Mäklare Jakob Cherkani

Jakob Cherkani

Om mig

Som mäklare arbetar jag mot högt uppsatta mål med stort fokus på att anpassa min försäljning efter dina ekonomiska intressen. Jag är arbetsvillig, dedikerad och med ett genuint intresse för människor och relationer tar jag din bostadsaffär på största allvar. Jag har min bakgrund i försäljningsbranschen och har gedigen erfarenhet inom försäljning och strategi vilket betyder att du får en mäklare som inte lämnar saker åt slumpen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barnhemsvägen 17, Skuru, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 15:15
Barnhemsvägen 17, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Barnhemsvägen 17, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Barnhemsvägen 17

Radhus
Skuru, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
7 195 000 kr
96 + 26 m²
5 rum
117 m² tomt

- Egen bastu i bostaden - Egen parkering utan extra kostnad - Dubbla balkonger i västerläge - Familjevänligt område med närhet till skolor och lekplatser. - Snabbuss tar dig till Slussen på 10-12 minuter, precis utanför dörren - Frontläge mot Bastusjön som erbjuder bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Välkommen till detta rymliga radhus med äganderätt, perfekt för familjen som söker gott om utrymme och bekvämligheter, beläget i en idyllisk villaområde med frontläge mot Bastusjön. Huset sträcker sig över två våningar och erbjuder totalt tre rymliga sovrum, vilket gör att hela familjen kan bo bekvämt. På övervåningen hittar du det stora vardagsrummet i halvöppen planlösning med köket. På den nedre våningen finns ett extra allrum. Bostaden har två badrum, ett på varje plan. Båda badrummen är stilrent renoverade med grått klinkergolv, vitt kakel på väggarna och en fondvägg i svart kakel. Köket är en matlagarens dröm med gott om förvaring och arbetsytor. Från vardagsrummet på övervåningen når du den härliga balkongen i västerläge, perfekt för att njuta av eftermiddags- och kvällssol samt solnedgångarna. Dessutom finns en andra balkong tillgänglig från ett av sovrummen på nedervåningen. Bostaden har ytterligare bekvämligheter såsom bastu, perfekt för avkoppling, en rymlig tvättstuga och en praktisk klädkammare för extra förvaring. Parkeringsplats ingår i äganderätten och ligger i nära anslutning till bostaden, vilket gör det både bekvämt och billigt. Välkommen att upptäcka alla fördelar med att bo i detta härliga radhus!

  • Premium
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka kommun
  • Sön 21 apr
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 52

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
6 722 kr/mån
55 921 kr/m²

Välkommen till Tollare - ett område som erbjuder hög livskvalité och där denna fantastiska bostad väntar på dig! Med sin underbara balkong, delvis inglasad och som löper längs gaveln, är detta en plats där du kan njuta av en kopp kaffe. Lägenheten har en välplanerad planlösning som skapar sociala ytor perfekta för att umgås med vänner och familj. Det stilrena och exklusiva köket och badrummet ger en modern känsla som verkligen lyfter bostaden. Men det är inte bara bostaden som imponerar - du kommer också att bli en del av en populär förening som erbjuder fantastiska bekvämligheter. Med ett växthus och en takterrass kan du odla dina egna grönsaker och njuta av solen samtidigt. För avkoppling och lugn, finns det en bastu och relaxavdelning med en takterrass som bjuder på en spektakulär utsikt över det omkringliggande området. Dessutom kan du enkelt ordna boende för dina vänner och familj genom att hyra en gästlägenhet i föreningen. Detta är en bostad som du absolut inte vill missa. Kontakta mäklaren idag för att få veta mer om denna fantastiska möjlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun
  • Tor 18 apr kl 17:45
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 49

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/5
2 649 kr/mån
79 875 kr/m²

- Sjöutsikt - Ljus och väldisponerad bostad - Balkong i soligt söderläge - Gott om förvaring - Golvvärme i hela bostaden - Välbyggt hus med hög standard och exklusiva materialval - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd -Närhet till gym, yoga, närlivs och bageri - Vackert burspråk Välkommen till denna ljusa 2:a om 40 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt, uteplats i söderläge så har du hittat rätt! Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork, en trevlig uteplats i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magisk burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller varför inte en läshörna. Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 4-6 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på den inglasade balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Platsbyggda garderober i sovrummet i smakfullt utförande erbjuder optimal förvaring. Fönsterbänkar i natursten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 6, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 6, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 6, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 6

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 395 000 kr
82 + 8 m²
3 rum
vån 4/8
5 666 kr/mån
77 988 kr/m²

Välkommen till denna pärla om 3 rok med en totalyta på 90kvm i Nacka Strand. Detta är ett perfekt boende för dig som är kräsen och vill ha en bostad med alla rätt. Här bor du med direkt närhet till vatten och natur, ett stenkast från Stockholms stadspuls med bästa möjliga utsikt högst upp i huset. Med unik planlösning och direkt havsutsikt från samtliga rum får du här en av projektets bäst planerade 3 rummare. Här erbjuds du en av projektets största lösningar mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor och balkong som vetter rakt mot vattnet. Lägenheten genomsyras av exklusiva, påkostade materialval i social, öppen planlösning, fönster från golv till tak och golvvärme genomgående i hela bostaden. Badrum med natursten på både vägg och golv ger lyxig känsla. Du får också fantastiska mervärden i en förening med biosalong, kontorsrum, hobbyrum, cykelförråd och garage i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 18, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 18

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
9 495 000 kr
96 m²
3 rum
vån 3
5 802 kr/mån
98 906 kr/m²

Med en fantastisk vy och utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Lidingölandet är nu denna lyxiga hörnlägenhet till salu. Stor inglasad balkong där du följer båtlivet från första parkett - en utsikt du aldrig tröttnar på. Lägenheten är smart planerad med burspråk och vinklar som ger dig fin utsikt från alla rum. Möjlig 4:a. Två kompletta och fräscha badrum varav en i anslutning till master bedroom. Utanför finns klippor med ett ostört läge som bjuder på storslagen utsikt över Stockholm, njut av picknick eller grillning i kvällssolen. Här bor du på en attraktiv och lugn återvändsgata i en ekonomisk stabil förening med låg belåningsgrad och stort förråd på samma våningsplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mjölnarvägen 8A, Kvarnholmen, Nacka kommun
Mjölnarvägen 8A, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 8A, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 8A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6
5 005 kr/mån
68 766 kr/m²

Obs! Det utsatta priset är ett accepterat pris. Välkommen till denna ljusa och stilfulla 3:a på 77 kvm, belägen direkt vid vattnet på Kvarnholmen med en fantastisk utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp! Här kan du njuta av att titta på båtlivet och kryssningsfartygen som dagligen passerar förbi precis utanför. När du kliver in möts du av en rymlig hall med extra garderober för god förvaring, praktiska klinkergolv och en klädkammare som för närvarande fungerar som ett litet hemmakontor. Det stora och stilrena badrummet är grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna och är fullt utrustat med en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, perfekt för sociala tillställningar! Köket, från Vedum, har vita luckor och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Balkongen, kronjuvelen i bostaden, är ca 12 kvm stor med gott om plats för möbler och en imponerande utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp! Det finns två bra sovrum i lägenheten. Det ena sovrummet är väl tilltaget med plats för en 180-säng och har tre stora fönster samt en platsbyggd garderob. Det andra sovrummet är nås från vardagsrummet och rymmer enkelt en säng, nattduksbord och byrå. Hela lägenheten genomsyras av hög kvalitet med bland annat ett fullt utrustat kök, parkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Färgvalen är genomtänkta och bidrar till en trevlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar trevliga utrymmen för både sociala tillställningar och avkopplande kvällar hemma. Föreningen, BRF Kajplats Kvarnholmen, är stabil och äger marken. Det finns flera bekvämligheter såsom gemensamma takterrasser med fantastisk utsikt, garage i huset, cykelrum och mycket mer. Välkommen att besöka denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 10D, null, Nacka kommun
Fabrikörvägen 10D, null, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 10D, null, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 10D

Lägenhet
Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
14 250 000 kr
101 m²
4 rum
vån 7,5/8
6 449 kr/mån
141 089 kr/m²

Endast privata visningar. Kontakta mäklaren. Med havet som granne saluförs nu detta storslagna och unika boende beläget i populära Nacka Strand. Högt beläget på en klippa vid Nacka Strand, med en helt otrolig terrass om hela 50 kvm med sol från morgon till kväll, är detta ett unikt och svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Terrassen bjuder på utsikt mot Djurgården, österut Fjäderholmarna och i bakgrunden Lidingö och västerut Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla stan. Projektet No 4 präglas av elegant funktionalism och 'det lilla extra', och i detta högt belägna penthouse om 101 kvm får man allt det och lite till. Ett lyxigt och bekvämt boende med högsta standard på såväl material- som interiörsval. På morgonen tar du båten till stan (20 minuters tur till Nybrokajen!) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Ord räcker inte för att beskriva känslan i denna bostad, den måste upplevas på plats. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Radiusbacken 6, Hägersten - Liljeholmen, Stockholms kommun

Radiusbacken 6

Lägenhet
Hägersten - Liljeholmen, Stockholms kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 595 000 kr
55 m²
2.5 rum
3 903 kr/mån
65 364 kr/m²

- Möjlig 3:a - Pool på innergården - Garageplatser med laddstolpar - Generöst förråd hör till bostaden - Nyrenoverad cykelrum + meckstation - 4 minuter till t-banan - 2 minuter till ICA Välkommen hem till denna soliga och välplanerade 2:a (möjliga 3:a), med pool på innergården och närhet till allt - det blir inte bättre. Din nya och moderna bostad är belägen i hjärtat av gamla fabrikskvarter som omvandlats till söderorts hetaste bostadsområde. Ditt nya boende levererar stora fönster och en generös balkong, ett otroligt ljusinsläpp mot ett grönskande område. Här bor du granne med bra restauranger, välsorterade matbutiker och du har bara 4 minuters promenad till röda linjens t-banestationer: Telefonplan eller Midsommarkransen. Bostaden renoverades omsorgsfullt under våren 2021. Den stilrena känsla skapas av den öppna planlösningen som med sitt genomgående ljuspigmenterat ekgolv ger en rymd till köket och vardagsrummet. Det finns även ett generöst badrum med bra förvaringsplatser och en kombinerad tvätt- och torktumlare. Det tredje rummet kan nyttjas som ett kontor, gästrum eller varför inte fortsätta på ett vinnande koncept och ha en stor walk-in-closet. Välskött förening med ett grönt tänkande där man erbjuder flertalet faciliteter: nyrenoverade cykelrum med bra förvaring och mekstation, och ett stort garage där föreningens samtliga garageplatser har laddstolpar.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 23

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
11 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 11/11
5 629 kr/mån
112 696 kr/m²

- Solig takterrass om hela 43 kvm - 3m takhöjd - Vattenburen golvvärme i hela bostaden Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget i populära Nacka Strand. Högt upp belägen på en klippa med solig takterrass i västläge med dubbla badrum blir detta ett svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Med en knapp 20 minuters båttur till Nybroplan eller 10 minuters bilresa till Slussen får du områdets bästa möjliga läge. Denna bostad måste upplevas på plats. Välkommen att kontakta mäklare för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fabrikörvägen 4C, Nacka, Nacka kommun
Fabrikörvägen 4C, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 4C, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 4C

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/7
5 011 kr/mån
81 014 kr/m²

