Doktorsvägen 8

Farsta, Huddinge Karta & restider

1 950 000 kr
TomtTomt

Nu finns chans att förvärva en fantastisk bergstomt i högt läge. Här har du sol från morgon till kväll de dagar den väljer att visa sig, oavsett årstid! På tomten står idag en vinterbonad sommarstuga, med eftersatt underhåll, med 2 sovrum, pentry och storstuga. Här finns alla möjligheter att vistas och övernatta under tiden du planerar ditt framtida boende. På tomten finner du även en liten gäststuga/snickarbod och utedass/bod. Egen borrad brunn för vatten samt en allmän vattenpump vid tomtgränsen. Husen säljes i befintligt skick med inventarier. Tomten är belägen i barnvänliga och natursköna Vidja, med närhet till såväl badplats som goda kommunikationer till köpcentrum och Stockholm city. Här bor man endast 20 minuter från Stockholm City med bil och 10 minuter från Farsta Centrum. Det gamla sommarstugeområdet är under detaljplanering och etapp 1 är redan klar medans etapp 2 planeras starta år 2020. Fastigheten tillhör Vidja etapp 2C och planeras starta 2022.

Enligt plankarta för etapp 2 får huvudbyggnad i två våningar ha en största byggnadsarea på 100 m2 och en huvudbyggnad i ett plan ha en största byggnadsarea om 150 m2. För komplementbyggnader är den största sammanlagda byggnadsarean 40 m2 och dessa får endast byggas i en våning. Finns det ett befintligt fritidshus på fastigheten får den istället räknas som komplementbyggnad om den överensstämmer med de gamla byggnadsplanernas bestämmelser, det vill säga har en byggnadsarea på högst 55 m2. Högsta sammanlagda tillåtna byggnadsarea på fastigheten är 200 m2. Huvudbyggnader ska placeras minst 6 meter från gata och 4 meter från annan fastighetsgräns. Lika så ska komplementbyggnader placeras 6 meter från gatan men kan uppföras 1 meter från annan fastighetsgräns.
Högsta byggnadshöjden på huvudbyggnaden är 6,5 meter och nockhöjden är 8,5 meter. För komplementbyggnaden är högsta byggnadshöjden 3,0 meter och högsta nockhöjd 4,0 meter.

För mer info se Huddinge kommuns hemsida: https://www.huddinge.se/vidja

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
2 194 m² tomt
Antal rum
3 rum
Räkna på lån och försäkringar
  • Söndag 3 jun kl 12:30-13:15 Spara
    Öppen visning, men anmäl dig gärna!
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Doktorsvägen 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 950 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

1 261
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 5 dagar sedan, den 17 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips