Mäklare Emir Cosovic

Emir Cosovic

Om mig

Med en fantastisk utbildning, min stora arbetslivserfarenhet och mötet med människor, ett enormt engagemang och driv, med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke i ryggen och marknadens absolut bästa verktyg, samt mitt breda kontaktnät kommer vi tillsammans, utifrån era förutsättningar, kunna nå en trygg affär med absolut bäst betalt! Det är inte ATT man säljer, utan HUR man säljer en bostad som kommer resultera till en trygg affär med det högsta slutpriset! Tveka inte att höra av er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Fjärilsvägen 85, Trollhättan, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 12:00
Östra Fjärilsvägen 85, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 2
Östra Fjärilsvägen 85, Trollhättan, Trollhättans kommun, bild 3

Östra Fjärilsvägen 85

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 200 000 kr
117,5 m²
5 rum
vån 1/2
8 172 kr/mån
10 213 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska och välplanerade bostadsrättsradhus om 117,5kvm med stort och härligt inglasat uterum och egen uteplats. Radhuset erbjuder ett rymligt och välplanerat och modernt kök som är utrustat med kyl, frys, ugn, häll, fläkt, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Ett stort vardagsrum gott om ljusinsläpp och utgång till den egna uteplatsen, här är det perfekta stället att njuta av solen på och att bjuda in vänner till en grillkväll. Två stora sovrum med gott om förvaring. Här finns även ett rymligt och fräscht tvättstuga med dusch som renoverades 2022 samt en gästtoalet. På ovanvåningen hittar du ett stort helkaklat badrum samt två bra sovrum. Här bor du en välskött förening där det är ordning och reda. Här ingår garage- och parkeringsplats i månadsavgiften och ett stort förråd på framsidan. Här bor du i ett lugnt område med närhet till busshållplats, förskola, skola, lekplatser och grönområden. Missa inte detta fantastiska boende som måste upplevas på plats! Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bangårdsgatan 7 , Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Imorgon kl 16:40
Bangårdsgatan 7 , Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Bangårdsgatan 7 , Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Bangårdsgatan 7

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 250 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 743 kr/mån
38 462 kr/m²

Varmt välkomna till Bangårdsgatan 7 och denna superfina och välplanerade 1a om 32,5kvm. En mycket trevlig och modern lägenhet där du har allt du kan behöva för att trivas. Kliv in i den välkomnande hallen och vidare i till det ljusa och trevliga köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns det gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter samt en modern maskinell utrustning som diskmaskin, häll, fläkt, inbyggd ugn och micro. Det mysiga vardagsrummet har en rymlig sovalkov och här hittar du även utgången till den härliga uteplatsen och innergården. Utöver det finns ett stort och fräscht badrum med wc, dusch, tvättmaskin, kakel och klinker med golvvärme. Till lägenheten tillhör aven ett förråd! Här i hjärtat av Tingvalla bor du i ett av Trollhättans attraktivaste områden och stenkast från centralstationen som tar dig till Göteborg på 35min. Endast några minuters promenad till Högskolan Väst och centrum med ett stort utbud av restauranger, fik och butiker. I närheten finns även matbutiker, pizzerior och Arena Älvhögsborg om du är intresserad av att motionera eller simma. BRF Dicksonplatsen är en ekonomiskt välskött och stabil förening. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Karlstorpsvägen 111, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 13:30
Karlstorpsvägen 111, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Karlstorpsvägen 111, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Karlstorpsvägen 111

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 595 kr/mån
14 408 kr/m²

Varmt välkomna till Karlstorpsvägen 111! Här erbjuds en väldisponerad och hemtrevlig gavellägenhet om 76kvm som präglas av ett underbart ljusinsläpp. Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två bra sovrum. I det rymliga vardagsrummet finns mycket dagsljus med fönster åt två håll och plats för både soffa och matgrupp. Köket renoverades 2017 och här finns det bra förvaringsmöjligheter, gott om arbetsyta, stor kyl och frys samt stor plats för matbord och stolar intill ett fönsterparti. Det helkaklade badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, golvvärme, handdukstork, dusch, kommod och tvättmaskin. det stora sovrummet renoverades 2022 med nya ytskikt och finns även direktanslutning till en stor klädkammare och utgången till den mysiga inglasade balkongen. Att ha möjlighet till att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder ett inglasad balkong som vätter mot den fina innergården. Till lägenheten tillhör ett förråd i källaren och en matkällare. Här bor du i en bra och stabil förening vilket avspeglas i den låga månadsavgiften där även kostnaden för bredband ingår. Föreningen erbjuder gott om parkeringsplatser, garage, en fin och välskött innergård med bl.a. lekplats och grillplats, övernattningslägenhet samt eget gym för föreningens medlemmar. I denna förening finns en härlig gemenskap och alla utrymmen är fint iordning. Här bor man med bra kommunikationsmöjligheter och centrumkärnan på promenadavstånd. Varmt Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Slåttervägen 131 , Kronogården, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Slåttervägen 131

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/3
3 361 kr/mån
6 705 kr/m²

Varmt välkomna till Slåttervägen 131 och denna rymliga och välplanerade 1:a om 44kvm. Här möts du av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Rakt till vänster finns ett stort och ljust vardagsrum med bra sovalkov, här finns det gott om plats för soffgrupp, möblemang och dubbelsäng. Vidare hittar du ett trevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, plats för matbord och utgången till den stora inglasade balkongen. Utöver detta finns ett rymligt och fräscht badrum med badkar och egen tvättmaskin. Ett prisvärt boende med ett bra läge då busshållplats finns precis utanför och det finns även bra promenad- och cykelvägar in till stan, resecentrum, mataffärer samt högskolan och gymnasieskolorna. Två parkeringsplatser (p-tillstånd) ingår i avgiften. Fin innergård med lekplats och gemensamma uteplatser. Varmt välkommen att anmäla Ert intresse för visning!

  • Balkong
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun, bild 2
Hörngatan 6B, Centralt, Trollhättans kommun, bild 3

Hörngatan 6B

Lägenhet
Centralt, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
3 084 kr/mån
22 037 kr/m²

Varmt välkomna till Hörngatan 6B och denna supermysiga 1a om 27kvm. En välplanerad lägenhet med sovalkov i vardagsrummet som gör det enkelt att möblera. Här finns gott om ljusinsläpp i form av stora fönster med utsikt över innergården som nyttjas flitigt utav nuvarande ägare, både för socialt umgänge och för att njuta av solens strålar. Köket totalrenoverades 2021 med ett toppmodernt kök från KVICK med maskinell utrustning som häll, fläkt, inbyggd ugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Utöver detta finns ett mysig badrum med dusch och en rymlig klädkammare för extra förvaring. Till lägenheten tillhör även ett vindsförråd och ett mindre källarförråd. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med endast en kort promenad till centrumkärnan, innovatum och de fina promenadstråk vid kanalen som finns precis runt hörnet. Samt fria parkeringsplatser längs gatorna. Ett stenkast bort finns mataffär och pizzeria. En lägenhet som måste upplevas på plats! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare på 0790-066000 för att boka en visning!

  • Premium

Visar alla 5