Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högmoravägen 44K, Högmora, Huddinge kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Högmoravägen 44K, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Högmoravägen 44K, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Högmoravägen 44K

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 500 000 kr
25 + 13 m²
1 rum
2 389 kr/mån
60 000 kr/m²

Välkommen till denna studiovilla i Högmora, där varje detalj har noggrant utvalts för att skapa en inbjudande atmosfär. Med smakfulla materialval och färgpaletter som smälter samman med naturen runt omkring, erbjuder denna bostad ett lugn och en stilfullhet. Det generösa ljusinsläppet och den imponerande takhöjden ger bostaden en känsla av rymd. På entréplanet har man ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora panoramafönstren med skjutdörrsparti som öppnar upp mot den privata uteplatsen och trädgården. Studiohuset är en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Omgivningen är lika fantastisk som bostaden själv. Med naturen runt hörnet och många vackra promenadstråk att utforska, är detta ett paradis för naturälskaren. För hästintresserade finns även en ridskola i närheten där man kan njuta av ridturer i det vackra landskapet. Samtidigt är närheten till stadslivet och bekvämligheterna ett stort plus. Med närhet till både stan och Södertörns Högskola är detta ett perfekt boende för den som vill ha både natur och stadsliv inom bekvämt avstånd. Dessutom erbjuder området goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i både närområdet och till Stockholm city. Sammanfattningsvis är detta studiohus i Högmora en dröm för den som söker en harmonisk och stilfull livsstil i en fantastisk naturmiljö, samtidigt som man har närhet till stadens puls och bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta extraordinära hem!

  • Premium
  • Uteplats
Österängsvägen 15C, Gladö, Huddinge kommun
Österängsvägen 15C, Gladö, Huddinge kommun, bild 2
Österängsvägen 15C, Gladö, Huddinge kommun, bild 3

Österängsvägen 15C

Lägenhet
Gladö, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 495 000 kr
132 m²
6 rum
5 395 kr/mån
34 053 kr/m²

- Naturnära - Nybyggt - Uteplats - Gräsmatta - Välplanerad Välkommen till denna nyuppförd bostad där föreningen har god ekonomi och lågt belånad sett till att det är en nybildad förening. Bostaden genomsyras av påkostade materialval och en tilltalande skandinavisk design och är beläget i vackra och naturnära Gladö Kvarn där du har Kvarnsjön som granne. Här har inget lämnats åt slupen och man har tänkt på det mesta så som genomgående golvvärme på båda planen. En bostad som passar hela familjen, stora som små. På entréplanet så hittar vi en stor öppen planlösning med ett kök där hemma kocken verkligen kan leva ut. I anslutning till köket finner vi allrummet som är kombinerat matrums del med plats för en stor matgrupp och ett vardagsrum där hela familjen kan samlas. Från allrummet tar man sig till den trädäckade uteplatsen som har plats för matgrupper och lounge ytor. Precis intill entrén som har goda förvaringsmöjligheter har du tvättstugan som är perfekt belägen för att kasta in de leriga byxorna efter en heldag med barnen i den underbara kringliggande naturen. Övervåningen är av en mer privat karaktär där våningen disponeras av 3 sovrum som är rymliga med bra förvaring. Vi finner även ett allrum på övre plan som passar utmärkt att nyttja som familjens vardagsrum. I badrummet har man tänkt på alla detaljer med allt från badkar till Kommod och spegel från Haven med infälld belysning i badrumsspegeln. Det extra rummet är perfekt för dig som önskar ett hemmakontor eller ett gästrum. Området erbjuder ett naturnära boende som till största delen är bebott av barnfamiljen som uppskattar det lantliga livet men som samtidigt har närheten till Huddinge C och allmänna kommunikationer. Ute i Gladö Kvarn kan man lätt hålla sig aktiv med allt som Gladö Kvarn har att erbjuda. Allt ifrån att bada i Kvarnsjön, till att spela paddel eller en trevlig ridtur på ridskolan. Välkommen till ett underbart hem. OBS! Bilderna i annonsen är tagna i en visningsbostad som är likvärdig och har samma utförande som försäljnings bostaden.

  • Premium
  • Uteplats
Temperavägen 5A, Fullersta, Huddinge kommun
Temperavägen 5A, Fullersta, Huddinge kommun, bild 2
Temperavägen 5A, Fullersta, Huddinge kommun, bild 3

Temperavägen 5A

Lägenhet
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
25 + 14 m²
1 rum
2 319 kr/mån
71 800 kr/m²

Ett kvadratsmart boende med egen uteplats och trädgård – för det lilla hushållet. På entréplan finns badrum med kombimaskin, allrum med kök, braskamin och stort glasparti mot uteplatsen. Stegen tar dig upp till sovloftet ovanför entrén, där du kan blicka ut över omgivningen via glaspartiet och ett mindre fönster i nivå med loftet. Husen i kvarteret Vistabergshöjden har en ljus och luftig karaktär med stora fönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här kan du njuta av en strålande tillvaro – på din soliga altan. Här bor du med närheten till buss kommunikationer och promenadstråk. Med det korta avståndet till Huddinge centrum så har du ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, affärer, förskolor och skolor. I Huddinge centrum tar du enkelt pendeltåget in till city som tar 16 minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun, bild 2
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun, bild 3

Österängsvägen

Lägenhet
Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 995 000 kr
24 + 24 m²
2 rum
2 695 kr/mån
83 125 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda minivilla, ett boende som sträcker sig över 48 kvadratmeter och är omgivet av en naturskön miljö. Med en modern design och högkvalitativa materialval erbjuder detta hus en ljus och smakfull tillvaro. Här kan du verkligen uppleva det lugna och avslappnade lantlivet samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll i Huddinge centrum. Med en kort pendeltågsresa från Huddinge C kan du snabbt nå Stockholms city, vilket gör denna plats till det perfekta valet för den som vill ha både stadsliv och närhet till naturen. Boendet sträcker sig över två våningar. På entréplanet möts du av ett stilrent kök som badar i naturligt ljus från stora fönster. Här finns gott om plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar. Under sommarmånaderna kan du njuta av en kopp kaffe på uteplatsen som vetter mot den lugna skogen eller anordna grillkvällar med familj och vänner. Badrummet är elegant med högkvalitativa materialval, helkaklade väggar och ett klinkergolv som ger en känsla av lyx. Nedervåningen är av en mer privat karaktär och rymmer sovrummet. Denna bostad är en dröm för den som söker en modern, ljus och naturnära tillvaro med närhet till alla bekvämligheter. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska minivilla. Välkommen hem till Österängsvägen 20A (OBS! Bilderna i annonsen är fotad i visningshuset som är ett likvärdigt hus, notera att skillnader kan förekomma)

  • Premium
Lillängsvägen 5A, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Lillängsvägen 5A, Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 2
Lillängsvägen 5A, Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 3

Lillängsvägen 5A

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
9 000 000 kr
216 m²
7 rum

ACCEPTERAT PRIS! Nu är den här, en modern och ljus lösvirkesbyggd villa perfekt för familjen tack vare en genomtänkt planlösning. Den här arkitektritade villan stod klar 2022, utformad med två plan och bär upp en helt egen standard som skapar både en lyxig och harmonisk känsla. Den här villan bär på många små detaljer, exempelvis styrs delvis belysningen via ”Plejd”. Entréplanet är utformat med stora sociala ytor med ett öppet kök, matplats och vardagsrum med eldstad. Golvet på entréplanet är flytspacklat golv som ej är känsligt för vatten som ger en rustik känsla, vill man finns det massor av möjligheter till hur du vill ha det . Här finns även ett stort sovrum/gästrum, badrum med fina material och en groventré med tvättstuga. Det öppna utrymmet har stora fönster för ljusinsläpp men som också ger utsikt över Kvarnsjön. Samma utsikt ses från den stora altanen med ett större swimspa samt ett orangeri, en fantastisk plats för grill och middagar. Övervåningen har en egen anda av lugn och en mer privat karaktär, här finns fyra sovrum i varsitt hörn med stora fönster och utsikt över antingen den lugna skogen eller sjön. Det finns även ett allrum med balkong mot sjön, samt ett stort badrum med bastu. Väggarna på övervåningen är inte bärande, vilket skapar många möjligheter för att anpassa planlösningen vidare och det vackra golvet är av EK parkett. Utsidan av villan bär en fasad som är sioox behandlad, en miljövänlig metod som ändrar karaktär genom åren och går mot de silvriga tonerna. Tomten är mycket välplanerad med barnvänlig gräsmatta samt utrymme för att bygga både garage och attefallshus - för den som vill. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Gläntstigen 7

Villa
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
172 m²
7 rum
1 002 m² tomt

Rymlig en-plans villa om hela 172 kvm med mycket inbjudande och generösa sociala ytor för umgänge med vänner och familj. Välkomnande entré som direkt bjuder på en fin vy in i vardagsrummet och ut mot naturen på baksidan. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. Det luftiga vardagsrummet hänger ihop med köket och bildar en öppen, social yta perfekt för stora sällskap och långbord. Köks-ö passar utmärkt för frukostkaffet eller för helgens buffé. Köket går i vitt med bra förvarings och arbetsytor. Vitvaror från Electrolux och spishäll Induction. I anslutning till köket finns en väl tilltagen tvättstuga med separat groventré. Utrustat med tvättmaskin och tumlare, städskåp, husets frånluftvärmepump och plats för extra förvaring. Detta ett ett stort vinkelhus där den ena vingen utgör en mer privat del med hela fem sovrum och två badrum. Ett master bedroom med generös walk-in-closet. Ytterligare ett stort sovrum som kanske blir det hemmakontor du alltid behövt och drömt om. Dessutom finner vi tre barnrum som samlas kring det anslutande allrummet som även har utgång till den stora altanen med eftermiddags och kvällssol. Det här är Älvsbyhus största modell av en-plans hus. Perfekt för den stora familjen eller för dig som behöver plats för ett hemmakontor. Allt samlat i ett luftigt plan med fina ljusinsläpp och flera utgångar till trädgård och trädäck. Naturnära och lugnt beläget i populära Högmora. Huset är byggt 2023 på helt plan tomt med fin utemiljö mot naturen och ett stort trädäck med eftermiddags och kvällssol. Här finns gott om plats för både matbord, solstolar och loungegrupp. Plana gräsytor bjuder in till lek och spel och odling för dig som vill ha ett par odlingslådor. Ett perfekt hus som dig som bara vill flytta in utan att tänka på dyra renoveringar. Här bor du lugnt och bekymmersfritt många år framöver. Ett hus för dig som vill ha nytt, slippa springa i trappor och vill ha stora ytor med många sovrum. På huset baksida kan man njuta av soliga grillkvällar och en gräsmatta som bjuder in till lek och bus. Då huset är nytt har man 0 kr i fastighetsskatt i 15 år från 2024. Området präglas av ett trevligt grannskap med många barnfamiljer och har ett naturnära läge. Här har man nära till Ågesta friluftsområde, en vacker plats för avkoppling med möjlighet till bad, golf, ridning och mycket mer. Huddinge C, med sitt utbud av shopping och service, nås på endast 8-9 minuter med bil eller med buss 742 på cirka 15 minuter. Farsta Strand, med sin vackra strandpromenad och kommunikationsmöjligheter, kan nås på 11 minuter med buss.

  • Premium
Välkommen till BRF Gladö Sjöutsikten - Ditt drömhem nära staden i naturen!, null, Huddinge kommun
  • 3 lediga bostäder

Välkommen till BRF Gladö Sjöutsikten - Ditt drömhem nära staden i naturen!

Radhus
Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
fr. 1 495 000 kr
25-134 m²
1-6 rum
2 529 kr/mån

ENDAST 7 PARHUS KVAR! Här utformas inte bara ett bostadsområde, utan en sann livsstil. Ett lugnt och familjevänligt område där stadspulsen möter naturens frid - allt inom räckhåll. BRF Gladö Sjöutsikten är för alla - växande familjer, singlar, sambos, särbos och de som vill ha generationsboenden. Arkitekturen är tidlös och stilren, med fasader i trä och jordnära färger som smälter in vackert i omgivningarna. Stora fönster suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus och du kan njuta av strålande sol i trädgården, på altanen eller takterrassen och ta ett svalkande dopp i Kvarnsjön som är en badrocks promenad bort. Här har man kombinera kvalitet med atmosfär. I köket finner du eleganta bekvämligheter som integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, stänkskydd och bänkskiva i högkvalitativt kvartskomposit. Badrummen är smakfullt klädda med väggskivor som ger en stilren och sober känsla. De svarta detaljerna ger en kontrastrik karaktär. Varje hus är utrustat med en rymlig trädäckad altan, perfekt för frukostar eller grillfester för hela familjen och vänner. 2-planshusen har dessutom en egen takterrass redo för ett spabad som tillval för avkopplande stunder i vardagen och festliga tillställningar på helgen. Uppe på takterrassen bland fåglar och trädtoppar så kan du eventuellt skymta Kvarnsjön. Det är dags att förverkliga din dröm om ett hem där stadsliv möter naturidyll. Välkommen till Sjöutsikten, där ditt nya liv tar sin början.

  • Nybyggnadsprojekt
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 12

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 790 000 kr
85 m²
3 rum
2 480 m² tomt

Här har inget lämnas åt slumpen, allt är topp renoverat med högkvalitativa material och med många genomtänka detaljer som bör upplevas på plats. Det här är ett energieffektivt, färdigrenoverat och fräscht året runt boende i Vidja med härliga terrasser och stor tomt. Ett jättefint besiktningsprotokoll finns att ta del av under dokument. Tomten sträcker sig upp på berget bakom och är till stor del lättskött naturtomt, samtidigt har man mysig gårdskänsla mellan huset och gästhuset med gräsmatta. Terrasserna på entrésidan erbjuder en fin vy över himmel och nejden och har fint solläge från morgon till em sedan kan man följa solen längs terrassen på långsidan av huset. På bara 20 min från Södermalm bor kam man bara flytta in här och börja njuta av detta fina hem, med Ågesta Golfbana endast 2,5 km bort och fin badplats med både strand och brygga knappt 900m bort och även naturreservat att enkelt nyttja i närområdet. Huset erbjuder ett rymligt kök med matplats som rymmer även stora sällskap, fin ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt glasdörrar som öppnar upp terrassen för ytterligare umgänges ytor. I delvis öppen planlösning, ett litet etage ner finns ett ljust vardagsrum med fönsterpartier mot terrass och himmel. De sociala ytorna är väldigt tilltalande med en fint avvägd känsla mellan moderna krav och hantverk i snickeridetaljerna. Gömd kabeldragning för tv, plejdsystem, dimbara spotlights m för att nämna några detaljer. Huset har genomgående högklassigt ekgolv utan onödiga trösklar och fint målade väggar. Två sovrum finns idag, bägge med bra förvaring. En rymlig hall med klinkers i grått och bra plats för förvaring. Badrummet är otroligt snyggt med hotellkänsla, inrett med med fristående hörnbadkar, duschhörna, påkostad bastu i fin Asp och tvättmaskin. Utemiljön erbjuder en plan, ljus miljö runt huset och terrasser i högt läge med genomtänktbelysning och fin vy över området och himmel. Det här är en rofylld och avkopplande miljö att bo i, här kan man njuta av fågelkvittret och lugnet men ändå ha närheten till Farsta C med ett brett butiksutbud och shopping. På nedre delen vid gatan finns ytterligare en gräsmatta och en välbyggd carport i generös storlek om 40 kvm. Huset har extra tjocka, välisolerade ytterväggar ( 22 cm) Tillsammans med det vattenburna värmesystemet är detta ett energieffektivt hus med B i klassificeringen. På fastigheten finns också ett isolerat och renoverat gästhus på 12,5 kvm. Det nya vattenburna värmesystemet är dimensionerat för att också klara av en utbyggnad av huset. Fastigheten hör till etapp 2B i Vidja. Vidare diskussion kan tas om att säljaren anlägger en grusväg upp från gatan mot terrassen på höger sida av huset från gatan sett. Ett rofyllt, naturnära och ostört boende med stora tomter på gatan och allmänning bakom som granne. Här har man endast ett grannhus. Farsta C & Farsta Strand når du med buss 833 eller bil. Ca 10 min med bil eller ca 20 min restid med buss. Ågesta friluftsområde med mycket trevliga golfbanor, fint ridstall, utegym, restaurang och rekreationsområden ligger endast 2,5 km bort. Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och lämna ert intresse så ni inte missar den här möjligheten att köpa ett helt inflyttningsklart hus i Vidja.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Grönfinksvägen 29, Vidja, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Grönfinksvägen 29, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 29, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 29

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 795 000 kr
51 + 32 m²
4 rum
2 044 m² tomt

Rymligt hus i populära Vidja nu till salu även kallad Villa Gläntan! Entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin och utgång till altaner i olika sollägen. Två sovrum där ena idag används som kontor. En trappa ner finns en inredd källarvåning med sovrum, tvättstuga och badrum. På husets baksida finns en stor altan i söderläge helt utan insyn, perfekt för mysiga grillkvällar. Vidja är ett lugnt och tyst fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. I och med detta finns möjlighet för dig som vill bygga en permanent villa i framtiden. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Längst Vidjavägen pågår just nu detta arbete och beräknas vara klart 2027. https://www.huddinge.se/vidja (detaljplanen är bifogad) Kostnader som tillkommer i och med utbyggnaden: -Gatukostnadsersättning med ett takbelopp på 208 500 kr enligt Huddinge kommun. Denna kommer att debiteras när hela Vidja är klart ca 2028 -Anslutning till kommunalt vatten och avlopp, ev. dagvatten. För mer information, ring Stockholm Vatten 08-522 120 00. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Myrstuguvägen 235, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 235

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 100 000 kr
72,5 m²
2.5 rum
vån -1/4
5 829 kr/mån
28 966 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS*** Varmt välkommen till Myrstugubergets finaste lägenhet, Här bor man i ett renoverat, ljust och välplanerat bostadsrätt med en fantastiskt balkong i ett väldigt trevligt läge med sjöutsikt. Lägenheten disponeras av en välkomnande hall, ett total renoverat badrum kombinerat med en lyxig tvättstuga, ett renoverat kök, två sovrum, en härlig matplats samt ett stort vardagsrum. Bostadens härliga terrass nås genom vardagsrummet, även terrassen har genomgått en totalrenovering. Hela lägenheten kännetecknas av lyx och modernitet, här kommer du som ny bostadsrättsägare inte ha behov av att renovera något dem kommande 10-15 åren. Myrstuguberget är ett familjevänligt område med många lekkamrater till barnen, god grannsämja och ett flertal aktiviteter för de boende. Fotbollsplan, boulebana, lekplats och bastu är bara några exempel. Dagis och skola alldeles i närheten. Området har goda kommunikationer med buss till Huddinge C och Skärholmen samt Masmo t-bana på promenadavstånd. Med bil når man snabbt Kungens Kurva med Ikea, mataffärer, butiker, bio och nöjen. Åt andra hållet finns kulturhus med restaurang, bibliotek och konsthall. Bostaden ligger väldigt trevligt till, centralt men samtidigt omgivet av vacker natur. På andra sidan Glömstavägen finns Gömmarens naturreservat med promenadstigar till sjön Gömmaren och dess härliga badklippor. I närområdet ligger även populära Flottsbro som erbjuder eramotions och promenadleder och en större badplats om sommaren med servering, kanotuthyrning och bangolf hos Flottsbro värdhus samt uthyrning för utförsåkning och skridskoåkning under vintertid. Säljaren berättar "Här bor man bra - bostaden: Den här området är en av den bästa vi har bott i! Det är grönt och fint samt lugn område med massa små-barnsfamiljer. Nära till Mälaren som man även har utsikt över genom terrassen. Det finns förskola samt grundskola som är väldigt nära samt T-banestationen Masmo där du har möjlighet att ta tunnelbanan samt bussen. Det finns massor promenadstråk samt så finns det möjlighet att två festlokaler, som boende i föreningen har man även tillgång till bastu, jacuzzi samt gästrum och självklart flera tvättstugor. Masmo är väldigt nära till Huddinge sjukhus, Skärholmen , Kungens kurva, Botkyrka och Södertälje. Här kan man bo utan bil eftersom att det ligger väldigt centralt till och nära till allt"

  • Balkong
  • Hiss
Hedenhösvägen 84, Solgård, Huddinge kommun

Hedenhösvägen 84

Radhus
Solgård, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 795 000 kr
156,9 m²
6 rum
10 978 kr/mån
24 187 kr/m²

Belägen på en lugn och barnvänlig återvändsgata finns detta välplanerade parhus. Parhuset är fördelat på tre plan det även är möjligt att avdela bostaden för att bo på de övre två planen med ett nedre plan som separat uthyrningsdel eller generationsboende. På framsidan vid entrén finns en stor altan i bra och soligt läge. Invändigt möts man av en stor och luftig hall öppet mot köket med en matplats för ca 10 personer. På detta plan finns även ett renoverat badrum samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong. En trappa upp finns fyra bra sovrum och ytterligare ett badrum. På det nedre planet finns idag ett sovrum med utgång till balkong samt en förrådsdel som är förberedd för att omvandla till ett badrum för den som vill. Här bor du i ett lugnt område med närhet till förskola, fina naturområden med motionsspår och Huddinge Centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Mycket ingår i avgiften, bland annat en carport plats.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Apelvägen 19B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Apelvägen 19B

Villa
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 750 000 kr
141 m²
7 rum
854 m² tomt

På lugn återvändsgata med gångavstånd till Huddinge centrum finns detta hus med pool, uthyrningsdel och stora sällskapsytor nu till salu. Total yta om ca 185kvm. Entréplan 120kvm, övervåning 40kvm och uthyrningsdel 25kvm. Här ingår det mesta, allt från hemmabiosystemet på övervåningen till ljudanläggningen till TV:n i vardagsrummet. Det här är ett hus skapat för härligt umgänge med vänner och familj och erbjuder samtidigt tre privata sovrum i markplan, ett mer privat sovrum alternativt allrum med badrum och walk-in-closet på övre plan, stort badrum, separat toalett, rymligt kök, matplats, vardagsrum samt en uthyrningsdel som även kan passa tonåringen som vill ha eget bo. Det övre sovrummet/allrummet har takhöjd upp i nock om ca 3m och extra takfönster som skapar ljus och rymd. Planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats är luftig och generös och delas av med ett stilrent glasparti och den svävande trappan till övervåningen. Altandörr leder ut till det generösa trädäcket som delvis ligger under tak. I taket finns en ljusanläggning som kan varieras efter önskemål, allt styrs via app. Här finns även pool och spa-bad att njuta av. Entréplan med tre möjliga sovrum, kök med vitvaror i rostfritt utförande, vinkyl och side-by-side kyl/frys, Stilren och smart förvaring i stort infällt vitrinskåp med belysning. Anslutande matplats och vardagsrum med ljudanläggning med dolda dragningar. Mycket stort badrum med dubbla handfat, wc, sminkspegel, stor dusch bakom kupad glasvägg samt tvättmaskin. Hall med förvaring, gott om plats för ytterkläder, separat wc och utgång till den stora altanen med sol hela dagen. En trappa upp ligger det stora sovrummet / allrummet med takhöjd upp till nock, eget badrum, walk-in-closet och hemmabiosystem. Trädäckad uteplats med pool och spa-bad samt gräsyta vid husets ena kortsida samt boulbana på baksidan. Med egen ingång och egen uteplats finns en nyrenoverad uthyrningsdel, perfekt extra inkomst, generationsboende eller första bostaden för tonåringen som vill flytta hemifrån. Här finns kök/vardagsrum i öppen planlösning, badrum med egen tvättmaskin och sovalkov med inbyggd garderob. Bostaden ligger i ett utmärkt läge med ca 900 m till Pendeltågstationen och 7-8 minuters promenad till Huddinge C. Här finns ett varierat utbud av butiker, restauranger, gym service mm. Med pendeltåget tar det endast ca 17 minuter till Stockholm City. Här finns även motorvägsbuss till St Eriksplan och bussar mot tex Högdalen, Farsta, Fruängen mm På gångavstånd finns flertalet förskolor och skolor. Man har även tillgång till sjön Trehörningen ca 1 km bort med fina promenadstråk och skridskoåkning vintertid då isen ofta plogas. För joggingturen har man elljusspår i Solgårdsskogen ca 600 m bort, här kan man även ta sig vidare ut i naturreservatet med fin svampskog, ängar, Sörmlandsleden mm för en längre utflykt. På kort gångavstånd finns det populära Huddingebageriet Spröd mm- Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

  • Plus
  • Uteplats
Sågstuvägen 33, Huddinge, Huddinge kommun

Sågstuvägen 33

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
4 496 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna stora tvåa i attraktiva och expansiva kvarter. Den låga avgiften gör denna lägenhet mycket prisvärd. Lägenheten tillhör en mycket välskött HSB-förening med god ekonomi, låg skuldsättning och flertalet föreningslokaler såsom bastu och gym. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i fint sydväst-läge, kök med matplats, stort sovrum, klädkammare samt ett badrum. Lummig och fin innergård med direkt anslutning till grillplats och naturområde. Här bor du lugnt, barnvänligt och otrafikerat med närhet till bland annat idrottsanläggningar, fina grönområden och bra kommunikationer. Naturen ligger precis runt hörnet. Pendeltågsstation, förskola, skola, universitetsområde och stor mataffär finns på promenadavstånd. I föreningen är de flesta större renoveringarna genomförda såsom relining (stambyte), portar och portsystem, dräneringsarbeten, byten av element och fasader. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Här finns också nya ICA Maxi som precis byggts vid pendeltågsstationen. Säljaren berättar "Här bor man bra - Bostaden: En charmig, ljus och rymlig 2:a från 60-talet som är gavellägenhet där solen lyser under hela dagen. Hela lägenheten är nymålad i vitt vilket gör den ännu ljusare. Utsikten mot sovrumemt och vardagsrummet är enormt vacker för det ligger en underbar fin skog på baksidan. Lägenheten ligger precis vid Flemingsberg naturreservat samt visättra sportcenter. Det finns många promenad och joggningsspår och fina grillplatser. Stora ICA Maxi, Lidl samt visättra center ligger väldigt nära där man kan handla det mesta. Köket är stort, ny laminat golv, ny spis samt köksfläkt har installerats precis. Den är väldigt rymlig och har plats för matbord och gott om plats att laga mat. Vardagsrummet är mysig och det går att bygga ett till rum där. I anslutning till vardagsrummet finns en fin renoverad och inglasad balkong. Det finns bra med förvaringsmöjligheter och en stor kapprum där vi har installerat hyllor för kläder och skor. Här kan man komma närmare naturen och samtidigt bo 20 min från Stockholm central med tåget. Man få bo stort, ljust och mysigt." Säljaren berättar "Här bor man bra - Området: Det bästa med omgivningen är Naturreservatet med en vacker skog, fina djur och dessutom otroligt lugn. Det finns bra förbindelse till Stockholm central samt nära till stora och bra matbutiker. Vill man träna så finns det Fitness24 samt andra gym i närheten." Säljaren berättar "Här bor man bra - Området: Alla årstider är underbara här då vi bor så nära skogen och det är alltid barn som leker utanför och andra människor som är ute och promenerar." Genomförda renoveringar: 2017 - Nytt WC, handfat & spegelkommod 2024 - Ny spis & fläkt Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Buntmakarvägen 78, Utsälje, Huddinge kommun

Buntmakarvägen 78

Radhus
Utsälje, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 290 000 kr
112 + 35 m²
7 rum
171 m² tomt

Friköpt radhus. Välplanerat radhus i två plan om totalt ca 147 kvm. Beläget i lugna och barnvänliga Utsälje. Entréplan har genomgått en omfattande omdisponering och renovering. Ljusa väggar och nya innerdörrar från 2023. Här finns två ljusa och trivsamma sovrum med gott om plats, båda med parkettgolv. Ett stilrent helkaklat badrum renoverat 2021 med dusch, vägghängd toalett, klinker med golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Modernt och rymligt kök renoverat och omdisponerat 2018 med köksö och infälld spishäll samt fläkt. Gott om förvaring samt arbetsyta. Italienskt kök med högblanka vita luckor, svarta bänkskivor i komposit-sten och vitvaror från Electrolux. Öppen planlösning mot vardagsrum skapar en fin yta för umgänge. Här ligger ett nytt enhetligt parkettgolv i hela planet. Utgång till stor balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen. På balkongen finns plats för utemöbler och grill där man kan avnjuta både kaffe till frukost och grillning till middagen. Den öppna planlösningar ger gott om plats för socialt umgänge med familj och vänner. På nedre plan finns ett stort allrum med plats för tex tv eller lekyta för de yngre barnen. Innanför allrummet finns plats för hemmakontor eller som idag, ett eget hemmagym. Separat tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, tumlare, extra kyl, extra frys samt plats för förvaring. Rymligt helkaklat badrum med wc och dusch. Klädkammare under trappan. Här finns två rymliga sovrum varav det ena har utgång till inglasat uterum och trädgård med plan gräsyta. Här finns gott om plats för utemöbler och lek och spel i eftermiddags- / kvällssolen. På samfälligheten finns en lekpark med gungor, klätterställning och bandyplan samt garage i länga och p-platser. I garaget finns elladdare installerad för dig som har el-bil. Med det här utmärkta läget har man ett förenklat familjeliv med kort avstånd till mycket. Nära till förskolor bl a (Grottan, Jensen förskola, Gräshoppan förskola) samt Utsäljeskolan som är nyrenoverad och erbjuder klasser F-9 (350 m), bussar både till Huddinge C, Stuvsta och Fruängen och Gömmarens naturreservat med badsjö och härliga badklippor ( 10 min på cykel). På Källbrinks IP (ca 1 km) erbjuds bl a friidrott, tennis, fotboll, utegym och orientering, ett praktiskt avstånd för idrottsfamiljen. Långsjön ligger även det på gångavstånd med fina promenadstråk, badplatser, utegym, lekpark och skridskoåkning vintertid. Denna bostad erbjuder allt du behöver och mer. Missa inte detta tillfälle att äga ett radhus som kombinerar bekvämlighet med stil. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan nu.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Mossvägen 27, Fullersta, Huddinge kommun

Mossvägen 27

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 995 000 kr
100 + 39 m²
5 rum
226 m² tomt

Välkommen till en charmig radhusidyll på Mossvägen 27, beläget inom 10 minuter gångavstånd till Huddinge C. Med sitt centrala läge och närheten till kommunikationer blir detta hem den perfekta platsen för den aktiva familjen som vill ha både stadsliv och natur inom räckhåll. Här möts du av ett barnvänligt område och gott om utrymme för egen lek och gemenskap på tomten om 226 kvadratmeter. Den gröna omgivningen ger en känsla av lugn och ro samtidigt som du har närhet till förskolor, skolor och grönområden för härliga promenader. Detta radhus erbjuder 100 kvadratmeter (+39 biarea) fördelat på 5rok. Renoveringsbehovet ger dig en perfekt möjlighet att förvärva ditt drömhem och sätta din personliga prägel på varje rum utan att spräcka budget. Att bo på Mossvägen innebär också ett bekvämt pendlaravstånd till Stockholm tack vare närheten till väl fungerande kommunikationer. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har hela storstadens puls inom räckhåll. Det rekommenderas att du läser besiktningsprotokollet innan du kontaktar mäklaren för vidare frågor, du finner protokollet under "dokument" i annonsen. Missa inte chansen att förvärva detta radhus med fantastisk potential! Välkommen till Mossvägen 27! Kontakta ansvarig mäklare för mer info om bostaden. Peter Rosén Sjöberg Reg. Fastighetsmäklare 070 811 83 82

  • Balkong
  • Uteplats
Roddarvägen 59, Snättringe, Huddinge kommun

Roddarvägen 59

Radhus
Snättringe, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 890 000 kr
117 + 20 m²
5 rum
151 m² tomt

Friköpt gavelradhus med stor flexibilitet. Välskött hörnradhus som erbjuder totalt 137 kvadratmeter, komplett med två uteplatser och en trädgård som bjuder in till avkoppling och lek. Bostaden är både hemtrevlig och välplanerad med generösa förvaringsutrymmen och en flexibel planlösning som ger möjligheten till extra sovrum eller till och med en separat uthyrningsdel. Den trevliga planlösningen välkomnar er med ett ljust kök och en rymlig matplats på entréplanet, följt av ett vardagsrum och ett badrum. En trappa ner finns två sovrum där ett av sovrummen har utgång till den stora altanen på baksidan. Det finns även ett badrum med tvättmaskin på denna våning samt en klädkammare för extra förvaring. På övervåningen möts ni av ännu ett sovrum och ett stort allrum, som enkelt kan anpassas till ett extra sovrum om så önskas eller göra om hela övervåningen till en uthyrningsdel med ett pentry och badrum (se alternativ planlösning). Området präglas av sin barnvänliga atmosfär och närhet till både kommunikationer och utbildningsmöjligheter. Här finns allt för en aktiv familj, med närhet till lekplatser, skolor och förskolor. Bostaden ingår i en samfällighet där både garage, fiber via Telenor och basutbud för TV ingår. En närliggande matbutik ligger bara en kort promenad bort, vilket gör vardagsinköp till en enkel rutin. I närheten finner du Långsjöns bad, lekpark och café bara en kort cykeltur bort. För de aktiva finns möjlighet till skridskoåkning på vintern och utomhusträning på elljusspåret vid Källbrink. Skolorna i närområdet, såsom Utsäljeskolan F–9, Källbrinksskolan F–9 och Snättringeskolan F–6, samt förskolorna Grottan, Gräshoppan, Källbrink, Fölet och Skogsvaktartorpet, erbjuder en trygg och stimulerande miljö för barnens utveckling. Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt boende som passar både den större och mindre familjen, med sin trivsamma atmosfär och sina bekvämligheter för en harmonisk vardag.

  • Balkong
  • Uteplats
Visättra Backe 11B, Visättra, Huddinge kommun

Visättra Backe 11B

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 475 kr/mån
35 643 kr/m²

Om du drömmer om en lägenhet där du inte behöver göra något annat än att flytta in är det här helt rättbostad för dig. De stora ytorna gör bostaden imponerande rymlig. Lägenheten erbjuder en boyta om 70 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök samt en otrolig terrass i ett fantastiskt solläge! Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum, klädkammare och två sovrum. I det öppna och mysiga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och mycket dagsljus. Köket är stort och öppet med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och vita skåpluckor. I det stora och smakfulla badrummet finns toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort och har rymliga garderober samt plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och mysig terrass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Terrassen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela dagen (!) och plats för matbord och stolar. Framför terrassen är en stor äng som ger fri utsikt över det gröna!

  • Plus
  • Uteplats
Varvsvägen 11, Vårby, Huddinge kommun

Varvsvägen 11

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 225 kr/mån
45 571 kr/m²

Ljus och välplanerad 1,5:a om 35 kvm med centralt läge. Lägenheten är modernt inredd med ljust målade väggar, ekparkett golv och fönsterbänkar i kalksten. Köken kommer från Marbodal och vitvarorna från Electrolux. Helkaklade badrum med dusch, kombinerad tvätt- och torktumlare. Brf Solhagaparken är belägen ett stenkast från Masmo t-banestation och några minuter från naturområden och brygga i Albysjön. Shopping och nöjen hittar du en kort bilfärd bort i Kungens Kurva och Heron City. I närheten finns också fina promenadvägar i skogen till bland annat badsjön Gömmaren. Husen har en modern arkitektur med puts och träfasader. Här finns stora gräsmattor, lekplatser och paviljonger för umgänge. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Balkong
  • Hiss
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 31

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 495 000 kr
62 m²
3 rum
1 913 m² tomt

Rymligt hus i populära Vidja i högt läge utan insyn med rymliga ytor och fina utemiljöer. Entré med rymlig hall, stort vardagsrum med öppen spis, ljust kök, två sovrum varav det ena med bra takhöjd och öppet upp till nock och badrum med tvättpelare. Stor härlig altan med fin eftermiddagssol perfekt för mysiga grillkvällar. På tomten finns även ett garage och verktygsbod. Vidja är ett lugnt och tyst fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. I och med detta finns möjlighet för dig som vill bygga en permanent villa i framtiden. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Längst Vidjavägen pågår just nu detta arbete och beräknas vara klart 2027. Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. Se mer i bifoga detaljplan. Kostnader som tillkommer i och med utbyggnaden: -Gatukostnadsersättning med ett takbelopp på 208 500 kr enligt Huddinge kommun. Denna kommer att debiteras när hela Vidja är klart ca 2027 -Anslutning till kommunalt vatten och avlopp, ev. dagvatten. För mer information, ring Stockholm Vatten 08-522 120 00. Välkommen på visning

  • Premium
Småbrukets Backe 14, Huddinge, Huddinge kommun

Småbrukets Backe 14

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
2 843 kr/mån
36 273 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Med ett ostört läge på Småbrukets backe erbjuds nu denna tvåa i Brf Brygghuset. Detta är en perfekt planerad, topprustad och rymlig lägenhet om 55 kvadratmeter med öppen planlösning och stora sällskapsytor. Ett boende i absolut toppskick som inte lämnar något att önska! Inom endast 10 minuters promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Pressbyrån, Burger King och Espresso House. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl, sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP(konstgräs), som även används som isbana under vintern. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och ett utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen. Säljaren berättar "Här bor man bra Småbrukets backe 14 - Området" - Det allra bästa med området enligt mig är att man har naturen precis utanför dörren. En kort promenad tar en direkt till Flemingsbergsskogens naturreservat där det finns både upplysta elljusspår och mysiga skogsslingor. Ett annat stort plus är att det går snabbt och smidigt att ta sig in till stan. Vill man promenera till Flemingsbergs station tar det ca 10 min, annars går det två bussar precis utanför porten som båda stanna vid stationen. I övrigt så är det ett mycket trevligt område som jag har trivts väldigt bra i de 4 år som jag har ägt lägenheten på. Säljaren berättar "Här bor man bra Småbrukets backe 16 - Årstiderna" - Som person som älskar färger så har både höstarna och vårarna varit otroliga att få uppleva såhär nära naturen. Flemingsbergsskogen är fantastiskt vacker på hösten när lövträden ändrar färg, men precis lika vacker på våren när ängarna blommar. Är man en friluftsmänniska så ska man defintivt ge sig ut i skogen här på sensommaren/hösten. Man behöver inte gå långt för att hitta svampar och blåbär.

  • Balkong
  • Hiss
Värnstigen 36, Segeltorp, Huddinge kommun

Värnstigen 36

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 650 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/4
2 918 kr/mån
45 833 kr/m²

På första våningen i huset finns denna ljusa och välplanerade lägenhet i populära Segeltorp. Lägenheten ligger i ett eftertraktat, lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata belägen i blandad bebyggelse. Här bor ni på en väldisponerad planlösning och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Lägenhetens balkong ligger i soligt läge. På innergården finns grill- och lekplats. Här bor ni naturnära med närhet till skola och förskola, kommunikationer och all slags handel både i Kungens Kurva och Skärholmen Centrum. Här erbjuds ni omedelbar inflytt om det önskas. Säljaren berättar "Här bor man bra - Bostaden: Lägenheten är fräsch och lagom för 1-2 personer. Mycket bra område nära till allt men ändå inte för nära stadsmiljön. Man får känsla att man bor på toppen av Kungens Kurva och mycket nära till Skärholmen. Området är lugnt och tryggt samt väldigt blandat med hus, radhus och höghus. Nära till både natur men också Ikea, Kungens Kurva samt Skärholmen." Säljaren berättar "Här bor man bra - Årstiderna: På somrarna kan man sitta i vår lilla park och grilla samt se barnen leka."

  • Balkong
  • Hiss
Geodesivägen 9 C, Högmora, Huddinge kommun

Geodesivägen 9 C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 150 000 kr
117 m²
5 rum
5 295 kr/mån
44 017 kr/m²

Mycket trivsamt parhus i familjevänlig och trivsam miljö! Endast ca 150 m till buss mot pendeltåg eller tunnelbana i Farsta eller pendeltåg i Stuvsta. Huset sträcker sig över två plan samt tomt med gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Bostaden är nyuppförd och håller genomgående hög standard med noggrant utvalda materialval. Enstavigt ekparkettgolv. Stilrena kökssnickerier med stenbänkskiva. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Separat tvättstuga med tvättmaskin och tumlare från Siemens. Kaklade badrum med klinkergolv och behaglig golvvärme via frånluftvärmepump. Redan vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder vidare till tvätt- och teknikutrymme, badrum samt det rymliga köket med anslutande vardagsrum. Köket har en smart köksö och öppen planlösning som skapar en naturlig övergång till matplatsen och vardagsrummet, vilket ger en luftig och social atmosfär. Altan och trädgård nås både från vardagsrum och från kök. På övre plan finns fyra väl planerade sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen. Samtliga sovrum har fransk balkong och extra generös takhöjd - mycket luftigt och skönt! I övre plan finns även ett badrum med badkar. Kakel, klinker och skön golvvärme. Utanför huset på altanen finns möjlighet till avkoppling och grillfester. Altanen övergår till en gräsyta, vilket skapar en trevlig och funktionell utemiljö för både vuxna och barn. Här finns ett separat trädgårdsförråd och gräsmattan sträcker sig även längs hela sidan på huset. Dessutom ingår två parkeringsplatser för de boende. En perfekt och lättskött bostad för småbarnsfamiljen eller för dig som har hund då det enkelt går att skapa en inhägnad utomhusmiljö. Bostadsrättsföreningen Högmorahöjden är belägen i det populära området Högmora, i Huddinge Kommun. Här har man ca 150 meter till bussen som på ca 10 minuter tar dig till Farsta Strand där man når både tunnelbanenätet och pendeltåg. Farsta Centrum erbjuder också ett mycket stort och varierat utbud av butiker, service, caféer, torghandel och restauranger. Vill man hellre åka till Stuvsta eller Huddinge Centrum för att nå pendeltågen går det också bra. Högmora är ett naturskönt område med närhet till sjön Trehörningen. I närområdet finns även bekvämligheter såsom en stor Coop. Förskolor och skolor för barnens utbildning samt 3 st stall för hästälskare på alla nivåer. På cykelavstånd finns även populära Ågesta golfklubb samt Ågesta friluftsområde med utegym och jogging-/skidspår. Man når enkelt även Farsta Gård med badplats från både strand och brygga, café och lunchservering. Detta gör området till en komplett och attraktiv plats att bo på, där man har både natur och service inom bekvämt avstånd. Det nybyggda parhuset erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet, trivsamhet och närhet till natursköna omgivningar. Det är en drömbostad för en familj som söker ett harmoniskt och familjevänligt boende. Anmäl ditt intresse redan idag.

  • Uteplats
Kansligränd 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Kansligränd 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/5
3 017 kr/mån
44 796 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fräscha 2:a med öppen planlösning mellan köket med plats för stort matbord och vardagsrummet för större sällskap. Det stora sovrummet ger plats åt en stor dubbelsäng där det även finns en inbyggd garderob med mycket förvaring. Här får man även plats med en spjälsäng om det skulle behövas. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Fina spotlight i hall för mysigare känsla. Helkaklat badrum med dusch och fin kommod. i badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har hiss och är väldigt handikappvänligt. Huset är Svanenmärkta med höga krav på hållbarhet, långsiktighet och energi för att skapa en långsiktigt bra boendemiljö! Perfekt läge nära matbutik, idrottshallar, skolor, förskola och kommunikationer. Internet och basutbud kabel-tv ingår i avgiften liksom eget separat förråd på innergården. Parkering Föreningen har tillgång till ca 79 parkeringsplatser, 10st av dessa har laddstolpar, för uthyrning till medlemmarna till en kostnad av 400 kr i månaden. Av dessa är sex tilldelade förskolan i lokaldelen. Utöver detta finns besöksparkeringar på gatan. I övrigt finns gatuparkering tillgänglig. Gemensamma utrymmen Flertal cykelförråd och barnvagnsförråd. Miljöstuga utanför på 20. Lägenhetsförråd till varje lägenhet ute i småhusen på innergården. Gemensam gård / uteplats, grill, bänkar och pingisbord

  • Balkong
  • Hiss
Österängsvägen, null, Huddinge kommun
Österängsvägen, null, Huddinge kommun, bild 2
Österängsvägen, null, Huddinge kommun, bild 3

Österängsvägen

Lägenhet
Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 350 000 kr
134 m²
6 rum
5 570 kr/mån
39 925 kr/m²

ENDAST 7 PARHUS KVAR! Välkommen till detta parhus som med en harmonisk öppen planlösning förenar vardagsrum, matplats och kök. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönstren skapar en känsla av rymd och förenar insidan med den vackra utomhusmiljön, som smidigt kan öppnas upp och skapar en sömlös övergång mot den träbeklädda altanen, som sträcker sig längs hela husets fasad och smyger sig in i trädgården. På entréplanet finns även en väl tilltagen tvättstuga samt en separat toalett och dusch, vilket är en praktisk och funktionell detalj som underlättar vardagen. Den övre våningen av mer privat karaktär, stoltserar med fyra omsorgsfullt utformade sovrum, ett badrum som strålar av ljus och ett luftigt allrum. Vidare tar ytterligare en trappa dig till takterrassen. Här breder ett generöst trädäck ut sig, erbjuder gott om plats för mysiga sittgrupper och sköna solstolar. Här kan du lägga till en bubbelpool som tillval för att skapa din egen oas av avkoppling och njutning. Parhuset är byggt med stommar från Derome som både är svanenmärkta och energieffektiva. Detta bidrar till ett hållbart boendeliv, både för miljön och plånboken. Välkommen hem till en bostad utöver det vanliga. OBS - bilderna är från likvärdiga bostäder i ett annat projekt.

  • Premium
  • Nyproduktion
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 495 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 0
2 321 kr/mån
51 552 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på 29 kvadratmeter! Här finner du ett öppet och ljust utrymme som kombinerar vardagsrum och kök på ett stilfullt sätt. Lägenheten är perfekt som första boende eller för den som studerar, med en smart planlösning som inkluderar ett rymligt sovområde som kan avdelas för extra integritet. Lägenheten har en låg månadsavgift som inkluderar kabel-tv och internet. Här bor du precis intill Kvarnbergsplan med idrotts- och simhall, busstorget, livsmedelsbutiker, pizzerior och matcaféer inom räckhåll. Bara en kort promenad på 10 minuter eller en snabb 2-minuters bussresa tar dig till Huddinge Centrum, där du har tillgång till alla tänkbara bekvämligheter och pendeltågsförbindelser som tar dig till Stockholm city på ca 15 minuter. Ett bättre läge är svårt att hitta! För studenter är närheten till Södertörns högskola oslagbar, bara 5-6 minuters resväg. Med sitt bekväma läge och smarta utrymme är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla sitt hem. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 31