grönområden inklusive badsjöar, utomhusgym och löpspår. Inom gångavstånd hittar du bussförbindelser, skolor och butiker i Orminge centrum. Missa inte denna möjlighet - Varmt välkomna!

Finnboda varvsväg 10C, Finnboda Hamn, Nacka kommun
Finnboda varvsväg 10C, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 2
Finnboda varvsväg 10C, Finnboda Hamn, Nacka kommun, bild 3

Finnboda varvsväg 10C

Lägenhet
Finnboda Hamn, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 795 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/8
5 421 kr/mån
68 988 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Otroligt välplanerad fyra med stor och solig balkong! - Stora fönsterpartier - Solig balkong med sjöglimt - Välskött förening - Trevlig innergård och terass med sjöutsikt - Goda parkeringsmöjligheter - ICA Nära 30 m från huset - Närheten till hav/natur och till city. - Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt) Otroligt välplanerad fyra med kök och vardagsrum i öppen planlösning. En trivsam lägenhet med med stor och solig balkong med sjöglimt. Köket är riktigt smakfullt med moderna och exklusiva materialval som grå köksluckor. I vardagsrummet ligger fokus på de stora fönsterna med härligt ljusinsläpp. Härifrån når man den mysiga balkongen med sjöglimt. Lägenheten ger maximalt med soltimmar tack vare den stora och soliga balkongen, på hela 7 kvm. Här kan man grilla och njuta av middagar med trevligt sällskap. Master bedroom, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har även de stora fönsterna. I det stora sovrummet finns det gott om förvaring i form av rejäl garderobsvägg med skjutdörrar. De mindre sovrummen nås från hallen och här finns plats för både säng och skrivbord. Badrummet är helkaklat och modernt inrett med golvvärme, dusch, handdukstork, spotlights i tak och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Välskött trevlig förening i fastighet från 2014. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget, där det finns övervakningskameror. Området i Finnboda Hamn är mycket barnvänligt med populära förskolor och skolor i närheten. Här finns även ICA, gym, trevliga caféer och restauranger med utsikt över mot Djurgården. Med buss tar det knappt 10 minuter till Slussen och ungefär 20 minuter med båt till Nybrokajen. Ett större serviceutbud finns närmast på charmiga Kvarnholmen och i Sickla köpkvarter som erbjuder matbutiker, ett stort shoppingutbud och fantastiska restauranger. Södermalm ligger nära tillhands. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ugglevägen 5C, Saltängen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Ugglevägen 5C, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Ugglevägen 5C, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Ugglevägen 5C

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 341 kr/mån
50 849 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på fina Ugglevägen. I detta populära kvarter, omfamnat av vacker natur och varierad bebyggelse erbjuds här ett trivsamt boende med ett nyrenoverat kök- och badrum i exklusiv känsla. Här bor du högst upp i huset med genomgående ljusinsläpp från motsatta väderstreck i insynsskyddat läge. Du har dessutom balkong med vy över grönskande innergård i soligt söderläge! Lägenheten har en inbjudande planlösning med stora och sociala ytor. Köket renoverades 2022 och erbjuder gott om köksförvaring från golv- till tak. Profilerade fronter i ljusgrå kulör med och matchande detaljer i mässing. Vit och snygg bänkskiva med behaglig belysning vid matlagning i överskåpen tillsammans med matchande och stilrent kakel i vitt. Ugn och micro i högskåp för extra komfort. Nyrenoverat badrum från 2022 helkaklat i grått och vitt med marmorkänsla och detaljer i kromat svart. Utrustat med duschhörna, wc, handfat med kommod, handdukstork, badrumsskåp och fönster för fint ljusinsläpp. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme. Vardagsrummet är ljus och luftigt med stora och bra möbleringsytor. Här finns gott om plats för en ordentlig soffgrupp och naturlig vägg för tv. Du får även plats med förslagsvis skrivbord vid behov. Sovrummet är trivsamt och rymligt med plats för dubbelsäng med sängbord och yta för flera garderober. Även här finns en inbyggd garderob. Hallen är välkomnande och ligger centralt placerat mellan vardagsrum, kök och badrum. Här finns plats för hatthylla och förvaringsmöbel samt avhängningsmöjligheter i två garderober. Ytterligare två förråd tillhör bostaden och finns på källarplan. Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

  • Premium
  • Balkong
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Idag kl 18:00
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 23

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
10 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 11/11
5 906 kr/mån
107 794 kr/m²

- Solig takterrass om hela 43 kvm - 3m takhöjd - Vattenburen golvvärme i hela bostaden Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget i populära Nacka Strand. Högt upp belägen på en klippa med solig takterrass i västläge med dubbla badrum blir detta ett svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Med en knapp 20 minuters båttur till Nybroplan eller 10 minuters bilresa till Slussen får du områdets bästa möjliga läge. Denna bostad måste upplevas på plats. Välkommen att kontakta mäklare för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fabrikörvägen 4C, Nacka, Nacka kommun
Fabrikörvägen 4C, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 4C, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 4C

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/7
5 011 kr/mån
76 959 kr/m²

Välkommen hem till denna fantastiska 3:a i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomtänkta materialval, en takhöjd på 2,7m och stora fönsterpartier med ett fint, naturligt ljusinsläpp. Balkong har utsikt över Stockholms inlopp och bjuder in till härliga sommarkvällar med vackra solnedgångar. Lägenhetens unika och stilrena känsla skapas av den öppna planlösningen som med sitt genomgående ljuspigmenterat ekgolv ger en rymd till köket och vardagsrummets generösa yta. Till skillnad från resterande lägenheter i projektet får du här gott om förvaring. Välskött förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Ni har även gångavstånd till både bussar och båtar som tar er in till såväl city som till Kungliga Djurgården. Detta är en bostad ni inte får missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edelcrantz väg 55, Telegrafberget, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Edelcrantz väg 55, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Edelcrantz väg 55, Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Edelcrantz väg 55

Radhus
Telegrafberget, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
10 495 000 kr
136,4 + 3,9 m²
6 rum
4 278 kr/mån
76 943 kr/m²

På en trevlig återvändsgata, 30 meter till förskola och lekplats och med direkt anslutning till naturreservat återfinns detta rymliga parhus om 140 kvm i suterräng. Ett hem för konnässören där omsorg har lagts vid material och kvalitet. Här bor man med endast 30 min båtpendling till Slussen och med bedövande utsikt över Stockholms inlopp från merparten av rummet. Livskvalitet! Stockholms alla landmärken kan beundras; från Globen till Stadshuset och vidare till Kaknästornet. Till och med Kista Tower syns i fjärran över horisontlinjen. Eftermiddags- och kvällssolen är så bra den bara kan bli: förvänta dig röda himlar och solnedgång bakom Lidingös horisont, allt medan fritidsbåtar och kommersiell trafik stävar in mot Stockholm city eller ut mot skärgården. På entréplan är den sociala ytan placerad med stort kök, matplats, läshörna och stor balkong. Ett rymligt badrum med dusch. En trappa ner finns vardagsrummet med glaspartier från golv till tak. På detta plan finns även ett mindre sovrum. Ytterligare en trappan ner återfinns tre sovrum, varav ett större master bedroom. Här finns även ett badrum med dusch och klädvårdshörna med tvättmaskin och torktumlare, samt ett pannrum med förråd. Hela bostaden är i genomgående toppskick med påkostade material och fina färgval. Kök och badrum är lågmält lyxigt utformade i en stil som håller i många år framöver. Hemmet har genomgående målade väggar och tak. På golven ligger en mattlackad enstavig ek-lamellparkett och det är vattenburen golvvärme i alla tre planen. Fönsterbänkar är i mellangrå kalksten. Två parkeringsplatser ingår och laddbox. Bostadsrättsföreningen Segelvyn 1 har 18 par- och radhus i ett par olika modeller. Alla belägna på Edelcrantz väg. Inflytt skedde i augusti 2022 i samtliga hus. Den välbalanserade föreningen har inga planerade avgifthöjningar och är lågt belånad för att vara nybyggda hus: ca 5 200 kr per kvm. Man amorterar på lånen och avsätter till underhållsfond i enlighet med den ekonomiska planen. TELEGRAFBERGET En ny tid väntar för Telegrafberget. Industrin är borta och nu börjar det fyllas av vackra bostäder med liv och rörelse. Ett område som verkligen behöver upplevas på plats! Området konstrueras med noggrann hänsyn till historien, där både bostadshusens utformning och de offentliga konstverken reflekterar respektfullhet mot det förflutna. Den äldre och k-märkta bebyggelsen vid vattnet kommer att bevaras i sin helhet. På sikt strävar man efter att integrera verksamheter i området som kan locka besökare till området, exempelvis restauranger. Vid kajen pågår planer för etablering av ett spahotell och en småbåtshamn, vilket möjliggör för boende att ha sin båt i nära anslutning till bostaden. Nyligen har en förskola öppnat i området och i närområdet finns flera andra väletablerade förskolor samt Myrsjöskolan (F-9). Läget är tyst och naturnära. Här finns härliga skogsområden på bägge sidor och massor av valmöjligheter av slingor för promenad, löpning och cykling. Det finns flera vackra småsjöar i närheten som man kan bada i, tex de som i folkmun kallas "Trollan" (Vittjärn på kartan) och "Glasan" (Glasbrukssjön). Det närbelägna Orminge Centrum, fem minuter bort, fungerar som en välförsörjd servicepunkt. Här finns alla tänkbara faciliteter som är nödvändiga för det dagliga livet; flera mataffärer, apotek, frisörer, Systembolag, bibliotek, vårdcentral, flera butiker och träningsställen. Det är även enkelt att båten in till Stockholm. Den lägger till vi

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tollare kaj 12, 6tr, Tollare, Nacka kommun
Tollare kaj 12, 6tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollare kaj 12, 6tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollare kaj 12, 6tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/8
4 783 kr/mån
67 438 kr/m²

Med ett enastående läge på Tollare Kaj ligger denna väldisponerade 3:a i toppskick. Högt läge med fönster i två väderstreck ger ett genomgående fint ljusinsläpp. Härlig vattenkontakt ger en fantastiskt känsla och gör detta boende unikt. Utgång till insynsskyddad balkong mot naturreservat i västerläge. Bekvämt boende med garage och förråd. En lägenhet som måste upplevas på plats - bara att ställa favoritmöblerna på plats och flytta in. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats. Välkomna på visningen och upplev läget på plats! Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående ek, snyggt grått klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i mörkgrå sten och vitmålade tak och väggar i neutrala färger. Exklusivt Marbodal-kök med exklusiva materialval samt generöst med förvaring, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och duschhörna med plats för badkar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om klädförvaring samt en magisk inglasad balkong med ett sydostläge och en utsikt du måste se på plats. Kom på visning så berättar jag mer! - Belägen precis intill kajen - Inglasad balkong som enkelt kan öppnas upp helt - Två bra sovrum - Ljus och väldisponerad bostad - Öppen planlösning - Hänförande sjöutsikt - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage - Garanterad garageplats, laddstolpar finns - Stenkast från ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och en magisk glassaffär, Kennys Gelato

