Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Tis 30 apr kl 17:45
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Harplingegränd 36

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 0/3
8 173 kr/mån
24 036 kr/m²

Välkommen till Harplingegränd 36 - ditt nya drömhem! Denna fräscha 3:a erbjuder en välkomnande atmosfär och välplanerade ytor som kommer att imponera på dig och din familj. När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall som ger gott om utrymme för jackor och skor. Till vänster om hallen finner du det nyrenoverade köket, som har blivit omsorgsfullt designat med moderna detaljer och bra förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt laga fantastiska måltider med den fullständiga uppsättningen av vitvaror, inklusive kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Steg förbi köket och du kommer in i det rymliga och ljusa vardagsrummet. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Här finns gott om utrymme för en stor soffgrupp, TV-möbel, matbord och allt annat möblemang du kan önska dig. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen där du kan njuta av härliga stunder med sällskap och koppla av under soliga dagar. Dessutom har bostaden en inglasad balkong, perfekt för att förlänga sommarkvällarna och skapa extra utrymme för avkoppling. Denna bostad erbjuder även två sovrum, båda med gott om plats för en dubbelsäng. Det ena sovrummet har till och med inbyggda garderober, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort och helkaklat, och har blivit stambytt för att säkerställa hög kvalitet. Här finner du en modern dusch, handfat, kommod och handdukstork. I anslutning till badrummet finns en separat toalett med WC, handfat och belyst spegelskåp. Området kring Harplingegränd erbjuder ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till grönska, bekvämligheter och kommunikationer. En kort promenad bort ligger Årstafältet, där du kan njuta av aktiviteter som driving range och rugby. Det finns också flera förskolor och skolor i närheten, vilket gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer. Inom Östberga finner du en närliggande Coop-butik och Stamparken, en populär park där du kan koppla av och njuta av naturen. Dessutom finns det en trevlig bageri på Stamgatan 2 samt andra bekvämligheter såsom en pizzeria, livsmedelsbutik och sushirestaurang. Tveka inte att låta detta drömhem glida dig ur händerna - kom förbi och upplev det själv! Kontakta mäklaren Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och för att boka en privat visning. Detta är en chans du inte vill missa. Välkommen till Harplingegränd 36!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Annandagsvägen 7, Liseberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Annandagsvägen 7

Lägenhet
Liseberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
2 295 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 560 kr/mån
67 500 kr/m²

Välkommen till drömbostaden på Annandagsvägen 7 - en magnifik vindsvåning i det charmiga Lisebergs villaområde! Denna härliga vindsvåning om 34 väldisponerade kvadratmeter är verkligen något utöver det vanliga. Så snart du kliver in genom dörren, omsluts du av en renoverad och inbjudande atmosfär. Här är varje detalj genomtänkt och noggrant planerad för att erbjuda dig den ultimata bostadsupplevelsen. Vid entrén möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för dina jackor och skor, och till vänster finner du ett sprillans nytt badrum med moderna bekvämligheter, inklusive wc, handfat med kommod, en stilfull dusch och ett uppfriskande takfönster. Här finns även en tvättmaskin för din bekvämlighet. Steg vidare in i bostaden och upptäck det genomtänkta köket. För dig som älskar att laga mat kommer detta kök vara en dröm som går i uppfyllelse, med dess smakfulla detaljer och smarta layout. Det stora vardagsrummet är centrum för trivsel och umgänge. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över grönskan och det pittoreska villaområdet utanför. Ljuset flödar in och skapar en inbjudande atmosfär. I ena änden av vardagsrummet finner du en mysig sovalkov, perfekt för en stor säng, nattduksbord och takfönster som släpper in ljus och stjärnklara nätter. Dessutom har du ett stort vindsförråd precis bredvid, vilket säkerställer att du har gott om plats för förvaring. Beläget på Annandagsvägen erbjuder denna bostad även utmärkta kommunikationer. Du har nära till bussar som tar dig till Gullmarsplan, Älvsjö C, Farsta och Liljeholmen, där du enkelt kan ansluta till T-bana, pendeltåg och tvärbana. Det tar bara 16 minuter att promenera till Älvsjö station, där du hittar pendeltåg och flera andra bussförbindelser. För bilburna resenärer är det enkelt att komma ut på de stora vägarna i söderort. Med cykel tar du dig till Södermalm på under 20 minuter och till city på under 30 minuter. Bara några minuters promenad från bostaden hittar du en mängd serviceinrättningar, inklusive mataffärer, frisörer, vårdcentral och apotek. Dessutom har området mycket att erbjuda för en aktiv livsstil, inklusive utegym, grönområden och fotbollsplaner. Älvsjö C erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive restauranger, mataffärer, postkontor, butiker, banker och blomsteraffärer - allt inom bekvämt räckhåll. Denna bostad är omgiven av vackra promenadstråk genom Sjumilaskogen och cykelvägar som tar dig genom de trevliga villaområdena i Liseberg och Örby Slotts omgivningar. Slottsparken och den nyrenoverade plaskdammen är höjdpunkter för avkoppling och rekreation. Denna renoverade vindsvåning är en unik möjlighet att bo i ett omtyckt område med utmärkta kommunikationer, närservice och en fantastisk bostad som imponerar på varje steg. Missa inte chansen att kalla detta ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och bokning av visning. Välkommen till ditt framtida paradis!

Sköllerstagatan 58, Bandhagen, Stockholms kommun

Sköllerstagatan 58

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
1 695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/6
2 558 kr/mån
56 500 kr/m²

Välkommen till din framtida oas på Sköllerstagatan 58! Här har du möjlighet att äga en smart planerad bostad som slår an tonen för bekvämt och modernt boende. Med byggår från 2018 kan du förvänta dig det senaste inom design och komfort. Denna ljusa etta är ett hem att trivas i och det är med stor glädje vi guidar dig genom fördelarna med detta boende. Ett smart och välplanerat hem: Med 30 kvadratmeter har detta hem utnyttjats på bästa sätt. Här finns ett rum och kök samt en mysig sovalkov. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv som ger en varm och inbjudande känsla. När du kliver in möts du av en öppen hall med generösa garderober, perfekt för att hålla ordning och reda. Det fräscha badrummet är helkaklat och har en dusch, wc, kommod, tvättmaskin och golvvärme - allt du behöver för att göra din vardag enklare. Uteplats att njuta av: En av de stora fördelarna med denna bostad är den mysiga balkongen. Den ligger i ett lugnt och soligt läge, perfekt för morgonkaffet eller avkopplande stunder med nära och kära. Här kan du njuta av solens strålar och friska luften. Lugnt och ljudisolerat: Denna bostad är inte bara ljus och fin, den är även väldigt ljudisolerad. Här kan du njuta av tystnad och avskildhet när du behöver det som mest. Området och föreningen: När du bor på Sköllerstagatan 58 har du naturen nära. Sjön Magelungen, en populär samlingsplats under sommaren, är bara en kort promenad bort. Området är skogigt, lummigt och kuperat med fina promenadstråk och vackra naturområden alldeles intill. Samtidigt har du bekvämligheten av närbelägna Rågsved, Högdalen och Hagsätra centrum, som erbjuder service såsom vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Utmärkta kommunikationer: För den som pendlar är det enkelt att ta sig till och från bostaden. Både busslinjer och tunnelbanestation finns inom gångavstånd, och precis utanför porten stannar buss 744 som tar dig till Huddinge och Högdalen. Detta är drömhemmet du inte vill missa. Här väntar din nya livsstil i en bostad som kombinerar komfort, närhet till natur, och smidiga kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem på Sköllerstagatan 58! Kontakta mäklaren för mer information och boka din privata visning idag på telefonnummer 072 986 13 43.

  • Balkong
  • Hiss
Rågsvedsvägen 91, Rågsved, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 91

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
2 350 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
5 823 kr/mån
32 192 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 2 350 000 ) Stig in i ett exklusivt boende på Rågsvedsvägen 91 och upplev livet på toppen av världen! Denna extraordinära trea på 73 kvm erbjuder inte bara generöst utrymme och komfort, utan även en hisnande utsikt som tar andan ur dig. Från första steget in genom dörren omfamnas du av en känsla av ljus och rymd. De stora fönstren ger dig en unik möjlighet att njuta av soluppgångar och solnedgångar från en helt ny vinkel. Vardagsrummet är en elegant och avkopplande plats att umgås på, med den imponerande utsikten som bakgrundsmusik till ditt dagliga liv. Denna pärla på Rågsvedsvägen ingår i bostadsrättsföreningen Bäverdalen 1, bildad 2019 genom en ombildning från hyresrätter. Föreningen präglas av vänlig atmosfär och välomhändertagna gemensamma utrymmen. Området runt fastigheten är omgivet av vacker natur, med sjön Magelungen som en pittoresk granne och Rågsveds naturreservat som en naturlig lekplats för äventyrliga själar. Förutom naturens omfamning erbjuder detta område bekvämlighetens hand i hand med stadens puls. Med närhet till sjukvård, apotek, post och dagligvarubutiker är din vardag smidigt organiserad. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer och tunnelbanestationer inom bekvämt gångavstånd, där buss 744 tar dig direkt till Huddinge och Högdalen. Så, om du letar efter en modern och rymlig bostad i harmonisk förening med naturen, samtidigt som du vill ha omedelbar tillgång till stadens bekvämligheter, är Rågsvedsvägen 91 det perfekta valet för dig och din familj! Varmt välkommen till ett hem där trivsel och naturnärhet går hand i hand. För mer information och för att boka en privatvisning, kontakta vår engagerade mäklare Andy Shabo på telefonnummer 072 986 13 43. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4