Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 303, Sylte, Trollhättans kommun
  • Mån 28 okt kl 16:45
Bergkullevägen 303, Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 303, Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 303

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
395 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 383 kr/mån
5 032 kr/m²

Missa inte denna stora 3a med mycket potential! Denna charmiga bostad om 78,5 kvm är välplanerad och erbjuder rymliga och ljusa rum. Lägenhetens härliga balkong har ett insynsskyddat läge där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Dessutom med fin utsikt mot grönområde. Här finns ett ljust kök med plats för matbord, ett stort och lättmöblerat vardagsrum och två bra sovrum. Vidare finns en stor klädkammare till förvaring och ett badrum med tvättmaskin. Tack vare bostadens fönster i två väderstreck skapas rikligt med ljusinsläpp. Här bor ni i en välskött förening med låga avgifter där även hushållsel, internet och kabel-TV är inkluderat utöver uppvärmning och vatten. Här bor ni med närhet till natur och bra kommunikationer samt med kort gångavstånd till skola och bibliotek samt Sylte center som erbjuder bland annat mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria, allt ni kan tänkas behöva! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bäckeforsgatan 26, Skogshöjden, Trollhättans kommun
Bäckeforsgatan 26, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 2
Bäckeforsgatan 26, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 3

Bäckeforsgatan 26

Lägenhet
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 595 000 kr
83,2 m²
3 rum
vån 2/2
5 577 kr/mån
19 171 kr/m²

Välkomna till idylliska Skogshöjden och detta fina hem på Bäckeforsgatan 26! Denna moderna och stilrena 3:a erbjuder radhuskänsla med både en gedigen uteplats och en balkong, dessutom med perfekt läge i ett lugnt och barnvänligt område. Ni möts av den välkomnande entréhallen som via trappan upp leder er vidare till ovanvåningen där man slås av de genomgående stilrena färgvalen och fantastiska ljusinsläppet. Ni möts av ett modernt kök samt utgången till den trevliga balkongen med kvällssol. Det nyrenoverade köket (2022) erbjuder generösa arbetsytor och plats för matbord, perfekt för hela familjen. Intill köket finns även en praktisk, separat tvättstuga. Vidare finns ett tilltaget vardagsrum, två bra sovrum och badrum. På baksidan av huset finns den fantastiska altanen som är väl tilltagen med gott om utrymme för både loungedel eller matbord. Här kan ni njuta av lugnet med ett insynsskyddat och grönskande läge. Perfekt för sommarkvällarna med grillfester och umgänge med vänner! Till bostaden hör även ett intilliggande garage med förråd samt en uppfart med parkeringsplats, bekvämt och smidigt. En kort bit bort finns även föreningens gästparkeringar. Skogshöjden präglas av sin fridfulla atmosfär och närheten till naturen med vackra promenadstigar. Överby köpcentrum med ett brett utbud av affärer och Trollhättans centrum ligger inom bekvämt cykelavstånd med fina cykelvägar. Även goda kommunikationer med buss. Området erbjuder även skolor, förskolor och idrottsanläggningar samt pizzeria och kiosk. Välkomna till ert nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Karlstorpsvägen 101, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 101

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
890 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 539 kr/mån
14 355 kr/m²

Är du på jakt efter en lägenhet i markplan?! Då kan denna rymliga tvåa på Karlstorp vara något för dig. Här erbjuds en fin tvåa med inglasad balkong och altan både med och utan tak med utsikt mot skogsdunge. Gavellägenhet med nyare kök, rymligt sovrum med klädkammare och helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Välskött föreningen med gemensamt gym, övernattningslägenhet och fin tvättstuga. På innergården finns gemensam grill och utemöbler men också lekplats och odlingslådor. Till föreningen finns parkeringsplatser och garage med separat kö. Vill du ta dig till stan finns en busshållplats alldeles intill men dit är det också bra cykel/promenadvägar.