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 10E, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Fabrikörvägen 10E

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
7 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/6
5 849 kr/mån
97 500 kr/m²

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad som ligger närmast vattnet i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök och en utsikt över Stockholms inlopp ifrån dubbla håll med två generösa balkonger. Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, hobbyrum och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. - Sol på balkongerna. - Genomgående ljuspigmenterat ekgolv. - Fantastisk utsikt från hela bostaden - Generös takhöjd om 2,70. - Genomtänkt planlösning och generösa ytor för större sällskap. - Fönster från golv till tak. - Mycket bra förvaring. - Förening med egen bio, övernattningslägenhet och kylrum för matleveranser. - Nära till allt!

  • Plus
  • Hiss
Stiltjevägen 11, Mensättra, Nacka kommun
  • Idag kl 18:30
Stiltjevägen 11, Mensättra, Nacka kommun, bild 2
Stiltjevägen 11, Mensättra, Nacka kommun, bild 3

Stiltjevägen 11

Villa
Mensättra, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
7 995 000 kr
102 + 98 m²
6 rum
1 429 m² tomt

Här får du generösa ytor och möjligheter för en större familj att trivas och växa. Med många rum att disponera finns här gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina personliga behov och önskemål. Skapa ett hemmakontor, inred ett lekrum för barnen eller låt dina kreativa drömmar bli verklighet. - Utomhus pool - Växthus - Mysigt uterum med anslutning till poolen - Braskamin - Uthyrningsdel - Närhet till förskolor, naturområden och köpcenter - Busshållplats ligger endast 2 min från huset Här bor familjen i en rymlig 1 ½-plansvilla med optimal planlösning med sex sovrum och två badrum samt gäst WC. Utemiljön är magisk! I perfekt söderläge njuter ni av pool och trädgård med ett fint uterum. Generösa sociala ytor bjuder in till umgänge och stora fönsterpartier mot den härliga trädgården släpper in massor av ljus. Takfönster i köket ger karaktär och ytterligare ljusinsläpp. Braskaminen är väl placerad i vardagsrummet. Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till det trevliga uterummet in till poolen. Övrigt finns det 3 rymliga sovrum, ett trevligt kök samt gästtoalett. Husets nedre plan är vidare fördelat på en separat barn/ungdomsavdelning (uthyrningsdel) med tre sovrum och TV-rum, två badrum, pannrum samt förråd. Det finns dessutom garage och biluppställningsplats för minst tre bilar. Genom årens gång har huset genomgått flera renoveringar och är nu en perfekt kombination av gammalt och nytt. Med en fantastisk placering på en trevlig tomt erbjuder denna bostad närhet till förskolor, naturområden och goda kommunikationer. Dessutom är det inte långt till ett köpcentrum för bekväm shopping. Följ bostadens frukter och skörd på instagram @stiltjegarden

  • Premium
Tollareslingan 3, 3tr, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Tollareslingan 3, 3tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 3, 3tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 3, 3tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 595 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/6
8 208 kr/mån
45 049 kr/m²

- Exklusiva materialval - Stor balkong med sjöutsikt - Fantastisk takterrass i huset - Billigt garage med hiss rakt ner och flertal laddningsstationer Perfekta familjebostaden med sjöutsikt i vackra Tollare! Denna bostad andas snygg design, påkostade materialval, välbyggt med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med både balkong och sjöutsikt. Då måste ni se denna på plats! Sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna samtidigt som du lagar mat och umgås med familjen. I föreningen finns tre takterasser att nyttja. Bostaden har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är längst ut mot söder och Lännerstasundet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzo och vitmålade tak och väggar. - Högt belägen i och med det branta sluttande berget - Ljus och väldisponerad bostad - Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten - Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterasser och direktaccess till garaget - 4 rok som kan göras om till en 5 rok - Stort master bedroom

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stig Lindbergs gata 15, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 15

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 700 000 kr
65 + 16 m²
2 rum
vån 1/7
5 627 kr/mån
41 538 kr/m²

Här erbjuds en unik tvårumslägenhet med öppen planlösning och loft i det historiska Fabrikshuset. Ett välkänt landmärke med sin industriella karaktär och urbana atmosfär ritad av den välkända arkitekten Olof Thunström, Thun-Olle. Grundkonstruktionen från den gamla Porslinsfabriken från 1939 är bevarad och har byggts om till lägenheter utöver det vanliga. En hemtrevlig bostad med imponerande takhöjd över fyra meter och enorma fönsterpartier. Loftet ger möjlighet till extra utrymme, perfekt för de yngsta familjemedlemmarna eller för förvaring. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen i söder. Köket är tidlöst med köksluckor i både vitt och grått tillsammans med det vita kaklet med svarta fogar. Fullt utrustad maskinpark och bra förvaringsmöjligheter. Stegen upp till loftet för tankarna till New Yorks ikoniska loftlägenheter. Rofyllt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, hel garderobsvägg. Vidare finns ett stort badrum utrustat med golvvärme, hörndusch, kommod med förvaring, wc, handdukstork, spottar, tvättmaskin och torktumlare. Parkettgolv av ek ligger genomgående i hela lägenheten, med undantag av hallen som är belagd med ett tåligt stengolv i skiffergrått. Populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg är en stadsdel under omvandling. Det historiska gamla fabriksområdet har nu blivit till en levande stadsdel där fabrikens historia är synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevaras. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. På bara någon minuts promenad ifrån Fabrikshuset är du nere i hamnen där härliga restauranger ligger där du kan avnjuta en god bit mat, en drink i kvällssolen utmed vattnet, en glass, en kopp kaffe eller varför inte ta en promenad på Tjustviksrundan längs med vattnet och Farsta Slottsvik unika miljö. Besök det nya kulturhuset, handla glas och porslin, titta in i konstnärsateljéerna eller Porslinsmuséet. Porslinskvarteren är något helt unikt och särskiljer sig mycket mot andra områden. Här kan du njuta av en stilren miljö omgivet av grönska, skärgårdskänsla med tillgång till hav och sjö med Kattholmens båtbryggor men ändå ha nära in till stan. Välkommen till Porslinskvarteren, en enastående miljö med den idealiska kombinationen mellan Gustavsbergs gedigna historia och förstklassig arkitektur. Porslinskvarteren andas kreativitet och skaparglädje från forma tider och en kulturell miljö genomsyrar kvarteren. Busshållplats med direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 20 min har ni precis intill byggnaden. Även bussar till Medborgarplatsen. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen. Gustavsbergs Centrum några minuter bort och de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid Gustavsbergs centrum som är knutpunkten med sin bussterminal finner du idag bland annat matbutik, blomster och presentbutik, skönhetsvård, bibliotek, bio och teater, bank, apotek, gym, systembolag och även äventyrsbadet - Gustavsbergsbadet och flera andra idrottsanläggningar. Den gamla bruksorten Gustavsberg är huvudorten på Värmdö som ligger mitt i Stockholms skärgård och är välkänd för sin konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. I Porslinskvartere

  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 7, 6 tr, Tollare, Nacka kommun
  • Imorgon
Tollareslingan 7, 6 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 7, 6 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 7, 6 tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/9
3 799 kr/mån
68 770 kr/m²

En av Tollares finaste utsikt! - Dubbla balkonger om totalt 30 kvm. - Genomgående golvvärme och inga element. Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska 2:a i Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare. Här bor du med hög standard, vackert burspråk, sjöutsikt och två balkonger. Välkommen till denna ljusa gavel-2:a om 61 kvm. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och separat tvättmaskin och torktumlare. Härlig öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magiskt burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats, matplats eller varför inte en läshörna.En trevlig generös balkong i västerläge med sjöutsikt och en en mindre med utsikt mot skogen båda balkongerna når man från vardagsrummet. Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats! Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns matplats för större sällskap. Från vardagsrummet tar man sig ut på den generösa balkongen där du njuter av soligt västerläge med sjöutsikt högst upp i huset. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar. - Två balkonger på ca 13kvm och 16kvm med sjöutsikt - Ljus och väldisponerad bostad - Golvvärme i hela bostaden - Sjöutsikt - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd - 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri - Vackert burspråk

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Siloplatsen 10, 10tr, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Siloplatsen 10, 10tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Siloplatsen 10, 10tr, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Siloplatsen 10, 10tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
11 500 000 kr
106 m²
3 rum
vån 10/11
7 856 kr/mån
108 491 kr/m²

Magisk lägenhet som sällan är till salu med slående havsutsikt över Stockholms inlopp! - Möjlig 4:a - Sällan till salu - Dubbla badrum - Hiss ner till garage - Fönster i tre väderstreck - Största balkongen i huset - SL-båtar till city, Djurgården, Lidingö och skärgården - Från början en 4RoK som idag används som en 3RoK - Populära Ebba Braheskolan med verksamhet från förskoleklass till gymnasium - Utsikt över Stockholms inlopp mot Djurgården, Fjäderholmarna och Lidingö, Södermalm och Gamla stan Med havet som närmsta granne saluförs nu detta exklusiva och unika boende med en utsikt utöver det vanliga. Här bor du i Stockholm Lighthouse med husets största balkong och fönster i tre väderstreck, en bostad som inte nog kan beskrivas med ord utan måste upplevas på plats! I direktkontakt mot farlederna sitter du gärna på balkongen och blickar ut över småbåtarna eller de gigantiska kryssningsfartygen som passerar på sin väg till och från Stockholm. Ett unikt och svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. På morgonen tar du båten till stan (20 minuters tur till Nybrokajen) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Lägenheten ligger vänd mot havet och redan när du kliver in genom ytterdörren slås du direkt av havsutsikten. Lägenheten är välplanerad och har en stor social yta mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier som ger dig ett härligt ljusinsläpp och sträcker sig hela vägen. Välplanerad planlösning med två bra sovrum (går enkelt att återställa till ursprungliga tre sovrum), öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och två kompletta badrum. En av få lägenheter på Kvarnholmen där du kan sitta i soffan och kolla TV och samtidigt följa båtlivet utanför. Lägenheten är registrerad som 4 rok hos föreningen men nyttjas idag som en luftig 3:a som var ett tillval när huset byggdes. Trevligt kök från Vedum i en smakfull färgskala och med rostfria vitvaror från Siemens. Ordentliga arbetsytor och öppet mot resten av lägenheten gör det extra kul att stå i köket. Ett stort master sovrum där du har både badrum och klädkammare intill. Det andra sovrummet vaknar du till en magisk havsutsikt. Två moderna badrum med allt du behöver. En klädkammare i lägenheten och ett stort externt förråd. Du når enkelt bostaden från två separata ingångar, både från Siloplatsen 2 - 10 men också i slutet av Magasingången där du kan ta hissen hela vägen upp. I Brf Panorama får du också väldigt attraktiva mervärden i form av möjligheten att hyra bastu, relaxavdelning och gemensamhetslokal högst upp i huset med den makalösa havsutsikten. Här kan man vid större tillställningar med vänner och familj exempelvis umgås och äta middag på första parkett med den magiska utsikten. Det finns kontorsplatser utspridda högst upp för den som vill jobba hemifrån med samma härliga utsikt, en övernattningslägenhet att hyra och förrådd som tillhör lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fasanvägen 29, Saltängen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 17:00
Fasanvägen 29, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Fasanvägen 29, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Fasanvägen 29

