Viggholmsvägen 21

Vårberg, Stockholms kommun Se på karta

4 599 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Avgift
6 249 kr/mån
Pris/m²
38 008 kr/m²

- NYPRODUCERAT GAVELRADHUS -
Strax intill Vårbergstoppens gröna oas uppförs 36 radhus i bostadsrättsform. Här bor du mitt i naturen med närhet till allt du behöver i vardagen. Här kan familjen trivas i en fin miljö och njuta av ett rymligt och nyproducerat hem.

I Parklyckan är fokus lagt på ett hållbart och modernt boende. Radhusen är Svanenmärkta på utsidan och insidan med hänsyn till dig, miljön.
Med exteriör i harmonisk grågrön och beige färgskala smälter radhusen väl in i den omkringliggande naturen. Den röda tråden, inspirerad av naturen återkommer även interiört där stor vikt också ligger på det sociala med välplanerade och yteffektiva planlösningar för hela familjen. För den stora familjen finns 6 rum och kök. Entréplan erbjuder sociala ytor där familjen kan samlas både till vardags och fest. Här finns även utgång till den mysiga baksidan som angränsar mot grönska. Här finns plats att njuta att vara ute så barnen kan leka. Entréplan har även ett sovrum som kan användas efter behov såsom kontor eller gästrum. Fint badrum samt tvättstuga finns även här. Övre plan har fyra sovrum klädkammare samt familjebadrum.

Plats finns för två bilar på framsidan. Här finns även förråd samt plats för utemöbler

För mer info kontakta ansvarig mäklare 0701088071 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Kontakta mäklaren

Jimmy Rossetti

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Mäklare Jimmy Rossetti, Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
+46701088071