Hjortmossegatan 126, Hjortmossen, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
Hjortmossegatan 126, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 2
Hjortmossegatan 126, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 3

Hjortmossegatan 126

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 690 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
4 741 kr/mån
20 864 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fina gavellägenhet om 3 rok som helrenoverades runt 2017. Bostaden erbjuder ett snyggt och modernt kök, helkaklat badrum samt två bra sovrum. Dessutom en fantastisk inglasad balkong med utsikt över innergården! Genomgående fina ytskikt och bra standard då alla rum är nymålade från 2023 och nyvaxat golv. Här bor du i ett mysigt område och en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Närhet till mataffär, kommunikationer och skolor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Idrottsvägen 19C, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Idag kl 18:15
Idrottsvägen 19C, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Idrottsvägen 19C, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Idrottsvägen 19C

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 050 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 225 kr/mån
19 811 kr/m²

Välplanerad och fin tvåa med perfekt gavelläge! Högst upp i huset med insynsskyddat läge finns denna fina och ljusa bostad om 53 kvm. Direkt i hallen möts ni av bra förvaringsmöjlighet via en inbyggd, större garderob. Köket har en fin, stilren design och plats för matbord. När ni kliver in i vardagsrummet möts ni av ett ljust och tilltaget rum med gott om naturligt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren i två väderstreck och ett trevligt burspråk. Bra plats för både soffgrupp och skrivbordshörna. Från vardagsrummet hittar ni även utgången till den trevliga, inglasade balkongen i syd-västläge med sol större delen av dagen. Vidare finns ett stort sovrum med praktisk förvaring via klädkammare samt ett fräscht badrum. Tvättmaskin finns för att underlätta vardagen. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd och ett källarförråd. Här finns även möjligheten att hyra parkeringsplats (separat kö) för endast 200kr/mån. Här bor du i en välskött och stabil förening i lugna, trevliga och mysiga kvarter. Resecentrum, med utmärkta kommunikationer till Göteborg ligger endast en kort promenad bort. Stadskärnan och Högskolan Väst når ni inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Här finns även fina grönområden med trevliga promenadstråk, förskolor, skolor samt matbutik. Bra kommunikation via buss direkt vid bostaden. Även en trevlig kvarterskrog finns runt hörnet. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergkullevägen 277, Sylte, Trollhättans kommun
Bergkullevägen 277, Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 277, Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 277

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 468 kr/mån
7 557 kr/m²

Genomgående fin 2a med perfekt läge och balkong! Med ett högt och insynsskyddat läge ligger denna moderna och fina bostad som erbjuder ljusa och rymliga rum tack vare lägenhetens fönster i två väderstreck. Här finns en trevlig balkong med utsikt mot grönområde samt uteplats via loftgång på framsidan, med fördelen att ni kan följa solen hela dagen. Köket har en tidlös design med bra utrymme för matbord. Diskmaskin finns för att underlätta vardagen. Vidare erbjuds ett stort och lättmöblerat vardagsrum, ett ljust sovrum samt ett stilrent badrum. Goda förvaringsmöjligheter via den praktiska klädkammaren i anslutning till hallen. Dessutom medföljer ett stort förråd i källarplan. Föreningen har låga avgifter där även hushållsel, internet och kabel-TV är inkluderat utöver uppvärmning och vatten. Här bor ni med närhet till natur, fina promenadstråk och bra kommunikationer samt med kort gångavstånd till skola och bibliotek. Precis runt hörnet ligger både mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria, allt ni kan tänkas behöva! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Dieselloksgatan 11D, Innovatum Södra, Trollhättans kommun
  • Tis 29 okt kl 16:30
Dieselloksgatan 11D, Innovatum Södra, Trollhättans kommun, bild 2
Dieselloksgatan 11D, Innovatum Södra, Trollhättans kommun, bild 3

Dieselloksgatan 11D

Lägenhet
Innovatum Södra, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 595 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/8
4 802 kr/mån
37 071 kr/m²

Välkommen in till denna ljusa och välplanerade 3:a med en exklusiv känsla. Här, på ditt egna våningsplan, omges du av en atmosfär av elegans och komfort. Med fönster åt tre väderstreck flödar naturligt ljus in i varje rum och skapar en härlig atmosfär. Stig in i den inbjudande hallen med mörkgrått klinkergolv och möjlighet till avhängning för ytterkläder. Köket är en kulinarisk oas med vita köksluckor och en elegant bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver för bekväm matlagning, inklusive induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt generöst med förvaringsutrymme. Vardagsrummet är ett perfekt sällskapsrum med plats för både umgänge och avkoppling, och härifrån når du den ljuvliga inglasade balkongen – en plats att njuta av soliga dagar och vackra kvällar. Det stora sovrummet erbjuder en inbyggd garderob med skjutdörrar för optimal förvaring, medan det lilla sovrummet är perfekt som gästrum eller barnrum. Badrummet är elegant utformat med dusch med glasväggar, toalett, handfat och förvaring samt en praktisk del med tvättmaskin och torktumlare och bra avlastningsyta. Denna exklusiva bostad har allt du behöver för en bekväm livsstil. Med hiss från markplan och tillgång till en parkeringsplats i varmgaraget blir vardagen både smidig och enkel. Dessutom ingår ett eget förråd på 4 kvm för extra förvaring. Men det finns mer att upptäcka! Som medlem i föreningen har du tillgång till en rad fantastiska faciliteter, inklusive en gemensam övernattningslägenhet och föreningslokal, perfekt för möten och sociala tillställningar. Föreningen erbjuder även ett tvätt- och mekarrum för cyklar samt en verkstad för enklare snickeriarbeten. Dessutom finns det ett mysigt växthus och en utegård där du kan njuta av grönskan och använda den stora grillen för trevliga grillkvällar. Brf Turbinen är mer än bara ett bostadskomplex - det är ett levande samhälle där industrihistoria möter modern arkitektur. Med ursprung från 1958 har denna unika fastighet genomgått en omfattande renovering för att skapa en harmonisk fusion av det gamla och det nya. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en unik och exklusiv bostadsmiljö. Missa inte chansen att uppleva detta extraordinära hem på plats – boka din visning redan idag och låt dig förtrollas av allt som Brf Turbinen har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Idag kl 18:00
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Dicksonsgatan 2, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Dicksonsgatan 2

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 490 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
4 712 kr/mån
37 164 kr/m²

I Brf Dicksonplatsen hittar ni denna fina trerummare som stod klar 2021. Lägenheten är i nyskick med genomgående ekparkett, ljusa väggar och fina materialval i både kök och badrum. Garderobsväggar i båda sovrummen och tillhörande förråd i källaren. Stor plattbelagd uteplats med utsikt inåt den fina innergården med planteringar och liten lekplats. På uteplatsen ryms både loungegrupp och matgrupp och här sitter du och njuter i förmiddagssolen. Till föreningen finns parkeringar och garage med separat kö och alldeles intill ligger resecentrum vilket gör detta läget ypperligt för pendlaren då du tar dig till Göteborg på endast ca 35 minuter. Så är du på jakt efter ett nytt och fräscht boende med närhet till allt du kan behöva och dessutom vill ha en uteplats, ja då kan denna passa dig toppen!!

  • Premium
  • Hiss
Knutsgatan 4, Lödöse, Lilla Edets kommun
Knutsgatan 4, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 2
Knutsgatan 4, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 3

Knutsgatan 4

Villa
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
2 490 000 kr
94 + 11 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Varmt välkomna till Knutsgatan 4 och detta centralt belägna hus i Lödöse. Charmigt hus som renoverats till stora delar av nuvarande ägare. Huset är ombonat och här har man utnyttjad varenda centimeter. På bottenplan finns kök, hall, wc och vardagsrum med utgång till en stor altan under tak. På övervåningen finns tre sovrum samt ett badrum. Stort härlig trädgård med frukträd och blomrabatter. Här finns flera härliga uteplatser för att nå solen hela dagen och gott om plats för barnen att leka. I Lödöse har man mycket goda möjligheter att pendla till Göteborg eller Trollhättan med tåget och i samhället finns både förskolor, skola, matbutik och idrottsanläggning.

  • Premium
Hovslagaregatan 50 , Kronogården, Trollhättans kommun
  • Tis 29 okt kl 16:30
Hovslagaregatan 50 , Kronogården, Trollhättans kommun, bild 2
Hovslagaregatan 50 , Kronogården, Trollhättans kommun, bild 3

Hovslagaregatan 50

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
350 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 988 kr/mån
5 224 kr/m²

Varmt välkomna till Hovslagaregatan 50! En ljus och välplanerad 2:a om 67kvm . En rymlig möblerbar HALL med plats för avhängning och förvaring. Vidare hittar du ett stort och ljust VARDAGSRUM med plats för både soffgrupp och matbord man så önskas. Härifrån hittar du ett rymligt SOVRUM med egen klädkammare som även nås från hallen. Ett trevligt och ljust KÖK med bra arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter och en maskinell utrustning med kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Härifrån hittar du även ut till den härliga stora balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Utöver detta finns även ett bra BADRUM med handfat, wc och dusch och är även förberett för tvättmaskin. Till lägenheten tillhör även ett förråd i källaren och det finns en inre lägenhetsfond på 10 956kr. Möjlighet till parkering för endast 125kr/mån. Internet ingår i avgiften. På Hovslagaregatan 50 bor ni i en välskött förening som b.la. tillhandahåller gym, bastu, festlokal, grillplats och en övernattningslägenhet. I föreningen finns också gott om parkeringsplatser samt garage, med separat kö. I närområdet finns allt man kan behöva så som förskola, grundskola, bibliotek, matbutik, gym, vårdcentral, flertalet motionsspår och fotbollsplaner. På cykelavstånd samt via goda kommunikationer når ni Trollhättans centrumkärnan med dess utbud av diverse restauranger, butiker, gym, resecentrum och inte minst Högskolan väst.

