Hövändarvägen 11

Stenungsund, Stenungsund Karta & restider

1 900 000 kr
TomtTomt Nyproduktion 

Villa Eksjö är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entréplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! När man har inrett övervåningen kan man få upp till sju rum och kök.

Priset i annonsen avser endast tomten. För totalt pris (tomt och hus) se kalkyl.

Varmt välkommen till Strandnorum! Här kommer ett nytt och modernt bostadsområde med hus från Smålandsvillan att växa fram. Husen som ska byggas är Villa Eksjö och Villa Huskvarna. Det är moderna hus som bland annat kommer vara utrustade med solceller på taket. Husen levereras med inredd entrévåning och ovanvåningen står till ert förfogande att inreda när ni önskar.

Området är uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo bra på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. Den som pendlar till Göteborg behöver inte ta några omvägar förbi centrum. Från Strandnorum kommer du snabbt ut på leden och är i Göteborg på cirka 30 minuter. Du har också bekväma alternativ som tåg och buss nära dig.
Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande – här hittar du det mesta – blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd till Göteborg och så havet, förstås.
Den som vill tillbringa sin fritid på eller vid havet har kommit helt rätt. Morgondoppet i havet ligger bara en kort promenad bort. Samtidigt finns naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området.

I tomtpriset är fjärrvärme och gatuanslutningsavgifter inkluderade.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Tomt
Boarea
95 m²
Tomtarea
523 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hövändarvägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 900 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 360
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 131 dagar sedan, den 15 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips