Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Höök

Elin Höök

Om mig

Hej! Jag heter Elin – vad kul att du vill läsa min presentation! Med drygt 12 år i branschen får man väl ändå lov att säga att man älskar sitt jobb! Jag har ett väl genomtänkt arbetssätt där jag med ett stort leende och taktpinnen i hand leder mina kunder till en riktigt lyckad affär! Varmt välkommen att ta en kontakt med mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästhagsvägen 1H, Ucklum, Stenungsunds kommun

Hästhagsvägen 1H

Lägenhet
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
3 177 kr/mån
31 250 kr/m²

Här bor ni längst in mot skogen och har såväl ett soligt som ostört läge. Invändigt finner ni en modern bostad med sobra färger, fina material samt en öppen och ljus planlösning. Till lägenheten hör en stor balkong i skönt söderläge där ni njuter av solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Flytta in och njut av tillvaron! I området finns det förskola, 1-3 skola samt två självbetjäningsbutiker som har både paketboxar och släpvagnsuthyrning. Flera fina promenadstigar till sjön Hällungen. Bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla/Trollhättan. Varmt välkomna till Hästhagsvägen!

 • Balkong
Modistvägen 28D, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Modistvägen 28D

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
3 823 kr/mån
33 272 kr/m²

Välkommen till ett attraktivt boende i Hallerna! Här bor du i en ljus lägenhet med soligt sydväst läge och känslan är snarare att bo i en villa än i lägenhet. Du erbjuds ett av områdets absoluta bästa läge med insynsskyddad baksida med naturen runt knuten. Generöst tilltagen balkong med gott om plats för bord, stolar, odlingar och så klart grillen! Här njuter ni av solen större delen av dagen och får ta del av magiska solnedgångar. En plats att koppla av på samtidigt som ni njuter av grönskan och fåglarnas fridfulla kvitter. Som om inte detta vore nog finns det även en liten balkong på framsidan av huset. Praktiskt placerad, precis nedanför lägenheten, finns parkeringsplatsen med elbilsladdare. Området är mycket barnvänligt med flertalet lekplatser, skogen och massor med lekkompisar runt knuten. Hallerna förskola/skola (årskurs F- 9) ligger bara ett stenkast bort. Inom bekvämt räckhåll finns dessutom badplatser samt busshållplats för lokalbuss samt Stenungsunds express som tar er raka vägen till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Hästhagsvägen 9B, Ucklum, Stenungsunds kommun

Hästhagsvägen 9B

Lägenhet
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
2 563 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkommen till Hästhagsvägen 9B! En smakfull och välplanerad markplanslägenhet med genomgående harmonisk färgsättning och generösa fönsterpartier som bidrar till ett ljust och inbjudande hem. Här erbjuds en trevlig bostad med öppen och socialt integrerad planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rofyllt sovrum med gott om garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin, förråd för förvaring samt två uteplatser där man avnjuter många härliga soltimmar från morgon till kväll. Bostaden är belägen i idylliska Ucklum, alldeles intill sjön Hällungen. I området finns det förskola, samt två självbetjäningsbutiker som har både paketboxar och släpvagnsuthyrning. Bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla/Trollhättan. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Nytorps Backe 7 , Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Nytorps Backe 7

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 950 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/1
7 097 kr/mån
30 469 kr/m²

På en av Stenungsunds mest centrala adresser finner du denna välvårdade 2:a med radhuskänsla. Ett lättskött och bekvämt boende för dig som vill få känsla av villaboende, men samtidigt åtnjuta fördelarna av att bo i en bostadsrättsförening. Lägenheten ligger lättillgängligt i markplan och erbjuder bra planlösning med vardagsrum, kök, sovrum samt badrum. Altandäck med markis, bra förvaringsmöjligheter med klädkammare, vind, förråd vid entrén samt ett separat gallerförråd på gaveln av byggnaden är ytterligare fördelar. Till lägenheten hör även en p-plats. Här har du ett toppenboende i centrala Stenungsund med bara några minuters promenad till Stenungstorgs breda serviceutbud!

 • Uteplats
Åsenvägen 1, null, Stenungsunds kommun

Åsenvägen 1

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 495 000 kr
65,8 m²
2 rum
4 594 kr/mån
22 720 kr/m²

I centrala Ucklum finns denna rymliga och luftiga bostadsrätt. Bostaden är fördelad på 2 rum och kök och erbjuder både balkong i västerläge och en liten gräsmatta i österläge. Detta är ett perfekt hem för dig som uppskattar bekvämlighet och föredrar enkelt och praktiskt boende. I närområdet finns fina grönområden för avkopplande promenader, sjön Hällungen och förskola samt två självbetjäningsbutiker som har både paketboxar och släpvagnsuthyrning. Stenungsunds centrum med butiker och restauranger nås inom 10 minuters bilfärd. Välkommen att upptäcka alla fördelar med denna välplanerade bostadsrätt!

 • Balkong
 • Uteplats
Modistvägen 23D, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00

Modistvägen 23D

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 625 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
4 210 kr/mån
32 407 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3-rumslägenhet belägen i barnvänliga BRF Gamla Skräddarvägen i Stenungsund. Med en balkong som bjuder in till många soliga dagar och kvällar utomhus är detta det perfekta stället för dig som uppskattar enkelt och bekvämt boende. Lägenheten, som är belägen på andra våningen av två, erbjuder en härlig atmosfär och goda förutsättningar för umgänge och avkoppling. Närområdet har mycket att erbjuda, med närhet till service, skolor och kommunikationer. Här finns även vackra naturmiljöer att utforska och njuta av. Möjlighet till sent tillträde. Välkommen att upptäcka ditt nya hem!

 • Plus
 • Balkong
Solgårdsterrassen 17, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Solgårdsterrassen 17

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/6
5 220 kr/mån
39 408 kr/m²

Livskvalitet ovan hav och land! För dig som vill ha nära till allt men samtidigt känna naturens lugn, är Solgårdsterrassen 17 något för dig! Lägenheten håller en genomgående hög nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Mattlackad ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement du önskar. Här är inget lämnat åt slumpen, planlösningen och de 76 kvm ihop med imponerande 2,80 m i takhöjd är planerade för att du ska kunna njuta till fullo av läget, utsikten, ljuset och tack vare gavelläget i huset så är lägenheten helt fri från insyn. Bor man näst högst upp i huset på en av Stenungsunds högst belägna platser vill man ju också kunna njuta av utsikten året om, därför är samtliga lägenheter utrustade med en inglasad balkong om ca 10kvm. Under våren 2024 kommer ett antal nya parkeringsplatser till de boende att anordnas på gårdsplanen. Varmt välkomna till Solgårdsterrassen 17!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 7