  • Premium
  • Balkong
Tallkottevägen 5, Skogshöjden, Trollhättans kommun
Tallkottevägen 5, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 2
Tallkottevägen 5, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 3

Tallkottevägen 5

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
5 475 000 kr
157 m²
6 rum
1 045 m² tomt

Stig in denna drömvilla på Lärketorpet, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa den perfekta harmonin mellan komfort, stil och funktionalitet. Denna nybyggda enplansvilla stoltserar med 157 välplanerade kvadratmeter av elegant design och moderna bekvämligheter. Med optimerad planlösning erbjuder denna villa ett enastående boende för den kräsna familjen. Köket är hjärtat i hemmet och här har man skapat en inspirerande miljö för matlagning och samvaro. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flöde mellan kök, vardagsrum och matplats, perfekt för både vardagsliv och sociala sammankomster. Från vardagsrummet finns utgång till en stor altan. Fyra sovrum skapar utrymmen för den stora familjen. Eller för dig som är i behov av ett fint hemmakontor. De stilrena badrummen är designade för avkoppling och lyx med exklusiva materialval. Vattenburen golvvärme i hela huset som drivs av en frånlufts-värmepump, som tillsammans med kaminen skapar stora möjligheter till låga driftkostnader. Friliggande garage på tomten (4x7m) Fastigheten är befriad från fastighetsskatt kommande 15 åren. Med fastigheten följer en försäkring i dem kommande 10åren från Garbo. Se bifogat dokument. Den nya stadsdelen Lärketorpet är en idealisk miljö för barnfamiljen. Här finns närhet till allt vad familjen kan önska och här finns även naturen och skogen runt husknuten. Välkommen till din nya oas av komfort och lyx på Lärketorpet – där du finner ditt nya drömhem på Tallkottevägen 5. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Bergkullevägen 285, Sylte, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bergkullevägen 285, Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 285, Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 285

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
300 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 292 kr/mån
4 580 kr/m²

Välkommen till en tvåa på första våningen – ett perfekt tillfälle för dig som söker ett prisvärt boende i ett trivsamt och familjevänligt område. I denna lägenhet om 65,5 m² bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Lägenheten har en entréhall med garderob och avhängningsplats samt en inre hall med klädkammare som ger praktiskt förvaringsutrymme. Köket har ljusa luckor och är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, skafferi och städskåp. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både matbord och soffa, och det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är renoverat med plastmatta på golv och vägg. Här finns egen tvättmaskin, vilket ger stor bekvämlighet. Sovrummet är rymligt och härifrån når du även balkongen med fritt läge. Bostaden är belägen på första våningen och nås via loftgång. Området Sylte är idealiskt för dig som vill bo med närhet till naturen samtidigt som du har nära till allt du behöver. Inom bekvämt avstånd finns livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och tandläkare. För den som gillar friluftsliv finns vackra promenadstråk och gröna områden i närheten, som inbjuder till härliga utflykter och avkoppling. Området erbjuder också bra kommunikationer – med både busslinjer och enkel tillgång till större vägar är det lätt att ta sig till Trollhättans centrum, eller med direktbuss till Överby köpcentrum. För dig som pendlar finns goda förbindelser till närliggande städer som Vänersborg, Uddevalla eller Göteborg. Med närheten till både natur och stad kombinerar Sylte ett bekvämt boende med enkel tillgång till all nödvändig service. Bostadsrättsföreningen har gemensamma utrymmen som bastu och bordtennisrum, och varje lägenhet har ett förråd som ger extra förvaringsmöjligheter. För dig som har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats eller garage, dock med separat kö. Denna bostad är ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett trivsamt och prisvärt boende. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergkullevägen 243 , Sylte, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 17:00
Bergkullevägen 243 , Sylte, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 243 , Sylte, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 243

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 914 kr/mån
8 553 kr/m²

Nyrenoverad och mycket fräsch och ljus lägenhet med inglasad balkong mot skogsdunge utan insyn. Här är köket nyrenoverat och det ligger samma golv i bostadens alla rum. Badrummet är även det renoverat och här finns en tvättmaskin. I huset intill finns gemensam tvättstuga och cykelförråd och på samma våningsplan som bostaden finns ett tillhörande förråd. I föreningen finns parkeringsplatser och garage med separat kö. Inom gångavstånd finns busshållplats, matbutik, apotek samt förskola och skola.

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 14b, Trollhättan, Trollhättans kommun
Kungsgatan 14b, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Kungsgatan 14b, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Kungsgatan 14b

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 200 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3
3 868 kr/mån
22 430 kr/m²

Mycket fin tvåa med högt läge och fönster mot en grönskande och välskött innergård. I trappuppgången finns en gemensam balkong. Lägenheten om 53,5kvm är optimalt planerad och med ett generöst ljusinsläpp känns bostaden rymlig och mycket trivsam. Här bor man bra och bekvämt i en välskött HSB-förening. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det sociala och ljusa köket bjuder på släta vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Rymligt och charmigt vardagsrum med mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. Helkaklat badrum från 2006. I hjärtat av Trollhättan bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat tågstation, matbutik, restauranger, barer och butiker. Bageriet ligger precis utanför porten och matbutiken runt hörnet. Resecentrum, högskolan och centrumkärnan ligger en kort promenad från bostaden. Med tåget når du Göteborg på 35 minuter. Söker du efter ett fint boende med ett centralt läge samt en underbar innergård har du hamnat helt rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Snabbvingegatan 26, Lextorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 18:00
Snabbvingegatan 26, Lextorp, Trollhättans kommun, bild 2
Snabbvingegatan 26, Lextorp, Trollhättans kommun, bild 3

Snabbvingegatan 26

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
795 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 596 kr/mån
9 191 kr/m²

Välkommen till Snabbvingegatan 26 – en mycket trevlig 3a med radhuskänsla i ett lugnt och barnvänligt område. Här bor du med ett eftertraktat gavelläge på en återvändsgränd samt med en egen uteplats som bjuder in till soliga dagar och mysiga grillkvällar. Bostaden har välplanerade ytor om hela 86,5 kvm. Vid entrén möts du av en inbjudande hall som leder vidare till ett rymligt och ljust vardagsrum med direkt utgång till den härliga uteplatsen och altanen. Köket är ljust inrett och erbjuder generösa arbetsytor och plats för matbord – en perfekt samlingsplats för hela familjen. Lägenheten har två rejäla sovrum, ett fräscht badrum och gott om förvaringsmöjligheter med en stor klädkammare och tillhörande förråd. Till bostaden hör även ett närliggande garage och en egen parkeringsplats, vilket gör vardagen extra bekväm. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till matbutiker och kollektivtrafik. Både skolor, motionsanläggning, apotek och vårdcentral ligger i närheten. För dig som pendlar till Göteborg erbjuds perfekt kommunikation via både E45an smidigt och lättillgänglig samt Trollhättan Resecentrum med tåg på ca 35 minuter. Detta är ett hem att trivas i! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kanaltorget 4, Kanaltorget, Trollhättans kommun
Kanaltorget 4, Kanaltorget, Trollhättans kommun, bild 2
Kanaltorget 4, Kanaltorget, Trollhättans kommun, bild 3

Kanaltorget 4

Lägenhet
Kanaltorget, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
4 295 000 kr
110 m²
3 rum
vån 3/5
6 933 kr/mån
39 045 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Kanaltorget 4 och denna ljuvliga lägenhet med toppenläge! Här bor du på hela 110 kvm med utsikt över kanalen från flera rum i bostaden. Stort härligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge. Här har du dessutom ytterligare en balkong i nordost med utgång från ett av bostadens sovrum. Rymligt badrum, en separat gästtoalett, klädkammare och stort kök är bara några av bostadens fördelar. I den välskötta föreningen finns en övernattningslägenhet att hyra för föreningens medlemmar, en samlingslokal, förråd och gemensam tvättstuga. I föreningen finns totalt 15 bostäder och föreningen har ett nyttjanderättsavtal på 7 parkeringar och 10 garageplatser intill fastigheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ryrvägen 38, Skoftebyn, Trollhättans kommun
  • Imorgon kl 17:00
Ryrvägen 38, Skoftebyn, Trollhättans kommun, bild 2
Ryrvägen 38, Skoftebyn, Trollhättans kommun, bild 3

Ryrvägen 38

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
4 000 000 kr
124 + 34 m²
4 rum
978 m² tomt

Varmt välkomna till Ryrvägen 38 och denna mycket välskött enplansvilla med friköpt tomt på återvändsgata i Skoftebyns ytterkant. Här finns ett stort fint vardagsrum med fint ljusinsläpp där du även hittar utgången till altanen och uteplatsen mot skogsdunge. Här finns också en paviljong för att kunna sitta skyddat mot väder, vind och mygg, samt två altaner för att kunna avnjuta solen större delen av dagen. Rymligt och ljust kök med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsyta i form av en stor köksö. Praktisk groventré/tvättstuga. Husets sovrum är samlade i husets ena del vilket är mycket praktiskt för barnfamiljen och i huset finns två badrum varav ett är totalrenoverat 2023. Till huset hör ett frilliggande varmgarage med bakomliggande förrådsdel. Här finns också en isolerad och inredd friggebod när det kommer gäster eller varför inte till ungdomen eller hemmakontoret. Mycket fin trädgård med mycket planteringar. Här finns fruktträd, magnolia, trollhassel, pioner och mycket annat. Huset har ett högt och fint läge längst in på återvändsgatan Ryrvägen. Härifrån har du närhet till motionsspåren kring Slätthult, till förskola och även till skola. Bra bussförbindelser till centrum dit du även enkelt kan ta cykeln. Skoftebyn är ett av Trollhättan södra områden med närhet till 45:an om du behöver ta dig till Göteborg. Kom och gör detta hem till ditt drömboende!

  • Premium
  • Uteplats
Bergkullevägen 221, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bergkullevägen 221, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Bergkullevägen 221, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Bergkullevägen 221

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
525 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 372 kr/mån
7 955 kr/m²

Varmt välkomna till Bergkullevägen 221! Kliv in i denna fräscha och supermysiga 2:a om 66kvm i markplan och få direkt en välkomnande och hemtrevlig känsla. Här möts du av en ljus och rymlig hall med plats för avhängning, förvaring med inbyggda garderober och gott om plats för möblemang. Vidare hittar du ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord om man så önskar. Härifrån hittar du även utgången till den härliga och rymliga inglasade balkongen med sol större delen av dagen. En härlig förlängning av vardagsrummet. Här finns även ett praktiskt och trevligt kök med bra arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter, samt en maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, stor kyl och frys. Utöver detta hittar du även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och möblemang, samt ett rymligt och fräscht badrum med badkar. Till lägenheten tillhör ett förråd. Bredband 250mbits ingår i månadsavgiften. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för soffgrupp. Här kan man vistas större delen av året. Här bor du vid ett av Syltes bästa lägen, med Sylte Center ett stenkast från lägenheten. Här finns bl.a. matbutik, apotek, tandvård, sjukvård och skola Bra kommunikationsmöjligheter finns precis intill parkeringarna. Härliga Slätthult med elljusspår samt slussarna ligger en promenad bort och centrum finns på cykelavstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Trollhättan har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla dig på visning till ansvarig mäklare på 0790-066000.

  • Premium
  • Balkong
Garnviksvägen 35, Garnviken, Trollhättans kommun

Garnviksvägen 35

Fritidshus
Garnviken, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 595 000 kr
56 + 12 m²
2 rum
2 989 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med perfekt läge som erbjuder både utrymme och avskildhet på en imponerande tomt om 2989 kvm. Omgiven av grönskande träd och en gedigen trädgård som ramar in huset, kan ni njuta av naturen och lugnet. Altanen ger er möjlighet att följa solen från förmiddag till kväll, perfekt för både morgonkaffet och sena sommarkvällar med familj och vänner. Mycket trevlig villa med stor potential och möjlighet att anpassa och skapa fler sovrum efter behov. Vidare erbjuds sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en mysig inbyggd veranda. Badrum med tvättmaskin finns. Detta är ett hem som passar perfekt både för er som söker en trevlig åretruntbostad med närhet till naturen eller den fantastiska sommarstugan nära sjön. Under sommaren kan ni njuta av härliga bad i Öresjö från bryggan och flera av badstränderna i närheten eller ta en fisketur i båten. Hösten bjuder in till att utforska den vackra naturen som omger fastigheten, med sprakande färger och frisk luft. På vintern ser ni isen lägga sig över sjön, redo för en tur på långfärdsskridskorna, medan våren och sommaren sakta väcker allt till liv igen. Här kan ni verkligen uppleva naturens skådespel genom årets alla säsonger. Läget är idealiskt för den som uppskattar närheten till vatten. Endast ett stenkast bort finns möjligheten till båtplats via bryggförening och en gemensam badplats där ni kan svalka er på varma sommardagar. Dessutom medföljer en mindre båt huset! På fastigheten finns även både en dubbel-carport och garage med gott om plats för bilar och förvaring. Ni tar er med enkelhet in till Trollhättan på ca 10 minuter och även smidigt att ta sig till både Uddevalla, Lilla Edet och Vänersborg. Mataffär och skolor ligger inom 10 minuters bilväg. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Riddaregatan 7A, Centralt, Trollhättans kommun
  • Fre 25 okt kl 16:30
Riddaregatan 7A, Centralt, Trollhättans kommun, bild 2
Riddaregatan 7A, Centralt, Trollhättans kommun, bild 3

Riddaregatan 7A

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 175 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 613 kr/mån
20 085 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2-rumslägenhet högst upp i huset – en perfekt blandning av komfort och bekvämlighet. Här bor du med ett oslagbart läge, bara ett stenkast från stadens puls med bio, butiker, gym och restauranger, samtidigt som du har nära till rofyllda promenadstråk kring kanalen. Lägenheten bjuder på ett stort, fräscht kök med takfönster som släpper in generöst med dagsljus, perfekt för matlagning och socialt umgänge. Bostaden har dessutom ett rymligt sovrum och ett fint vardagsrum, vilket ger dig gott om plats att inreda efter dina behov och skapa ett hem att verkligen trivas i. Med gott om förvaring i lägenheten kan du enkelt hålla ordning och reda, och förrådet precis utanför dörren ger dig ytterligare bekvämlighet i vardagen. Den stabila föreningen och tillgången till hiss i byggnaden bidrar till en trygg och bekymmersfri boendesituation. Denna pärla är en sällsynt möjlighet att få bo mitt i centrum med alla fördelar av ett hem på toppen av huset. Känns detta intressant så boka in er på visning!

  • Premium
  • Hiss
Klintvägen 7D, Klintvägen, Trollhättans kommun
  • Ons 30 okt kl 17:00
Klintvägen 7D, Klintvägen, Trollhättans kommun, bild 2
Klintvägen 7D, Klintvägen, Trollhättans kommun, bild 3

Klintvägen 7D

Lägenhet
Klintvägen, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 5/7
3 028 kr/mån
18 852 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet på våning fem i Brf Stensmedjan. Rymlig och genomgående tvåa med fin utsikt från köksfönstret och en balkong inåt föreningens innergård. Välskött bostadsrättsförening med låg avgift och närhet till centrumkärnan samt högskolan. I huset finns hiss och till föreningen finns parkeringar med separat kö. Vinds och källarförråd hör till bostaden och i källaren finns flera gemensamma tvättstugor samt en övernattningslägenhet. Nyligen har föreningens installerat solpaneler på taken för att hålla nere värmekostnaderna.

  • Premium
  • Hiss
Botten 4, Sollebrunn, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Botten 4

Villa
Sollebrunn, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 000 000 kr
86 + 57 m²
5 rum
8 155 m² tomt

Här har du en fantastisk möjlighet att förvärva en charmig fastighet med två bostadsbyggnader, bastu och ekonomibyggnad, belägen på en generös tomt om 8 155 kvadratmeter. Huvudbyggnaden, i ett plan med vind, erbjuder kök med charmig vedspis utöver en modernare elspis, ett vardagsrum med murad spis, två sovrum, en välkomnande veranda samt en praktisk köksingång. Här finns också ett toalettrum med ventilerad campingtoalett. Den andra bostadsbyggnaden, ett mysigt soldattorp, innehåller kök, allrum och sovrum, även den i ett plan med vind. I trädgården finner du en fristående bastu, perfekt för avkoppling och välmående. Ekonomibyggnaden är rymlig och funktionell, med en stor verkstad, ett garage samt ett rum med dusch. På baksidan finns dessutom en rymlig toalett med torr-wc. Ovanvåningen i denna byggnad består av två rum varav det ena är inrett som en festlokal med platsbyggd bar. Här flödar ljuset in genom de stora fönstren som ursprungligen suttit i en kyrka. Fastigheten ligger strategiskt mellan Trollhättan och Alingsås, med ca 7,5 mil till Göteborg och endast 11 km till närmaste samhälle, Stora Mellby, där bland annat en skola för årskurs F-6 finns. För golfentusiaster ligger Kobergs Golfbana inom bekvämt räckhåll, och området runt omkring bjuder på rika strövområden med ett mångsidigt djurliv samt utmärkta svamp- och bärmarker - perfekt för naturälskare. Flera badplatser, inklusive populära Hawaii-hålan, Prässebo och Gaddesanna, finns på ett avstånd av 15-35 km, vilket ger många alternativ för sommarens badutflykter. Denna fastighet erbjuder en unik charm och en underbar omgivning, perfekt för dig som värdesätter avskildhet och natur. Missa inte chansen att skapa din dröm här!

