Mäklare Jakob Cherkani

Jakob Cherkani

Om mig

Som mäklare arbetar jag mot högt uppsatta mål med stort fokus på att anpassa min försäljning efter dina ekonomiska intressen. Jag är arbetsvillig, dedikerad och med ett genuint intresse för människor och relationer tar jag din bostadsaffär på största allvar. Jag har min bakgrund i försäljningsbranschen och har gedigen erfarenhet inom försäljning och strategi vilket betyder att du får en mäklare som inte lämnar saker åt slumpen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 49, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 49

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/5
2 649 kr/mån
79 875 kr/m²

- Sjöutsikt - Ljus och väldisponerad bostad - Balkong i soligt söderläge - Gott om förvaring - Golvvärme i hela bostaden - Välbyggt hus med hög standard och exklusiva materialval - Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd -Närhet till gym, yoga, närlivs och bageri - Vackert burspråk Välkommen till denna ljusa 2:a om 40 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt, uteplats i söderläge så har du hittat rätt! Perfekt planerad bostad med bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt och tork, en trevlig uteplats i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ett magisk burspråk med slående utsikt och som kan användas som arbetsplats eller varför inte en läshörna. Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 4-6 personer. Från vardagsrummet tar man sig ut på den inglasade balkongen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Platsbyggda garderober i sovrummet i smakfullt utförande erbjuder optimal förvaring. Fönsterbänkar i natursten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
4 895 000 kr
60 m²
3 rum
vån 5
4 825 kr/mån
81 583 kr/m²

- Högt upp med balkong i soligt söderläge - Optimerad 3:a i fint hörnläge - Mysig innergård - Relax i föreningen - Tillträde är flexibelt. Högt upp i huset ligger denna välplanerade hörnlägenhet med balkong i söderläge! Bostaden bjuder också på en fantastisk utsikt över takåsar mot Stockholm! Lägenheten har en smart planlösning som naturligt delar upp vardagsrummet i en loungedel och en matrumsdel. Snyggt kök från HTH och stilrent badrum. På golven ligger en ljus vitpigmenterad trestavig askparkett i alla rum utom våtrum och hall. Den fina balkongen i söderläge ger magiska soltimmar. Rymligt badrum utrustat med kombimaskin. Bostaden är inredd med smakfulla och tidsenliga materialval. På våning 2 i det röda huset finns föreningens gemensamma lokal. Här finns relaxavdelning med bastu, dusch, wc och pentry. Lokalen går flexibelt att nyttja som t ex festlokal, övernattningslägenhet eller kontor. På plan 4 i det gröna huset kliver du ut på husets generösa gemensamma gård som ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats. Den fina pergolan skapar rum i rummet och blir en yta för vila eller samvaro. Gården belyses från flera håll. Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 52

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
3 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
6 722 kr/mån
52 566 kr/m²

Välkommen till Tollare - ett område som erbjuder hög livskvalité och där denna fantastiska bostad väntar på dig! Med sin underbara balkong, delvis inglasad och som löper längs gaveln, är detta en plats där du kan njuta av en kopp kaffe. Lägenheten har en välplanerad planlösning som skapar sociala ytor perfekta för att umgås med vänner och familj. Det stilrena och exklusiva köket och badrummet ger en modern känsla som verkligen lyfter bostaden. Men det är inte bara bostaden som imponerar - du kommer också att bli en del av en populär förening som erbjuder fantastiska bekvämligheter. Med ett växthus och en takterrass kan du odla dina egna grönsaker och njuta av solen samtidigt. För avkoppling och lugn, finns det en bastu och relaxavdelning med en takterrass som bjuder på en spektakulär utsikt över det omkringliggande området. Dessutom kan du enkelt ordna boende för dina vänner och familj genom att hyra en gästlägenhet i föreningen. Detta är en bostad som du absolut inte vill missa. Kontakta mäklaren idag för att få veta mer om denna fantastiska möjlighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 10A, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 10A, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 10A, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 10A

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
8 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 8/8
5 364 kr/mån
124 931 kr/m²

Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget i populära projektet No. 4 i Nacka Strand. Högst upp i huset med takterrass i söder och västerläge som går runt hela lägenheten, i bästa möjliga läge saluförs just nu en av områdets absolut läckraste trerummare. Här bor du med allra högsta livskvalitet med enastående sjöutsikt över Stockholms inlopp från Fjäderholmarna med Blockhussudens fyr nedanför lägenheten. Med sol från förmiddag till kväll blir detta ett svårslaget boende för den som vill ha det allra bästa. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Med en knapp 20 minuters båttur till Nybroplan eller 10 minuters bilresa till Slussen får du Nackas bästa möjliga läge. Denna bostad måste upplevas på plats. Hjärtligt välkommen på visning! - Sällsynt bostad som aldrig tidigare saluförts. - Hörnterrass i bästa solläge! - Havsutsikt

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 6, Nacka Strand, Nacka kommun
Fabrikörvägen 6, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 6, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 6

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
5 995 000 kr
82 + 8 m²
3 rum
vån 4/8
5 666 kr/mån
73 110 kr/m²

Välkommen till denna pärla om 3 rok med en totalyta på 90kvm i Nacka Strand. Detta är ett perfekt boende för dig som är kräsen och vill ha en bostad med alla rätt. Här bor du med direkt närhet till vatten och natur, ett stenkast från Stockholms stadspuls med bästa möjliga utsikt högst upp i huset. Med unik planlösning och direkt havsutsikt från samtliga rum får du här en av projektets bäst planerade 3 rummare. Här erbjuds du en av projektets största lösningar mellan kök och vardagsrum som ger stora sociala ytor och balkong som vetter rakt mot vattnet. Lägenheten genomsyras av exklusiva, påkostade materialval i social, öppen planlösning, fönster från golv till tak och golvvärme genomgående i hela bostaden. Badrum med natursten på både vägg och golv ger lyxig känsla. Du får också fantastiska mervärden i en förening med biosalong, kontorsrum, hobbyrum, cykelförråd och garage i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 23, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 23

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
12 995 000 kr
102 m²
3 rum
vån 10/11
5 579 kr/mån
127 402 kr/m²

Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget i populära Nacka Strand. Högt upp belägen på en klippa med frontläge på takterrassen, med fritt solläge i väst, dubbla badrum och ytterligare en takterrass från master bedroom blir detta ett svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Med en knapp 20 minuters båttur till Nybroplan eller 10 minuters bilresa till Slussen får du områdets bästa möjliga läge. Denna bostad måste upplevas på plats. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Augustendalsvägen 25, Nacka, Nacka kommun
Augustendalsvägen 25, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 25, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 25

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
6 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/10
4 478 kr/mån
87 770 kr/m²

Välkommen till Augustendalsvägen 25 i Nacka Strand - en fantastisk lägenhet i ett av de mest expansiva områdena i Stockholm. Denna trevliga bostad är belägen i bostadsrättsföreningen Brf The View, en av Nacka Strands mest eftertraktade föreningar med en stabil ekonomi och hög trivselfaktor. Den här välplanerade lägenheten på 74 kvm är utformad för att tillgodose alla dina behov. Det rymliga och sociala vardagsrummet är perfekt för sammankomster och ger plats för en bekväm soffgrupp och väl tilltagen matplats. Köket, som är från Ballingslöv, har moderna och stilrena ytskikt och är komplett utrustat med vitvaror från Siemens samt fin bänkskiva i natursten. Den mysiga terrassen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger dig möjlighet att njuta av trevlig kvällssol med ett fint ljusinsläpp under kvällen. Detta ger dig en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Lägenheten har två sovrum som erbjuder mycket utrymme för både föräldrar och barn, och det finns det en praktisk klädkammare som ger dig extra förvaring. Badrummet är stort, helkaklat och är utrustat med komplett tvättpelare med förvaring. Med sitt fantastiska läge, välplanerade planlösning och moderna ytskikt är detta den perfekta bostaden för en familj som söker bekvämlighet, utrymme och trivsel. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fidravägen 35, 4 av 4 tr, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Fidravägen 35, 4 av 4 tr

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Widerlöv Nacka/Värmdö
2 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/4
6 137 kr/mån
32 882 kr/m²

- Accepterat pris - ** Högst upp ** Sydvästbalkong ** Insynsskyddat läge ** Grönska utanför samtliga fönster och balkong ** Generösa och luftiga ytor ** Stor klädkammare ** Naturnära omgivning Välplanerad lägenhet i ett attraktivt läge, stora generösa rum och gott ljusinsläpp från två väderstreck! En välkomnande och rymlig hall som är bra placerad i hörnan av bostaden. Från hallen når man de stora badrummet och den öppna, sociala ytan mellan kök och vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Från vardagsrummet finns balkongdörren till bostadens egna balkong som är väl tilltagen, soldränkt läge med sol från lunch till solnedgång. Kom och upplev denna toppfräscha bostad på plats. Alldeles intill bostaden finns det trevliga nyproducerade område och i närheten finns mestadels radhus. Båthöjden kännetecknas av sitt lugn och sin familjevänliga omgivning med härlig grönska. Ca 5-10 min promenadavstånd når du Marinan med tillhörande och populära restaurangen Saltsjö Pir dit folk åker från hela Nacka. Ett flertalet närliggande Centrum som Fisksätra och Saltsjöbadens Centrum. Från busshållplatsen ett stenkast från bostaden når du Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på ca 5-10 min och vidare in mot Slussen på ca 20 min. Man kan ta sig med både bussar och Saltsjöbanan till bostadsområdet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8