Välkommen hem till denna fantastiska 3:a i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomtänkta materialval, en takhöjd på 2,7m och stora fönsterpartier med ett fint, naturligt ljusinsläpp. Balkong har utsikt över Stockholms inlopp och bjuder in till härliga sommarkvällar med vackra solnedgångar. Lägenhetens unika och stilrena känsla skapas av den öppna planlösningen som med sitt genomgående ljuspigmenterat ekgolv ger en rymd till köket och vardagsrummets generösa yta. Till skillnad från resterande lägenheter i projektet får du här gott om förvaring. Välskött förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Ni har även gångavstånd till både bussar och båtar som tar er in till såväl city som till Kungliga Djurgården. Detta är en bostad ni inte får missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alphyddevägen 53, Alphyddan, Nacka kommun
Alphyddevägen 53, Alphyddan, Nacka kommun, bild 2
Alphyddevägen 53, Alphyddan, Nacka kommun, bild 3

Alphyddevägen 53

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 650 000 kr
42,6 m²
2 rum
vån 1/5
3 138 kr/mån
62 207 kr/m²

Denna lägenhet i citynära Alphyddan erbjuder optimal planlösning och ljusa ytor med en härlig balkong i soligt söderläge som bjuder in till härliga stunder. Lägenheten präglas av genomgående fint skick, ljusa färger och elegant valda material. Ett fint kök och ett helkaklat badrum sedan stambyte. Gavellägenhetens fördelaktiga läge ger generöst ljusinsläpp med tre stora fönster i fil och en inglasad balkong som breder ut sig i soligt söderläge. Förvaringsmöjligheter är gott om med tillgång till ett rymligt förråd vägg i vägg med lägenheten och möjlighet till garage vid behov. Området erbjuder fina promenadstråk och cykelvägar med närhet till Nacka naturreservatet, vilket gör det perfekt för naturnära utflykter. Direkta kommunikationer in till stadskärnan finns med bussar, tvärbanan, Saltsjöbanan samt den nya tunnelbanans uppgång precis utanför. Läget vid Sickla Köpkvarter ger dig närhet till ett brett utbud av restauranger, biografer och andra butiker. Föreningen har en stabil ekonomi och omges av bekvämligheter och service som gör vardagen smidig och behaglig. Välkommen att upptäcka denna harmoniska bostad med närhet till både stadspuls och natur!

  • Premium
  • Balkong
Fidravägen 35, 4 av 4 tr, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Fidravägen 35, 4 av 4 tr

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/4
6 137 kr/mån
32 882 kr/m²

- Accepterat pris - ** Högst upp ** Sydvästbalkong ** Insynsskyddat läge ** Grönska utanför samtliga fönster och balkong ** Generösa och luftiga ytor ** Stor klädkammare ** Naturnära omgivning Välplanerad lägenhet i ett attraktivt läge, stora generösa rum och gott ljusinsläpp från två väderstreck! En välkomnande och rymlig hall som är bra placerad i hörnan av bostaden. Från hallen når man de stora badrummet och den öppna, sociala ytan mellan kök och vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Från vardagsrummet finns balkongdörren till bostadens egna balkong som är väl tilltagen, soldränkt läge med sol från lunch till solnedgång. Kom och upplev denna toppfräscha bostad på plats. Alldeles intill bostaden finns det trevliga nyproducerade område och i närheten finns mestadels radhus. Båthöjden kännetecknas av sitt lugn och sin familjevänliga omgivning med härlig grönska. Ca 5-10 min promenadavstånd når du Marinan med tillhörande och populära restaurangen Saltsjö Pir dit folk åker från hela Nacka. Ett flertalet närliggande Centrum som Fisksätra och Saltsjöbadens Centrum. Från busshållplatsen ett stenkast från bostaden når du Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på ca 5-10 min och vidare in mot Slussen på ca 20 min. Man kan ta sig med både bussar och Saltsjöbanan till bostadsområdet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12