  • Uteplats
Heden 109, Lödöse, Lilla Edets kommun
Heden 109, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 2
Heden 109, Lödöse, Lilla Edets kommun, bild 3

Heden 109

Gård/Skog
Lödöse, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
4 000 000 kr
90 m²
3 rum
29,2 ha tomt

Stor jordbruksfastighet om ca: 29ha i utkanten av Lödöse. Här finns stora möjligheter till djurhållning eller annan verksamhet. Bostadsbyggnaden från 1981 är invändigt uppdaterad senaste åren med kök, badrum, tvättstuga och ytskikt. Modern uppvärmning i form av en frånlufts-värmepump (vattenburen). Energiklass C Med 6ha Åkermark, 6ha Betesmark samt 13ha Skogsmark (varav ca:10ha återplanterad ungskog) finns här mängder av möjligheter och inkomstkällor. Avverkningsbart virkesförråd i dagsläget ca: 1000m³sk. Åker- och betesmarken är ut arrenderat till årsskiftet. Jakten tillfaller köparen vid kontraktsskrivning. På bortre delen av stamfastigheten står en telemast med servitut och årlig ersättning till fastighetsägaren. På fastigheten finns flertalet ekonomibyggnader, flera i gott skick, som skapar möjligheter till djurhållning eller annan verksamhet. Bl.a. stor ladugård i bra skicka med stalldel, hönshus och förvaringsbyggnader. Den äldre ladugården är i behov av renovering. Här erbjuds en möjlighet att nära naturen skapa sin egen oas med allt vad livet på landet har att erbjuda. Stora möjligheter till verksamhet med närheten till Lödöse samt lättåtkomligt från vägen. Här bor man lantligt och avskilt men ändå med cykelavstånd till matbutik, tågstation samt skola och förskola. Gångavstånd till busshållplats mot Lödöse och pendelestationen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Stallgatan 7, Kronogården, Trollhättans kommun

Stallgatan 7

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
195 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 895 kr/mån
5 417 kr/m²

Denna hemtrevliga lägenhet erbjuder en smart planlösning med ett rymligt allrum som inkluderar en praktisk sovalkov, perfekt för att maximera ytan och skapa en mysig sovhörna. Köket, med sin tidstypiska originalinredning, är utrustat med spis, kombinerad kyl/frys och ett städskåp. Här finns även en mindre matplats. Badrummet är fräscht med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns en dusch, handdukstork och egen tvättmaskin, vilket gör vardagen bekväm och enkel. Lägenheten är belägen på andra våningen och har ett fritt läge utan insyn, vilket ger en privat och lugn atmosfär. Ett stort plus är närheten till parkeringsplatsen, vilket underlättar för dig med bil. För den som gillar att hålla sig aktiv finns motionsspår, utegym och fotbollsplan i närheten. Dessutom finns livsmedelsbutiker och bibliotek på bekvämt avstånd. Kommunikationerna är utmärkta med busshållplatser nära som tar dig snabbt till resecentrum, samt direktbussar till både Överby köpcentrum och Sylte där även vårdcentral finns. Missa inte chansen att förvärva denna pärla som kombinerar funktionalitet, bekvämlighet och ett bra läge! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Hunnebergsgatan 2, Egnahem, Trollhättans kommun

Hunnebergsgatan 2

Villa
Egnahem, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
3 475 000 kr
183 + 28 m²
6 rum
703 m² tomt

Rymlig villa ca. 183 m2 med 6 rum och kök. På tomten finns även ett dubbelgarage. Trevlig hörntomt där ägarna har stort trädäck i sydvästläge med utomhusspa och pool. På tomten finns även fruktträd och växthus. Kort promenad till resecentrum.

Visar 1 - 25 av 35