Ranunkelgränd 24

Tyresö kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
146 m²
Byggår
1986
Energiklass
E
Driftkostnad
39 000 kr/år

Kontakta mäklaren för att boka visning.

Välkommen till Ranunkelgränd 24, nu finns chansen att förvärva ett trevligt exemplar av de mycket populära husen i detta bullerby-liknande område.

Detta trevliga radhus erbjuder två rejäla uteplatser, trevligt renoverat kök, fyra väldisponerade sovrum i övre plan samt öppna och sociala ytor för hela stora familjen i entréplanet.
Baksidan är stor med altan under tak samt övrig markdel att nyttja för plantering eller liknande.
Omgivningen i gränslandet Bergfoten/Hanviken är utmärkt för barnfamiljen där flertalet skolor, lekplatser, gräsytor samt skogspartier finns att nyttja.
En kort promenad bort finns busshållplats med bla direktbussar till Stockholms innerstad såväl som Gullmarsplan. Inom gångavstånd når du även härliga naturstråk och mysiga Barnsjön.

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Garage tillhör och nås på sidan om huset.
- Fyra sovrum, två badrum samt tvättstuga.
- Stor altan på framsida och stor disponibel uteplats på baksida.
- Närhet till bra kommunikationer.
- Familjevänligt område med närhet till natur och bad.
- Två fantastiska uteplatser som följer solen under hela dagen.

Framsidan erbjuder stor altan under tak där man kan njuta av solen från sen förmiddag till kväll sommartid.
Väl inne i bostaden möts vi av en entré med goda möjligheter för avhängning. Direkt till vänster når vi det trevliga familjeköket.
Köket går i sobra nyanser med ljusa snickerier och stänkskydd i en matchande nyans. Köket är fullskaligt inrett maskinellt samt innehar bra förvaring genom lådor och skåp från golv till tak.
Här finns det gott om utrymme för den passionerade hemmakocken att ta ut svängarna oavsett om det är tisdagens makaroner och köttbullar eller trerätters på menyn. Rymd för matplats finns och genom dörr från köket nås tvättstugan.

Vidare öppnar bostaden upp sig med väl tilltagna sociala ytor där vardagsrum och matrum återfinns i öppen planlösning.
Vardagsrummet erbjuder rejäla ytor att nyttja tillsammans med familj och vänner av den stora skalan. Här finns det plats för stor loungegrupp såväl som en gigantisk matplats med tillhörande möblemang. Om önskemål finns går detta att dela av för att skapa ett femte sovrum.

Från rummet når man utgång till baksidans altan som i ett helt insynsskyddat läge bjuder fågelsång och lövverk som utsikt. Altanen belägen under tak gör att uteplatsen även kan nyttjas då vädergudarna inte vaknat på rätt humör.

I entréplanet finns även ett badrum med dusch, WC och spegel såväl som kommodskåp.

När vi tagit trappen upp till övre plan finner vi fyra rejäla sovrum belägna i varsin del av planet. Centrerat finns även det övre badrummet som innefattar badkar, WC, spegelskåp samt kommod.

Genom lucka i halldel når man den stora vinden som även många boende i området inrett som bostadsyta. Om man inte önskar göra det så erbjuds här enorma förvaringsmöjligheter.

OMGIVNINGEN
Omgivningen är utmärkt för barnfamiljen där flertalet skolor, lekplatser, gräsytor samt skogspartier finns att nyttja.
På bara några minuters promenadavstånd finns busshållplats med bla direktbussar till Stockholms innerstad såväl som Gullmarsplan.
Inom gångavstånd når du även härliga naturområden, idrott samt mysiga Barnsjön.

VÄLKOMMEN HEM

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Tim Sandberg

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Tim Sandberg, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-880 83 65