Mäklare Petra Garpefors

Petra Garpefors

Om mig

Jag är uppvuxen i Tullinge och har bott flera år i Huddinge, men har nu landat i Älvsjö. Sedan januari 2014 har jag varit aktiv som fastighetsmäklare i Huddinge och trivs väldigt bra. Under 2018 klev jag in som franchisetagare. För mig är det viktigt att guida/hjälpa både säljare och köpare på bästa sätt och att du känner att du blir så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till andra. Kommunikation, trygghet och tillit är tre betydelsefulla element. Varmt välkommen att höra av dig till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fullersta gårdsväg 4, Fullersta, Huddinge kommun

Fullersta gårdsväg 4

Lägenhet
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 400 000 kr
105 m²
4 rum
8 505 kr/mån
32 381 kr/m²

I närhet till Huddinge Centrum finns denna totalrenoverade lägenhet i avskilt läge mot villaområde. Möjlighet att bygga altan, så gräs för att skapa en radhuskänsla. Här har du ingen granne ovanför så invändigt är det högt i tak och det finns rum med charmiga snedtak. Genomgående fina och stilrena materialval i bostaden. Föreningen säljer denna bostad som tidigare utgjort en förskola. Detta innebär att föreningens ekonomiska läge blir stärkt efter denna försäljning. I övrigt är det en stabil HSB förening med flertalet gemensamma utrymmen så som gym, festlokal, boulebana mm. Närhet till Huddinge Centrum med affärer, vårdcentral, bussar och pendeltåg.

  • Uteplats
  • Hiss
Vistavägen 20C, null, Huddinge kommun

Vistavägen 20C

Radhus
Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
6 850 000 kr
134 m²
6 rum
5 278 kr/mån
51 119 kr/m²

Ett parhus med takterrass finns kvar! - Ingen handpenning eller förskott – allt erläggs på tillträdesdagen - Räntebidrag - Överstiger räntan 3% på ditt privatlån står Solvinkeln för mellanskillnaden under ett år efter att du flyttat in. - Försäljningsklausul – Möjlighet att ångra köpet om man inte får sin egna bostad såld. - Flexibelt tillträde. - Solceller – Solceller med eget abonnemang. - Energieffektivt – Låga driftskostnader! Uppfyller kraven för gröna bolån. - Laddstolpe – 3 fas med möjlighet för laddning av 2 bilar samtidigt. - 30 dagars ångerrätt. HÅLLBART, PLÅNBOKSVÄNLIGT OCH BEKYMMERSFRITT Det är oroliga tider nu, med elpriser och räntor som slår i taket. Därför är vi extra stolta över att erbjuda långsiktigt hållbara hem som ger dig en trygg investering för framtiden. Du slipper betala förskott och får räntebidrag under fösta boendeåret. För att göra något bra ännu bättre har vi dessutom valt att lägga till solceller på taket och laddstolpar för elbilar. Med energismarta lösningar i Brf Vistabergshöjden kan elförbrukningen minska med ca 70 %.* Sett till andra nyproducerade föreningar är Brf Vistabergshöjden dessutom lågt belånad! NU SLIPPER DU VÄLJA MELLAN LYX OCH SPARANDE BRF Vistabergshöjden består av 33 påkostade bostäder. Parhusen i 2–3 våningar har ljusa, öppna ytor och altan med privat karaktär. Vissa har dessutom en lyxig takterrass med möjlighet att ha bubbelpool(tillval). Kvarterets studiohus är kvadratsmarta med härlig villakänsla och egen altan. Här bor du med närheten till buss kommunikationer och promenadstråk. Med det korta avståndet till Huddinge centrum så har du ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, affärer, förskolor och skolor. I Huddinge centrum tar du enkelt pendeltåget in till city som tar 16 minuter. Flexibelt tillträde, försäljningsklausul av egen bostad och inget förskott betalas. Detta innebär att allting betalas på tillträdesdagen när ni kvitterar ut nycklarna, ingen risk behöver tas. Skräddarsy en plan tillsammans med oss! GENERELL INFO Parhus med totalyta mellan 134 - 151 kvm. Studiohus med totalyta mellan 39 - 47 kvm. Bostäderna är under uppförande med planerad inflyttning Q1 - Q2 2024 . Försäljning sker enligt principen "först till kvarn till fast priser".

  • Nyproduktion
Vistavägen 20C, null, Huddinge kommun

Vistavägen 20C

Radhus
Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
6 795 000 kr
132 + 19 m²
6 rum
5 547 kr/mån
51 477 kr/m²

Två 3-plansparhus finns kvar! Just nu finns flertalet fördelar för dig att faktiskt våga ta steget. - Ingen handpenning eller förskott – allt erläggs på tillträdesdagen - Räntebidrag - Överstiger räntan 3% på ditt privatlån står Solvinkeln för mellanskillnaden under ett år efter att du flyttat in. - Försäljningsklausul – Möjlighet att ångra köpet om man inte får sin egna bostad såld. - Flexibelt tillträde. - Solceller – Solceller med eget abonnemang. - Energieffektivt – Låga driftskostnader! Uppfyller kraven för gröna bolån. - Laddstolpe – 3 fas med möjlighet för laddning av 2 bilar samtidigt. - 30 dagars ångerrätt. HÅLLBART, PLÅNBOKSVÄNLIGT OCH BEKYMMERSFRITT Det är oroliga tider nu, med elpriser och räntor som slår i taket. Därför är vi extra stolta över att erbjuda långsiktigt hållbara hem som ger dig en trygg investering för framtiden. Du slipper betala förskott och får räntebidrag under fösta boendeåret. För att göra något bra ännu bättre har vi dessutom valt att lägga till solceller på taket och laddstolpar för elbilar. Med energismarta lösningar i Brf Vistabergshöjden kan elförbrukningen minska med ca 70 %.* Sett till andra nyproducerade föreningar är Brf Vistabergshöjden dessutom lågt belånad! NU SLIPPER DU VÄLJA MELLAN LYX OCH SPARANDE BRF Vistabergshöjden består av 33 påkostade bostäder. Parhusen i 2–3 våningar har ljusa, öppna ytor och altan med privat karaktär. Vissa har dessutom en lyxig takterrass med möjlighet att ha bubbelpool(tillval). Kvarterets studiohus är kvadratsmarta med härlig villakänsla och egen altan. Här bor du med närheten till buss kommunikationer och promenadstråk. Med det korta avståndet till Huddinge centrum så har du ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, affärer, förskolor och skolor. I Huddinge centrum tar du enkelt pendeltåget in till city som tar 16 minuter. Flexibelt tillträde, försäljningsklausul av egen bostad och inget förskott betalas. Detta innebär att allting betalas på tillträdesdagen när ni kvitterar ut nycklarna, ingen risk behöver tas. Skräddarsy en plan tillsammans med oss! GENERELL INFO Parhus med totalyta mellan 134 - 151 kvm. Studiohus med totalyta mellan 39 - 47 kvm. Bostäderna är under uppförande med planerad inflyttning Q1 - Q2 2024 . Försäljning sker enligt principen "först till kvarn till fast priser".

  • Nyproduktion
Källbrinksvägen 29A, Fullersta, Huddinge kommun

Källbrinksvägen 29A

Tomt
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 695 000 kr
898 m² tomt

Bygglov och startbesked finns! Se ritningar under dokument. Det går bra att åka ut och titta själva på fastigheten. Ta med tomtkarta och ta hänsyn till grannarna. Tomten ligger i populära villaområdet Fullersta. Här bor många barnfamiljer vilket gör att barnen lätt hittar lekkamrater. Det är korta avstånd till förskola, skola och Huddinge Centrum med bra kommunikationer och många butiker.

  • Plus
Källbrinksvägen 29B, Fullersta, Huddinge kommun

Källbrinksvägen 29B

Tomt
Fullersta, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 695 000 kr
909 m² tomt

Tomten ligger i populära villaområdet Fullersta. Här bor många barnfamiljer vilket gör att barnen lätt hittar lekkamrater. Det är korta avstånd till förskola, skola och Huddinge Centrum med bra kommunikationer och många butiker. Bygglov och startbesked finns! Se ritningar under dokument. Det går bra att åka ut och titta själva på fastigheten. Ta med tomtkarta och ta hänsyn till grannarna.

  • Plus
Brf Vistabergshöjden, Fullersta / Vistaberg, Huddinge kommun

Brf Vistabergshöjden

Radhus
Fullersta / Vistaberg, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
fr. 6 595 000 kr
132-134 m²
6 rum
5 278 kr/mån

Endast några få bostäder kvar! Just nu finns flertalet fördelar för dig att faktiskt våga ta steget, bland annat lägre priser. - Ingen handpenning eller förskott – allt erläggs på tillträdesdagen - Räntebidrag - Överstiger räntan 3% på ditt privatlån står Solvinkeln för mellanskillnaden under ett år efter att du flyttat in. - Försäljningsklausul – Möjlighet att ångra köpet om man inte får sin egna bostad såld. - Flexibelt tillträde. - Solceller – Solceller med eget abonnemang. - Energieffektivt – Låga driftskostnader! Uppfyller kraven för gröna bolån. - Laddstolpe – 3 fas med möjlighet för laddning av 2 bilar samtidigt. - 30 dagars ångerrätt. HÅLLBART, PLÅNBOKSVÄNLIGT OCH BEKYMMERSFRITT Det är oroliga tider nu, med elpriser och räntor som slår i taket. Därför är vi extra stolta över att erbjuda långsiktigt hållbara hem som ger dig en trygg investering för framtiden. Du slipper betala förskott och får räntebidrag under fösta boendeåret. För att göra något bra ännu bättre har vi dessutom valt att lägga till solceller på taket och laddstolpar för elbilar. Med energismarta lösningar i Brf Vistabergshöjden kan elförbrukningen minska med ca 70 %.* Sett till andra nyproducerade föreningar är Brf Vistabergshöjden dessutom lågt belånad! NU SLIPPER DU VÄLJA MELLAN LYX OCH SPARANDE BRF Vistabergshöjden består av 33 påkostade bostäder. Parhusen i 2–3 våningar har ljusa, öppna ytor och altan med privat karaktär. Vissa har dessutom en lyxig takterrass med möjlighet att ha bubbelpool(tillval). Kvarterets studiohus är kvadratsmarta med härlig villakänsla och egen altan. Här bor du med närheten till buss kommunikationer och promenadstråk. Med det korta avståndet till Huddinge centrum så har du ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, affärer, förskolor och skolor. I Huddinge centrum tar du enkelt pendeltåget in till city som tar 16 minuter. Flexibelt tillträde, försäljingsklausul av egen bostad och inget förskott betalas. Detta innebär att allting betalas på tillträdesdagen när ni kvitterar ut nycklarna, ingen risk behöver tas. Skräddarsy en plan tillsammans med oss! GENERELL INFO Parhus med totalyta mellan 134 - 151 kvm. Studiohus med totalyta mellan 39 - 47 kvm. Bostäderna är under uppförande med planerad inflyttning Q1 2024 -Q2 2024 . Spabad går att beställa som tillval mot en kostnad. Försäljning sker enligt principen "först till kvarn till fast priser".

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6