Fastighetsbyrån Stenungsund

Fastighetsbyrån Stenungsund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Ängen 6B, Stenungsund, Stenungsunds kommun

Södra Ängen 6B

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 195 000 kr

56 m²

2 rum

3 388 kr/mån
39 196 kr/m²

Nu kan vi återigen erbjuda en fin och välutrustad lägenhet i markplan och med stor altan på Södra Ängen. Allt i hög standard med bl.a helkaklat badrum, ekparkett och rikligt med garderober i sovrummet. Lugnt och trevligt område med närhet till både natur och hav samt dagis och lekplats.

Bredvik 103, Ödsmål, Stenungsunds kommun
 • Borttagen före visning

Bredvik 103

Villa
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

1 995 000 kr

73 m²

4 rum

1 730 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Västra Söbacken 68, null, Stenungsunds kommun

Västra Söbacken 68

Radhus
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 695 000 kr

118 m²

4 rum

197 m² tomt

Med ett familjevänligt och attraktivt läge på Västra Söbacken hittar vi detta parhus om 4 rum och kök. Här erbjuds ett barnvänligt och välplanerat boende i två plan med bra planlösning. Bostaden som har ett optimalt gavelläge i området har ett visst behov av renovering och underhåll. En lättskött och trevlig trädgårdstomt förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget på omtyckta och mysiga Söbacken är perfekt för dig som letar efter ditt första boende, det unga paret och dig som älskar närhet till allt. Stenungs Torg når du på 10 min till fots.

Stenunge allé 17, null, Stenungsunds kommun

Stenunge allé 17

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 595 000 kr

60 m²

2 rum

3 628 kr/mån
43 250 kr/m²

Med havet runt knuten, bara en kort bryggpromenad från Stenungstorg, finns denna fina lägenhet om två rum och kök. Invändigt möts du av härligt ljusinsläpp från stora fönster. Ytorna är väl genomtänkta med praktiska lösningar och här inryms ett väl tilltaget sovrum, helkaklat badrum, klädkammare/förråd i hallen samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är tidlöst med vita släta luckor, rostfria vitvaror och mörk bänkskiva. Här har man också gott om bänkyta och generös skåpsförvaring. Alla ytskikt är i så gott som nyskick. Som boende i föreningen har man dessutom möjlighet till både båt- och garageplats samt tillgång till gemensam badbrygga med bastu och omklädningsrum. I detta huset har man en stor och härlig takterrass att nyttja som du tar dig upp till via hissen som finns precis utanför. I Stenungsund finns all tänkbar service och lägenhetens centrala läge gör att det bara är några få minuters promenad till det mesta. Stenungstorg med allt från shopping, nöjen, restauranger till träningsanläggningar, sim- och ishall, vårdcentraler och apotek. Goda kommunikationer med både buss och tåg till Uddevalla och Göteborg från Stenungsunds station. Dessutom trafikerar närbussen alldeles utanför. Välkommen på visning!

 • Hiss
Solgårdsterrassen 22, null, Stenungsunds kommun

Solgårdsterrassen 22

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 595 000 kr

63 m²

2 rum

4 195 kr/mån
41 190 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad på Solgårdsterrassen om 2 rok med genomgående hög standard och balkong i söderläge. Den extra takhöjden ger en skön känsla av rymd. Detta boende passar dig som vill ha närhet till allt men samtidigt njuta av naturens lugn och havets bris. Solgårdsterrassen är ett alldeles nytt bostadsområde i hjärtat av Stenungsund. Husets placering har fått en fantastisk anpassning till naturens vackra förutsättningar. Bostaden har en tilltagen och inglasad balkong där man kan njuta av både morgonkaffe och middagar - helt skyddat från regn och vind. Denna bostad har en genomgående hög standard med ekparkett i alla rum, helkaklat badrum och kök från Vedum. Här har man en trivsamt helhet som genomsyrar hela boendet. Välkommen att uppleva denna centralt belägna bostad nära hav & natur!

 • Hiss
Presstorp 312, Ucklum, Stenungsunds kommun

Presstorp 312

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 495 000 kr

88 m²

4 rum

2 866 m² tomt

Varmt välkommen till Presstorp 312. Här erbjuds ett boende om tre rum och kök i ett plan. Här finner du närhet till Stenungsund och bad i Hällungen samtidigt som du bor lugnt och trivsamt med närhet till naturen. På utsidan har du en fantastisk trädgård med växthus för egen odling samt en inglasad uteplats. Här finns även ett garage, en carport, ett trädgårdsskjul samt gästhus. Ett perfekt boende för dig som vill ha närhet till både Stenungsund och naturen. Varmt välkomna till Ucklum!

Karins väg 33, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Karins väg 33

Villa
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

6 995 000 kr

155 m²

6 rum

757 m² tomt

Välkomna till detta mycket välplanerade enplanshus beläget längst in på återvändsgata. Här bor man en kort promenad från havet men ändå storstadens puls bara en halvtimme bort. Här finns också grundskola årskurs 1 till 9 samt flera förskolor i närområdet. Här i Stora Höga har man dessutom gym, padelhall, matbutik, stor utbud av fritidsaktiviteter och närheten till hav & natur. Interiört har man en genomgående hög standard med gedigna val och en sober färgsättning som gör det lätt att trivas. Högt i tak, vedspis, kamin, dubbla badrum och spröjsade fönster. Planlösningen är för många perfekt. Barn- och ungdomsdel i ena änden med tre sovrum, allrum och badrum, sociala ytor i mitten med vardagsrum och kök och föräldradel i andra änden med väl tilltaget sovrum och badrum i anslutning. Exteriört har man en prunkande trädgård som är väl genomtänkt. Stenlagd framsida med flera rabatter. Stor altan på baksidan med plats för både matmöbel och loungedel. Man har dessutom kvar mycket gräsyta för fotboll, kubb och studsmatta. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Hälsovägen 13, Svenshögen, Stenungsunds kommun

Hälsovägen 13

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

1 695 000 kr

167 m²

7 rum

999 m² tomt

Varmt välkomna till Hälsovägen 13! Här erbjuds ett rymligt hus i fritt och soligt läge. Bostadsytan på 167 kvm är fördelad på ett plan samt suterrängvåning och inrymmer bland annat hela fem sovrum, ett badrum i varje våningsplan och fina sociala ytor. Huset är i behov av en uppdatering och här har ni en fin chans att sätta er egen prägel på ert boende. Stor och insynsskyddad trädgård med vinbärsbuskar och plommonträd. I Svenshögen bor ni med natursköna omgivningar och närhet till sjön Hällungen. Tågstationen möjliggör smidig pendling till exempelvis både Stenungsund och Göteborg i söder eller Uddevalla i norr. I området finns också Skogsbackens Förskola som erbjuder barnomsorg i åldrarna 1-6 år. För er som värdesätter ett rikt kulturliv är Svenshögen verkligen en optimal plats. Stationsbyggnaden är numera ett kulturhus med konserter, utställningar, slöjdworkshops, quiz-pub mm. I området finns också en omställningsförening som ordnar med olika aktiviteter kopplade till hållbarhet, en idrottsförening samt en gårdsbutik med ekomat. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Måbärsstigen 4, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Måbärsstigen 4

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

3 895 000 kr

113 m²

5 rum

553 m² tomt

Varmt välkomna till Måbärsstigen 4, en charmig 60-talsvilla i det centralt belägna och mycket omtyckta området Ekbacken. Huset bjuder på charmig arkitektur och alla ytor som familjen behöver - rymligt kök, flera sällskapsytor, uterum, flexibel planlösning som gör det möjligt att laborera med antal sovrum efter behov, stor trädgård och gott om förvaring. I trädgården finns härliga uteplatser och gott om plats för både odling och leksugna barn. Huset har genomgått flera renoveringar som omlagt tak 2022 och fjärrvärme indraget 2021. Uppfarten är en bra parkeringsplats och ytterligare parkeringsmöjlighet finns i garaget. Ekbacken är ett lugnt område, utan genomfartsväg, där barnen leker tryggt på områdets fina lekplats. Det centrala läget ger gång- och cykelavstånd till mataffär, barnomsorg, havet och naturstråk. Busshållplats finns precis utanför området och du tar dig enkelt till Stenungstorg för att möta handel och restauranger. Goda kommunikationer till Göteborg via både tåg och buss med täta avgångar från Stenungsunds station. Varmt välkomna på visning!

Bråland 125, Jörlanda, Stenungsunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bråland 125

Villa
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

3 300 000 kr

115 m²

4 rum

999 m² tomt

Varmt välkomna till Bråland 125! Detta är ett hus som bjuder på närhet till både hav och naturen! Huset är på 115 + 50 m2 fördelat i två plan samt garage. Här erbjuds flera härliga detaljer – exempelvis en stor öppen spis i vardagsrummet, härlig fondvägg i köket och ett spabad på baksidan. Utvändigt adderar vi en stor altan som sträcker sig runt huset samt en liten lekstuga. Här har man kombinerat moderna bekvämligheter med livet på landet – en tilltalande kombination helt enkelt. I Bråland så befinner man sig i en miljö omgiven av grönskande natur - på landet men samtidigt nära stad och puls. På fem minuter är du på Stora Högas pendelstation som tar dig smidigt både till Göteborg och Uddevalla. Pendling med bil till Göteborg tar bara 35 minuter. Bråland är beläget mellan Stora Höga och Jörlanda som erbjuder all service du kan behöva, skola, förskola, apotek, vårdcentral, handel och fritidsaktiviteter. Varmt välkomna på visning.

Kyrkeby 50, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Kyrkeby 50

Lägenhet
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 495 000 kr

102 m²

4 rum

6 907 kr/mån
24 461 kr/m²

Kyrkeby 50 - här uppfylls alla krav man har på en bostad! Vad sägs om ett tvåplans radhus i bostadsrättsform med två ljuvliga uteplatser och en egen liten trädgårdstäppa? Invändigt erbjuds en smakfullt inredd bostad på 102 kvm med bland annat renoverat kök och badrum. Ja ni hör ju; det blir knappast bättre än så här! Varmt välkomna till ert nästa hem! Området är lugnt och mycket barnvänligt. Havet, skola/barnomsorg samt mataffär finns på promenadavstånd. Goda kommunikationer till Göteborg, både med bil och direktbuss. Härligt att ha naturen och havet i direkt närhet samtidigt som de praktiska bitarna finns på plats. Här kombineras det bästa av två världar - bostadsrättsägandets enkelhet i kombination med radhuskänslan.

 • Uteplats
Blåmusslans Gård 2B, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Blåmusslans Gård 2B

Lägenhet
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 995 000 kr

74 m²

3 rum

4 124 kr/mån
40 473 kr/m²

Varmt välkomna till denna havsnära lägenhet i populära Getskär. Bostaden är i nyskick med hög standard och smakfulla färg- och materialval. Balkongen i sydvästläge är perfekt för soldyrkaren och är med sin generösa storlek ett naturligt tillhåll för sociala tillställningar. Vill man undkomma solens strålar för en stund kommer balkongens markis väl till pass. Kök och vardagsrum blir navet i bostaden där man lätt kan samla många till såväl vardag som fest. Fönstersättningen är genomtänkt och skapar fina siktlinjer och ett naturligt ljus i hela bostaden. På Blåmusslans Gård bor ni med promenadavstånd till bland annat Getskärs badplats och småbåtshamn, livsmedelsbutik och restauranger, skola och flertalet förskolor. Från Stora Höga är det smidigt att pendla till Göteborg via både tåg och buss. Välkommen hem!

 • Balkong
Brålandsvägen 11, null, Stenungsunds kommun
 • 6 lediga bostäder

Brålandsvägen 11

Villa
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

fr. 2 360 000 kr

81-85 m²

1 rum

463 m² tomt

Invändigt: -Takhöjd 8,2 m (precis vid porten) 7,2 m i bakkant. Dvs pulpettak. -Porthöjd och bredd 4,5 * 4,5 m. Vikport med fönster i. -Personingång samt fönster på baksidan. Sidofönster på gavellokalerna. -Längd invändigt ca 13,7 m, bredd invändigt ca 5,9 m för de som är ca 81 kvm. -Förberett med golvbrunn för dusch, avlopp för wc samt toalett. -Golvbrunn med oljeavskiljare. -Vask samt varmvattenberedare om 30 liter är installerat. -Luft/luftvärmepump är installerat. -Förberett med tomma rör för tex. framdragning av fiber. Fiberanslutning kommer vara förberett i det gemensamma teknikrummet. OBS! Det åligger varje enskild fastighetsägare att bekosta en eventuell fiberanslutning. Byggnad. -Isolerad betongplatta, 15 cm betong. Dubbelarmerad. Betongen dammbinds. -Stålstomme -Tak; Fribärande plåt. Plåt 130 profil, 220mm isolering, papp. -Fasad; sandwichelement i plåt, 150 mm stenull. -Innerväggar; plåt, 100 mm stenull. -Ventilation; självdrag. -El; Elcentral, 2-radig 26 moduler med erforderligt antal säkringar samt en jordfelsbrytare. -Ett vägguttag ip44 3*16 under elcentral -Ett vägguttag ip44 230v/2vägs under elcentral. -En strömbrytare vid port för styrning av armaturer. -En armatur 120w monteras i tak. -Kommunalt V/A. -Det kommer finnas undermätare på el samt V/A för varje fastighet i det gemensamma teknikrummet. V/A kommer debiteras till samfälligheten som i sin tur kommer debitera varje fastighetsägare för det som förbrukats. -Elavtal tecknas av varje fastighetsägare. Nätägare är Vattenfall. -Samfällighetsföreningen kommer teckna en byggnadsförsäkring för byggnaderna. Varje fastighetsägare tecknar även en egen försäkring för sin fastighet. -Området kommer att inhägnas med staket och det kommer finnas grind in till området. -Stängsel och asfaltering kommer göras våren 2023. Film om projektet finns under fliken dokument och länkar.

 • Nybyggnadsprojekt
Brudhammar 136, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Brudhammar 136

Radhus
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 295 000 kr

66 m²

2 rum

201 m² tomt

Bekvämt enplanshus med grästäppa! Är du trött på trappor, söker du ditt första boende eller kanske ett mindre och bekvämare hem? Välkommen till härliga Brudhammar 136, ett mycket trivsamt parhus med flera uteplatser samt grästäppa. Dagens första kaffe intas på framsidan i morgonsolen och redan under förmiddagen når solen husets baksida där den är med dig resten av dagen. För den odlingsintresserade finns det gott om utrymme till pallkragar samt plantering, trädgårdsredskapen förvaras smidigt i förrådet. Inne i huset flödar ljuset med fönster i tre väderstreck! Boarean om 66 kvm är smart planerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även helkaklat badrum, tvättstuga, sovrum med plats till dubbelsäng och garderober, samt ett mindre rum med fönster in mot det stora sovrummet. Ett praktiskt rum som fungerar lika bra som kontor eller som gästrum precis som nuvarande ägare har gjort. 2021 installerades ny luftvärmepump, 2015 installerades nya fönster och ytskikt uppdaterades i större delen av rummen. Här bor du i mysigt område med garage i länga, närhet till Stenungsund torg samt busshållplats och matbutik endast kort promenad bort. Välkommen på visning!

