Bergkullevägen 264

Trollhättan, Trollhättans kommun Se på karta

2 150 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
460 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Energiklass
C
Driftkostnad
47 777 kr/år
Tomträttsavgäld
3 548 kr/år

Här erbjuds ett 1 1/2-planshus med ett av de absolut bästa lägena i området!

Huset på 168kvm stort och rymmer bland annat flera härliga sällskapsytor på båda våningsplanen. Fyra sovrum , varav det ena enkelt går att dela av för den som behöver fler.
Hörntomten längst in i området ger ett fantastiskt läge samt att bostadsbyggnaden blir fristående. En av fastighetens höjdpunkter är den lugna och rofyllda trädgården där du bara kan vara och njuta fullt,. Bjud in nära och kära på en äppelpaj gjorda på dina egna äpplen!

Underbar uppväxt trädgård med både fruktträd och olika bärbuskar. Här hittar du även massor av olika växter och blommor som gör att trädgården lever och du upptäcker något nytt som blommar!
För de yngre så finns en fotbollsplan bara några meter från tomten där många timmar kan spenderas med boll och lek. I området finns det även lekplats.
Innan du njuter av den härliga trädgårdssidan kanske du vill ta en träningsrunda. Här finns massor med möjligheter, Drottning Kristinas postväg passerar just utanför tomten och via den tar man sig enkelt till både Slätthult och slussområdet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Kontakta mäklaren

Per Kristoffersson

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Mäklare Per Kristoffersson, Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
+46706787812