Mellangatan 2

Billesholm, Bjuv Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
155 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 224 m²
Byggår
1920

Nu finns möjligheten att förvärva ett helt nyrenoverat kedjehus om två plan samt källare. Huset har totalrenoverats under 2018-2019. Väl tilltaget med noga utvalda material från svenska leverantörer. Modernt inrett med stora rum och genomgående vita ytskikt. Huset bjuder på öppna ytor och gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna. 8 mm laminatgolv på bottenplan och en mörkare nyans på ovanvåningen. Ett av de äldsta husen i området.

Huset har två separata ingångar med automatisk utomhusbelysning. Utanför huvudentrén finns en uteplats med trätrall och blomlådor och plats för grill och utemöbler. På baksidan finns även en stenbelagd uteplats. Resten av trädgården har stor potential och består av gräsmatta, nyponbuskar och björnbärsbuskar.

I närområdet finns bland annat Ica nära, pizzeria, restaurang, förskola och bibliotek. På en dryg kilometers avstånd ligger vackra Söderåsens golfklubb. Från närliggande hållplats går bussar till Helsingborg på cirka 50 minuter. Billesholms tågstation planeras även öppna senast 2021.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB