Funäsdalen 6:43

Härjedalen Karta & restider

TomtTomt

En vacker tomt på nästan 7 000 kvm innebär stora möjligheter att själv skapa exakt det där drömboendet i fjällvärlden som lockar. Här, strax utanför Funäsdalens by, finns en generös tomt på en sluttning med möjlighet till en fantastisk naturupplevelse och utsikt över äng och skog. Man bor fritt och med en känsla av att vara ett med naturen. Samtidigt är det bekvämt och tryggt att ha nära till allt. Till byns all service, kommunikationer och till olika aktiviteter såsom längdåkning, skoterspår, vandring, cykling och mycket annat.

Att själv få planera, skissa, vara med om byggprocessen steg för steg och därefter inreda är en dröm för många. Antingen väljer man bland det stora utbudet av färdiga fritidshus av alla storlekar och stilar. Eller så kanske det lockar att själv få vara "arkitekt" och göra ett första utkast. Oavsett vilket, så blir det garanterat familjens favoritplats under lång tid framåt.

Tomtens storlek kan skapa fler idéer och planer. Här kan bo året om eller bygga ett fritidshus. Man kan eventuellt ha gästhus, bastu eller kanske garage. En annan tanke kan vara att stycka av, varför inte för ett generationsboende? Fortfarande ger det stora tomter med privat känsla.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Okänd / information saknas
Tomtarea
6 949 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Funäsdalen 6:43 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
650 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 688
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 144 dagar sedan, den 27 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips