Oskars Lycka 8

Låssby, Göteborg Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
818 m²

Varmt välkomna till denna trevliga tomt i Låssby, Torslanda! Tomten är en bergstomt och har ett högt läge med utsikt över nejden. Här finns chansen att bygga ditt eget hem för familjen. En ovärderlig investering i framtiden. Kom ut på landet med alla de värden som finns med natur och djur inpå knuten. För barnen finns dagis på gångavstånd och skolbuss för de andra barnen. För de äldre barnen eller dig själv så tar du cykeln eller går upp till bussen och du är i stan på 20 minuter. Att skolorna på Västra Hisingen har bland de bästa betygen i Göteborg säger en del om kvaliteten med att bo här.

Oskars Lycka är ett nybyggt litet trevligt villaområde med natursköna omgivningar och fina strövområden. Fågellivet är rikt och älg och rådjur strövar omkring på ängarna och i skogen. Flera hästgårdar ligger runt om området. Här ute i väster är det nära till hav och salta bad.

Amhult är nog det senaste centrum som byggts i Göteborg. Här växer servicen, butikerna och restaurangerna fram år från år. Här finner du allt från stora Maxi, byggvaruhus och frisörer till ett flertal läkarstationer och BVC. Västra Hisingens stadsdelsförvaltning. För fritiden sörjer flera föreningar med sitt utbud. Närmast är väl Zenith med motionsspår och fotboll för alla åldrar. Kolla gärna på www.ikzenith.se. Scouter både till lands och havs sätter prägel på avkomman.

Volvo är den i särklass största arbetsgivaren här och till Volvo Cars fabrik är det 10 minter med cykel. Logistik och hamn är annars andra stora arbetsplatser.

Vad för slags hus kan jag bygga? Området ligger utom plan vilket betyder att det inte finns några direkta regler för vad man får bygga. De flesta hus i området är 1,5-plans hus. Denna tomten är ganska stor jämfört med andra så här kan också ett bekvämt 1-planshus passa bra men det är Du som bestämmer. Alla husfabrikanter och enskilda byggare har svensk standard som regel. Däremot kan det skilja mycket i utförande och inredningsnivå. Bäst är att besöka

Det viktigaste är att Du och din familj tycker om vår lilla idyll. Åk ut och titta på tomten. Den är väl markerad och behöver ingen särskild visning. Gå omkring och känn in atmosfären. Besök lekplatsen. Ta en promenad på den lilla gångvägen som heter Morgans Stig. Den leder upp till bussen på Kongahällavägen. Då passerar man den stora Låssby Förskolan. Men tänk på de som redan bor där och kör lugnt på våran gata.

Du får gärna kontakta oss för frågor av vilken sort som helst. [email protected] eller 031-411030 www.oskarslycka.se

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB