Mäklare Henrik Hansson

Henrik Hansson

Om mig

Henrik har över 20 år i mäklaryrket och med den erfarenhet han besitter tillsammans med Bjurfors välrenommerade varumärke i ryggen, förvaltar han förtroendet att få hjälpa kunderna på bästa möjliga sätt. Att bygga en långvarig kundrelation och hitta den bästa lösningen för både köpare och säljare, är en självklarhet för Henrik. Med ett gediget kontaktnät i kombination med glädjen för yrket skapar Henrik de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rubinvägen 13, Vallås, Halmstads kommun

Rubinvägen 13

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
3 195 000 kr
171 + 42 m²
6 rum
756 m² tomt

Trendigt och mycket imponerande - Med dess utmärkta läge och skick kan vi verkligen rekommendera detta familjehus. Här har ägaren levt och vårdat fullt ut sedan byggåret. Är på 1 ½ plan och bra ljusflöden genomsyrar samtliga 171 kvm och är helt enkelt det perfekta boendet för den stora familjen. Likaså finns den två eldstäder i huset, rummen är rymliga och här har man tagit i lite extra för att få den optimala planlösningen. Kökets matplats är också värt att lyfta fram, en stor yta som ger bra plats för släkt vänner. Här når man också ut till uteplats och trädgård, har ett skönt och avkopplande eftermiddag och -kvällsläge. Rubinvägen 13 är placerat längst ner på återvändsgata gränsade till grönområde. Har ni bil? Då parkeras den i carporten eller på uppfarten som ger plats för två bilar. Vallås bjuder på lugn och ro i nära anslutning till Skedalaskog, travet och Sperlingsholm - Så här finns alltid naturen närvarande. Barnen få nära till sina kamrater, cykelavstånd till skolan och fotbollsklubben Snöstorp Nyhem. Ica Stormarknad är ett stor plus och placerat vid Vallås centrum och här finns också all tänkbar dagligvaruservice. Bra busskommunikation är också värt att nämna likaså närheten till centrala Halmstad eller till Hallarnas shoppingcenter. Så sammanfattningsvis, bor man sådär lite mellan centrala Halmstad, havet och landet men ändå väldigt privat och tryggt i ett villasamhälle.

Ranagårdsvägen 7, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 7

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
2 890 000 kr
76,1 m²
3 rum
vån 4/4
4 890 kr/mån
37 976 kr/m²

Enastående bostadsrätt, placerad högst upp i fastigheten. Här på våning 4 kommer ni känna lugnet och kan njuta av ett inbjudande läge mot sydväst vars sociala ytor gör det lätt att umgås med nära och kära. Pricken över i är bostadens vardagsrum med öppet i nock och placeringen mot den stora balkongen och det smakfulla och inredda köket. Planlösningen består av ytterligare två rum, har ett helkaklat och kombinerat tvätt och badrum. Separat klädkammare i anslutning till huvudsovrum. Bra förvaring i hallen och i den direkta anslutningen finns föreningens lägenhetsförråd. Föreningen erbjuder förutom en mycket trivsam utemiljö, barnvagnsförråd, övernattningsrum, styrelsrum och gemensam tvättstuga. Har ni bil parkeras den tryggt på den bestämda p-platsen där det också är förberett för installation av laddbox (På HSB:s fastigheter är solceller installerade på taken). Lägenheten var inflyttningsklar 2023 och upplevs såklart fortfarande som nyproducerad. Är på 76 kvadrat och i avgiften på 4 899 kr ingår värme, vatten, renhållning, fiber 500/500 och grundutbud TV. P-plats tillkommer för 200 kr/mån. El Hem ca.200 kr/mån (avtal via Brf). I lägenhetsförteckningen hos HSB är lägenheten typkodad som en 2:a eftersom det ena rummet på 8,4 kvadrat räknas som förråd pga. snedtaket - perfekta kontorsytan, gästrum alt. barnrum. Området är placerat nära till vacker natur, promenadstråk och fina cykelvägar och har den direkta närheten till kustremsan, Halmstad golfklubb, nya Ranagårdsskolan, förskola och utegym. Busshållplatsen som ligger i närheten tar oss smidigt till stadens centrala delar eller till Tylösand och sköna bad. Så varmt välkomna till denna moderna och välskötta lägenhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Margaretagatan 21, Halmstad - Centralt, Halmstads kommun

Margaretagatan 21

Villa
Halmstad - Centralt, Halmstads kommun
Bjurfors Halmstad
5 575 000 kr
250 + 65 m²
8 rum
702 m² tomt

3-4 hyreslägenheter + gårdsbyggnad med 3 nyrenoverade lokaler - Området runt Högskolan och Resecentrum är placerat i expansiva kvarter precis utanför stadskärnan. Här blandas bebyggelsen på ett bra sätt och som till största del består av vackra 20-30 talshus, nyproducerade och befintliga bostadsrätter, hyresrätter och studentbostäder. Förutom närheten till kommunikation och resecentrum som tar er smidigt till både Göteborg och Köpenhamn erbjuder området också Hotell med skybar och restaurang. Likaså finns mataffärer, aktivitetspark med bland annat utegym och vollyboll inom behagligt avstånd. Plus alla de studenter som förgyller området - En god blandning helt enkelt. Fastigheten är typkodad 220. Består av 2 byggnader varav det gula huset har 3-4 hyreslägenheter fördelat på 2 ½ plan med källare. Källarlägenheten är outhyrd och består av kök, helkaklat badrum och sovrum. Vattenburen golvvärme. I angränsande tegelbyggnad erbjuds 1 ½ plan med källare. Består av 3 nyrenoverade lokaler som bland annat erbjuder helkaklade badrum, kök i kontorsdelen. Övriga rum har förberett för pentry och vatten är framdraget. Vardera lokal är på ca. 25-30 kvm + inredd vind på ca. 30 kvm. Har separata ingångar, akustiktak, infälldbelysning och ny el (allt ledigt för ny köpare!). Uppvärmning i de båda husen är bergvärme respektive luft/luft värmepumpar. Hyresintäkt exklusive källare 20 800 kr/mån + 1 350/mån för extra avgift el (2022). 22 150 x 12 = 265 800 kr/år. Lokalerna är inte uthyrda eftersom ombyggnad nyligen är utförda. Föreslagen hyresnivå/rum cirka 4 000 - 5 000 kr/mån. Detaljplanen medger lokalyta. För bokning av visning eller frågor om bostäderna och området ring 035-188020 alt 0790-066633 // Henrik Hansson

  • Plus

Visar alla 3