Mäklare Sabina Klingsell

Sabina Klingsell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Finslipargränd 8, Huddinge, Huddinge kommun

Finslipargränd 8

Lägenhet
Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
4 032 kr/mån
47 900 kr/m²

Ett väldigt fint hem i nyskick med ett trevlig gavelläge som ger extra fönster i vardagsrum och fönster i två väderstreck. Balkongen ligger också trevligt med endast en granne. Här är det enkelt att trivas med den perfekta planlösningen som ger en undangömd förvaring i hallen, en ljus öppen yta för kök och vardagsrum, men där funktionerna hålls isär bra samt bra storlek på sovrum. i det här hemmet är det enkelt att umgås med vänner och bra plats finns att duka upp ett långbord vid tillställningar. En lättmöblerad yta med stilrent kök i vinkel med snyggt kakel. Här finns gott om förvaring och bra arbetsyta. Alla vitvaror är i rostfritt utförande och diskmaskinen är integrerad. Balkongens placering och generösa storlek ger också extra yta för möblemang sommartid. Sovrummet är i bra storlek för dubbelsäng, har förvaring i garderober och är målat i rofylld beige färg med fina detaljer. Ett utmärkt läge att köpa en väldigt fräsch, tilltalande och ljus 2:a med balkong som erbjuder bra solläge från förmiddag till sen eftermiddag i centrumnära läge! I Samtidigt har man både naturreservat och sjön Trehörningen som finns att nyttja när man vill ha naturupplevelser eller skogspromenader. Huddinge C erbjuder ett brett butiksutbud, torg med blommor och event, restauranger, gym, allmän service och pendeltågsstation. Vidare mot Stockholm C tar det ca 17 min och söderut går det mot Södertälje. Lämna en intresseanmälan för visning och mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Britas Gränd 2, Fullersta, Huddinge kommun

Britas Gränd 2

Lägenhet
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 881 kr/mån
36 415 kr/m²

Nu finns en välplanerad 3:a med rymlig uteplats och bekvämt gångavstånd till Huddinge Centrum till salu. Här är badrummet renoverat och fräscht och har dusch och tvättmaskin. Två rymliga sovrum finns där bägge rymmer dubbelsäng. Rummen är så pass stora så att man även kan ha två barn dela sovrum vid behov då man kan dela av med tex bokhylla. Kök i vitt med gott om förvaring, fullstor kyl och frys och matplats intill fönster. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck, rymmer enkelt en stor tv hörna och erbjuder utgång till den härliga uteplatsen. Radhuskänslan infinner sig verkligen när man sitter på den stora uteplatsen som rymmer generös utemöbel, har tillgång till gräsmattan utanför och kikar ut mot villaområdet intill. Många grannar har öppnat upp väggen mellan kök och vardagsrum vilket ger ytterligare en möjlighet för den som önskar. Ett bra varmförråd finn i porten som hör till bostaden. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område med bilfria innergårdar som har härliga gräsytor, lekplatser, grillplats och boulebana. Ett skogsparti finns intill föreningen så natur finns även det nära. Föreningen är välskött och parkeringsplats har ingen kö för tillfället. I det lugna närområdet finns en större lekplats, flera förskolor ( Entitan och Fullersta ) grundskola och det är endast en promenad på ca 8-9 min till Huddinge C med affärer, bussar och pendeltåg. Även Fullersta Gård med café, park och konstnärlig verksamhet finns på kort promenad. Anmäl intresse för uppdateringar och för info om kommande visningar.

  • Hiss
Tallbarrsvägen 28D, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Tallbarrsvägen 28D

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
6 495 000 kr
135 m²
5 rum
1 352 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 12, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 12

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 895 000 kr
85 m²
3 rum
2 480 m² tomt

Äntligen en möjlighet att få köpa ett färdigrenoverat och fräscht året runt boende i Vidja med härlig terrass och stor tomt för framtida möjligheter. Här har inget lämnas åt slumpen, allt är renoverat med högkvalitativa material och med många genomtänka detaljer som bör upplevas på en visning. På bara 20 min från Södermalm bor kam man bara flytta in här och börja njuta av detta fina hem, med Ågesta Golfbana endast 2,5 km bort och badplats knappt 900m bort och även naturreservat att enkelt nyttja i närområdet. Huset erbjuder ett rymligt kök med matplats som rymmer även stora sällskap, där glasdörrar öppnar upp terrassen för ytterligare umgänges ytor på stora terrassen utanför. I delvis öppen planlösning, ett litet etage ner finns ett ljust vardagsrum med fönsterpartier mot terrass och himmel. De social ytorna är väldigt tilltalande med modern känsla, med detaljer som gömd kabeldragning för tv, plejdsystem, dimbara spotlights mm, här finns gott om plats att umgås med familj och vänner. Två sovrum finns idag, en rymlig hall med klinkers i grått och bra plats för förvaring. Badrummet är otroligt snyggt med hotellkänsla, inrett med med fristående hörnbadkar, duschhörna, påkostad bastu i fin Asp och tvättmaskin. Huset har genomgående ekgolv utan onödiga trösklar och fint målade väggar. Utemiljön erbjuder en plan, ljus miljö runt huset och terrasser i högt läge med genomtänktbelysning och fin vy över området och himmel. Det är en rofylld och avkopplande miljö att bo i, här kan man njuta av fågelkvittret och lugnet men ändå ha närheten till Farsta C med ett brett butiksutbud och shopping. På nedre delen vid gatan finns ytterligare en plan gräsmatta och en välbyggd carport i generös storlek om 40 kvm. Huset har extra tjocka, välisolerade ytterväggar ( 22 cm) Tillsammans med det vattenburna värmesystemet är detta ett energieffektivt hus med B i klassificeringen. På fastigheten finns också ett isolerat och renoverat gästhus på 12,5 kvm. Det nya vattenburna värmesystemet är dimensionerat för att också klara av en utbyggnad av huset. Ett rofyllt, naturnära och ostört boende med stora tomter på gatan och allmänning bakom som granne. Farsta C & Farsta Strand når du med buss 833 eller bil. Ca 10 min med bil eller ca 20 min restid med buss. Ågesta friluftsområde med mycket trevliga golfbanor, fint ridstall, utegym, restaurang och rekreationsområden ligger endast 2,5 km bort. Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och lämna ert intresse så ni inte missar den här möjligheten att köpa ett helt inflyttningsklart hus i Vidja. Privatvisningar kommer hållas.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fornborgsvägen 48A, Solgård, Huddinge kommun

Fornborgsvägen 48A

Villa
Solgård, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
8 995 000 kr
127 + 43,7 m²
6 rum
800 m² tomt

I ett underbart naturnära läge på återvändsgata uppförs just nu ett jättefint Myresjöhus på totalt 170 kvm med hög standard. Huset kännetecknas av fin rymd, stora fönster med vid utsikt över ängar och naturområdet intill och möjlighet till en stor terrass med sol från lunch till kväll. En mycket tilltalande planlösning med generösa sociala ytor samlade på entréplanet. Ryggåstaket över de sociala ytorna ger en extra dimension till den lyxiga känslan liksom det moderna köket i vitt från HTH med köksö. En fin detalj är också den mysiga kaminen. En trappa ner har man tre bra sovrum och ett stort allrum på ca 25 kvadratmeter, en helt egen avdelning för barnen då man har ett föräldrasovrum på entréplanet. Det går att få till ytterligare sovrum för den stora familjen. Helkaklat badrum med ovalt fristående badkar. Badrummet på övre plan har dusch. Grå /beigt klinkers och vitt kakel i större dimension. Här finns också detaljer som styrning av lampor via mobilen, kamin, fönsterbänkar i granit och kodlås på ytterdörren. Även släta innertak för extra fin finish utan skarvar. Myresjöhus använder sig av högkvalitativa material och märken på allt från tak till golv, kranar och garderober. Här bor ni i ett energieffektivt hus utan kommande renoveringar på många år, dessutom utan fastighetsskatt de första 15 åren. ( värde ca 135.000 kr med fastighetsavgiften för 2023). Det finns fina möjligheter att anlägga en häftig utemiljö med högt läge, fin vy och belysa det berg i dagen som finns på ena sidan. Huset kommer uppföras med genomgående vitlaserad ekparkett och målade väggar, som köpare kan man eventuellt vara med att påverka ytskikten med önskade färgval ett litet tag till. Även färdigställande av vissa delar av tomten/ terrass kan diskuteras vidare. Det finns fina möjligheter att anlägga en häftig utemiljö med högt läge, fin vy och belysa det berg i dagen som finns på ena sidan. Vattenburen golvvärme på plan 1 och radiatorer på plan 2. Mekaniks frånluftsventilation med återvinning. Huset är väldigt mysigt beläget på ett lugn återvändsgata intill naturreservat med fina öppna gångstråk över ängarna, grusade gångvägar och med skogen på kort avstånd. Samtidigt har man bara 5 minuter med bil till Huddinge C där pendeltåg, många bussar och gott om butiker finns. I området finns en omtyckt förskola, Guldfisken med 5 avdelningar och väldigt fin gård. Buss 705 trafikerar Solgård. Södertörns friskola, (åk 6-9) och engelska internationella skolan ( åk 6-9 ) är grundskolor dit områdets barn gärna går. Liksom Hörningsnäskolan och Ängsnäskolan. Södertörns högskola och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge ligger bara 1,5-2 km bort . Beläget på skafttomt med servitut för infarten från Fornborgsvägen. Varmt välkomna att bli första familjen in i detta fina hus!

  • Plus

Visar alla 5