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 995 000 kr
67,5 m²
3 rum
4 223 kr/mån
44 370 kr/m²

Renoverad 3:a på gavel med härligt ljusinsläpp från två väderstreck! Bostaden disponerar ett generöst vardagsrum med socialt öppen planlösning mot kök. Vardagsrummet förlängs av en underbar balkong i bästa solläget! Här kan ni njuta av sol från tidig förmiddag till eftermiddag. Hemmet erbjuder ett påkostat och välutrustat kök (HTH, renoverat 2020) med vitvaror från Siemens och NEFF bestående av; induktionshäll, diskmaskin, ugn, micro samt kyl/frys. Köket har ni gott om förvaring i över och underskåp samt bra arbetsyta. I vardagsrummet och köket löper en vacker fiskbensparkett. I anslutning till hall, finner ni ett helkaklat badrum med dusch, kommod, wc och kombitvättmaskin. Hemmet har 2st rofyllda sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Här har nuvarande ägare renoverat ytskikten. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd med gott om förvaring. Här är det bara att flytta in och trivas! I denna port finns dessutom barnvagnsförråd, cykelförråd och föreningens gemensamma tvättstuga. Stabil förening som äger sin mark och låg belåning på 4156 kr lån/kvm. Detta hem ligger i ett lugnt villaområde med havet några hundra meter bort och en kort promenad till vackra naturområden och idylliska badsjöar. På några minuters promenadavstånd ligger Ektorps centrum med mataffärer, Gateau, restauranger samt två st gym. Från Ektorps centrum finns även snabba bussförbindelser in till City. En kvarts cykeltur tar dig till Nacka Forum som erbjuder ett stort antal butiker och restauranger. Välkommen hem! Hälsningar Emma Strindin, Widerlöv Nacka

  • Premium
  • Balkong
Nackabacken 12, Takvåning, Nacka, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Nackabacken 12, Takvåning, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Nackabacken 12, Takvåning, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Nackabacken 12, Takvåning

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
10 800 000 kr
94 m²
3 rum
vån 7/7
5 730 kr/mån
114 894 kr/m²

Penthouse i två plan med milsvid 270 graders utsikt! Som ett eget hus uppe på taket! Nu har du möjlighet att flytta in i denna exklusiva våning. Här bor du i ett insynsskyddat läge med en soldränkt takterrass. Detta är ett bekvämt och centralt beläget boende med möjlighet till parkering i varmgaraget under huset. Bostaden disponerar två plan, där det över utgörs av en enorm takterrass som är förberedd för spabad och utekök. Utsikten är milsvid och fritt mot öst, syd och väst, vilket garanterar sol från uppgång till nedgång. Hemmet erbjuder 94 kvm disponerade på stort vardagsrum och kök, master bedroom med klädkammare, ett extra sovrum och två badrum/wc. Detta är ett mycket påkostat boende med 2,6 meter i tak. Runt hela våningen går en terrass och ut mot denna är det inte mindre än sex pardörrar. Utöver det finns ytterligare fem fönster från golv till tak mot terrassen. Totalt utgör de två terasserna ca 174 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta på 52 kvm. Centrum av våningen utgörs av en stor köksö, runt vilken allt kretsar. Här finns diskho, induktionshäll med integrerad fläkt och integrerad diskmaskin. Bakom ön är kyl och frys diskret integrerade i en skåpsvägg som även rymmer mycket förvaring. Samtliga vitvaror är av exklusiv modell från Siemens och köket i sparsmakad design kommer från HTH. Det är genomgående vitlaserad mattlackad enstavig ekparkett och vattenburen golvvärme i alla rum. Väggarna är vitmålade. Badrummet är påkostat och stilfullt inredda med Norrvange-klinkers från Bricmate på väggar och golv. Det nya husen i centrala Nacka erbjuder verkligen ett smart och enkelt boende. Det finns Plejd installerat för att styra elen i våningen och hemmet har ett digitalt nyckelsystem (styrt via Abentor) om man så önskar. Området är mycket populärt tack vare sitt centrala läge med närhet till allt; här finns bussar dygnet runt och snart även en T-banestation. Båtpendling till city blir även enkel med SL pendelbåt till Nybroviken, Djurgården och Lidingö. Nacka Forum erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger, apotek, bibliotek och Systembolag. På några minuters promenad är man i det vackra naturreservatet i Nyckelviken och man har även vackra promenadvägar runt Järla Sjö. I korthet; - Ogenerat läge och milsvid utsikt från våning och terrasser om ca 180 kvm. - Sol hela dagen - Direktaccess till garaget - Bara att flytta in i ett helt nytt boende - Exklusiv inredning från HTH, Siemens, Bricmate, Tapwell m fl. - Badsjöar och natur på kort promenadavstånd - Buss till slussen på ca 12 min

