Mäklare Gunilla Abejón

Gunilla Abejón

Om mig

Söker du en erfaren och trygg mäklare har du kommit rätt! Med fokus på affären och 23 års erfarenhet som mäklare vet jag hur man hanterar förändringar i marknaden. Varje affär har även sina egna förutsättningar. Med goda förberedelser och ett bra samarbete når vi de mål vi satt upp för just ditt hem. Hör av dig till mig för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Reginastigen 23A, Glömsta, Huddinge kommun

Reginastigen 23A

Radhus
Glömsta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 850 000 kr
68 m²
3 rum
3 822 kr/mån
56 618 kr/m²

Ett riktigt litet örnnäste med stor altan och spännande planlösning om totalt ca 80 kvm. Modernt och genomgående påkostade materialval skapar fina förutsättningar för ett problemfritt boende många år framöver. Genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme (ej övre plan) via frånluftvärmepump. Takhöjd upp i nock skapar fin rymd i bostaden och de stora glaspartierna mot altanen gör att bostaden flödar i ljus. Stort helkaklat badrum med glasade duschväggar, extra förvaring samt kombinerad tvättmaskin/tumlare. Sovrum med plats för valfri garderob samt ett barnrum / kontor på entréplanet. Garderober och städskåp i entrén. På övre plan ett mycket rymligt loft som passar utmärkt till sovrum / tv-rum eller ett rymligt hemmakontor. Stilrent kök med inredning från HTH med integrerad diskmaskin, spishäll med nedsänkt fläkt, kyl/frys, micro och ugn. Vitvarorna är från Siemens. Infart med plats för två bilar och eget separat förråd om ca 5 kvm. Vid förrådet sitter elskåpet vilken möjliggör installation av el-bilsladdare. Generös och tillbyggd altan med magisk vy och fint solläge. Plats för skönt uteliv med vänner och familj. Naturskönt och högt beläget med närhet till natur och badsjö Gömmaren. I området finns förskolor, skolor, idrottsanläggningar och stall. En kort biltur bort ligger Flottsbro friluftsområde med downhill cykelslingor, bad, roddbåtar, kanoter, servering och på vintern slalombacke. En stilren bostad för dig med höga krav på boendekvalitet i kombination med ett lugnt och naturnära läge! Fastigheterna uppfördes 2021 - allt i bästa skick! Tillträde enl överenskommelse.

Geodesivägen 9 C, Högmora, Huddinge kommun

Geodesivägen 9 C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 150 000 kr
117 m²
5 rum
5 295 kr/mån
44 017 kr/m²

Ta chansen att förvärva detta nybyggda parhus. Något högt beläget i familjevänlig och trivsam miljö! Huset sträcker sig över två plan samt tomt som ger gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. Bostaden är nyuppförd och håller genomgående hög standard med noggrant utvalda materialval. Enstavigt ekparkettgolv. Stilrena kökssnickerier med stenbänkskiva. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Separat tvättstuga med tvättmaskin och tumlare från Siemens. Kaklade badrum med klinkergolv och behaglig golvvärme via frånluftvärmepump. Redan vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder vidare till tvätt- och teknikutrymme, badrum samt det rymliga köket med anslutande vardagsrum. Köket har en smart köksö och öppen planlösning som skapar en naturlig övergång till matplatsen och vardagsrummet, vilket ger en luftig och social atmosfär. Altan och trädgård nås både från vardagsrum och från kök. På övre plan finns fyra väl planerade sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen. Samtliga sovrum har fransk balkong och extra generös takhöjd - mycket luftigt och skönt! I övre plan finns även ett badrum med badkar. Kakel, klinker och skön golvvärme. Utanför huset på altanen finns möjlighet till avkoppling och grillfester. Altanen övergår till en gräsyta, vilket skapar en trevlig och funktionell utemiljö för både vuxna och barn. Här finns ett separat trädgårdsförråd och dessutom ingår två parkeringsplatser för de boende. Trädgården omgärdas av staket, perfekt för småbarnsfamiljen eller för dig som har hund. Bostadsrättsföreningen Högmorahöjden är belägen i det populära området Högmora, i Huddinge Kommun. Här har man ca 150 meter till bussen som på ca 10 minuter tar dig till Farsta Strand där man når både tunnelbanenätet och pendeltåg. Farsta Centrum erbjuder också ett mycket stort och varierat utbud av butiker, service, caféer, torghandel och restauranger. Vill man hellre åka till Stuvsta eller Huddinge Centrum för att nå pendeltågen går det också bra. Högmora är ett naturskönt område med närhet till sjön Trehörningen. I närområdet finns även bekvämligheter såsom en stor Coop. Förskolor och skolor för barnens utbildning samt 3 st stall för hästälskare på alla nivåer. På cykelavstånd finns även populära Ågesta golfklubb samt Ågesta friluftsområde med utegym och jogging-/skidspår. Man når enkelt även Farsta Gård med badplats från både strand och brygga, café och lunchservering. Detta gör området till en komplett och attraktiv plats att bo på, där man har både natur och service inom bekvämt avstånd. Det nybyggda parhuset erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet, trivsamhet och närhet till natursköna omgivningar. Det är en drömbostad för en familj som söker ett harmoniskt och familjevänligt boende. Anmäl ditt intresse redan idag.

  • Uteplats
Svängvägen 81, Snättringe, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 13:00

Svängvägen 81

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 990 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
5 188 kr/mån
44 627 kr/m²

Mycket trivsam och flexibel trea i barnvänliga Snättringe. Möjlighet att skapa en sovalkov om behov finns. Öppet och luftigt kök med vita luckor och plats för matbord eller stor köksö, allt efter eget önskemål. 2018/2019 har köket fått nya vitvaror i form av kyl/ frys i rostfritt utförande, diskmaskin från Bosch, ny spishäll och ny ugn. Man har även monterat ny kran , ny diskho, ny bänkskiva och ny backsplash. Köket ansluter till ett generöst vardagsrum med plats för både en stor tv- soffa och matbord. Två rejäla sovrum med dubbeldörrar, det ena med hel garderobsvägg och det andra med utgång till balkong. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Badrummet renoverades 2022 och är utrustat med dusch med kupade duschväggar, wc, kommod, högskåp, tvättmaskin och torktumlare. I badrummet är även värmepumpen placerad. Föreningen har monterat nya fönster i vardagsrum/kök då originalfönstren var felmonterade. Bostaden har två balkonger. En i anslutning till sovrum och en i anslutning till entrén där bostadens rymliga förråd också finns. P-plats med elstolpe ingår och i föreningen finns både besöksparkering och laddare för el-bil. Separat cykelförråd. Möjlighet till utemöbler på stenlagd yta i markplan. Här finns även en liten plantering, odlingslåda och möjlighet att placera en grill. Här bor man i lugna och trivsamma villakvarter utan genomfartstrafik. Bussförbindelser till både Fruängen och Huddinge centrum där anslutande pendeltåg eller tunnelbanenät finns för vidare färd mot Stockholm C mm. Omtyckta förskolor och skolor finns i det omedelbara närområdet liksom mataffär och italiensk restaurang. Ett lugnt område med blandad bebyggelse med mestadels villor och radhus. Busshållplats finns på bara några meters avstånd. I området ligger även sjön Långsjön med fina promenadstråk, café och badmöjligheter. Vintertid plogas sjön och är populär för skridsko och skidåkning. Man har även nära till Gömmarens naturreservat med bad, grillplats, fiske och vandringsleder. Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3