Ladugårdsvägen 34

Ellagård, Täby kommun Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
176 m²
Biarea
6,5 m²
Tomtarea
522 m²
Byggår
1957
Energiklass
G
Driftkostnad
28 955 kr/år
Antal besök
5 071

Välkomna till detta hemtrevliga kedjehus om 182,5 kvm med insynsskyddat läge och genomgående öppna sociala ytor. Huset är uppdelat på två plan varav entréplan erbjuder ett kök med öppen planlösning till vardagsrummet vilket skapar en inbjudande atmosfär. På denna våning finner ni även ett rymligt allrum med en mysig öppen spis och 3,8 meters takhöjd i nock samt glasade dörrar som tar er ut till baksidan. Här finns även ett sovrum med plats för säng och garderob och ett badrum/tvättrum.

På övre plan finns tre sovrum, en klädkammare och ett badrum. Badrummet på detta plan går att göra större (se alternativ planlösning). Fastigheten erbjuder även ett stort förråd och två trevliga uteplatser i trädäck. Tomt på 522 kvm med plats för odlingar och barnlek.

Här bor ni i familjevänliga Ellagård med närhet till det mesta. Bekvämt gångavstånd till goda kommunikationer genom buss 614 som enkelt tar er vidare till Täby Centrum där ni med Roslagsbanan tar er in till Stockholm City på ca 20 minuter. Även nära till vackra naturområden, härliga promenadstråk och motionsslingor, förskolor och skolor, matbutiker samt Täby Centrum med dess utbud.

Varmt välkomna till Ladugårdsvägen 34!

Läs mer hos mäklaren
Jägholm Norrortsmäklarna

Kontakta mäklaren

John Jägholm

Jägholm Norrortsmäklarna
Mäklare John Jägholm, Jägholm Norrortsmäklarna
+46708-732 501