Westmansgatan 10

Centralt - Väster, Halmstads kommun Se på karta

5 475 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
158 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
165 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
28 900 kr/år
Antal besök
2 808
Dagar på Hemnet
3

Bo i den bästa av två världar i Västra Förstaden!

Här erbjuds ett toppmodernt radhusboende precis i utkanten av citykärnan och med gångavstånd till Västra stranden och havet.

Här har ägarna lyckats skapa ett hem som andas kvalité, vilket den höga standarden vittnar om. I de lättskötta 158 + 57 kvadratmeter finner ni rymliga sociala ytor som gör det lätt att umgås med nära och kära.

Den inbjudande entrén är hjärtat i huset med direktkontakt till både vardagsrum, kök och det stora skjutpartiet som leder ut till innergården – den perfekta samlingsplatsen för fest och umgänge. Den ombonade innergården erbjuder ett 50 kvadratmeter stort trädäck med plats för att duka långbord och som också ger bra plats för solstolar och skön avkoppling. Och efter en vanlig dag på jobbet kan det vara skönt att pusta ut i kvällssolen på den väl tilltagna balkongen på andra våningen.

Huset passar utmärkt för familjen som är i behov av rum till alla barn och ett boende som ger tillgång till tre allrum. Det finns även badrum/wc på samtliga plan. Har ni bil parkeras den tryggt under carporten.

Den 55 kvadratmeter stora och fräscha källaren erbjuder bra förvaringsytor, hobbyrum samt nyrenoverat rum för tvätt och klädvård.

Välkomna att upptäcka alla de fördelar som finns med att bo på Westmansgatan. Du har all tänkbar dagligservice inpå knuten, barnen får gång- och cykelavstånd till skolor och fritidsaktiviteter både lek, bad och sport. Det är så det är att bo i Västra förstaden – nära, tryggt och smidigt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Halmstad

Kontakta mäklaren

Henrik Hansson

Bjurfors Halmstad
035-299 04 97

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.