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Edövägen 7F, Västra Orminge, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 17:15
Edövägen 7F, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Edövägen 7F, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Edövägen 7F

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
3 586 kr/mån
48 056 kr/m²

Välkommen hem till denna trivsamma tvåa i centrala Orminge. - Badrum med kombimaskin - Hög standard med stilrena materialval - Ljus och väldisponerad bostad - Bara att flytta in - 1 min gångväg till Orminge Centrum där du har mataffär, bussar, apotek, systembolag - Skolor och förskolor ett stenkast bort - Badsjöar och natur inom promenadavstånd - Buss till slussen på 15-20 min I lägenheten finner du ett charmigt kök som ger gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det smakfulla köket har en öppen planlösning mot vardagsrum, som skapar en härlig rymd in till bostaden. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang, perfekt för social gemenskap. Lägenheten bjuder på ett badrum med kombinerad tvättmaskin & torktumlare. I bostaden finns en stor walk in closet som också kan nyttjas som arbetsrum om så önskas. En jämn ström av bussar tar dig enkelt till Slussen på ca 20 min, flera av dessa passerar även Nacka Forum som har ett mycket stort utbud av restauranger och butiker. De så kallade motorvägsbussarna går ca var fjärde minut under rusningstid. Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Henriksdalsringen 21, Henriksdalsberget, Nacka kommun
  • Imorgon kl 17:15
Henriksdalsringen 21, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 21, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 21

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
5 349 kr/mån
52 786 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket väldisponerade, renoverade bostad med ett attraktivt läge på Henriksdalsberget. - Topp renoverad - Insynsskyddad - Stor balkong mot innergård - Goda förvaringsmöjligheter - Egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare - Stort externt förråd - Garage i föreningen - Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang - Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm - Fantastiska naturområden - Goda kommunikationer Stig in i en ljus och öppen planlösning som genomsyras av stil och modernitet. Genomgående vitlaserad ekparkettgolv, ljus målade väggar samt säkerhetsdörr. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum, två sovrum, varav ena med goda förvaringsmöjligheter via garderober samt balkong i soligt läge. Från sovrummet kommer man ut till balkongen som ligger i ett härligt solläge med utsikt ner mot den barnvänliga och grönskande innergården. På balkongen får man plats med både liten sittgrupp och gröna växter. Det lyxiga köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskydd i granit. Exklusivt badrum klätt i helt vit marmor, spotlights och golvvärme. Bra förvaringsmöjligheter samt egen tvätt del med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är registrerad som en 2:a men i dagsläget nyttjas som en 3:a. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden. BRF Utsikten 1-35 är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom, gästlägenhet, hobbyrum med verktyg, ett litet bibliotek och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem. Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Höjdvägen 1B, 3/3tr, Eknäs, Nacka kommun

Höjdvägen 1B, 3/3tr

Lägenhet
Eknäs, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 095 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 485 kr/mån
35 210 kr/m²

** Stor balkong i västerläge ** Genomgående planlösning ** Fint ljusinsläpp ** Nära busshållplats ** Naturnära område nära Björknäs Centrum, natur, rekreation och bad ** 2 förråd tillhör lägenheten ** I föreningen finns 2 tvättstugor och en föreningslokal som går att hyra för privata tillställningar Här finner ni en perfekt planerad tvårummare med en ljus genomgående planlösning. Den generösa balkongen i högt och fritt läge, är västvänd för perfekt eftermiddags/kvällssol. Ypperlig planlösning med välkomnande hall med gott om plats i inbyggda garderober. Direktaccess till köket med plats för matgrupp intill fönster, gott om plats för förvaring och bra arbetsyta! Vidare in i hallen nås det rymliga sovrummet med hel garderobsvägg samt det helkaklade badrummet. Badrummet är utrustat med dusch, wc samt tvättmaskin. Stambytt 2005. Lägenhetens vardagsrum ligger på lägenhetens andra sida och vetter mot väster. Här finns det stora fönsterpartier mot balkongen som har perfekt eftermiddags/kvällssol. Mycket trevligt och populärt läge i lugna idylliska Eknäs. Kort promenad till såväl vattnet vid Skurusundet, grönområden som till kommunikationer och service i Björknäs Centrum. https://www.hsb.se/stockholm/brf/eknas/ Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 28 10 627

  • Balkong
Skyttevägen 18D, Solsidan, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 16:15
Skyttevägen 18D, Solsidan, Nacka kommun, bild 2
Skyttevägen 18D, Solsidan, Nacka kommun, bild 3

Skyttevägen 18D

Lägenhet
Solsidan, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
1 395 000 kr
22 m²
1 rum
1 644 kr/mån
63 409 kr/m²

Väldisponerad etta i genomgående fantastiskt skick på centrala Solsidan 30min från Stockholms Central! - Låg avgift - Fullt utrustat kök - Helkaklat badrum - Ett stenkast från tåg och buss - Gym och restauranger på andra sidan gatan Välkommen till denna trivsamt renoverade etta med fantastiskt ljusinsläpp på Solsidan! Denna pärla har allt man kan önska, här finner du ett fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin samt inbyggd kyl och frys. Vidare in når du bostadens mysiga sovdel där du har gott om plats för både säng och förvaring i garderob. Helkaklat badrum med stor dusch, bra förvaring, handukstork och golvvärme. Till bostaden hör även ett ordentligt källarförråd. Allt detta till en mycket låg månadskostnad, utan att tumma på livskvaliteten! Här bor du i en förening med fantastiskt livfull innergård, stor tvättstuga med flertalet maskiner och bastu. Här är allt mycket välskött och de flesta stora renoveringarna är gjorda genom åren så som stambyte, fönsterbyte och installation av bergvärme. Här bor man med närhet till Solsidans fina natur, härliga bad och Saltsjöbadens skidbacke, men samtidigt nära service och kommunikationer. Solsidan har direkt närhet till hav, skog och Erstavik inom gångavstånd. I närheten finns gym, restauranger, förskola och på ett par minuters promenad når du Solsidans station.

  • Premium
Wilhelm Kåges gata 16A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Wilhelm Kåges gata 16A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 2
Wilhelm Kåges gata 16A, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 3

Wilhelm Kåges gata 16A

Radhus
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 990 000 kr
128 m²
7 rum
8 157 kr/mån
38 984 kr/m²

**SÄNKT PRIS FRÅN 5.850.000 kr. ETAPP 1 SÅLDES FÖR CA 6.500.000 kr +/-** Fem stadsradhus är redan sålda sedan årsskiftet. Passa på medan du kan välja mellan de olika lägena som finns kvar. Välkommen till detta nya Stadsradhus mitt i populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg. Här bor du i ett unikt läge med en fantastisk takterrass i soligt söderläge och vacker utsikt över Fajansparken. Bostaden har en inbjudande och trivsam planlösning med de öppna ytorna på entréplan och de mer ombonade sällskapsytorna och sovrummen på mellan- och övre plan. Den har genomgående ljusa ytskikt i sobra färger, fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas ett naturligt och skönt ljusgenomsläpp. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Bostaden har fyra sovrum varav två på mellanplan och de andra två på övre plan. De på mellanplan har platsbyggda garderober, också från Marbodal, med gott om plats till klädförvaring. Sovrummen på övre plan passar perfekt för det yngre barnen alternativt som hemmakontor. Vid behov går det att montera ner väggen för att skapa ett stort sovrum. På sommaren kan du öppna de fina dubbeldörrarna på övre plan mot terrassen för att ge en förlängd känsla av vardagsrummet där känslan av ute och inne suddas bort. Bostaden har två helkaklade och fina badrum, ett på entréplan och ett på mellanplan. Båda är utrustade med bland annat wc och dusch, de har båda fönster för vädring och ljusinsläpp. Det ena har tvättmaskin och torktumlare med praktiska förvaringsskåp intill. Utöver förvaringsmöjligheterna i de flera garderoberna finns ett interiört förråd i bostaden intill hallen, det finns även ett exteriört förråd strax utanför entrén. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger precis under husen med hiss/trappor ner från gården. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Storholmsvägen 390, Östra Orminge, Nacka kommun
Storholmsvägen 390, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Storholmsvägen 390, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Storholmsvägen 390

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 795 000 kr
114 + 22 m²
6 rum
111 m² tomt

Riktigt läckert totalrenoverat friköpt radhus på 136 kvm och garageplats! Östra Orminges kanske bäst belägna länga där sällskapsytorna vätter mot ett soligt väster och ligger på en kulle i skyddat läge. Modernt, snyggt och med 4 bra sovrum! Välkommen till ett friköpt radhus om 136 kvm fördelat på tre plan. Här är varje rum omsorgsfullt renoverat de senaste åren. Läget tillhör Östra Orminges bästa; det är högt, soligt, tyst och trivsamt! Ett läckert kök med stora arbetsytor och sittplatser för hela familjen och även gäster. De härliga ytorna och toppfräscha vitvarorna bjuder in till matlagning för många! I anslutning ligger matplatsen och vardagsrummet - allt i närhet till varandra. Invid entrén på framsidan finns en trevlig och skyddad uteplats och gentemot baksidan har man på detta mellanplan en balkong mot grönskan och vacker kvällssol. Nedre plan utgörs av ett generöst allrum och två stora sovrum. Sovrummen har fönster utmed en hel vägg samt utgång till en härlig altan gentemot allmänningen utanför. Här kan barnen leka i skogen under uppsikt. På översta planet finns två sovrum. Ett av dessa är riktigt stort. På mellanplan och nedre plan finns ett sobert och snyggt renoverat badrum (givetvis med våtrumscertifikat). Även hörnan med tvättmaskin och torktumlare är nytt, renoverat och fräscht. Den trevliga gården är bilfri och har bl.a. en stor lekplats för barnen. Det ingår även garage. Då det mesta ingår i samfällighetsavgiften som gör att driftskostnaderna blir låga på detta hem! Läget i Östra Orminge är lugnt och nära bad, natur, skolor och all tänkbar service. Ca 100 m till bussen som tar dig till Slussen på endast 20 minuter.

  • Premium
  • Energieffektiv
Henriksdalsringen 111, Henriksdalsberget, Nacka kommun
Henriksdalsringen 111, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 111, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 111

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 595 000 kr
68 m²
4 rum
vån 4/7
4 309 kr/mån
52 868 kr/m²

Välplanerad lägenhet med högt läge, helt insynsskyddad och trevlig utsikt. Söker ni efter en våning utöver det vanliga har ni äntligen hittat rätt. Här är chansen för er att förvärva en optimal bostad med de lägre kostnaderna där den stora familjen får plats! Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckning men byggdes om till en fyra efter en total renovering och resultatet blev en fantastisk planlösning där man fick 3 bra sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett rymligt kök. - Optimal planlösning där ingen kvadratmeter går till spillo - Fantastiskt ljusinsläpp - Högt upp i huset - Helt insynsskyddad -Plats för större sällskap i kök och vardagsrum - Inglasad balkong - Goda förvaringsmöjligheter - Badrum med vädringsfönster - Diskmaskin och tvättmaskin -Stabil förening med bra ekonomi samt lägsta avgifter i området - Garage i föreningen - Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang - Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm - Fantastiska naturområden - Goda kommunikationer Lägenheten har genomgående modern planlösning. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang. Bostadens kök är ett designkök och skräddarsytt för rummet, stor omsorg är nedlagd i utformning och i retrodetaljer. Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsmöjligheter med tillhörande del för matplats. Alla 3 sovrum är välplanerade och lättmöblerade med god förvaring samt plats för övrigt möblemang. Bostaden erbjuder ett rymligt badrum med tvättmaskin samt inglasad balkong. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden. BRF Svindersvik är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom gästlägenhet, föreningslokal, bastu och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra genom ett separat kösystem. Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrholmsvägen 88, Östra Orminge, Nacka kommun
Norrholmsvägen 88, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Norrholmsvägen 88, Östra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Norrholmsvägen 88

Radhus
Östra Orminge, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 495 000 kr
105 + 20 m²
4 rum
171 m² tomt

Välplanerat och friköpt gavelradhus i 3plan med låg driftskostnad beläget i barnvänliga Östra Orminge. Få radhus i området har så mycket tomt som denna. Måste upplevas på plats! Ett perfekt familjeboende i lugnt och insynsskyddat gavelläge med naturen som granne. Stora sovrum, bra förvaringsmöjligheter och nära till kommunikationer, skolor, butiker och natur. Huset ligger bra till på den bilfria innergården har två stora altaner med gott om plats för trädgårdsmöbler, grill och växter. Detta friköpta gavelradhus i tre plan har den optimala disponeringen för en familj. Här finns rymliga sovrum, med plats att dela av och bygga fler, två badrum och kök med mycket arbetsyta. Rymlig uteplats på framsidan i soligt söderläge med sol hela dagen samt en balkong med lummig utsikt med tidig morgonsol och kvällssol. Samt en generös altan på baksidan i skyddat läge högt upp där du kan spendera fantastiska kvällar sent in på hösten och även tidig vår. Välkommen att ringa mäklaren för att boka en visning och uppleva detta fantastiska boende på plats! ENTRÉPLAN Hall Välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning och skor. Kök med matplats Rymligt kök med bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Köket är utrustat med kyl och frys, spis, microvågsugn, ugn och diskmaskin. Arbetsbänk i ek, kaklad vägg och vita luckor med kromade beslag. Naturlig plats för stort matbord i burspråk med breda fönsterpartier som gör att ljuset strömmar in. Vardagsrum Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier från både väster och norr som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger fritt insynsskyddat rakt åt väster med bästa solläge. Här kommer många soliga dagar och kvällar att spenderas. Duschrum Badrummet är utrustat med wc, tvättställ och dusch. Kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. NEDRE PLAN Allrum Stort allrum med gott om plats för tv-hörna och från allrummet nås också en rymlig klädkammare. Allrummet kan man med enkla medel göra om till ytterligare ett sovrum. Från allrummet nås även badrum samt ett av bostadens sovrum. Sovrum Sovrummet på nedre plan är stort med plats för dubbelsäng, gott om klädförvaring och skrivbord. Detta är bostadens privata våningsplan. Fönster och altandörr med utgång till den mysiga baksidan. Detta rum har varit 2 sovrum och kan enkelt återställas med en vägg. Badrum Rymligt badrum utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegel, badkar och tvättpelare. Våtrumsmatta på väggar och golv. VINDSPLAN Sovrum /Allrum Stort och luftigt rum med härligt ljusinsläpp från fönster. Bra med plats för klädförvaring där man kan göra en klädkammare. Kan möbleras med vardagsrums möbler eller en stor dubbelsäng. Möjlighet finns att sätta dit takfönster och takkupor för att göra 2 rum av våningen. Kan berätta mer om det och visa på visningen. Många som gjort.

  • Premium
Tranvägen 13, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Tranvägen 13, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Tranvägen 13, 2 tr, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Tranvägen 13, 2 tr

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 595 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 748 kr/mån
54 632 kr/m²

- Högt upp med hiss i huset - Charmig - Ingen insyn - Nära naturen och havet - Bra kommunikationer ett stenkast bort med ca 15 min med buss till slussen - Rymlig balkong - Öppen planlösning - Gott om parkeringsplatser Här är det bara att flytta in! Högt upp i huset, helt utan insyn, ligger denna fina pärla med balkong med behaglig förmiddagssol. Utsikt mot skog och natur från balkongen som sommartid är otroligt lummig, måste upplevas på plats! Saltängen är ett stenkast från vattennära promenader och de fina villaområdet Saltsjö-Duvnäs. Stort och stilrent kök med kyl/frys, spis och ugn. Gott om förvarning i skåp och lådor med vita luckor, generösa arbetsytor på bänkskiva. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt intryck med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. I anslutning till vardagsrummet nås den högt belägna balkongen med vacker lummig utsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Rymlig hall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. I anslutning till hallen finns en stor walk-in closet med gott om förvaring. Helkaklat badrum utrustat med handfat, dusch, tvättmaskin och wc. Detta är en bostad i ett toppenläge i en attraktiv förening med hiss. Ni kommer ej att bli besvikna. Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 120