 • Plus
Getskärs badväg 8, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Getskärs badväg 8

Villa
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

7 995 000 kr

98 m²

4 rum

1 314 m² tomt

Med ett havsnära och vackert läge på Getskärs badväg 8 hittar vi denna enplansvilla om fyra rum och kök. Här erbjuds ett ljust och välplanerat hem med fin utsikt och stora sällskapsytor. En lättskött och rogivande trädgårdstomt förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget på idylliska och trevliga Getskär är perfekt för dig som älskar närhet till havet. I närområdet finns bland annat matbutiker, förskola, skola, badplats och båthamn.

Solgårdsterrassen 15, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Solgårdsterrassen 15

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 995 000 kr

77 m²

3 rum

5 621 kr/mån
38 896 kr/m²

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats. I månadsavgiften ingår värme, sophämtning, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

 • Balkong
 • Hiss
Näbbabergsstigen 9, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Näbbabergsstigen 9

Radhus
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

3 500 000 kr

115 m²

4 rum

6 101 kr/mån
30 435 kr/m²

Varmt välkomna till Näbbabergsstigen 9! Här finner vi ett välplanerat och stilrent radhus om 115 kvm. Bostaden är i gott skick och beläget på populära och trygga Näbbabergsstigen. Här bor man med bra sällskapsytor, en ljus interiör och en härlig altan. Ett centralt och högt läge som är både familjevänligt samt har närhet till hav, natur och allehanda service. Brf Nytorpshöjd I Stenungsund är en stabil förening med en härlig gemenskap. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är gemensamhetslokal, gästparkering och cykelrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Uppegårdsvägen 80, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Uppegårdsvägen 80

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

1 650 000 kr

63,5 m²

2 rum

5 130 kr/mån
25 984 kr/m²

På våning tre av tre i ett av områdets bästa läge så hittar man denna välplanerade tvåa. Ljuset letar sig in genom stora fönster och från kök, vardagsrum och balkong har man utsikt över områdets grönska i härligt söderläge. Både vardagsrum och kök vetter mot gården och här bor man högt och helt utan insyn, trädtopparna blir närmsta granne. Lägenheten är genomgående i gott skick och nyrenoverad med nya parkettgolvgolv, köksluckor och nya innerdörrar bland annat. Badrummet stamrenoverades under 2020 och i samband med detta drog man också om all el. Nuvarande ägare har också satt in extra uttag och optimerat så att sladdar inte ska bli ett bekymmer. Bostaden är mycket angenäm och här har man optimerat både förvaring och funktionsplanering. Lägenheten har genomgående ekparkett och sobra kulörer på väggarna. Alldeles runt knuten har man både mataffär, skola och förskola. Busshållplatsen har man ett stenkast bort och du tar dig lätt till både centrumkärnan och Stenungsunds station för förbindelser till Göteborg och Uddevalla. Här bor man dessutom med närhet till hav och natur. Varmt välkommen på visning!

Röds höjd 112, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Röds höjd 112

Villa
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

2 495 000 kr

106 m²

4 rum

1 012 m² tomt

Välkomna till detta trevliga hus på en fin uppvuxen trädgårdstomt. Stort inglasat uterum med infravärme gör att det med fördel kan användas året runt. Vardagsrum med öppen spis och altaner på båda sidor av huset. Carport med förråd och en gäststuga. Nära till både hav och natur samt bra pendligsavstånd till både Göteborg och Uddevalla.

 • Plus
Bråland , Stora Höga, Stenungsunds kommun

Bråland

Tomt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

1 295 000 kr

1 114 m² tomt

Varmt välkomna till denna lantligt belägna tomt. Här kan man bo med närhet till både ridning och havet samt det mesta av service. Stora Höga ridklubb endast ett stenkast bort och havet på cykelavstånd.

Pressarevägen 32, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Pressarevägen 32

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

4 995 000 kr

127 m²

4 rum

951 m² tomt

Nu kan vi presentera ett enplanshus i bra skick på trivsamma Pressarevägen 32. Här finner ni ett stilrent och barnvänligt hem med stabila material och en rogivande och välskött hörntomt med gott läge i trivsamt kvarter. Boytan på 127 kvm inrymmer 3 bra sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett, rymligt vardagsrum med utgång till altan, modernt kök med stor matplats intill samt tvättstuga med groventré. Utvändigt finner ni fina lekytor för barnen, stenlagda uteplatser som kantar huset med sol från morgon till kväll. På tomten finns också en carport med förråd. Här bor ni med gångavstånd till Nösnäs gymnasieskola och idrottscenter med ishall. Tallbackens förskola ligger också inom gångavstånd och helt nybyggda Hallerna skola ligger bara ett stenkast bort. Inom bekvämt räckhåll finns dessutom badplatser samt busshållsplats. Välkommen på visning!

Ljungvägen 1, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ljungvägen 1

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

4 995 000 kr

147 m²

7 rum

891 m² tomt

Med ett centralt och trevligt läge på Ljungvägen 1 hittar vi denna nyrenoverade tvåplansvilla om sju rum och kök. Här erbjuds ett stort och välplanerat hem med stora sällskapsytor och utmärkt planlösning. En stor och lättskött trädgårdstomt med högt och insynsskyddat läge förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget på omtyckta och trivsamma Hällebäck är perfekt för en stor familj och dig som vill ha nära till allt. I området finns bland annat matbutiker, idrottsanläggningar, discgolfbana, skolor, förskolor, fina grönområden och busshållplats.

 • Uteplats
Liden 2:4, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Liden 2:4

Tomt
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

4 380 000 kr

1 512 m² tomt

På solig tomt (söderläge) i lantlig miljö med några minuter bilväg från Stenungsund kommer Älvsbyhus uppföra två 1-plans villor. Linnéa stoltserar med det allra största integrerade köket/vardagsrummet av alla Älvsby enplanshus. På 129 m² får du plats för både middagar och kalas.

 • Nyproduktion
Hövändarvägen 15, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Hövändarvägen 15

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

7 850 000 kr

149 m²

7 rum

800 m² tomt

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 149 kvm med 7 rum och kök. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och hämtar sin inspiration ifrån sommarhusen på den amerikanska östkusten. Huset är utrustat med 10 solcellspaneler så att du ska kunna producera din egen el.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Ingas väg 11, Strandnorum, Stenungsunds kommun

Ingas väg 11

Villa
Strandnorum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

7 995 000 kr

166 m²

6 rum

1 292 m² tomt

Här har vi har valt ut det bästa huset för just den här platsen – och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Bygglovet är redan beviljat! Midnattssol är ett sluttningshus på 166 välplanerade kvm fördelat på 6 rum och kök. Huset har svart stående funkispanel och mellangrå takpannor och svarta småspröjsade fönster. Genom de stora fönsterpartierna släpps gott om ljus in i huset och via den generösa balkongen, med ett svart pinnräcke, bjuds även naturen utanför in.

 • Nyproduktion
Norra Starrkärr, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Norra Starrkärr

Fritidshus
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund

1 095 000 kr

20 m²

1 rum

849 m² tomt

Denna fastigheten tar begreppet högt och fritt läge till nya nivåer! Här erbjuds en spännande tomt med fantastisk vy över nejden och 500 m till fina bad. Kanske blir detta er oas där ni kopplar av från vardagens stress och måsten? Kommunalt V/A och fiber via Novaföreningen finns framdraget till tomtgräns (se mer information om kostnader som tillkommer under fliken vatten och avlopp). Varmt välkomna till Norra Starrkärr!

Visar alla 26