Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora Askens väg 14, Gribbylund, Täby kommun
  • Borttagen före visning
Stora Askens väg 14, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Stora Askens väg 14, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Stora Askens väg 14

Villa
Gribbylund, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
9 650 000 kr
127 + 127 m²
7 rum
826 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Norrvägen 12, Viggbyholm, Täby kommun
  • Imorgon kl 17:00
Norrvägen 12, Viggbyholm, Täby kommun, bild 2
Norrvägen 12, Viggbyholm, Täby kommun, bild 3

Norrvägen 12

Villa
Viggbyholm, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
10 495 000 kr
142 + 82 m²
7 rum
865 m² tomt

Drömboendet i Viggbyholm: 1,5-plans villa med källare och sjöglimt! Välkommen till ditt nya drömhem i idylliska Viggbyholm! Denna vackra 1,5-plans villa med källare är en fröjd för den som söker det där lilla extra. Här erbjuds du sjöglimt mot Rönningesjön - njut av den rogivande utsikten från ditt eget hem, en perfekt plats för både vardag och fest. En välplanerad trädgård där du har massor med frukt och bär såsom äpplen, plommon, björnbär, krusbär röda och svarta vinbär och som pricken över i finns här fina stensättningar och murar som skapar en oas för avkoppling och sociala tillställningar. Tre välplanerade plan ger dig och din familj rikligt med utrymme för gemenskap och egentid. Villan ligger på en hörntomt som erbjuder både privatliv och bekvämligheten av ett eget förråd/garage. Med stora fönster och en öppen planlösning flödar ljuset in och skapar en inbjudande atmosfär. Källarplan med egen ingång: Idealiskt för tonåringar eller som extra bostadsyta, komplett med egen ingång för integritet och oberoende. Här har du även lyxen av både en mat och en vinkällare. Villan ligger ett stenkast från Rönningesjön med dess fina löp- och promenadspår för den aktiva familjen. Lugna gator, närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer gör detta till en perfekt plats för familjelivet. På promenadavstånd har du nya Täby Simhall med gym samt Täby Park med flertalet restauranger och butiker. Vill du ha ännu större utbud med allt du kan önska har du närhet till Täby Centrum ett av Sveriges störta köpcentrum med över 200 butiker. Denna villa är mer än bara ett hus; det är en plats där livet kan blomstra. Här kan du skapa ett hem fyllt med kärlek, skratt och oförglömliga minnen. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt nya hem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Tingsvägen 17, Ensta, Täby kommun
  • Idag kl 17:30
Tingsvägen 17, Ensta, Täby kommun, bild 2
Tingsvägen 17, Ensta, Täby kommun, bild 3

Tingsvägen 17

Villa
Ensta, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
8 395 000 kr
124 + 120 m²
5 rum
1 840 m² tomt

Välkommen till Tingsvägen 17 – en pärla med potential! Denna charmiga 1-plans villa med källare, uppförd 1948 och tillbyggd 1965, erbjuder en generös totalyta på 248 kvm. Med en rymlig tomt på 1840 kvm, finns här en eventuell möjlighet att avstycka och skapa ytterligare värde, minsta tomtstorlek enligt detaljplan per fastighet är 800 kvm. Trevligt kök med mindre matplatsdel som flyter samman med matsalen/allrummet, där dubbeldörrar öppnar upp mot en skyddad altan under tak – den ideala platsen för avkoppling och umgänge. Stort vardagsrum med parkettgolv och rejält med ljusinsläpp från tre väderstreck med utgång till uteplatsen mot SV. Här finns plats för både soffgrupp och matplats eller varför inte en flygel? Öppen spis som även är möjlig att elda i från utsidan. Två väl tilltagna sovrum kompletteras av en stor inre hall som med enkelhet kan omvandlas till ytterligare ett sovrum. Ett klassiskt äldre badrum med badkar. Källaren rymmer praktiska utrymmen som ett badrum, pannrum, hobbyrum och förråd och ett rymligt garage med förrådsdel. Huset är i ett genomgående äldre skick och därav behov av renovering. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett hem som speglar din personliga stil. Området är känt för sitt lugna och trivsamma läge, med närhet till Roslagsbanan för enkel pendling. Naturen är aldrig långt borta, med Stolpaskogen och Ensta krogs motionsgård inom räckhåll för den som uppskattar friluftsliv och motion. Kommunikationer med buss och inte långt till Roslagsbanan. Missar inte chansen att förvärva denna fastighet med oändliga möjligheter – ett hem där livets goda stunder kan avnjutas till fullo!

  • Premium
Räfsvägen 16, Sjökarby, Österåkers kommun
Räfsvägen 16, Sjökarby, Österåkers kommun, bild 2
Räfsvägen 16, Sjökarby, Österåkers kommun, bild 3

Räfsvägen 16

Villa
Sjökarby, Österåkers kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 995 000 kr
110 m²
6 rum
646 m² tomt

Drömmer du om boende i hjärtat av Sjökarby? Välkommen till Räfsvägen 16, en 1,5-plans villa som erbjuder mer än bara ett hem - det är en livsstil. Denna villa, full av potential, väntar på att du ska sätta din personliga prägel på den. Med 3-4 rymliga sovrum och 2 badrum, är detta hemmet perfekt för både den växande familjen och den som älskar att bjuda hem gäster. Utöver detta, erbjuder en praktisk carport skydd för din bil året om, medan ett generöst förråd ger gott om plats för förvaring. Beläget i det eftertraktade området Sjökarby, är du bara en kort promenad från såväl vackra naturområden som utmärkta kommunikationer. Oavsett om du är naturälskare eller pendlare, har du allt du behöver inom räckhåll. Räfsvägen 16 är inte bara en adress – det är början på ditt nya kapitel. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt drömhem!

  • Premium
Ekbacksvägen 20, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun
Ekbacksvägen 20, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 2
Ekbacksvägen 20, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 3

Ekbacksvägen 20

Villa
Garns Ekskogen, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
65 m²
4 rum
2 360 m² tomt

Upptäck lugnet och charmen vid det arkitektritade huset på Ekbacksvägen 20, Garns-Ekskogen – ett naturnära hem som erbjuder en unik kombination av komfort och skönhet. Detta charmiga hus bjuder inte bara på en mysig bastustuga utan även en förtrollande sjöglimt och närhet till den idylliska Långsjön. Med tre välplanerade sovrum och ett generöst vardagsrum som badar i ljus från fönster i två väderstreck, är detta hemmet där familj och vänner samlas. Den öppna spisen blir en naturlig mittpunkt under kyliga kvällar, medan den soliga altanen i söderläge inbjuder till avkopplande stunder i solens värme. Njut av naturen med en kort promenad till den gemensamma badplatsen – en perfekt plats för sommarens alla dagar. Ekbacksvägen 20 är mer än bara ett hus; det är en plats där minnen skapas och livets små ögonblick kan uppskattas till fullo. Välkommen hem!

  • Premium
Södervägen 34, 4tr, Viggbygärdet / Viggbyholm, Täby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:30

Södervägen 34, 4tr

Lägenhet
Viggbygärdet / Viggbyholm, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 195 000 kr
47 m²
1 rum
vån 4/6
3 225 kr/mån
46 702 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Södervägen 34! Drömmer du om ett hem som kombinerar stil och funktion? Då är denna ljusa och välplanerade 1,5:a på fjärde våningen i Brf Viggbygärdet i Täby det perfekta valet för dig. Med en fransk balkong som bjuder på en härlig utsikt och ett mindre sovrum som utstrålar mysighet, är detta en bostad som genast känns som hemma. Denna stilrena och fräscha lägenhet gör att du kan flytta in utan att behöva tänka på renoveringar på flera år. Och med ett stambyte planerat till oktober 2025, kan du vara säker på att ditt nya hem kommer att vara i toppskick för framtiden. Dessutom finns en garageplats som går att överta om man så önskar. Förvaring är ingen fråga tack vare en rymlig klädkammare som ger gott om plats för alla dina saker. Belägen i det eftertraktade området Täby, är du bara en kort promenad från lokala bekvämligheter, grönområden och utmärkta transportförbindelser. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka en visning! Brf Viggbygärdet – där livet blir lite bättre och enklare.

  • Plus
  • Hiss
Torsvägen 4A, Täby Kyrkby, Täby kommun
Torsvägen 4A, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Torsvägen 4A, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Torsvägen 4A

Tomt
Täby Kyrkby, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
5 295 000 kr
839 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en tomt i hjärtat av Täby Kyrkby. Nu finns tillfälle att bygga ditt drömhus vid lugn gata nära Täby kyrka. Tomten på 839 kvm ligger inbäddad av grönska i ett uppväxt villaområde med äldre bebyggelse. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll på lummig och trivsam tomt. Bygg ett hus som passar din egen smak och stil eller ta inspiration från de charmiga villorna som finns i grannskapet. Barnvänligt område med närhet till Vallentunasjön och dess vackra natur och fina promenadvägar. Affär, skolor och bra kommunikationer med Roslagsbanan och flertalet bussar finns på bekvämt gångavstånd. Byggrätten tillåter upp till 20% byggnadsarea av tomtens storlek. Utöver huvudbyggnad får garagebyggnad eller uthus uppföras. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp tillkommer. Välkomna att åka förbi tomten och uppleva området på plats. Kontakta ansvarig mäklare om ni har några frågor!

  • Premium

Visar alla 7