Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Stenbom

Joakim Stenbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kristinedal 69, null, Stenungsunds kommun
  • Mån 5 aug kl 17:45

Kristinedal 69

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 150 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 612 kr/mån
24 571 kr/m²

Stilren och välplanerad trerummare på populära och omtyckta Kristinedal. Lägenheten har stora sällskapsytor och fina ytskikt. Här bor man lugnt, barnvänligt och trevligt med idrottsanläggningar, lekplatser, förskolor, skolor, vackra promenadstråk och bra kommunikationer i närområdet. Till lägenheten hör en garageplats med fjärrstyrd port. Varmt välkomna till ett enkelt och bekymmersfritt boende!

  • Plus
  • Balkong
Solgårdsterrassen 22, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
  • Mån 29 jul
Solgårdsterrassen 22, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 2
Solgårdsterrassen 22, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 3

Solgårdsterrassen 22

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 295 000 kr
88 m²
4 rum
vån -2/3
5 866 kr/mån
37 443 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara bostad på Solgårdsterrassen. Här har du chansen till ett privat läge längst in i området, med en härlig vy över Hakefjorden. Njut av lugnet och den hänförande utsikten som detta unika boende erbjuder. Det är en 4-rumslägenhet med hög standard och en solig balkong i söderläge. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med en garderober och en praktisk klädkammare i direkt anslutning. Det finns tre sovrum, varav det största har skjutdörrsgarderober. Lägenheten har både en separat toalett och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trivsam och social atmosfär. Du är varmt välkommen att uppleva denna centralt belägna bostad som ligger nära havet och vacker natur! För er som söker det moderna och enkla boendet med vackra vyer finns Solgårdsterrassen! Denna väldisponerade 88 kvm stora bostad ligger på våning ett och erbjuder förutom gott om svängrum och ljus även underbar utsikt över Hakefjorden och Stenungsund. Den inglasade balkongen förlänger din vardagsyta och låter dig njuta av utsikten året runt.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Askekärret 5B, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Askekärret 5B

Lägenhet
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 695 000 kr
95 m²
4 rum
vån 1/2
4 579 kr/mån
28 368 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4-rumslägenhet i populära Askekärret. Med en generös boyta på 95 kvadratmeter och ett praktiskt läge på entréplan, är detta boende perfekt för både familjer och par som söker ett hemtrevligt och funktionellt boende. En av de stora fördelarna med denna bostadsrätt är den bekväma parkeringen precis utanför dörren, vilket ger enkel och snabb åtkomst. Dessutom finns en solig uteplats som erbjuder en härlig plats för avkoppling och sociala tillställningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig och social atmosfär, medan de tre rejäla sovrummen erbjuder gott om plats för både säng och skrivbord. Närområdet bjuder på vackra promenadstråk och grönområden där du kan njuta av naturen och frisk luft. Bostadsrättsföreningen Brf Berg Västra, där denna lägenhet ingår, erbjuder en stark gemenskap och trivsam atmosfär. Läget i Ödsmål, med närhet till Stenungsund, ger dig tillgång till allt du behöver, inklusive mataffärer, restauranger, skolor och förskolor. Här kan du leva ett lugnt och avslappnat liv, samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Med möjlighet till flexibel inflyttning enligt överenskommelse, kan du snabbt och smidigt flytta in i denna charmiga bostadsrätt. Ta chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar och boka upp dig på visning!

Nyborgsvägen 11, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Nyborgsvägen 11, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 2
Nyborgsvägen 11, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 3

Nyborgsvägen 11

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 750 000 kr
68 m²
3 rum
vån 6/7
5 026 kr/mån
40 441 kr/m²

Här presenterar vi en elegant och modern bostad med en tilltalande interiör och hög kvalitetsnivå. Bostaden genomsyras av en ljus färgsättning och flera noggrant utvalda materialval, vilket ger hemmet en karakteristisk charm. Det här boendet erbjuder allt många söker: ett centralt läge, en rymlig inglasad balkong och genomgående hög standard, vilket gör det till ett trivsamt hem. I bostaden finns två sovrum, varav det ena rymmer en dubbelsäng och har gott om garderober. Badrummet är helkaklat och har en praktisk tvättdel. Vardagsrummet och det smakfulla köket är i öppen planlösning. Från vardagsrummet har ni tillgång till den underbara inglasade balkongen, där ni kan avnjuta vackra vyer över området. Det centrala läget erbjuder en bekväm vardag med gångavstånd till Stenungstorg, kollektivtrafik, skolor, havet och natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Solgårdsterrassen 20, null, Stenungsunds kommun

Solgårdsterrassen 20

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 0/3
4 526 kr/mån
34 841 kr/m²

Beslut taget om att utöka antalet parkeringsplatser. Under våren kommer ett antal nya parkeringsplatser till de boende att anordnas på gårdsplanen. Varmt välkomna till denna trivsamma bostad på Solgårdsterrassen om 2 rok med genomgående hög standard och uteplats i norr läge. De smakfulla materialvalen ger bostaden en bekväm och hemtrevlig atmosfär. Detta boende passar dig som vill ha närhet till allt men samtidigt njuta av naturens lugn och havets bris. Solgårdsterrassen är ett alldeles nytt bostadsområde i hjärtat av Stenungsund. Husets placering har fått en fantastisk anpassning till naturens vackra förutsättningar. Bostaden har en uteplats där man kan njuta av både morgonkaffe och middagar, och även om den inte är inglasad ger den en underbar möjlighet att uppleva friska vindar och det naturliga ljuset. Denna bostad har en genomgående hög standard med ekparkett i alla rum, helkaklat badrum och kök från Vedum. Här har man en trivsamt helhet som genomsyrar hela boendet. Välkommen att uppleva denna centralt belägna bostad nära hav & natur!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5