Dalsvägen 28 B

Hölö - Johanneslund, Södertälje Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 280 m²

Välkommen till en helt underbar Bullerbyidyll som är belägen i ett privat och skyddat område innanför Dalsvägen, nära till Hölö centrum!

Bygg ert drömhus med valfri husleverantör eller i lösvirke på denna fastighet på 3280 m², belägen utanför detaljplanerat område. Positivt förhandsbesked finns och behöver bara förnyas. Tomten ligger i sydväst med sol från morgon till kväll och sluttar upp mot berget, vilket möjliggör byggnation av både enplans-, tvåplans- eller souterränghus.

Detta natursköna läge har ett behagligt avstånd till grannarna. Barnen kan röra sig fritt utan oro för biltrafik och på tomten växer vackra lövträd, granar och tallar. Tomten är plan och övergår i skogsmark som bjuder in till lek, bärplockning och svampletande. Till både sjön Aspen och till Långsjön är det gångavstånd.

I området finns både fritids- och åretruntbostäder. Här får inte fler tomter styckas, vilket utgör en trygghet vad beträffar kommande bebyggelse. Hölö centrum med affär, restaurang och F-9-skola, ligger på bekvämt avstånd och nås på några minuter med bil. Skolskjuts finns för de som behöver och den lokala idrottsföreningen är för både stora och små. Fiber kommer att bli tillgängligt i området inom kort.

Det går direktbussar till pendeltåg i Södertälje hamn. Stockholm nås på endast 40 minuter med bil och till Södertälje är det 15 minuter.

Det går bra att åka ut själva och titta, men öppna visningar kommer också att ordnas. Kontakta säljaren för mer information: Ingela 070-771 30 34.

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB