Mäklare Gunilla Abejón

Gunilla Abejón

Om mig

Söker du en erfaren och trygg mäklare har du kommit rätt! Med fokus på affären och 23 års erfarenhet som mäklare vet jag hur man hanterar förändringar i marknaden. Varje affär har även sina egna förutsättningar. Med goda förberedelser och ett bra samarbete når vi de mål vi satt upp för just ditt hem. Hör av dig till mig för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Gläntstigen 7

Villa
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
172 m²
7 rum
1 002 m² tomt

Rymlig en-plans villa om hela 172 kvm med mycket inbjudande och generösa sociala ytor för umgänge med vänner och familj. Välkomnande entré som direkt bjuder på en fin vy in i vardagsrummet och ut mot naturen på baksidan. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. Det luftiga vardagsrummet hänger ihop med köket och bildar en öppen, social yta perfekt för stora sällskap och långbord. Köks-ö passar utmärkt för frukostkaffet eller för helgens buffé. Köket går i vitt med bra förvarings och arbetsytor. Vitvaror från Electrolux och spishäll Induction. I anslutning till köket finns en väl tilltagen tvättstuga med separat groventré. Utrustat med tvättmaskin och tumlare, städskåp, husets frånluftvärmepump och plats för extra förvaring. Detta ett ett stort vinkelhus där den ena vingen utgör en mer privat del med hela fem sovrum och två badrum. Ett master bedroom med generös walk-in-closet. Ytterligare ett stort sovrum som kanske blir det hemmakontor du alltid behövt och drömt om. Dessutom finner vi tre barnrum som samlas kring det anslutande allrummet som även har utgång till den stora altanen med eftermiddags och kvällssol. Det här är Älvsbyhus största modell av en-plans hus. Perfekt för den stora familjen eller för dig som behöver plats för ett hemmakontor. Allt samlat i ett luftigt plan med fina ljusinsläpp och flera utgångar till trädgård och trädäck. Naturnära och lugnt beläget i populära Högmora. Huset är byggt 2023 på helt plan tomt med fin utemiljö mot naturen och ett stort trädäck med eftermiddags och kvällssol. Här finns gott om plats för både matbord, solstolar och loungegrupp. Plana gräsytor bjuder in till lek och spel och odling för dig som vill ha ett par odlingslådor. Ett perfekt hus som dig som bara vill flytta in utan att tänka på dyra renoveringar. Här bor du lugnt och bekymmersfritt många år framöver. Ett hus för dig som vill ha nytt, slippa springa i trappor och vill ha stora ytor med många sovrum. På huset baksida kan man njuta av soliga grillkvällar och en gräsmatta som bjuder in till lek och bus. Då huset är nytt har man 0 kr i fastighetsskatt i 15 år från 2024. Området präglas av ett trevligt grannskap med många barnfamiljer och har ett naturnära läge. Här har man nära till Ågesta friluftsområde, en vacker plats för avkoppling med möjlighet till bad, golf, ridning och mycket mer. Huddinge C, med sitt utbud av shopping och service, nås på endast 8-9 minuter med bil eller med buss 742 på cirka 15 minuter. Farsta Strand, med sin vackra strandpromenad och kommunikationsmöjligheter, kan nås på 11 minuter med buss.

  • Premium
Apelvägen 19B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Apelvägen 19B

Villa
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 750 000 kr
141 m²
7 rum
854 m² tomt

På lugn återvändsgata med gångavstånd till Huddinge centrum finns detta hus med pool, uthyrningsdel och stora sällskapsytor nu till salu. Total yta om ca 185kvm. Entréplan 120kvm, övervåning 40kvm och uthyrningsdel 25kvm. Här ingår det mesta, allt från hemmabiosystemet på övervåningen till ljudanläggningen till TV:n i vardagsrummet. Det här är ett hus skapat för härligt umgänge med vänner och familj och erbjuder samtidigt tre privata sovrum i markplan, ett mer privat sovrum alternativt allrum med badrum och walk-in-closet på övre plan, stort badrum, separat toalett, rymligt kök, matplats, vardagsrum samt en uthyrningsdel som även kan passa tonåringen som vill ha eget bo. Det övre sovrummet/allrummet har takhöjd upp i nock om ca 3m och extra takfönster som skapar ljus och rymd. Planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats är luftig och generös och delas av med ett stilrent glasparti och den svävande trappan till övervåningen. Altandörr leder ut till det generösa trädäcket som delvis ligger under tak. I taket finns en ljusanläggning som kan varieras efter önskemål, allt styrs via app. Här finns även pool och spa-bad att njuta av. Entréplan med tre möjliga sovrum, kök med vitvaror i rostfritt utförande, vinkyl och side-by-side kyl/frys, Stilren och smart förvaring i stort infällt vitrinskåp med belysning. Anslutande matplats och vardagsrum med ljudanläggning med dolda dragningar. Mycket stort badrum med dubbla handfat, wc, sminkspegel, stor dusch bakom kupad glasvägg samt tvättmaskin. Hall med förvaring, gott om plats för ytterkläder, separat wc och utgång till den stora altanen med sol hela dagen. En trappa upp ligger det stora sovrummet / allrummet med takhöjd upp till nock, eget badrum, walk-in-closet och hemmabiosystem. Trädäckad uteplats med pool och spa-bad samt gräsyta vid husets ena kortsida samt boulbana på baksidan. Med egen ingång och egen uteplats finns en nyrenoverad uthyrningsdel, perfekt extra inkomst, generationsboende eller första bostaden för tonåringen som vill flytta hemifrån. Här finns kök/vardagsrum i öppen planlösning, badrum med egen tvättmaskin och sovalkov med inbyggd garderob. Bostaden ligger i ett utmärkt läge med ca 900 m till Pendeltågstationen och 7-8 minuters promenad till Huddinge C. Här finns ett varierat utbud av butiker, restauranger, gym service mm. Med pendeltåget tar det endast ca 17 minuter till Stockholm City. Här finns även motorvägsbuss till St Eriksplan och bussar mot tex Högdalen, Farsta, Fruängen mm På gångavstånd finns flertalet förskolor och skolor. Man har även tillgång till sjön Trehörningen ca 1 km bort med fina promenadstråk och skridskoåkning vintertid då isen ofta plogas. För joggingturen har man elljusspår i Solgårdsskogen ca 600 m bort, här kan man även ta sig vidare ut i naturreservatet med fin svampskog, ängar, Sörmlandsleden mm för en längre utflykt. På kort gångavstånd finns det populära Huddingebageriet Spröd mm- Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

  • Plus
  • Uteplats
Buntmakarvägen 78, Utsälje, Huddinge kommun

Buntmakarvägen 78

Radhus
Utsälje, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 290 000 kr
112 + 35 m²
7 rum
171 m² tomt

Friköpt radhus. Välplanerat radhus i två plan om totalt ca 147 kvm. Beläget i lugna och barnvänliga Utsälje. Entréplan har genomgått en omfattande omdisponering och renovering. Ljusa väggar och nya innerdörrar från 2023. Här finns två ljusa och trivsamma sovrum med gott om plats, båda med parkettgolv. Ett stilrent helkaklat badrum renoverat 2021 med dusch, vägghängd toalett, klinker med golvvärme samt förberett för tvättmaskin. Modernt och rymligt kök renoverat och omdisponerat 2018 med köksö och infälld spishäll samt fläkt. Gott om förvaring samt arbetsyta. Italienskt kök med högblanka vita luckor, svarta bänkskivor i komposit-sten och vitvaror från Electrolux. Öppen planlösning mot vardagsrum skapar en fin yta för umgänge. Här ligger ett nytt enhetligt parkettgolv i hela planet. Utgång till stor balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen. På balkongen finns plats för utemöbler och grill där man kan avnjuta både kaffe till frukost och grillning till middagen. Den öppna planlösningar ger gott om plats för socialt umgänge med familj och vänner. På nedre plan finns ett stort allrum med plats för tex tv eller lekyta för de yngre barnen. Innanför allrummet finns plats för hemmakontor eller som idag, ett eget hemmagym. Separat tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner, tumlare, extra kyl, extra frys samt plats för förvaring. Rymligt helkaklat badrum med wc och dusch. Klädkammare under trappan. Här finns två rymliga sovrum varav det ena har utgång till inglasat uterum och trädgård med plan gräsyta. Här finns gott om plats för utemöbler och lek och spel i eftermiddags- / kvällssolen. På samfälligheten finns en lekpark med gungor, klätterställning och bandyplan samt garage i länga och p-platser. I garaget finns elladdare installerad för dig som har el-bil. Med det här utmärkta läget har man ett förenklat familjeliv med kort avstånd till mycket. Nära till förskolor bl a (Grottan, Jensen förskola, Gräshoppan förskola) samt Utsäljeskolan som är nyrenoverad och erbjuder klasser F-9 (350 m), bussar både till Huddinge C, Stuvsta och Fruängen och Gömmarens naturreservat med badsjö och härliga badklippor ( 10 min på cykel). På Källbrinks IP (ca 1 km) erbjuds bl a friidrott, tennis, fotboll, utegym och orientering, ett praktiskt avstånd för idrottsfamiljen. Långsjön ligger även det på gångavstånd med fina promenadstråk, badplatser, utegym, lekpark och skridskoåkning vintertid. Denna bostad erbjuder allt du behöver och mer. Missa inte detta tillfälle att äga ett radhus som kombinerar bekvämlighet med stil. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan nu.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Roddarvägen 59, Snättringe, Huddinge kommun

Roddarvägen 59

Radhus
Snättringe, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 890 000 kr
117 + 20 m²
5 rum
151 m² tomt

Friköpt gavelradhus med stor flexibilitet. Välskött hörnradhus som erbjuder totalt 137 kvadratmeter, komplett med två uteplatser och en trädgård som bjuder in till avkoppling och lek. Bostaden är både hemtrevlig och välplanerad med generösa förvaringsutrymmen och en flexibel planlösning som ger möjligheten till extra sovrum eller till och med en separat uthyrningsdel. Den trevliga planlösningen välkomnar er med ett ljust kök och en rymlig matplats på entréplanet, följt av ett vardagsrum och ett badrum. En trappa ner finns två sovrum där ett av sovrummen har utgång till den stora altanen på baksidan. Det finns även ett badrum med tvättmaskin på denna våning samt en klädkammare för extra förvaring. På övervåningen möts ni av ännu ett sovrum och ett stort allrum, som enkelt kan anpassas till ett extra sovrum om så önskas eller göra om hela övervåningen till en uthyrningsdel med ett pentry och badrum (se alternativ planlösning). Området präglas av sin barnvänliga atmosfär och närhet till både kommunikationer och utbildningsmöjligheter. Här finns allt för en aktiv familj, med närhet till lekplatser, skolor och förskolor. Bostaden ingår i en samfällighet där både garage, fiber via Telenor och basutbud för TV ingår. En närliggande matbutik ligger bara en kort promenad bort, vilket gör vardagsinköp till en enkel rutin. I närheten finner du Långsjöns bad, lekpark och café bara en kort cykeltur bort. För de aktiva finns möjlighet till skridskoåkning på vintern och utomhusträning på elljusspåret vid Källbrink. Skolorna i närområdet, såsom Utsäljeskolan F–9, Källbrinksskolan F–9 och Snättringeskolan F–6, samt förskolorna Grottan, Gräshoppan, Källbrink, Fölet och Skogsvaktartorpet, erbjuder en trygg och stimulerande miljö för barnens utveckling. Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt boende som passar både den större och mindre familjen, med sin trivsamma atmosfär och sina bekvämligheter för en harmonisk vardag.

  • Balkong
  • Uteplats
Geodesivägen 9 C, Högmora, Huddinge kommun

Geodesivägen 9 C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 150 000 kr
117 m²
5 rum
5 295 kr/mån
44 017 kr/m²

Mycket trivsamt parhus i familjevänlig och trivsam miljö! Endast ca 150 m till buss mot pendeltåg eller tunnelbana i Farsta eller pendeltåg i Stuvsta. Huset sträcker sig över två plan samt tomt med gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Bostaden är nyuppförd och håller genomgående hög standard med noggrant utvalda materialval. Enstavigt ekparkettgolv. Stilrena kökssnickerier med stenbänkskiva. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Separat tvättstuga med tvättmaskin och tumlare från Siemens. Kaklade badrum med klinkergolv och behaglig golvvärme via frånluftvärmepump. Redan vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder vidare till tvätt- och teknikutrymme, badrum samt det rymliga köket med anslutande vardagsrum. Köket har en smart köksö och öppen planlösning som skapar en naturlig övergång till matplatsen och vardagsrummet, vilket ger en luftig och social atmosfär. Altan och trädgård nås både från vardagsrum och från kök. På övre plan finns fyra väl planerade sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen. Samtliga sovrum har fransk balkong och extra generös takhöjd - mycket luftigt och skönt! I övre plan finns även ett badrum med badkar. Kakel, klinker och skön golvvärme. Utanför huset på altanen finns möjlighet till avkoppling och grillfester. Altanen övergår till en gräsyta, vilket skapar en trevlig och funktionell utemiljö för både vuxna och barn. Här finns ett separat trädgårdsförråd och gräsmattan sträcker sig även längs hela sidan på huset. Dessutom ingår två parkeringsplatser för de boende. En perfekt och lättskött bostad för småbarnsfamiljen eller för dig som har hund då det enkelt går att skapa en inhägnad utomhusmiljö. Bostadsrättsföreningen Högmorahöjden är belägen i det populära området Högmora, i Huddinge Kommun. Här har man ca 150 meter till bussen som på ca 10 minuter tar dig till Farsta Strand där man når både tunnelbanenätet och pendeltåg. Farsta Centrum erbjuder också ett mycket stort och varierat utbud av butiker, service, caféer, torghandel och restauranger. Vill man hellre åka till Stuvsta eller Huddinge Centrum för att nå pendeltågen går det också bra. Högmora är ett naturskönt område med närhet till sjön Trehörningen. I närområdet finns även bekvämligheter såsom en stor Coop. Förskolor och skolor för barnens utbildning samt 3 st stall för hästälskare på alla nivåer. På cykelavstånd finns även populära Ågesta golfklubb samt Ågesta friluftsområde med utegym och jogging-/skidspår. Man når enkelt även Farsta Gård med badplats från både strand och brygga, café och lunchservering. Detta gör området till en komplett och attraktiv plats att bo på, där man har både natur och service inom bekvämt avstånd. Det nybyggda parhuset erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet, trivsamhet och närhet till natursköna omgivningar. Det är en drömbostad för en familj som söker ett harmoniskt och familjevänligt boende. Anmäl ditt intresse redan idag.

  • Uteplats

Visar alla 5