Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Stenbom

Joakim Stenbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uppegårdsvägen 74, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Uppegårdsvägen 74

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 750 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 492 kr/mån
22 013 kr/m²

På tredje våningen finner ni denna ljusa och renoverade trea. Interiört har man genomgående ljusa och sobra kulörer. I lägenheten har man ett renoverat både kök och badrum samt två bra sovrum. samt en walk-in-closet. Balkongen har man i ett härligt söderläge och man blickar ut över grönskan. Här bor man med närhet till det mesta - centralt men ändå med ett lugnt läge och grönska nära. Härifrån har du gång- och cykelavstånd till mataffär, Stenungstorg med handel och restauranger samt kommunikationer till Göteborg och Uddevalla. Både förskola och skola finns i området. Busshållplats har du ett stenkast från lägenheten och mataffär bara några minuters promenad bort. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Hälsovägen 1, Svenshögen, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hälsovägen 1

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 000 000 kr
146 + 76 m²
7 rum
807 m² tomt

Drömmer du om att vakna upp till solens mjuka strålar som dansar över Hällungens glittrande vatten? Då är detta hemmet för dig! Beläget på Häslovägen 1, erbjuder detta fantastiska hus en oförglömlig livsstil med en makalös utsikt över sjön. Ett hem som har gott om plats för hela familjen och är perfekt för underhållning och avkoppling. Här finns många faktorer som höjer livkvaliten som det rymliga uterummet som erbjuder både en plats för lugn och ro samt att det är den perfekta platsen att samlas med vänner och familj för en trivsam kväll eller för att bara njuta av den vackra naturen omkring dig. Beläget vid vattnet, du har direkt tillgång till en mängd utomhusaktiviteter såsom fiske, båtliv och avkopplande promenader längs sjön. Detta hem har den perfekta balansen mellan avskildhet och bekvämlighet. Med sin oslagbara sjöutsikt, generösa utrymmen och fantastiska uterum, är detta hus på Häslovägen 1 en sällsynt pärla som inte får missas. Ta chansen att förverkliga din dröm om ett liv vid vattnet och kontakta mäklaren Joakim Stenbom för mer information. Välkommen hem till din egen lilla bit av paradiset!

  • Uteplats
Solgårdsterrassen 18, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Solgårdsterrassen 18, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 2
Solgårdsterrassen 18, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 3

Solgårdsterrassen 18

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 375 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/5
5 883 kr/mån
44 408 kr/m²

Välkomna till en av de mest optimalt belägna lägenheterna i hela området! Här erbjuds en uppslukande panoramautsikt och en generöst tilltagen inglasad balkong som badar i söderns strålar. Inget har lämnats åt slumpen när det kommer till bekvämlighet och stil, med ett badrum som är helkaklat och eleganta ekparkettgolv som sträcker sig genom alla övriga rum. Detta är verkligen en plats där varje ögonblick blir en njutning och där man kan uppleva det bästa av både inomhus- och utomhuslivet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Modistvägen 11B, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun

Modistvägen 11B

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 950 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/2
6 627 kr/mån
33 908 kr/m²

Funderar ni på ett bekymmersfritt och bekvämt boende på markplan där det mesta ingår i månadsavgiften? Då kan Modistvägen 11B vara platsen för dig. Med fyra välplanerade rum och kök erbjuder denna lägenhet en god standard och en utmärkt placering i området. Här kan du njuta av närheten till naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till skolor, förskolor, fritidsaktiviteter, centrum och havet. I denna bostad har finner flera faktorer som höjer känslan som genomgående golvvärme, ekparkett och generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket öppnar upp mot en altan genom ett stort och härligt skjutdörrsparti, vilket skapar en luftig atmosfär i hela bostaden. Det är ett praktiskt boende på markplan med en parkeringsplats precis utanför dörren. Altanen är delvis skyddad av ett tak och angränsar till områdets välskötta grönska. Varmt välkommen på visning för att upptäcka möjligheterna som väntar på Modistvägen 11B!

  • Plus

Visar alla 4